Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα δεν το λες και πολυ συζητηση αυτα που γραφονται πιο πισω.Πιο πολυ ''μονοτερμα''βλεπω απο τους περισσοτερους που ειτε δεν πανε τον Kojima,ειτε περιμεναν υψηλοτερες βαθμολογιες,οπως και σε τι εκτιμηση εχει ο καθενας καποια review sites.

Συζητηση θα γινει μονο οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι και προφανως απο τα ατομα που θα το παιξουν,ειτε τους αρεσει πολυ,ειτε λιγο.

Έτσι κι αλλιώς η συζήτση γίνεται σύμφωνα με τα reviews που έχουν βγει. Πολλοί το αναφέρουν στα σχόλιά τους μεταξύ αυτών και εγώ. Η άποψή μας λογικά θα αλλάξει όταν παίξουμε το game. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ REVIEWS, το παιχνίδι δεν είναι το κάτι ιδαίτερο σε αντίθεση με αυτά που έλεγε ο Kojima. Γι'΄αυτό ίσως να υπάρχει αυτή η μονόπλευρη άποψη από του περισσότερους. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, maniacos93 είπε

Η άποψή μας λογικά θα αλλάξει όταν παίξουμε το game.

Αν κρινω απο τα πιο πισω σχολια,μαλλον λιγοι ειμαστε που θα το παιξουμε το παιχνιδι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αν κρινω απο τα πιο πισω σχολια,μαλλον λιγοι ειμαστε που θα το παιξουμε το παιχνιδι.

Όσοι είμαστε τέλος πάντων. Οι υπόλοιποι ας παίξουν ότι άλλο θέλουν. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω το game, άσχετα με τα reviews. Kojima είναι αυτός, δεν γίνεται να παραλείψω παιχνίδι του άσχετα αν είμαι ή όχι fan του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επειδή το διαβάζω συνεχεια...άμα εσείς ήσασταν αν όχι ο καλύτερος, αλλα ένας από τους καλύτερους devs στο χώρο, δεν θα την είχατε δει λίγο?! Just saying...

Αν και βασικα εγω προσπαθω να καταλαβω ακομα που ακριβως φαινεται οτι την ''εχει δει''. Νομιζω οτι ο κοσμος μεταβιβαζει την γραφικη συχνα αποθεωση καποιας μεριδας οπαδων του ως δικη του για τον εαυτο του.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Επειδή το διαβάζω συνεχεια...άμα εσείς ήσασταν αν όχι ο καλύτερος, αλλα ένας από τους καλύτερους devs στο χώρο, δεν θα την είχατε δει λίγο?! Just saying...

Για εμένα προσωπικά δεν γνωρίζω τι θα έκανα αν ήμουν στην θέση του. Αλλά υπάρχουν και άλλοι devs, καλύτεροι κατ' εμέ από τον Kojima, που δεν κάνουν τέτοιες δηλώσεις ούτε την έχουν δει ''κάπως''. Καλύτερα να είσαι ταπεινός και αφοσιωμένος στην δουλειά σου και σε αυτό που κάνεις και ο κόσμος θα σε κρίνει στην τελική αν αξίζεις ή όχι.

Τέλος πάντων, επειδή τα σχόλια αρχίζουν να ξεφεύγουν αρκετά από το topic, εγώ θα το κλείσω εδώ το θέμα περί Kojima. Ας βγει το game με το καλό, να το παίξουμε και ξανασχολιάζουμε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Το ιδιο σαιτ εχει δωσει 9ρακι στον Κοτζιμα,10ρι στο rdr2 και 9.5 σε sony exclusive,οποτε δε τρελαθηκε ο ανθρωπος ουτε εχει κατι με τη sony και τον κοτζιμα.

55557878.jpg

55557878hgfdh.jpg

55557878hgfdhfff.jpg

Επίσης το ίδιο site/reviewer έδωσε αυτό στο ME: Andromeda στο launch (πριν τα κάμποσα patch που κάνουν το παιχνίδι σχετικά playable, πλέον, από τεχνικής άποψης):

image.png.4f10239ecdd361ae54268996386b990f.png

"Characters with heart and soul"; "Occasional freezes…"; Σοβαρά τώρα; 😂 Διαβάζοντας το review του για το Death Stranding, το μόνο που μου δίνει να καταλάβω, προσωπικά, είναι ένα ανεξήγητο και υπερβολικό μίσος για κάτι που δεν του άρεσε, χωρίς ιδιαίτερη επιχειρηματολογία.

Το review του αμερικάνικου IGN πχ (που έπεσε κόσμος να το φάει λες και μόνο ένα άτομο τους γράφει όλα τα reviews) και τα επιχειρήματα κατά του παιχνιδιού που χρησιμοποιεί ο reviewer (που είναι σχεδόν τα ίδια που αναφέρουν κι άλλοι reviewers που διάβασα και τους άρεσε το παιχνίδι όπως ο SkillUp ή, από τους δικούς μας, ο Καρπάς από Unboxholics) δείχνουν μια πιο σοβαρή άποψη.

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Καλύτερα να είσαι ταπεινός και αφοσιωμένος στην δουλειά σου και σε αυτό που κάνεις και ο κόσμος θα σε κρίνει στην τελική αν αξίζεις ή όχι.

