Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω και οταν το original voice over ειναι γιαπωνεζικο, το προτιμω απο το αγγλικο dub ....τεσπα οπως και ολα τα exclusive της sony που μεταφραστηκαν στα ελληνικα, θα το παιξω στα αγγλικα.

Ε τωρα αμα ο αλλος δε ξερει αγγλικα και δε ξερει να διαβαζει, ας το παιξει στα ελληνικα, τι να κανει το 5χρονο...

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να παίζει ένας ηλικιωμένος που δεν βλέπει καλά να διαβάσει υπότιτλους, μπορεί να παίζει κάποιος που δεν ξέρει Αγγλικά και θέλει το μάτι του να χαζεύει τα γραφικά-τοπία-cinematics και να μην του αποσπούν την προσοχή οι υπότιτλοι. Μπορεί κάποιος με προβλήματα όρασης να κάνει παρέα σε κάποιον που παίζει και να θέλει να ακούσει την ιστορία.

Δεν γυρνά όλος ο κόσμος γύρω απ τον κώλο μας. Ούτε εγώ θα το παίξω στα Ελληνικά αλλά γιατί να αποκλείσουν έστω και 10 ανθρώπους;; Μαγκιά τους που το κάνουν.

• Like 9
Δημοσ.

Εντάξει μπορώ να πεθάνω πλέον, γιατί τα είδα/άκουσα όλα. Παιχνίδι του Κοτζίμα ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ. Πέρα από την πλάκα (και την ποιότητα...) οι τραβηγμένοι και "ενίοτε" κουλοί διάλογοι του Χιντέο στα ελληνικά είναι εμπειρία... Στάνταρ δεύτερο playthrough με ελληνικά από μένα !

Δημοσ.

Από μένα ατελείωτος σεβασμός για παραγωγές που βγαίνουν με ελληνικούς υπότιτλους ή ακόμα και μεταγλώττιση. 

Στο PS4 έχουν μαζευτεί πολλοί πρωτοκλασσάτοι τίτλοι με ελληνικά. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωτο Ελληνικο που επεσε στην αντιληψη μου, αν  και λεει πως ειναι χωρις spoilers  δειτε  το με δικη σας ευθυνη .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι το game δεν ειναι για ολους...μερικοι θα το πουν αριστουργημα αλλοι σκουπιδι...σιγουρα θα του δωσω μια ευκαιρια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω απο τη μια σχετικά χαμηλά scores π.χ. IGN 6.8 (αυτός μαλλον περίμενε calloduty)  και απο την άλλη πολύ υψηλά.  84% το metacritic. Εχουν μπερδευτεί οι πάντες! O Hideo τα κατάφερε να προκαλέσει χάος :) . Δεν ξέρω εαν το game θα αναγωριστεί στο μέλλον σαν cult classic και εαν θα πουλήσει αλλά εχω την περιέργεια να το παίξω και θα το πάρω. Μια φορά, το game , δεν το βλεπω να είναι για τον καθενα και δεν νομίζω να γίνει τρελή εμπορική επιτυχία.

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουυφφφ πέρασε το embargo και μπορούμε να μιλήσουμε επιτέλους :P

Ορίστε και το review από το GameOver.GR

To παιχνιδι ξεκάθαρα δεν ειναι για όλους.  Εχει πολύ ιδιαίτερο gameplay και στήσιμο που μπορεί ή να μαγέψει ή να ξενίσει. Το περπάτημα έχει συνέχεια ενα μηχανισμό ισορροπίας που μπορεί να κουράσει, μπορεί να τον περάσεις στο ντούκου. Το main story ειναι πολυ καλό αλλά τα sides ειναι fillers με αρκετο backtracking αν τα κανεις. 

Γενικά παίζει πολύ στο συναίσθημα κ το πόσο θα σε αγγίξει αυτό που θέλει να πει και ολο το social attitude που έχει. To ασυγχρονο gameplay από την άλλη ειναι πολύ όμορφα δουλεμένο μέσα στον τίτλο.

Πάντως οποιος περιμένει action τίτλο, να ξερει πως δεν ειναι. η μαχη ειναι αρκετα έως πολύ απλή ενώ είναι και αρκετα περιορισμένη. Ειναι απλά εξτραδακι, οχι βασικο στοιχείο. το βασικο τμημα ειναι περπατημα, ταξιδι κ σκαρφαλωμα για να μεταφέρεις πακέτα. ΕΛΤΑ simulator :P 

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα ΑΑΑ παιχνιδια και αυτό ειναι σημαντικό, δε νομιζω κανενας άλλος δημιουργός να έχει τέτοιο βάρος στο όνομά του να δοκιμάσει κάτι τετοιο. Από εκεί κ πέρα, ειναι θέμα προσωπικού γούστου. Θα ειναι πολύ διχαστικό παιχνίδι καθως ειναι πολύ εύκολο να μην αρέσει σε αρκετό κόσμο.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 6
Δημοσ.
Στις 13/9/2019 στις 2:04 ΠΜ, Alastor192 είπε

Ο ενας τρελαθηκε,ο αλλος βαρεθηκε,ο αλλος μπερδευτηκε....σιγουρα το παιχνιδι θα ναι διχαστικο και θα συζητηθει πολυ παντως

Στις 12/9/2019 στις 2:46 ΜΜ, Alastor192 είπε

Νομιζω ειναι καθαρα θεμα γουστου,αν γουσταρει καποιος ενα ατμοσφαιρικο open world με survival elements ας πουμε,οπου θα περπατας πολυ και δεν σημαινει πως θα χει συχνη δραση,τοτε πιστευω θα του αρεσει.

Εμενα σιγουρα μου φαινεται ενδιαφερον παντως

Τα λεγαμε πριν εναμησι μηνα. Love or meh φαση,με σχεδον ισοποση κατανομη σε 7αρια,8αρια,9αρια και 10αρια. Οποιος γουσταρει open world τυπου Far Cry,Fallout η δεν ξερω εγω τι μαλλον θα απογοητευτει. Οποιος περιμενει ατμοσφαιρικο sci-fi "walking simulator" με πολυ εμφαση στο story,προφανως θα του φανει εκπληκτικο.

Εγω που μαρεσουν και τα 2,λογικα ειμαι thumbs up για το συγκεκριμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...