Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα λογος που καποιοι γνωστοι reviewers δεν θα θελουν να βαλουν κακο βαθμο στο παιχνιδι, ειναι ο φοβος οτι θα προκαλεσουν την oργη των φανς του Κοτζιμα, και να τους χασουν απο επισκεπτες.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω προπαραγγείλει τη Special edition του παιχνιδιού από ελληνική αλυσίδα.

Επειδή δεν έχω ξανακάνει προπαραγγελία παιχνιδιού, πότε θα είναι διαθέσιμη; Την ημέρα κυκλοφορίας ή την προηγούμενη;

Έχω αρχίσει να ανυπομονώ αφόρητα! Το γεγονός ότι όλα τα reviews κάνουν λόγο για αξιόλογη ιστορία είναι που με ενθουσιάζει, γιατί είχαμε πολύ καιρό να δούμε παιχνίδι που να βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ναι του αυτοσε τη γυναικα ο κοτζιμα και τον μισει ο reviewer.

Εσυ δηλαδη απο αυτα που εχεις δει σε διαφορα play στο youtube ποσα του δινεις?Εγω του βαζω 6-7  παντως,γιατι αυτο που βλεπω απλα δε μου αρεσει,δε χρειαζεσαι καποια ιδιαιτερη επιχειρηματολογια.

Οσο για το Σακη αστο,με το τσιγκελι του εβγαιναν στο βιντεο τα καλα λογια.Δες τον Σακη να κανει review του rdr2 η god of war και δες διαφορες στο ενθουσιασμο του και στις αντιδρασεις του.Τι να κανουν και αυτοι,4 χρονια death strading και death strading λενε,αντε τωρα σε μια μερα να αρχισεις τα 5ρια στον Κοτζιμα,ε δε λεει.Αμα ηταν κανα μικρο στουντιο ομως ε....εκει θα ειχαμε πολεμο.

Μπειτε και παιξτε λεει το παιχνιδι με τους διακοπτες κλειστους,απο κει καταλαβαινει κανεις πολλα.

Καταρχήν, δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα, λίγο πιο χαλαρά.

Προσωπικά, αν δεν παίξω το παιχνίδι δεν βάζω κανέναν βαθμό, πόσο μάλλον από βιντεάκια στο YT. Όμως, ακόμα και το 6-7 που του βάζεις εσύ από μερικά βίντεο (και είναι απολύτως σεβαστό που δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις) εχει μεγάλη διαφορά από το 3.5 που θα περίμενε κανείς να μπαίνει σε παιχνίδια με σοβαρά τεχνικά προβλήματα που τα καθιστούν unplayable, γεμάτα glitches και bugs κάτι σαν... το ME: A στο launch του (που 9.5 δεν θα του έβαζαν ούτε οι ίδιοι οι devs στην BioWare στην κατάσταση που αναγκάστηκαν να το βγάλουν).

Όσο για τον Σάκη, εκτός αν είναι τόσο καλός ηθοποιός, μια χαρά τον είδα ενθουσιασμένο για το παιχνίδι, αλλά με κάποια θεματάκια, πάνω κάτω ότι έχει πει η πλειοψηφία των reviewers. Τι άλλο αρνητικό θα μπορούσε να πει δηλαδή που δεν έχει ειπωθεί από τους άλλους;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Καταρχήν, δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα, λίγο πιο χαλαρά.

Προσωπικά, αν δεν παίξω το παιχνίδι δεν βάζω κανέναν βαθμό, πόσο μάλλον από βιντεάκια στο YT. Όμως, ακόμα και το 6-7 που του βάζεις εσύ από μερικά βίντεο (και είναι απολύτως σεβαστό που δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις) εχει μεγάλη διαφορά από το 3.5 που θα περίμενε κανείς να μπαίνει σε παιχνίδια με σοβαρά τεχνικά προβλήματα που τα καθιστούν unplayable, γεμάτα glitches και bugs κάτι σαν... το ME: A στο launch του (που 9.5 δεν θα του έβαζαν ούτε οι ίδιοι οι devs στην BioWare στην κατάσταση που αναγκάστηκαν να το βγάλουν).

Όσο για τον Σάκη, εκτός αν είναι τόσο καλός ηθοποιός, μια χαρά τον είδα ενθουσιασμένο για το παιχνίδι, αλλά με κάποια θεματάκια, πάνω κάτω ότι έχει πει η πλειοψηφία των reviewers. Τι άλλο αρνητικό θα μπορούσε να πει δηλαδή που δεν έχει ειπωθεί από τους άλλους;

Οπως ειπα και πιο πανω οταν το death strading καλυπτει το 80% των εκπομπων τους εδω και χρονια δεν ειναι ευκολο μετα να αρχισεις να μοιραζεις 6ρια και 5ρια.Ειδικα σε ενα τοσο μεγαλο κοινο.