Εννοείτε, για αυτό έχω super respect για τον Neil της ND. Από εκεί και πέρα "δώσε δύναμη σε έναν άνθρωπο και θα τον δεις να ερωτεύεται με τον εαυτό του με διαφορους τρόπους". ;)

Λογικά τεταρτη/πέμπτη θα το έχω το game οποτε θα επιστρέψω για εντυπώσεις. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας περιμενουμε για την κριτικη του κοσμου που θα το παιξει, εκει θα εχουμε την πρωτη καλη εικονα στο που βαδιζει σαν διασκεδαση το παιχνιδι.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο κοσμος θα το κραξει ακομη περισσοτερο γιατι δεν θα εχει την υπομονή που ειχαν καποιοι reviewers λογο και μονο ότι επαιζαν ένα κοτζιμα παιχνιδι.

2 hours ago, vag.patrick said:

Εμενα παντως με εξεπληξε και το 84 του Metacritic... Ο Kojima ειναι ντιβα και φανηκε ουκ ολιγες φορες . Το παιχνιδι ειναι φαση Love or hate και συγχρονως ο Kojima ειναι φαση και love or hate και love to hate... Συνεχιζω να κρατω μικρο καλαθι οπως κρατουσα ολο τον καιρο και οταν υπαρξει σε καποια μειωση ισως το τιμησω....(προτεραιοτητα εχει το Pokemon αυτο το μηνα :D)

τι 84 αν ηταν αλλου developer το παιχνιδι αυτό ουτε 50 δεν θα επιανε. Βεβαια εδώ θα μου πεις ποιος άλλος θα μπορουσε να βγαλει τετοιο παιχνιδι. Κανενας μαλλον😂

Επεξ/σία από privateer
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια αυτό, αν ήταν άλλης εταιρίας θα είχε φάει το δούλεμα του αιώνα.

BTW το Inside Gaming έβγαλε ένα πολύ ενδιαφέρον και αναλυτικό review, μπορείτε να το τσεκάρετε αν θέλετε. Κι αυτοί τονίζουν ότι πρέπει να υποστείς πόσες ώρες για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

εχει πολυ δυνατο καστ ομως ο κοτζιμα, μπορει να κουβαληθει το παιχνιδι σαν να βλεπεις ταινια...οταν βλεπεις αναγνωρισιμα προσωπα οπως ο μικαελσεν και ο ριντους βοηθαει...Ενω και οπτικα φαινεται πανεμορφο...

τεσπα, εχω κρατηθει μακρυα απο τα απειρα gameplay βιντεο που εχουν δειξει, θα περιμενω τη κυκλοφορια του παιχνιδιου να δω τα σχολια και να αποφασισω αν θα το παιξω τωρα ή αν θα το περιμενω στο pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιξτο στο pc αν θες να το δεις σαν ταινια. Μπορει μεχρι τοτε να εχουμε βγαλει ακρη για το τι γινεται σε αυτό το παιχνιδι. 😂

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Όσο δυνατό cast και να έχει, αν είναι να μεταφέρω δέματα 15 ώρες μέχρι να ξεκινήσει η ιστορία και στις υπόλοιπες 20+ ώρες μου πετάξει μερικά boss fights ενώ μεταφέρω πάλι δέματα, πόσο θα βοηθήσει οταν περιπλανιέσαι σε έναν άδειο κόσμο μεταφέροντας δέματα; Δηλαδή θα περιμένω να σκάσει cut scene για να γίνει κάτι; Είναι σα να μην σέβεται τον χρόνο μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kosmsamo είπε

"Characters with heart and soul"; "Occasional freezes…"; Σοβαρά τώρα; 😂 Διαβάζοντας το review του για το Death Stranding, το μόνο που μου δίνει να καταλάβω, προσωπικά, είναι ένα ανεξήγητο και υπερβολικό μίσος για κάτι που δεν του άρεσε, χωρίς ιδιαίτερη επιχειρηματολογία.

Το review του αμερικάνικου IGN πχ (που έπεσε κόσμος να το φάει λες και μόνο ένα άτομο τους γράφει όλα τα reviews) και τα επιχειρήματα κατά του παιχνιδιού που χρησιμοποιεί ο reviewer (που είναι σχεδόν τα ίδια που αναφέρουν κι άλλοι reviewers που διάβασα και τους άρεσε το παιχνίδι όπως ο SkillUp ή, από τους δικούς μας, ο Καρπάς από Unboxholics) δείχνουν μια πιο σοβαρή άποψη.

Ναι του αυτοσε τη γυναικα ο κοτζιμα και τον μισει ο reviewer.

Εσυ δηλαδη απο αυτα που εχεις δει σε διαφορα play στο youtube ποσα του δινεις?Εγω του βαζω 6-7  παντως,γιατι αυτο που βλεπω απλα δε μου αρεσει,δε χρειαζεσαι καποια ιδιαιτερη επιχειρηματολογια.

Οσο για το Σακη αστο,με το τσιγκελι του εβγαιναν στο βιντεο τα καλα λογια.Δες τον Σακη να κανει review του rdr2 η god of war και δες διαφορες στο ενθουσιασμο του και στις αντιδρασεις του.Τι να κανουν και αυτοι,4 χρονια death strading και death strading λενε,αντε τωρα σε μια μερα να αρχισεις τα 5ρια στον Κοτζιμα,ε δε λεει.Αμα ηταν κανα μικρο στουντιο ομως ε....εκει θα ειχαμε πολεμο.

Μπειτε και παιξτε λεει το παιχνιδι με τους διακοπτες κλειστους,απο κει καταλαβαινει κανεις πολλα.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...