Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggelos87 είπε

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που ανακοινώθηκε μόλις 10 μέρες πριν την κυκλοφορία. Σίγουρα θα κάνει κακό στις πωλήσεις του παιχνιδιού στο ps4 αλλά και στο bundle με την 'συλλεκτική' κονσόλα. 

Αυτοι που θα πανε να αγορασουν την συλλεκτικη κονσολα 1 χρονο πριν την κυκλοφορια του Ps5,δεν θα ριξουν ακυρο στην παραγγελια τους γιατι πιο πολυ τους ενδιαφερει το ''συλλεκτικο''της υποθεσης,και ας παιξουν το παιχνιδι στο Pc που λεει ο λογος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα review μεθαύριο είναι καλά δε νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν κάτι. Το τελευταίο μεγάλο exclusive του ps4 ήταν τον Απρίλιο με το days gone και δε νομίζω ότι αναμένεται κάτι άλλο μέχρι τις γιορτές...με το promotion που έχει, αν πάρει καλές κριτικές θα ξεπουλήσει.

Δημοσ.

Παράξενη η χρονική στιγμή που επέλεξε να ανακοινώσει το release σε PC. 

Είναι 100% βέβαιο ότι θα χάσει πωλήσεις από αυτούς που θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι... 

Δημοσ.

Καλα ρε 60€ κανει οχι 6000.ποιος ο λογος να περιμενω τοσο καιρο εξτρα εφοσον εχω  ps4  να το παιξω αμεσα;κ μετα βαζω απο 5€ το μηνα κ αγοραζω καλοκαιρι για pc.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, soundou είπε

Καλα ρε 60€ κανει οχι 6000.ποιος ο λογος να περιμενω τοσο καιρο εξτρα εφοσον εχω  ps4  να το παιξω αμεσα;κ μετα βαζω απο 5€ το μηνα κ αγοραζω καλοκαιρι για pc.

Αν το παιχνιδι ειναι μετριο/καλο και αναλογα το backlog και τα γουστα καποιου μπορει να περιμένει την έκδοση για pc, αν το παιχνιδι ειναι κορυφαιο τοτε παει για αμεση αγορα στο PS4. Τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι εγω.

• Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, panther_512 said:

Παράξενη η χρονική στιγμή που επέλεξε να ανακοινώσει το release σε PC. 

Είναι 100% βέβαιο ότι θα χάσει πωλήσεις από αυτούς που θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι... 

Καθόλου παράξενη θα έλεγα. Η Kojima Productions δεν είναι Sony, για να ανακοινώνει tLoU στο PS3 και έξι μήνες μετά να βγάζει remaster στο PS4, χωρίς να τρέχει τίποτα. Το κόστος που θα έχει τώρα πιθανότατα είναι πολύ μικρότερο από το κόστος που θα είχε αν είχε παίξει τα χαρτιά του αλλιώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Malthador είπε

Τίμια στάση από τον -κατά τ'αλλά αντιπαθητικό- Kojima. Μας ενημερώνει πριν βγει το game, από το να μας το φέρει ξαφνικά 6 μήνες μετά. 

τιμια η παιχθηκε κανα παρασκηνιο; εφοσων το παιχνιδι ηταν να βγει και για το PC εξαρχης, η τιμια κινηση θα ηταν να το ανακοινωσει μαζι με το PS4. εδω ομως φαινεται σαν να δειχνει ξαφνικα το middle finger στην Sony. η χρονικη στιγμη ειναι πραγματι περιεργη. κατι αλλο συμβαινει, ισως επαιξαν ρολο και τα preorders του τιτλου, ισως ηταν λιγοτερα  απο αυτα που του ειχε υποσχεθει η Σονυ και τα τσουγκρισανε. ποιος ξερει.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση αναμενόμενο ήταν, και τα πρώτα metal gear παλιά στην εποχή του ps1 είχαν βγει για pc, αρκετά παιχνιδια του κοτζιμα βγαίνουν για pc αργά η γρηγορα.

Εξάλλου η kojima production δεν ανηκει στην σονυ, απλά η σονυ χρηματοδοτεί το παιχνίδι και σίγουρα ήξερε η σονυ ότι θα βγει και για pc το παιχνίδι καποια στιγμη, έχουν υπογράψει χαρτιά που θα τα διευκρινίζουν αυτά και ειναι κανονισμένα, δεν ξύπνησε ο Κοτζιμα ένα πρωί και αποφάσισε στα καλά καθούμενα να βγει και στο pc.