Η διαφορα αυτων που δε τους αρεσει το παιχνιδι με αυτων που τους αρεσει εδω και ποσες σελιδες εδω μεσα ξερεις πια ειναι;

Οτι οι πρωτοι δεν εχουν ασχοληθει ουτε εχουν κατακρινει κανεναν reviewer που εβαλε 9ρι και 10ρι στο παιχνιδι,ειτε ειναι Ελλαδα ειτε ign brazil,Japan η οτι αλλο ειναι,ενω η δευτερη κατηγορια εχει βγαλει εδω και ποσες σελιδες αχρηστους και βαλτους και δε ξερω και εγω τι αλλο ολους τους reviewer του κοσμου.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vitapeis είπε

Καλησπέρα! Έχω προπαραγγείλει τη Special edition του παιχνιδιού από ελληνική αλυσίδα.

Επειδή δεν έχω ξανακάνει προπαραγγελία παιχνιδιού, πότε θα είναι διαθέσιμη; Την ημέρα κυκλοφορίας ή την προηγούμενη;

Έχω αρχίσει να ανυπομονώ αφόρητα! Το γεγονός ότι όλα τα reviews κάνουν λόγο για αξιόλογη ιστορία είναι που με ενθουσιάζει, γιατί είχαμε πολύ καιρό να δούμε παιχνίδι που να βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο.

την ημερα της κυκλοφοριας.

Δημοσ.

Διαβάζοντας κάποιος τα τελευταία σχόλια χωρίς να έχει ιδέα, θα νόμιζε ότι το παιχνίδι ειναι μαπα και έχει πατώσει στις βαθμολογίες....

Από αυτά που έχω διαβάσει προσωπικά το παιχνίδι ειναι τόσο διαφορετικό από την μάζα που με κάνει να ανυπομονώ να το παιξω και πιστευω θα το απολαύσω.

Αναμενόμενο να μην αρέσει σε κάποιους, ο Kojima έχει φανατικούς φίλους άλλα και φανατικούς εχθρούς.

Ένας μεγάλος προσωπικός καημός πάντως ειναι να βγει σε remaster κάποια στιγμή το metal gear 4 που ειναι αγαπημένο και ας είχε 50 ωρες βίντεο, εγώ το θεωρώ το καλύτερο metal gear.

Άσχετα το τι γνώμη έχει κάποιος για το death stranding η βιομηχανία τον video games έχει ανάγκη από directors σαν τον Κοτζιμα που να μην φοβούνται να  πειραματίζονται και να δοκιμάζουν  νέες ιδέες και πράγματα χωρίς να ανησυχούν από το αν θα αρέσει στην μάζα η όχι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι θελει βραδυ χαλαρα με ακουστικα.κ να περπατας ολη την ωρα.να συναντας εμποδια να βαζεις σκαλες κ να συνεχισεις να περπατας.δεν ειναι παιχνιδι να το πιασεις ζεστα.θελει χαλαρο αραγμα κ 2 χλμ.την μερα περπατημα.μην παρεξηγηθω το εχω κανεξ ηδη preorder.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Οπως ειπα και πιο πανω οταν το death strading καλυπτει το 80% των εκπομπων τους εδω και χρονια δεν ειναι ευκολο μετα να αρχισεις να μοιραζεις 6ρια και 5ρια.Ειδικα σε ενα τοσο μεγαλο κοινο.

Η διαφορα αυτων που δε τους αρεσει το παιχνιδι με αυτων που τους αρεσει εδω και ποσες σελιδες εδω μεσα ξερεις πια ειναι;

Οτι οι πρωτοι δεν εχουν ασχοληθει ουτε εχουν κατακρινει κανεναν reviewer που εβαλε 9ρι και 10ρι στο παιχνιδι,ειτε ειναι Ελλαδα ειτε ign brazil,Japan η οτι αλλο ειναι,ενω η δευτερη κατηγορια εχει βγαλει εδω και ποσες σελιδες αχρηστους και βαλτους και δε ξερω και εγω τι αλλο ολους τους reviewer του κοσμου.

