Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 30/05/2019 at 02:04, Fulgore said:

Εχεις δικιο ζητω συγνωμη για το πιο πισω.

Παρολα αυτα(να ναι καλα το search του forum)....the plot thickens.

Πως αλλαζουν οι καιροι ε? :P

Για το MGS V παντως δεν θυμαμαι να διαφωνησα ποτε οτι δεν ειναι το πιο αδυναμο της σειρας,αυτο βεβαια δεν το κανει μετριο γενικα παιχνιδι γιατι το gameplay του ειναι δυνατο.

Μετρια παιχνιδια γενικα θεωρουνται τυπου TheOrder.

Τωρα για να γυρισουμε και στα του Death Stranding,φαινεται απο το trailer οτι μαλλον θα ειναι περισσοτερο τυπου MGS4 υπο την εννοια οτι θα εχει μαλλον λιγοτερο πιστολιδι(στο 5:10 φαινεται οτι θα ειναι ακριβως το ιδιο shooting με τα mgs παιχνιδια) και περισσοτερο explore/stealth.

Πώς τον πετσοκοψες έτσι,μύστη μου;

• Like 2
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το παρακάτω:

Αναφορά σε κείμενο

An intriguing plot, an interesting universe, an outstanding performance by amazing actors and an incredible soundtrack can't hide the fact that Death Stranding has repetitive missions, unexciting open world with a lot of samey elements and disappointing boss fights

Μέχρι χθες ήμουν 99% να το πάρω day one, έχοντας ήδη βάλει $60 balance στο PSN US account. Τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι γιατί δεν μου αρέσουν όλες αυτές οι αμφιλεγόμενες κριτικές (και δεν είναι από 2-3 μεμονωμένα site αλλά από αρκετά περισσότερα αν κρίνω από αυτά που γράφουν εδώ). Αυτή τη στιγμή θεωρώ πιθανότερο να ξαναπιάσω κάνα RDR2 που έχω παρατήσει στη μέση, παρά να ρισκάρω με το DS.

Η μόνη πισινή που κρατάω είναι πως μέχρι στιγμής αρέσει στην πλειοψηφία όσων γούσταραν το MGS5 (έπος!), οπότε αν καταλήξει να είναι θέμα γούστου πιθανώς να μου αρέσει κι εμένα.

Σύγκριση μεταξύ απλού και Pro PS4:

Χωρίς να το έχω δει ολόκληρο, μου φαίνεται πως είναι μια χαρά και στο σκέτο PS4.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Οσοι τους αρεσει το ολο concept του παιχνιδιου απο τα προηγουμενα κιολας trailers,προφανως και σιγουρα θα το παιξουν(ασχετως ποσο θα τους αρεσει το παιχνιδι τελικα).Οι υπολοιποι ας προσπερασουν.

Και με το Red Dead 2 υπηρχε μεγαλη μεριδα κοσμου η οποια το παρατησε μιας και το βρηκε αργο και βαρετο,ασχετως αν ειχε καλυτερες κριτικες και πηρε και βραβεια.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως θα το παιξω σιγουρα  αλλα οχι αμεσα .Θεωρω πως ειναι μια εμπειρια  που οποιος ασχολειται με το gaming πρεπει να την εχει .

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Και με το Red Dead 2 υπηρχε μεγαλη μεριδα κοσμου η οποια το παρατησε μιας και το βρηκε αργο και βαρετο,ασχετως αν ειχε καλυτερες κριτικες και πηρε και βραβεια.

Εδώ είναι το θέμα. Αν αυτοί που κράζουν το DS είναι οι ίδιοι που βαρέθηκαν το RDR2, τότε δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους! Σε αυτή την περίπτωση το DS είναι must buy.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και πολυ καιρο τα μονα review που παιρνω στα σοβαρα ειναι του acg και του kotaku. 

Δεν επηρρεαζουν το αν θα αγορασω το παιχνιδι ή οχι γιατι θελω να εχω προσωπικη αποψη, απλα κανουν reviews to the point και δεν μενουν σε εναν αριθμο ο οποιος ειναι υποκειμενικος και ερμηνευεται απο τον καθενα οπως θελει. 

