Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε

Plus οτι κ παλι προσωπικα, το να περιπλανιεμαι στα open world που εχω παιξει ειναι συνηθως κ η καλυτερη μου 😛  (αν αυτα ειναι κ ομορφα παιχνιδια σαν πχ το botw ή το Witcher 3) ) παρα να κανω τα διαφορα quests -που συνηθως οταν βαρεθω την εξερευνηση βαραω ενα στοχευμενο gameplay φουλ story/quests κ τα τερματιζω + οτι το τελευταιο παιχνιδι που πραγματικα ειχε ενδιαφεροντα side quests πλην του main ηταν το Witcher 3-.  Ηδη δηλαδη το παιχνιδι φαινεται οτι δεν ειναι για ολους κ δεν παει με το trend της εποχης στο κομματι τoυ open world. 

Αν έγραφα εγώ το παραπάνω, δεν θα άλλαζα ούτε μισή λέξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ειτε μας αρεσει εντελει ειτε οχι το παιχνιδι,ειναι κερδος για το gaming να δοκιμαζονται πραγματα περα των χιλιοπαιγμενων συστηματων και μηχανισμων,ειδικα στο φασμα των ΑΑΑ. Καπως ετσι παει το gaming industry μπροστα. Αν καποιος Miyazaki δεν ειχε την δυνατοτητα να φτιαξει ενα Demons Souls οπως το φανταζοταν,αν δεν ειχε φτιαχτει το πρωτο System Shock χωρις καλλιτεχνικους περιορισμους,ολοκληρα genres θα ειχαν εκλιψει.

Ακομα και αν η εκτελεση του Death Stranding δεν ειναι αψογη,κατι θα μεινει πιστευω για τα επομενα χρονια. Αυτο ειναι το σημαντικο. Προσωπικα,ειτε μαρεσει λιγο η πολυ,ελπιζω να εχει εμπορικη επιτυχια για να δωσει κινητρο και σε αλλους που θελουν να δοκιμασουν το κατι παραπανω. Σκεφτειται πως αν ο ιδιος ο Kojima δεν παει εμπορικα καλα δοκιμαζοντας κατι καινουριο,ποσο θα το πιστεψει καποιος μη δημοφιλης game director

• Like 6
Δημοσ.

Θα πρέπει ο κόσμος να μάθει να διαβάζει τα reviews και όχι τις βαθμολογίες. Και να απαγκιστρωθει από το Metacritic. Ένα ξερό νούμερο είτε 6 είτε 9 δεν σημαίνει κάτι. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Kαι το Ελληνικο εριξε 9αρι. Κατι δεν παει καλα για να εχουν τοσο μεγαλη αποκλιση. Μηπως δεν τους σκασε και στεναχωρεθηκαν. Δεν υποννοω φυσικα οτι θα πρεπε να δωσουν 9αρι ντε και καλα αλλα τοσο μεγαλη διαφορα κατι παιζει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Kαι το Ελληνικο εριξε 9αρι. Κατι δεν παει καλα για να εχουν τοσο μεγαλη αποκλιση. Μηπως δεν τους σκασε και στεναχωρεθηκαν. Δεν υποννοω φυσικα οτι θα πρεπε να δωσουν 9αρι ντε και καλα αλλα τοσο μεγαλη διαφορα κατι παιζει.

καποιος δεν πηρε το τσεκ στην ωρα του 🤣😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

αλλα τοσο μεγαλη διαφορα κατι παιζει.

Eπισης κατι σημαινει οταν πιανει στο metacritic 84 με το ζορι και αλλα παιχνιδια στο ιδιο site βγαινουν must play (rdr2,bloodborne ακομα και το mgs phantom pain του ιδιου) που οντως ετσι ηταν.

