Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pakmanis είπε

Εγω αυτο που διαβασα κ ισως ξεχωριζει και παει την βιομηχανια μπροστα ειναι το περιεργο στυλ multiplayer που διαθέτει και πως συνεργάζονται ολοι οι παικτες. Αυτο δεν ξερω αν το χω πετύχει σε αλλο γκειμ.

Κάτι παρόμοιο έχουν και τα Souls παιχνίδια της From με τα μηνύματα που μπορείς να αφήσεις την ώρα που παίζει έτσι ώστε να τα διαβάσουν άλλοι παίκτες. Οπότε δεν μιλάμε για έναν καινούριο, τελείως, μηχανισμό αλλά παραλαγή αυτού. Θα έχω πάντως καλύτερη απόψη όταν με το καλό παίξω και εγώ το DS.

Δημοσ.

παίδες νομίζω υπερβάλλεται λίγο στα περί χρηματοδότησης σαιτ(όχι οτι δεν έχει συμβεί η δεν συμβαίνει βεβαία),αλλα ενα σενάριο υποκειμενικής gaming αντίληψης του εκάστοτε reviewer δεν υπάρχει στην κουβέντα???δηλ αν ενας πωρωμένος (και με το δίκιο του)σε pubg/apex/gears of war και συναφή competitive action games λογικό δεν είναι να ξινίσει περισσότερο απο κάποιον που γουστάρει εξερεύνηση-ανεση σε χρονο-καλο στορι???

Δημοσ.

Δεν ξέρω περί χρηματοδότησης αλλά είμαι σίγουρος ότι ο παρακάτω κύριος και το site του δεν θα ξαναλάβει (εύκολα) review copy από Sony:

Είναι το μόνο negative review στο metacritic νομίζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Το θεωρώ απαράδεκτο να ανεβαίνουν reviews για μεγάλους single player τιτλους και να βλεπεις ξεκαθαρα πως ο αλλος δεν το εχει τελειωσει κ κανει απλα μια περιγραφή. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε προλαβαίνεις ενα embargo (που ειδικα στην Ελλαδα, πλην ελλάχιστων εξαιρέσεων, δεν προλαβαίνεις γιατι ερχονται τα περισσότερα review codes στη μέρα κυκλοφοριας, αντε 2-3 πριν), τοτε βγαλτο αφού το τελειώσεις.

Σκιζεται ο κόσμος να βγάλει ενα τίτλο 100 ωρων κ να γράψει ενα κείμενο/στήσει ένα βιντεο οσο πιο καλά μπορεί και βλέπεις μετά κάτι άλλα που εμφανώς δεν εχουν δει παραπάνω απο 10 ώρες να βγαινουν day 1 απλά για τα clicks. Τελπαν, πονεμένη ιστορία η συγκεκριμένη κ βγαίνουμε εκτός θέματος. Για την ιστορία παντως, κωδικοί έχουν δωθεί εδώ και 3 εβδομάδες. Plenty of time για να το βγάλεις το παιχνιδι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, ειναι σχεδον δεδομένο οτι δεν το εχουν τελειώσει όλοι. Ειπαμε, το παιχνιδι ειναι αρκετά ιδιαίτερο και πραγματικα ανάλογα με τον παίχτη, μπορεί να το βαρεθεί κ να το παρατήσει. Στη τελικη, απλά διαβάζουμε από πηγές που εμπιστευόμαστε (οσον ειναι αυτο δυνατό) αλλα ο τελικός κριτής ειναι μονο ο εαυτός μας. Και χρειάζονται και τα reviews αυτών που βαρέθηκαν γιατι οντως θα υπαρξουν κ παιχτες που δε θα γουσταρουν.