Fanboy του Κοτζίμα δεν είμαι (για την ώρα μόνο το Ground Zeroes έχω παίξει από τα προηγούμενά του παιχνίδια, αν μπορεί να θεωρηθεί κανονικό κανονικό παιχνίδι). Τα λεφτά μου θα χαλάσω κι εγώ (στην προκειμένη περίπτωση πάνω από το κανονικό full price, λόγω collector's) που ενδεχομένως να τα κλαίω και να το μετανιώσω όταν τελειώσω το παιχνίδι. Αλλά "review" (με έμφαση στα εισαγωγικά) σαν του τύπου από το stevivor (που ας είμαστε ειλικρινείς, πόσοι τους είχαν ακουστά, εκτός Αυστραλίας μέχρι το συγκεκριμένο review;) που τα ελάχιστα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν (κατά βάση τα ίδια με των υπολοίπων) κάνουν το τόσο ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ξέρω γω, είναι το λιγότερο για γέλια, συγγνώμη κιόλας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μοναδικό στο Metacritic. Στον Opencritic βρίσκεις κι αυτό το τριάρι από reviewer που του φάνηκε τόσο ενδιαφέρον η ιστορία του Breakpoint (η επιτομή του επαναλαμβανόμενου παιχνιδιού, μαζί με το προηγούμενο το Wildlands) και τόσο ψεγάδι τα τεχνικά του προβλήματα, που του έβαλε 8.

Πώς να τον πάρει κάνεις στα σοβαρά, όταν βλέπεις το 9.5 στο Andromeda κι όλο το κείμενο το εκθειάζει, ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση το αποκαλεί σκουπίδι (που φαίνεται αψεγάδιαστο στον τεχνικό τομέα) και προειδοποιητικό μήνυμα για τις εταιρίες που σπαταλάνε λεφτά σε τύπους που θέλουν να φτιάξουν "τέχνη" (αφήνω αυτό εδώ, από ένα τυχαίο άτομο στο twitter);

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Fanboy του Κοτζίμα δεν είμαι (για την ώρα μόνο το Ground Zeroes έχω παίξει από τα προηγούμενά του παιχνίδια, αν μπορεί να θεωρηθεί κανονικό κανονικό παιχνίδι). Τα λεφτά μου θα χαλάσω κι εγώ (στην προκειμένη περίπτωση πάνω από το κανονικό full price, λόγω collector's) που ενδεχομένως να τα κλαίω και να το μετανιώσω όταν τελειώσω το παιχνίδι. Αλλά "review" (με έμφαση στα εισαγωγικά) σαν του τύπου από το stevivor (που ας είμαστε ειλικρινείς, πόσοι τους είχαν ακουστά, εκτός Αυστραλίας μέχρι το συγκεκριμένο review;) που τα ελάχιστα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν (κατά βάση τα ίδια με των υπολοίπων) κάνουν το τόσο ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ξέρω γω, είναι το λιγότερο για γέλια, συγγνώμη κιόλας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μοναδικό στο Metacritic. Στον Opencritic βρίσκεις κι αυτό το τριάρι από reviewer που του φάνηκε τόσο ενδιαφέρον η ιστορία του Breakpoint (η επιτομή του επαναλαμβανόμενου παιχνιδιού, μαζί με το προηγούμενο το Wildlands) και τόσο ψεγάδι τα τεχνικά του προβλήματα, που του έβαλε 8.

Πώς να τον πάρει κάνεις στα σοβαρά, όταν βλέπεις το 9.5 στο Andromeda κι όλο το κείμενο το εκθειάζει, ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση το αποκαλεί σκουπίδι (που φαίνεται αψεγάδιαστο στον τεχνικό τομέα) και προειδοποιητικό μήνυμα για τις εταιρίες που σπαταλάνε λεφτά σε τύπους που θέλουν να φτιάξουν "τέχνη" (αφήνω αυτό εδώ, από ένα τυχαίο άτομο στο twitter);

Φιλε μου τα παιχνιδια ειναι προσωπικο γουστο,οπως τα ρουχα και τα αυτοκινητα κλπ προφανως ο τυπος που ουτε εγω τον ξερω η αληθεια ειναι δε γουσταρει να περπαταει 2 ωρες στη πρασιναδα δεν ειναι αναγκη να τον βγαλουμε σκαρτο.Καλο ειναι να υπαρχουν και καποια σαιτ οπως αυτο η οπως και το ign που σκασε 6ρακι να ξερουμε και τα κακα του παιχνιδιου,τι να το κανω να μπαινω σε ενα σαιτ και να μοιραζει 10ρια και 9ρια.

Oπως και να χει το παιχνιδι σιγουρα θα παιχτει και απο μενα αλλα αργοτερα.Μακαρι να δω κατι αλλο απ οτι εχω δει μεχρι σημερα σε βιντεο.