Προφανώς έκριναν ότι τα νούμερα στα pre order (digital) στο ps4  ειναι πολύ καλά, θεώρησαν ότι όποιος έχει ps4 δεν θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι να το παίξει στο pc και το ανακοίνωσαν.

Εγώ πάντως προβλέπω να ειναι παιχνιδαρα και να τα πηγαίνει εξαιρετικά στα  reviews.

Δημοσ.

Παιδιά, ο Kojima ανακοίνωσε μέσω tweet τη κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PC, μιά εβδομάδα πρίν βγεί το παιχνίδι στο PS4.

Όταν έχει τηρηθεί σιγή ιχθύος για τόσο πολύ καιρό για την αποκλειστικότητα του τίτλου, δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτή η κίνηση λογική. Από πλευράς marketing it doesn't make any sense. Απλά κάνει ζημιά στη Sony, δεν προσφέρει τίποτα άλλο.

Συμφωνώ ότι μοιάζει με middle finger στη Sony......

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Παιδιά, ο Kojima ανακοίνωσε μέσω tweet τη κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PC, μιά εβδομάδα πρίν βγεί το παιχνίδι στο PS4.

Όταν έχει τηρηθεί σιγή ιχθύος για τόσο πολύ καιρό για την αποκλειστικότητα του τίτλου, δεν μπορεί να θεωρηθεί αυτή η κίνηση λογική. Από πλευράς marketing it doesn't make any sense. Απλά κάνει ζημιά στη Sony, δεν προσφέρει τίποτα άλλο.

Συμφωνώ ότι μοιάζει με middle finger στη Sony......

Δεν είχε το only on playstation που έχουν άλλα παιχνιδια οπότε δεν έγινε ξαφνικά αυτή η κίνηση, το ποιο πιθανό ειναι οτι επειδη η σονυ χρηματοδοτεί το παιχνίδι να έχει κέρδη και απο της πωλησεις του στο pc. 

Δημοσ.

Θα μπω και εγώ σαν γνήσιος φορουμίτης για να πω. TOLD YA!

Προφανώς το λέγαμε αρκετοί εδώ ότι θα βγει στο pc και ήμουν κα εγώ από αυτούς που ανέφερα ξεκάθαρα ότι πρόκειται για timed exclusive. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική αλλά εμπειρική και μόνο η εκτίμηση γιατί γνωρίζουμε και πως λειτουργεί ο τρελογυαλάκιας. xD

Screenshot_1.png

• Like 1
Δημοσ.

Από φίλο reviewer που το τερματισε,μου είπε για εκπληκτική ιστορία και αδιάφορο gameplay.Καθαρα γνώμη του, μπορεί να λέει βλακείες.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, soundou είπε

Kαλα κατι ειπες τωρα ,εδω αλλοι περιμενουν 4 χρονια να παρουν κονσολα /παιξουν ενα  game  για να γλιτωσουν $$$...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Raiden5 είπε

Tο ποιο πιθανό ειναι οτι επειδη η σονυ χρηματοδοτεί το παιχνίδι να έχει κέρδη και απο της πωλησεις του στο pc. 

Ναί, το σκεφτόμουν όταν έγραφα το ποστ μου. 

Μόνο σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει κάποιο νόημα. 

Δημοσ.

και παλι δεν βγαζει νοημα, η Σονυ χρηματοδοτησε το παιχνιδι του. και το παιχνιδι ειναι system seller. η προτεραιοτητα της ειναι να τραβηξει/κλεισει τον καταναλωτη στο δικο της οικοσυστημα πρωτα, και μετα να λαμβανει κερδος απο τις PC πωλησεις (το οποιο θα πρεπει να μοιραστει με την Epic). η ανακοινωση επρεπε να γινει  ειτε μαζι με την εκδοση του PS4, ειτε λιγο καιρο αργοτερα  αφου ειχε κυκλοφορησει το παιχνιδι στο PS4, κατι που το εχουμε δει ως παγια τακτικη απο αλλους publishers. και ολα αυτα εχουν προσυμφωνηθει απο τις δυο πλευρες, ο Κοτζιμα δεν θα εκανε αυθαιρετα μια ανακοινωση, η οποια θεωρητικα ζημιωνει την Σονυ, εκτος και αν του το επετρεπε το συμβολαιο της συμφωνιας. γιαυτο λεω οτι κατι αλλο πρεπει να εχει παιχθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...