Το εχω κανει Pre order και θα το παρω day 1 και αυτα που γραφει το Kotaku μου αρκουν . 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, james9tito είπε

Εδω και πολυ καιρο τα μονα review που παιρνω στα σοβαρα ειναι του acg και του kotaku. 

Δεν επηρρεαζουν το αν θα αγορασω το παιχνιδι ή οχι γιατι θελω να εχω προσωπικη αποψη, απλα κανουν reviews to the point και δεν μενουν σε εναν αριθμο ο οποιος ειναι υποκειμενικος και ερμηνευεται απο τον καθενα οπως θελει. 

Το εχω κανει Pre order και θα το παρω day 1 και αυτα που γραφει το Kotaku μου αρκουν . 

Αν σου αρεσει Acg τσεκαρε και αυτον 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Εδώ είναι το θέμα. Αν αυτοί που κράζουν το DS είναι οι ίδιοι που βαρέθηκαν το RDR2, τότε δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους! Σε αυτή την περίπτωση το DS είναι must buy.

Δυστηχως ή ευτυχως ειναι τοσο μεγαλος ο ιντερνετικος κοσμος(περαν απο το insomnia προφανως)για να ταυτιστεις με πολλους αλλους οσον αφορα τα γουστα και ποσο σου αρεσει το χ παιχνιδι.

Και επεδη ως γνωστον ο καλυτερος κριτης εισαι ο ιδιος,αν δεν το παιξεις το παιχνιδι να δεις ποσο σε τραβαει και ποσο οχι,ολα τα αλλα μικρη σημασια εχουν.

Προσωπικα μαρεσει που το Death Stranding,διαμορφωνεται σε τετοιο παιχνιδι,ακριβως γιατι σου το κανει ξεκαθαρο απο την αρχη,οτι αν δεν σε τραβαει αυτο που βλεπεις,κοιτα σε αλλο παιχνιδι. Σιγουρα θελω να το παιξω,ασχετως αν το τελικο παιχνιδι θα μου αρεσει λιγο ή πολυ.

Και το Metal Gear Cutscenes 4 μου αρεσε πολυ,και ας ειχε περισσοτερα cutscenes απο  gameplay,ενω αλλοι τους πηρε ο υπνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ ακομα δεν εχω τελειωσει τα 2 και 3 :P Αλλα το 2 ηταν  μαπα στο PC ... Μετα που θα χστει στα λεφτα απο το DS ελπιζω να τελειωσει το PT η κατι σε Silent Hills . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Πολυ sci fi για τα γουστα μου απ το λιγο που ειδα.Θα παιχτει πολυ αργοτερα απλα απο περιεργεια.

Οπως πολυ σωστα ειπε και ενας reviewer μηπως η κακια κοναμι ηταν αυτη που κρατουσε την ισορροπια στις πιο τρελες ιδεες και παρορμησεις του ιαπωνα τελικα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, IT chef είπε

Μην χαλασει τσαμπα το θεμα χωρις λογο,κριμα ειναι.

6 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

μηπως η κακια κοναμι ηταν αυτη που κρατουσε την ισορροπια στις πιο τρελες ιδεες και παρορμησεις του ιαπωνα τελικα?

Ισως και να συμφωνουσα σε αυτη την λογικη που ειχε αναφερθει πολυ παλιοτερα,αν δεν κυκλοφορουσε το Metal Gear Survive που ηταν αυτο που ηταν.

Βεβαια για το εν λογω τελευταιο περσινο παιχνιδι της Konami ειναι κουβεντα για αλλο θεμα.

Δημοσ.

