Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, KilliK είπε

και παλι δεν βγαζει νοημα, η Σονυ χρηματοδοτησε το παιχνιδι του. και το παιχνιδι ειναι system seller. η προτεραιοτητα της ειναι να τραβηξει/κλεισει τον καταναλωτη στο δικο της οικοσυστημα πρωτα, και μετα να λαμβανει κερδος απο τις PC πωλησεις. 

Nομιζω οτι τον εχει κλεισει ηδη τον καταναλωτη στο οικοσυστημα της. Βαδιζουμε την τελευταια χρονια του PS4. Ισως και για αυτο ειχε νοημα μια τετοια κινηση.

Αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι 3rd party παιχνιδι το οποιο το κραταει exclusive στις κονσολες. Αυτο μετραει για αυτους περισσοτερο, καθως φαινεται οτι το pc δεν το υπολογιζουν και ιδιαιτερα ως ανταγωνιστη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρτε Και το τελευταίο trailer

Περιέχει αποσπάσματα που ενδεχομένως να θεωρηθούν από κάποιους spoilers

Τώρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως έχουμε δει αποσπάσπατα απ τα μισά cinematics του παιχνιδιού. Από gameplay μια απ τα ίδια μας έδειξε. Δεν υπάρχει άραγε κάτι άλλο ή το κρατάει να το ανακαλύψουμε μονοι μας;

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 2
Δημοσ.

Συγκλονιστικό trailer. Το ερώτημα είναι θα μπορεί ο παίχτης να ξεσπάσει με τα συναισθήματα που του δημιουργεί? (gameplay).

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Τώρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως έχουμε δει αποσπάσπατα απ τα μισά cinematics του παιχνιδιού. Από gameplay μια απ τα ίδια μας έδειξε. Δεν υπάρχει άραγε κάτι άλλο ή το κρατάει να το ανακαλύψουμε μονοι μας;

Είδα αρκετούς σε reddit και twitter (ανάμεσά τους και reviewer από μεγάλο ελληνικό σάιτ) να μιλάνε για κάμποσα σπόιλερ, οπότε δείτε το με επιφύλαξη! Εγώ αφού έκανα σκιπ τo πρώτο λεπτό με τα scenes του Cliff, το έκλεισα άρον άρον μετά από λίγο.

• Like 2
Δημοσ.

Το παιχνίδι θα είναι σαν το mgs4  φουλ cinematics, εστιασμένο στην ιστορία παρά στο gameplay. Για εμένα το mgs4 είναι από τα καλύτερα mgs μετά το 3 .Ελπίζω το open world να μην είναι τόσο κουραστικό και βαρετό όσο στο mgs5.Το παιχνίδι δεν είναι για όλους, ελπίζω να μην φάει κράξιμο για τα πολλά cinematics.

• Confused 1
Δημοσ.

εκανα προχθες pre order την special edition απο τα public και τωρα μου ειπαν οτι 99% θα παραλαβω και μαλιστα επειδη πληρωσα με πιστωτικη θα εχω προτεραιοτητα εναντι καποιου με αντικαταβολη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

εκανα προχθες pre order την special edition απο τα public και τωρα μου ειπαν οτι 99% θα παραλαβω και μαλιστα επειδη πληρωσα με πιστωτικη θα εχω προτεραιοτητα εναντι καποιου με αντικαταβολη

Σε προιοντα που υπαρχει διαθεσιμοτητα,δεν υπαρχει κινδυνος για ακυρα.Ειδικα σε εκδοσεις που δεν ειναι καν οι ακριβοτερες collectors editions.

Οπως βλεπεις υπαρχει και σε αλλα καταστηματα,αρα δεν υπαρχει κανενας φοβος(και δεν πιστευω καν οτι τηρουν προτεραιοτητες...)

https://www.skroutz.gr/s/19567336/Death-Stranding-Special-Edition-PS4.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Περιέχει αποσπάσματα που ενδεχομένως να θεωρηθούν από κάποιους spoilers

Eιμαι ντεμι για την μεταγλωττιση. Ειναι ωραιο που το δοκιμαζουν ομως :)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τωρα να χεις original voices απο Norman Reedus και Mads Mikkelsen και να βαλεις ελληνικα ειναι ιεροσυλια. Ωστοσο,μπραβο στην Σονυ που προσφερει ελληνικη μεταγλωτισση στα exclusives της,ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει μια μεριδα ατομων που προτιμουν ελληνικα voice overs,οποτε why not

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Αύριο κατά τις 11-12 το πρωί θα αρχίσουν να βγαίνουν τα reviews ή κάνω λάθος;;

9

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγωδια ειναι η Ελληνικη μεταγλωτισση οπως παντα  ,οπως και καθε ειδους μεταγλωτισση .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...