Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Έχεις δίκιο αλλά φαντάζομαι πως η Sony hellas για να κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να πάρει το οκ απ την μαμά! Μ αυτο το σκεπτικό το έγραψα 

Το μονο πραγμα που κοιτανε ειναι τι υποδοχη απο πλευρας πωλησεων εχουν τα exclusives στην χωρα μας,για να ξερουν το κατα ποσο αξιζει να ασχοληθουν με τα Ελληνικα ή οχι,οτι ακριβως γινεται και με τα ποδοσφαιρακια οπως το PES.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Fotis13 said:

The Drop ,Promotional trailer 

Μετά από κάθε βίντεο μοιάζει όλο και χειρότερο. Θέλει ταλέντο να το καταφέρεις αυτό!

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Malthador είπε

Μετά από κάθε βίντεο μοιάζει όλο και χειρότερο. Θέλει ταλέντο να το καταφέρεις αυτό!

χαχαχα λες?

Ειναι σιγουρα αλλοπροσαλο ,ελπιζω οταν το δουμε  συνολικα να βγαζει νοημα  παικτικα και σεναριακα.

Επεξ/σία από Fotis13
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Fotis13 said:

χαχαχα λες?

Ειναι σιγουρα αλλοπροσαλο ,ελπιζω οταν το δουμε  συνολικα να βγαζει νοημα  παικτικα και σεναριακα.

Δεν μοιάζει αλλοπρόσαλλο, boring af μοιάζει. Ένα καταξιωμένο όνομα στο direction, δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και μερικά πυροτεχνήματα (άρρεν με μπέμπη στην κοιλιά, τίτλος με γράμματα που στάζουν μαύρο αίμα κοκ) πιο πολύ με δηθενιά κενή νοήματος φαντάζει πάρα με τίτλο που θα έχει ρίξει το βάρος στο gameplay. 

Δεν είμαστε στο 1998 πλέον, έχουμε δει πολύ εντυπωσιακά πράγματα σε games, ταινίες, σειρές και anime ώστε να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα με τέτοιες χαριτωμενιές. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι απλό walking stimulator γιατί προς τα εκεί πάει το πράγμα για την ώρα. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις είδα ότι μου είχαν στείλει το εξής e-mail από Amazon το μεσημέρι και πολύ φοβάμαι (αν κατάλαβα και καλά, γιατί ήταν στα γερμανικά και το translate δεν πρέπει να έκανε και καλή δουλειά) ότι μου ρίχνουν άκυρο στην CE επειδή πήρα αφού είχαν τελειώσει τα αποθέματα (αν και ακόμα δεν έχει αλλάξει το status της παραγγελίας). Βέβαια δεν ξέρω γιατί μου το λένε τώρα, μετά από τέσσερις μήνες.😥 Τους έστειλα, φυσικά, ένα e-mail μήπως και μπορούν να μου δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες στα αγγλικά ή αν (λίγο χλωμό) κάνανε κάποιο λάθος. Οπότε όσοι πήρατε μετά τις 2/6 από κει (τότε έκανα το pre-order), ίσως στραβώσει και τη δικιά σας.

Αν όντως παίξει Χ από Amazon, παίζει να έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω μια CE στέλνοντας tweet στον Χιντέο, παρά περιμένοντας να προχωρήσει η προπαραγγελία του Public! 😃

edit: Μου απάντησαν πως το e-mail στάλθηκε "εσφαλμένα" κι αφορά μόνο όσους έχουν παραγγείλει περισσότερες από μια συλλεκτικές. Όπότε, false alarm, για την ώρα.

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ.

Μου έστειλαν και εμένα. 

Νωρίς το θυμήθηκαν. Ευτυχώς δεν με έκαιγε και τόσο. 

Δίνει η Sony επιλογή για τη Special μαζί με μια prepaid 20€. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μου έστειλαν και εμένα. 

Νωρίς το θυμήθηκαν. Ευτυχώς δεν με έκαιγε και τόσο. 

Δίνει η Sony επιλογή για τη Special μαζί με μια prepaid 20€. 

απο περιεργεια μπορεις να δεις ημ.επιβεβαιωςση στο email Σου της παραγγελιας

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NickTG είπε

26 Ιουλίου. 

τι ωρα πες μου στο email επιβεβαιωσης λογικα θα ειναι μετα απο 10.57 το πρωι 

Δημοσ.
Στις 4/10/2019 στις 8:39 ΜΜ, Malthador είπε

Δεν μοιάζει αλλοπρόσαλλο, boring af μοιάζει. Ένα καταξιωμένο όνομα στο direction, δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και μερικά πυροτεχνήματα (άρρεν με μπέμπη στην κοιλιά, τίτλος με γράμματα που στάζουν μαύρο αίμα κοκ) πιο πολύ με δηθενιά κενή νοήματος φαντάζει πάρα με τίτλο που θα έχει ρίξει το βάρος στο gameplay. 

Δεν είμαστε στο 1998 πλέον, έχουμε δει πολύ εντυπωσιακά πράγματα σε games, ταινίες, σειρές και anime ώστε να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα με τέτοιες χαριτωμενιές. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι απλό walking stimulator γιατί προς τα εκεί πάει το πράγμα για την ώρα. 

Φαντάσου τώρα να δουλεύεις στην ACS για ένα ξεροκόμματο 48 ώρες τη βδομάδα και να έχεις μια Κυριακή για αραλίκι και να βάλεις το make murica gr8 again 2050 delivery simulator.😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

1η Νοεμβριου θα ανεβουν τα reviews του παιχνιδιου.

Μα το παιχνιδι θα  είναι σιγουρα φολα.😂Δεν φοβαται ο κοτζιμα τις αρνητικες κριτικες που θα λαβει?😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...