Και τα δυο site που έχω εμπιστοσύνη (γενικά μιλώντας) είναι το Destructoid και οι Easy allies. Και οι δυο του έδωσαν 8/10 και τα review τους έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Προφανώς πρόκειται για καλό παιχνίδι με ενστάσεις σε διάφορα κομμάτια. Για την ιστορία λένε ότι μέχρι το τέλος έχεις πλήρη εξήγηση και δεν πρόκειται να σε αφήσει στα χαμένα. Εμφανέστατα είναι διχαστικό παιχνίδι, οι μισοί θα το βαρεθούν και οι άλλοι μισοί θα το θεωρήσουν ως την δευτέρα παρουσία. Εγώ επειδή έχω ούτως ή άλλως μια γενικότερη δυσανασχέτηση σε sandbox παιχνίδια νομίζω ότι ήδη ξέρω που μάλλον θα βρίσκομαι αν και κάποια τέτοια παιχνίδια με έχουν κερδίσει (όπως Witcher 3, Zelda breath of the wild). Δεν είναι όμως ο κανόνας να με κερδίζουν τέτοια παιχνίδια και ειδικά αυτό που γράφουν ότι έχει απλή και επιφανειακή μάχη. Ισως να είναι το καλύτερο walking simulator ever αλλά δεν παύει να είναι ένα walking simulator. 

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι θα το δω πρώτα του χρόνου όταν κυκλοφορήσει στο PC μόνο και μόνο για να κάνω μια προσωπική "γυρβολιά" στον κόσμο του και να δω πως λειτουργεί πριν αποφασίσω να δώσω τα λεφτά μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μονο που με ξενερωνει so far ειναι το κοινο comment σχεδον ολων των reviews οτι το combat/stealth/boss fights κομματι ειναι λιγο generic κ ευκολο. Αν μη τι αλλο εκει λογω Kojima περιμενα να πηγαινει μπαλα με κλειστα ματια.

Aπο την αλλη προσωπικα, μιας και τα open world τα βαριεμαι λιγο πλην εξαιρεσεων που break the wheel σαν το Botw, το να παιξω ενα παιχνιδι που δινει εμφαση -απο οτι λενε οι περισσοτεροι- οχι στο «παω απο το Α στο Β κ στο Β εκτελω το quest” αλλα στο «παω απο το Α στο Β αλλα ολο το quest ειναι η διαδρομη» ε ναι, μετα τον αφανταστο κορεσμο του ειδους μια εναλλακτικη προσεγγιση φανταζει ενδιαφερουσα αν μη τι αλλο.

Plus οτι κ παλι προσωπικα, το να περιπλανιεμαι στα open world που εχω παιξει ειναι συνηθως κ η καλυτερη μου 😛  (αν αυτα ειναι κ ομορφα παιχνιδια σαν πχ το botw ή το Witcher 3) ) παρα να κανω τα διαφορα quests -που συνηθως οταν βαρεθω την εξερευνηση βαραω ενα στοχευμενο gameplay φουλ story/quests κ τα τερματιζω + οτι το τελευταιο παιχνιδι που πραγματικα ειχε ενδιαφεροντα side quests πλην του main ηταν το Witcher 3-.  Ηδη δηλαδη το παιχνιδι φαινεται οτι δεν ειναι για ολους κ δεν παει με το trend της εποχης στο κομματι τoυ open world. 

Οποτε ισως κ το παραπανω μειον να ειναι κ πιο συννειδητη επιλογη στο φιναλε φιναλε ...Νταξ χωρις να το εχω παιξει ενα μικρο kudos στο οτι οκ προσπαθει μαλλον να μην επαναλαβει τον εαυτο του στο gameplay κομματι (γτ στην ιστορια εικαζω θα εχει ολα τα παρδαλα του συνδρομα 😛 ) αλλα απο οτι φαινεται φτιαχνει κατι αλλο..

προσωπικα κ παλι απο αυτα που διαβασα/ειδα μου φαινεται   ενδιαφερον, αρκετα πρωτοτυπο κ διαφορετικο κ σιγουρα θα παιξει πολυ κ με τα προσωπικα γουστα του καθενος. Τωρα αν θα με κρατησει, θα ειναι ή οχι repetitive (που κ αυτο ειναι αρκετα υποκειμενικο σε αρκετα open world games αναλογως του τι θες, το shadow of colossus ηταν κ μικρο, ευκολο κ ειχε κ πολυυυυ wandering around σε εναν αδειο τεραστιο χαρτη αλλα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει) ε αυτο δε το ξερω παρα μονο οταν το παρω κ παιξω καμποσες ωρες... με ιντριγκαρει ομως να ασχοληθω μαζι του.

anyways μια βδομαδα εμεινε

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...