Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Εδω εγω θεωρω το the order 1886 απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει και παρακαλαω για σικουελ και αλλοι δε θελουν να το βλεπουν.Metacritic κοντα στο 6

Eσυ και αλλα 30 θετικα reviews στο metacritic. :)

απλα ο μ.ο σωστα ειναι χαμηλος. Αυτο ειναι το metascore. Ουτε πληρωμενοι ουτε τπτ.

Δημοσ.

Τα reviews βγηκαν που αναμεναμε. Τωρα πλεον ας περιμενουμε μεχρι την επομενη εβδομαδα για να το παρουν στα χερια τους και οι υπολοιποι που ενδιαφερονται να ακουσουμε αποψεις.

4 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Εδω εγω θεωρω το the order 1886 απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει και παρακαλαω για σικουελ και αλλοι δε θελουν να το βλεπουν.Metacritic κοντα στο 6

Στην τιμη που εχει τωρα ειναι μια χαρα ναι. Με αρχικη τιμη ομως τα 60ευρω ουτε για αστειο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να του πάρουν τα χέρια από το κινητό όμως ή και το κινητό από τα χέρια του - whatever works :D 

EISvlu1XsAE1x2Z.png

Αυτό δεν είναι σοβαρή στάση από Game Developer. Στην ουσία στέλνει το κοινό του εναντίον του reviewer.

Πολύ Mega-Lo-Mania έπαιζε μικρός ή μάλλον δεν έπαιξε για αυτό και τα σύνδρομα.

Ίσως η Konami όντως να του έκανε καλό...

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Ηταν ωραιο το game οντως αλλα μικρο. Θα ηθελα και εγω να δω συνεχεια /offtopic

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ET4000 είπε

Πρέπει να του πάρουν τα χέρια από το κινητό όμως ή και το κινητό από τα χέρια του - whatever works :D 

EISvlu1XsAE1x2Z.png

Αυτό δεν είναι σοβαρή στάση από Game Developer. Στην ουσία στέλνει το κοινό του εναντίον του reviewer.

Πολύ Mega-Lo-Mania έπαιζε μικρός ή μάλλον δεν έπαιξε για αυτό και τα σύνδρομα.

Ίσως η Konami όντως να του έκανε καλό...

Είναι ντίβα ο τύπος. Έχει καβαλήσει το καλάμι εδώ και χρόνια. Για το DS έλεγε ότι θα είναι ένα game που θα ταρακουνήσει τα νερά της βιομηχανίας και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες και προς το παρών, και σύμφωνα με τα reviews, το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα απλό open world walking simulator με καλή ιστορία. Τίποτα άλλο καινούριο δεν προσφέρει.

Εμένα πάντως, από το tweet που έκανε, πιο πολύ με ανησυχούν τα 9,5 και 9,6 παρά το 6,8. Τέλος πάντων, θα το κρίνω καλύτερα το game όταν με το καλό το δοκιμάσω.   

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

There’s no pretending

[Verse 1: Jenny Plant]
I will hold you
And protect you
So let the warm love you
'Til the morning
I'll stay with you
By your side
Close your tired eyes
I'll wait and soon
I'll see your smile in a dream
And I won't wake before you go
And I still be your heartbeat

[Verse 2: Jenny Plant]
Feel the [?]
Adorned without you
Watch that star rise
[?] without you
I'll stay with you
In your mind
Every single day
I'll wait and soon
Stranded on the beach
In our dream

[Chorus: Jenny Plant]
See the sunset
The day is ending
Let your heart [?]
See the sunset
See the sunset

[Bridge: Jenny Plant]
And I gonna stay with you
And I gonna strand with all the truth

[Outro: Jenny Plant]
See the sunset

[Chorus: Jenny Plant]
See the sunset
The day is ending
Let that yawn out
There’s no pretending

Τα Lyrics από την κομματάρα που λέγεται... BB Theme...