Ας μην ειμαστε καχυποπτοι για ολους και για ολα επειδη γραφει το παιχνιδι κοτζιμα.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😂

50 ώρες με αυτό το gameplay σε συνδιασμο με τα κοτζιμα cutscenes ανετα πέφτεις στα ναρκωτικα :D

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, privateer είπε

😂

50 ώρες με αυτό το gameplay σε συνδιασμο με τα κοτζιμα cutscenes ανετα πέφτεις στα ναρκωτικα :D

Τώρα πειράζει που εμένα από όσα διάβασα και είδα μου φαίνεται ότι πιο βαρετό έχω δει τελευταία σε παιχνίδι? δεν ξέρω αν είμαι περίεργος, άλλα ούτε καν τα γραφικά και το art δεν μου αρέσουν....βαρέθηκα ακόμα και βλέποντας τα βίντεο...πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι και για συγκεκριμένο κοινό.  Αμα κάποια στιγμή πέσει στα χέρια μου θα το δοκίμαζα βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Edge αρνείται να κάνει review, λόγω βαρεμάρας, και λόγω «ινστρουκτιβας» του publisher να μην μπει βαθμός αν ο reviewer δεν τελειώσει το παιχνίδι. Τα ίδια είπε και ο Jeff Gerstmann που είναι 100 χρόνια στο χώρο. Εδώ το Enternity του έβαλε 6 για τον ίδιο λόγο. 

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν είναι κακό παιχνίδι, απλά κάνει κολάζ όλα τα βαρετά elements των ARPG και τα ταΐζει στον παίκτη για 50-60 ώρες επαναλαμβανόμενα. Όποτε, ούτε κάτι διαφορετικό εισάγει, ούτε νέο genre θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επ’ ουδενι. Οτι λέγαμε όλο το καλοκαίρι εδώ μέσα με λίγα λόγια..

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Για καποιο λογο συμφωνω οτι πρεπει ο αλλος να τελιωνει το παιχνιδι πριν βγαλει review. Αλλιως ειναι σαν να κανεις ριβιου μουσικη ακουγωντας 10 δευτερολεπτα απο καθε τραγουδι. Απ οτι ακουσα το παιχνιδι το ειχα 3 βδομαδες πριν το εμπαργκο στα χερια τους. Απειρος χρονος θεωρω αλλιως ας προσλαβουν κι αλλους!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά το ότι youtubers ενθουσιάστηκαν και τα μεγάλα sites δεν, το κάνει για μένα day1. Χαλαρά πολλοί δεν τελειωσαν το game, κάτι ξέραν και insisted.

Εδώ μεγάλα sites ενοχλήθηκαν από το πρόσφατο COD και τελικά δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο επάνω στο θέμα. Ακόμα και total walking simulator να είναι, έχουμε μπουχτίσει στα open-world. Καιρός να παίξουμε και κάνα "artistic" open-world.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο τύπος έφτιαξε μια εταιρία και ένα game σε περίπου τέσσερα χρονια όταν άλλοι χρειάζονται τόσο για να βγάλουν ένα ακόμα AAA τίτλο.

Μέχρι την παρασκευή λοιπόν. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pakmanis είπε

Για καποιο λογο συμφωνω οτι πρεπει ο αλλος να τελιωνει το παιχνιδι πριν βγαλει review. Αλλιως ειναι σαν να κανεις ριβιου μουσικη ακουγωντας 10 δευτερολεπτα απο καθε τραγουδι. Απ οτι ακουσα το παιχνιδι το ειχα 3 βδομαδες πριν το εμπαργκο στα χερια τους. Απειρος χρονος θεωρω αλλιως ας προσλαβουν κι αλλους!

Ειδικα αν εισαι επαγγελματιας reviewer,οφειλεις να το τελειωσεις ακομα και αν ειναι να το χαντακωσεις. Και την χειροτερη ταινια στον κινηματογραφο να πας να δεις,δεν πρεπει να φυγεις στην μεση αν εισαι επαγγελματιας κριτικος. Τωρα αν εισαι απλος "καταναλωτης",αν γουσταρεις φευγεις και στην μεση της ταινιας και το Death Stranding το αγοραζεις και το πετας και στον καδο μετα απο 10 λεπτα,δικαιωμα σου

Απλα για αυτο υπαρχει η διαφορα του επαγγελματια με τον ερασιτεχνη. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...