Ως χρήστες πάντως, για να κρίνουμε κατι, ειναι καλό να το παιξουμε κ εμεις πρώτα. Δεν υπάρχει λογο ούτε να εξτασιαζόμαστε οταν βλεπουμε 10αρια στο παιχνιδι που περιμέναμε, ούτε να χαιρόμαστε οταν κατι που δεν μας εκανε κλικ εχει ασχημα review. Οι πιο ωραίες συζητήσεις θα γινουν από άτομα που οντως το έπαιξαν οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον σε κανα μήνα :). Το λεω αυτο γιατι πήρε το μάτι μου κάτι μαλλιοτραβήγματα στο διαδίκτυο απο kojimatoρουβίτσες και επαναστάτες που πλακώνονται για τον βαθμό :D 

υγ: Πλην πολυ πολυ λίγων μεγάλων review sites, τα περισσότερα δεν εχουν "επαγγελματίες". Contributors έχουν που γραφουν δίχως μισθό ;) 

Εσας σας πληρωνει ο μπαρμπα γιωργης ή σας εχει στο τζαμπα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ET4000 είπε

Δεν ξέρω περί χρηματοδότησης αλλά είμαι σίγουρος ότι ο παρακάτω κύριος και το site του δεν θα ξαναλάβει (εύκολα) review copy από Sony:

Αυτος τωρα θεωρει οτι κανει εξυπναδα και θα παρει δημοσιοτητα? Απορω...

Δημοσ.

δηλ ρε γκαις αν για κάποιο λόγο εχω πρόσβαση σε μόνο οφλαιν single player παιχνίδι η συνολική εμπειρία θα ειναι κατώτερη και πιο κουραστικη  με παραπάνω φετς?και δεν θα εχει αυτή την αλληλένδετη σχεση με ολο το οικοσύστημα των χρηστών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Στην θέση σου θα το διάβαζα είτε για να προβληματιστώ είτε για να γελάσω με τα σχόλια. Δεν καις έτσι εύκολα "γέφυρες" (pun intended) :D 

Όπως και να έχει το καλύτερο review που μεταδίδει πραγματικά την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και την λεπτομέρεια μέχρι καρφίτσας περίεργα είναι του ... DF.

Απόλαυση:

Έργο τέχνης το βίντεο μιλάμε. Τι reviews και κουκούτσια μου λέτε.

Και πως να μην είναι - η μισή ομάδα - 1/4 δεν ξέρω πόσοι είναι της Guerilla Games βοήθησε στην παραγωγή του!!!

https://www.videogameschronicle.com/news/more-than-70-guerrilla-developers-worked-on-death-stranding/

Death Horizon: Zero Stranding :D 

Ποτέ μα ποτέ των ποτών (pun), ω ποτέ δεν έκανε το Digital Foundry τόσο παθιασμένο βίντεο. Μέχρι πέτρας μιλάμε.

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

δηλ ρε γκαις αν για κάποιο λόγο εχω πρόσβαση σε μόνο οφλαιν single player παιχνίδι η συνολική εμπειρία θα ειναι κατώτερη και πιο κουραστικη  με παραπάνω φετς?και δεν θα εχει αυτή την αλληλένδετη σχεση με ολο το οικοσύστημα των χρηστών?

Σε καμία περίπτωση κατώτερη. Όλο αυτή η online φάση με το οικοσύστημα των παιχτών είναι απλώς μία γκιμικιά που προσθέτει λίγο παραπάνω στην όλη εμπειρία του παιχνίδου. Σκέψου το όπως και με τα Souls παιχνίδια και την φάση των μηνυμάτων. Σε καμία περίπτωση δεν έχανες κάτι από το game αν έπαιζες offline.

Επεξ/σία από maniacos93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, firepc είπε

Εσας σας πληρωνει ο μπαρμπα γιωργης ή σας εχει στο τζαμπα?

Free contributers ολοι πλην του Γιωργου, ο οποιός δεν ειναι ιδιοκτητης της σελιδας ;)

39 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Βασικα το τροφυ ελεγχαν που περνεις οταν τερματισεις το γκειμ. Το πε ο Καρπας απο UH. Προσωπικα δεν ξερω κατι παραπανω.