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ.
14 hours ago, maniacos93 said:

Είναι ντίβα ο τύπος. Έχει καβαλήσει το καλάμι εδώ και χρόνια. Για το DS έλεγε ότι θα είναι ένα game που θα ταρακουνήσει τα νερά της βιομηχανίας και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες και προς το παρών, και σύμφωνα με τα reviews, το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα απλό open world walking simulator με καλή ιστορία. Τίποτα άλλο καινούριο δεν προσφέρει.

Εμένα πάντως, από το tweet που έκανε, πιο πολύ με ανησυχούν τα 9,5 και 9,6 παρά το 6,8. Τέλος πάντων, θα το κρίνω καλύτερα το game όταν με το καλό το δοκιμάσω.   

Εδώ έκανε retweet θετικά troll reviews..

Spoiler

EIT6F5OXsAASJYv.jpg.674a3821810457558c233530fc2f3eaf.jpgEIT6F5OWsAwx6Gy.jpg.7bd72c7bdf2721681bef1bb5dc55da3a.jpg

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ μαλωνετε διαφωνειτε κτλ.60€ κανει.δεν αγοραζεις σπιτι.τοση συζητηση πια.οποιος πειναει κ σκεφτεται ΑΝ δωσει 60€ κ βγει μαπα το game το τη θα φαει τον υπολοιπο μηνα ας αλλαξει χομπι,να αρχισει να μαζευει κοχυλια στις θαλασσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο αυτα που διαβασα, το general consensus ειναι οτι προκειται για παιχνιδι με υψηλη ποιοτητα παραγωγης, δυνατο στορυ αλλα βαρετο gameplay. οτι δηλαδη ειναι τα παιχνιδια του Kojima τα τελευταια χρονια. αναμενομενο.

Στις 1/11/2019 στις 10:37 ΠΜ, IT chef είπε

Πώς τον πετσοκοψες έτσι,μύστη μου;

he didnt.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα παντως με εξεπληξε και το 84 του Metacritic... Ο Kojima ειναι ντιβα και φανηκε ουκ ολιγες φορες . Το παιχνιδι ειναι φαση Love or hate και συγχρονως ο Kojima ειναι φαση και love or hate και love to hate... Συνεχιζω να κρατω μικρο καλαθι οπως κρατουσα ολο τον καιρο και οταν υπαρξει σε καποια μειωση ισως το τιμησω....(προτεραιοτητα εχει το Pokemon αυτο το μηνα :D)

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, soundou είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ μαλωνετε διαφωνειτε κτλ.60€ κανει.δεν αγοραζεις σπιτι.τοση συζητηση πια.οποιος πειναει κ σκεφτεται ΑΝ δωσει 60€ κ βγει μαπα το game το τη θα φαει τον υπολοιπο μηνα ας αλλαξει χομπι,να αρχισει να μαζευει κοχυλια στις θαλασσες.

Δεν μαλώνουμε. Συζήτηση κάνουμε για ένα, αν μη τι άλλο, πολύ αναμενόμενο game. Σε τέτοιες συζητήσεις πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα διαφωνήσουν μαζί σου αλλά θα υπάρξουν και άτομα που θα συμφωνήσουν με την γνώμη σου. Έτσι γίνεται στα forums. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεις παράξενο. Τώρα όσον αφορά τα κοχύλια και τις θάλασσες, το αφήνω ασχολίαστο.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Δεν μαλώνουμε. Συζήτηση κάνουμε για ένα, αν μη τι άλλο, πολύ αναμενόμενο game. 

Καλα δεν το λες και πολυ συζητηση αυτα που γραφονται πιο πισω.Πιο πολυ ''μονοτερμα''βλεπω απο τους περισσοτερους που ειτε δεν πανε τον Kojima,ειτε περιμεναν υψηλοτερες βαθμολογιες,οπως και σε τι εκτιμηση εχει ο καθενας καποια review sites.

Συζητηση θα γινει μονο οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι και προφανως απο τα ατομα που θα το παιξουν,ειτε τους αρεσει πολυ,ειτε λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...