Και τον Κοτζιμα θαυμαζω και ολο το καστ του παιχνιδιου το εχω ψηλα απο τις ταινιες,μακαρι να μου αρεσει και να δω κατι αλλο ειλικρινα.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Raiden5 είπε

Από αυτά που έχω διαβάσει προσωπικά το παιχνίδι ειναι τόσο διαφορετικό από την μάζα που με κάνει να ανυπομονώ να το παιξω και πιστευω θα το απολαύσω.

Το αντίθετο λένε τα reviews μέχρι τώρα. Ότι είναι ένα open world game σαν όλα τα άλλα και ότι δεν προσθέτει κάτι νέο στον κόσμο των open world games. Επίσης λένε ότι έχει πολλά ανούσια side quests και πολύ backtracking, όπως δηλαδή τα περισσότερα open world games. Επιπλέον, σύμφωνα με τα reviews πάντα, το gameplay του είναι τελείως ''απλό''. Το μεγαλό ατού του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι η ιστορία του και εκεί έδωσε την μεγαλύτερη βαρύτητα ο Kojima, όπως γίνεται εξάλλου σε όλα τα παιχνίδια του. Σε όσους αρέσουν οι καλές ιστορίες στα παιχνίδια, θα το ευχαριστηθούν πάντως. 

Υ.Γ. Αν μπορείς στείλε λίγο link εδώ από τα reviews που διάβασες και στηρίζεις την άποψή σου. Θέλω πολύ να δω τι γράφουν για το game. Σε ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, PDS13 said:

Αν και βασικα εγω προσπαθω να καταλαβω ακομα που ακριβως φαινεται οτι την ''εχει δει''. 

Έβαλε όρο να τερματιστεί το game πριν βγει το review. Δεν σου αρκεί αυτό ότι είναι τιτανοτεράστια ντίβα; Αν ήμουν reviewer θα το επέστρεφα πίσω πριν καν το ανοίξω. 

12 hours ago, KilliK said:

ας περιμενουμε για την κριτικη του κοσμου που θα το παιξει, εκει θα εχουμε την πρωτη καλη εικονα στο που βαδιζει σαν διασκεδαση το παιχνιδι.

Εγώ λέω ότι στο user score δεν θα πάρει πάνω από 6. Εσύ τι λες; 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έβαλε όρο να τερματιστεί το game πριν βγει το review. Δεν σου αρκεί αυτό ότι είναι τιτανοτεράστια ντίβα; Αν ήμουν reviewer θα το επέστρεφα πίσω πριν καν το ανοίξω. 

Εγώ λέω ότι στο user score δεν θα πάρει πάνω από 6. Εσύ τι λες; 

o ορος για να τερματισουν το παιχνιδι, θα επρεπε να ειναι κανονας για ολους τους reviewers ετσι και αλλιως.

το user score θα ειναι πανω απο 8 ετσι και αλλιως, γιατι ο κοτζιμα εχει τα fanboys του και τεχνικα ειναι αψεγαδιαστο(απο οτι λενε).

αυτην τη ταση του να απαξιωνονται και τα 6.5 και τα 10αρια αναλογα το προσωπικο γουστο του καθενος παντως  ειναι λαθος...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, xavier said:

o ορος για να τερματισουν το παιχνιδι, θα επρεπε να ειναι κανονας για ολους τους reviewers ετσι και αλλιως.

Όχι φίλε μου, δεν χρειάζεται να τερματίσω ένα game για να μπορέσω να το προτείνω στο κοινό πού με διαβάζει ή με βλέπει. Τα games δεν είναι ταινίες ή albums. Μετά από 20 ώρες καταλαβαίνεις αν το gameplay αξίζει ή αν ο τεχνικός τομέας είναι για τα μπάζα. 

Δηλαδη για να βγάλεις review ενός fighting game, αρκεί να το τερματίσεις μια φορά και μπορείς να βγάλεις review; 

1 hour ago, xavier said:

το user score θα ειναι πανω απο 8 ετσι και αλλιως, γιατι ο κοτζιμα εχει τα fanboys του και τεχνικα ειναι αψεγαδιαστο(απο οτι λενε).

Θα δούμε. Δεν μιλάω για τις πρώτες μέρες. Θα δούμε το score που θα έχει μετά από δύο βδομάδες. 

1 hour ago, xavier said:

αυτην τη ταση του να απαξιωνονται και τα 6.5 και τα 10αρια αναλογα το προσωπικο γουστο του καθενος παντως  ειναι λαθος...

Δεν απαξιώνω κάτι. Μια χαρά είναι και τα games του 6. Εννοείται ότι τα παίζεις και περνάς καλά, απλά δεν είναι αριστουργήματα. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Έβαλε όρο να τερματιστεί το game πριν βγει το review. Δεν σου αρκεί αυτό ότι είναι τιτανοτεράστια ντίβα; 

Οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...