Δε γραφει τιποτα τετοιο οπότε μάλλον ειναι μια εικασια.  Οχι οτι ειναι απίθανο εντελως, απλά γενικα δεν το εχω πετυχει ποτε να σε κανουν tracking.

16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

υπηρχε αλλο ενα αρθρο τετοιο στο metacritic αλλά κάπως μαγικα αλλαξε μετα την πρώτη ώρα :P 

13 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

οπως και στα Souls, η εμπειρία που πέρνεις αν εισαι online προσθέτει στο παιχνιδι. Εδώ η μαγκιά ειναι πως βλέπεις σιγα σιγα γέφυρες, camps κλπ na χτιζονται από καποιους που περασαν κ βαζεις κ εσυ το λιθαρακι σου να βοηθησεις. ή σε βοηθανε αλλοι σε κατι που ξεκινησες. και βρισκεις κ πακετα που επεσαν απο αλλους στο δρομο (πολυ ευκολο) κ τα παραδιδεις εσυ. Και σου κανει το παιχνιδι πιο ευκολο αλλα και προσθέτει πολύ στην όλη ιδέα συνεργασίας και καλής γειτονίας που αποτελεί τον βασικό πυλώνα του παιχνιδιου.

δεν βλέπεις αλλους οταν παιζεις, αυτα απλά ανανεώνονται οσο προχωρας την ιστορία.

Εμενα η απορία μου ειναι τι παιζει στο μελλον. οταν το παιχνιδι πλέον δεν εχει κοσμο κ πας να παιξεις, ολο αυτο το ωραιο στοιχείο που αποτελει μεγαλο ατου του τιτλου, απλα χάνεται. Ξανα, οπως κ στα souls. Ειναι λιγο περιεργα αυτα τα συστήματα.

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, ET4000 είπε

Το ιδιο σαιτ εχει δωσει 9ρακι στον Κοτζιμα,10ρι στο rdr2 και 9.5 σε sony exclusive,οποτε δε τρελαθηκε ο ανθρωπος ουτε εχει κατι με τη sony και τον κοτζιμα.

55557878.jpg

55557878hgfdh.jpg

55557878hgfdhfff.jpg

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Free contributers ολοι πλην του Γιωργου, ο οποιός δεν ειναι ιδιοκτητης της σελιδας ;)

υπηρχε αλλο ενα αρθρο τετοιο στο metacritic αλλά κάπως μαγικα αλλαξε μετα την πρώτη ώρα :P 

οπως και στα Souls, η εμπειρία που πέρνεις αν εισαι online προσθέτει αρκετα στο παιχνιδι. Εδώ η μαγκιά ειναι πως βλέπεις σιγα σιγα γέφυρες, camps κλπ na χτιζονται από καποιους που περασαν κ βαζεις κ εσυ το λιθαρακι σου να βοηθησεις. ή σε βοηθανε αλλοι σε κατι που ξεκινησες. και βρισκεις κ πακετα που επεσαν απο αλλους στο δρομο (πολυ ευκολο) κ τα παραδιδεις εσυ.

δεν βλέπεις αλλους οταν παιζεις, αυτα απλά ανανεώνονται οσο προχωρας την ιστορία.

Εμενα η απορία μου ειναι τι παιζει στο μελλον. οταν το παιχνιδι πλέον δεν εχει κοσμο κ πας να παιξεις, ολο αυτο το ωραιο στοιχείο που αποτελει μεγαλο ατου του τιτλου, απλα χάνεται. Ξανα, οπως κ στα souls. Ειναι λιγο περιεργα αυτα τα συστήματα.

Όλα αυτά που αναφέρεις μπορείς προφανώς να τα κάνεις και μόνος σου, όπως γράφουν τα reviews. Απλώς, όπως λες και εσύ, είναι μία μαγκιά που προσθέτει στην όλη εμπειρία αν βλέπεις να γίνοντε διάφορα "πράγματα" από άλλους παίκτες.

