Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Ναι και εμένα τόσο μου είχε βγει απ το άμαζον. Έκανα όμως μαλακία, άλλαξα για μισό λεπτό την διεύθυνση που είχα δώσει με μια Γερμανική για να δω πόσο χρεώνει τους Γερμανούς και μετά δεν με ξαναάφησε να δώσω την Ελληνική γιατί έλεγε πως αυτό το προϊόν δεν μπορεί να σταλεί στην Ελλάδα! Οπότε έχε το νου σου μην στο ακυρώσουν τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις..

Απο public πότε το παρήγγειλες; Εγώ στο εμαιλ που μου στείλαν για την επιβεβαίωση βλέπω 26/07/19 16:42 και ακόμα για ακύρωση δεν με έχουν πάρει όπως τον φίλο από πάνω

Με "άγχωσες" λίγο με τα bold,, ένα διπλό άκυρο θα ήταν μεγάλη ξενέρα. 

Ξεθάβωντας το e-mail επιβεβαίωσης από public, κι εγώ (όπως ο @fr4ntic παραπάνω) έκανα pre-order στις 27/7.

Ελπίζω το Amazon να μην με πουλήσει. Πρώτη φορά που πάω να πάρω κάτι από κει. Παρ' όλο που η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη, τα μόνα θέματα που έχω είναι, όπως προείπα, αυτό το 12-14/11 και ενδεχομένη λογοκρισία της γερμανικής έκδοσης ελέω WWI-II σκηνικών (αν κι έχουν χαλαρώσει τελευταία από ό,τι έχω μάθει).  

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Ξεθάβωντας το e-mail επιβεβαίωσης από public, κι εγώ (όπως ο @fr4ntic παραπάνω) έκανα pre-order στις 27/7.

Ελπίζω το Amazon να μην με πουλήσει. Πρώτη φορά που πάω να πάρω κάτι από κει. Παρ' όλο που η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη, τα μόνα θέματα που έχω είναι, όπως προείπα, αυτό το 12-14/11 και ενδεχομένη λογοκρισία της γερμανικής έκδοσης ελέω WWI-II σκηνικών (αν κι έχουν χαλαρώσει τελευταία από ό,τι έχω μάθει).  

26/07 19.54 εδω ...το public δυστηχως δεν τον εμπιστευομαι πλεον...οποτε εχω και απο amazon.de...αν δω οτι θα την παρω απο εδω απλα θα επιστρεψω ή θα δωσω οσο την πηρα εδω μεσα. (περι τα 240 κατι μου βγηκε εμενα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosmsamo είπε

Μπορείς να κάνεις το κόπο και να δείς σε τι κατάσταση είναι η (ακυρωμένη) παραγγελία σου. Να δω αν έχω ελπίδες δλδ.

Ενδεικτικά:

9zqJfhM.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fr4ntic είπε

Μπορείς να κάνεις το κόπο και να δείς σε τι κατάσταση είναι η (ακυρωμένη) παραγγελία σου. Να δω αν έχω ελπίδες δλδ.

Ενδεικτικά:

Σβησε το αριθμο φιλαρακι γιατι σε βλεπω να την παραλαμβανει αλλος

Κατα τα αλλα ετσι ειναι και η δικια μου

Επεξ/σία από ison
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Ενδεικτικά:

Κι εμένα το ίδιο λέει (δεν έχει ακυρωθεί, ακόμα).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ΓΙατι δεν το περιμενες?Δεν είναι ότι δεν μας εχει συνηθισει...

δεν περιμενα την μεταγγλωτιση ...για τους υποτιτλους το ειχα σιγουρο (βλεπε ολα τα exclusive)

Δημοσ.

Μεταγλώτιση ούτε εγώ το περίμενα, για υπότιτλους το είχα σίγουρακι αν και φοβόμουν λίγο πως μπορεί να το άφηναν λόγο μεγέθους ή δυσκολης μετάφρασης που μπορεί εξαιτίας της να μην έβγαινε καλό το αποτέλεσμα.

Θαυμάσια νέα γιατί με τα αγγλικά μου απλά θα περιπλανομουν σαν άστεγος στο παιχνίδι δίχως ιδέα γιατί πάω εκεί που πάω 😂

Η ειρωνεία είναι πως κάπου διάβαζα χθες σε ένα θέμα για το ps now πως η Sony έχει χεσμενη την Ελλάδα επειδή δεν έχει λανσάρει την υπηρεσία εδώ 😂😂

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Η ειρωνεία είναι πως κάπου διάβαζα χθες σε ένα θέμα για το ps now πως η Sony έχει χεσμενη την Ελλάδα επειδή δεν έχει λανσάρει την υπηρεσία εδώ 😂😂

Αλλη η Sony Ιαπωνιας και Αμερικης(απο πλευρας αποφασεων) και αλλο η Sony Hellas.

Οταν μιλαμε για μεταγλωτιση και Ελληνικα,αυτα ειναι συγκεκριμενα πρωτοβουλια της Sony Hellas μιας και αυτη μονο θα ασχοληθει με αυτα.

Και μιας και στην χωρα μας απο exclusives πιο πολυ της Sony πουλανε(τα περι Sony Land που γραφουν μερικοι με ειρωνια),αυτο ειναι ενα απο τα καλα που εχει.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αλλη η Sony Ιαπωνιας και Αμερικης(απο πλευρας αποφασεων) και αλλο η Sony Hellas.

Οταν μιλαμε για μεταγλωτιση και Ελληνικα,αυτα ειναι συγκεκριμενα πρωτοβουλια της Sony Hellas μιας και αυτη μονο θα ασχοληθει με αυτα.

Και μιας και στην χωρα μας απο exclusives πιο πολυ της Sony πουλανε(τα περι Sony Land που γραφουν μερικοι με ειρωνια),αυτο ειναι ενα απο τα καλα που εχει.

Έχεις δίκιο αλλά φαντάζομαι πως η Sony hellas για να κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να πάρει το οκ απ την μαμά! Μ αυτο το σκεπτικό το έγραψα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετική κίνηση, αν και δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο που θα θέλει κάποιος να μην ακούει τις φωνούλες του Reedus και του Mikkelsen. 😄 Σίγουρα θα γίνουν 1-2 εξτρά playthroughs στα ελληνικά.

Έχω μια επιφύλαξη για την ποιότητα των υποτίτλων (έχω συναντήσει αρκετά συντακτικά/γραμματικά λάθη σε Detroit, UC4, UC:TLL κλπ.), αλλά η πρωτοβουλία είναι που μετράει. Θέλω να δω πώς είναι η μεταγλώτιση στο God of War, από το ελληνικό trailer φαινόταν πώς επρόκειτο για πολύ καλή προσπάθεια (αν και η φωνή του Ατρέα ακούγεται λίγο… κάπως).

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...