Υ.Γ. Δώσε χαιρετίσματα σε όλη την παρέα του Gameover. Το review του Νικόλα ήταν το πρώτο που διάβασα όσον αφορά το DS πρωί-πρωί κιόλας με το καφεδάκι μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια χαρα ειναι τα reviews σαν reviews(οχι για το παιχνιδι συγκεκριμενα). Προσωπικα συνεχιζω να μην βρισκω πιο αξιοπιστο μεσο για να εχω μια αποψη. Τον κοσμο δεν τον εμπιστευομαι ιδιαιτερα. Το ιδιο ισχυει και για τις ταινιες οπου παντα κοιταω το metacritic.

To DS ουτε το αδικησαν ουτε του εδωσαν παραπανω απο οσο αξιζει. Σε καποιους αρεσε πολυ σε καποιους καθολου. Εχει συμβει και με αλλα παιχνιδια στο παρελθον(να υπαρχει τετοια αποσταση) και αν δεν κανω λαθος το Deadly premonition ηταν ενα τετοιο παραδειγμα. Το οποιο μου αρεσε παρα πολυ αλλα σιγουρα αξιζε και τα χαμηλα σκορ. Για αυτο υπαρχει και μ.ο που βγαζει στο τελος κατι δικαιο.

Ο μ.ο δειχνει οτι δεν μπορει να θεωρηθει masterpiece αλλα ουτε και κακο παιχνιδι. Μια χαρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι τα κανεις κ μονος, απλα εχει μεγαλη χάρα να γινονται πολλα οργανικα γυρω σου κ απο αλλους. Κ μιας κ ειπες τον Νικόλα, έλεγε πως εβλεπε συνεχεια γεφυρες απο τον YongYea κ πηγαινε κ τις κατουρούσε :P  (θα του δωσω χαιρετισματα ;) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@FromDusk_TillDawn Το ξέρω το ξέρω... Όπως είμαι και ενήμερος για την απαράδεκτη στάση του Kojima εναντίον του US IGN που τι έκανε ο απαράδεκτος που θέλει να ονομάζεται Game Developer? Άφησε τα σκυλιά ελεύθερα εναντίον του, γιατί το concept πουλάει Japan. WW2 η φάση.

Με ένα tweet.

Εκεί έχασα πάσα ιδέα για το άτομό του.

Επεξ/σία από ET4000
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Mια χαρα ειναι τα reviews σαν reviews(οχι για το παιχνιδι συγκεκριμενα). Προσωπικα συνεχιζω να μην βρισκω πιο αξιοπιστο μεσο για να εχω μια αποψη. Τον κοσμο δεν τον εμπιστευομαι ιδιαιτερα. Το ιδιο ισχυει και για τις ταινιες οπου παντα κοιταω το metacritic.

To DS ουτε το αδικησαν ουτε του εδωσαν παραπανω απο οσο αξιζει. Σε καποιους αρεσε πολυ σε καποιους καθολου. Εχει συμβει και με αλλα παιχνιδια στο παρελθον(να υπαρχει τετοια αποσταση) και αν δεν κανω λαθος το Deadly premonition ηταν ενα τετοιο παραδειγμα. Το οποιο μου αρεσε παρα πολυ αλλα σιγουρα αξιζε και τα χαμηλα σκορ. Για αυτο υπαρχει και μ.ο που βγαζει στο τελος κατι δικαιο.

Ο μ.ο δειχνει οτι δεν μπορει να θεωρηθει masterpiece αλλα ουτε και κακο παιχνιδι. Μια χαρα.

Εδω εγω θεωρω το the order 1886 απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει και παρακαλαω για σικουελ και αλλοι δε θελουν να το βλεπουν.Metacritic κοντα στο 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...