Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ilos είπε

Το god of war είναι ατυχές παράδειγμα, γιατί όσοι το κράζαν ήταν απλά οι φανατικοί της σειράς που ζητούσαν την ίδια brawler εμπειρία με τα παλιά και τα ίδια κουσούρια με την προβληματική κάμερα, την γαμάουα ατμόσφαιρα και την αρκεντίλα στα κόμπος. Δεν είναι ότι δε κατάλαβαν τι περίπου θα είναι το νέο god of war και απογοητεύτηκαν. Απλά δε γούσταραν την αλλαγή με το open world exploration. τα 30 φουπουές, τον πιο αργό ρυθμό και τα μονοκάμερα στο presentation. Δηλαδή δε γούσταραν να παίξουν κάτι που φέρνει σε soulslike. Αντίθετα από εμένα για αυτόν ακριβώς τον λόγο έγινε preorder. Εδώ έχουμε λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει 100% περί τίνος πρόκειται.😂

Ο τύπος από πάνω λογικά είναι strea(P)er (literally 😂) σε κάνα μπλα μπλά του twitch και βγάζει τα προς το ζην με τις πρόζες του. Καυτηριάζει απλά το hype και τη φανατική fanbase του Κοτζίμα, δε του καίγεται καρφί για το DS πιστεύω. Ομολογώ στην αρχή είχε πολύ πλάκα που δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι τρολάρει.😂

Καθόλου ατυχές. Αν πας στο αντίστοιχο νήμα για το god of war εδώ στο ινσομνια θα δεις ότι έχω δίκιο. Και εγώ φανατικός της εν λόγω σειράς. Δέχτηκα αμέσως την αλλαγή και γούσταρα που θα έχει συνέχεια μια αγαπημένη μου σειρά, με λίγο διαφορετικό τόνο όμως. Δεν βγήκα αμέσως να γκρινιαξω ότι θέλω ξανά το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Είδαμε άλλωστε τι έγινε με το Ascension...

Επεξ/σία από JohnDeus
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnDeus είπε

Καθόλου ατυχές. Αν πες στο αντίστοιχο νήμα για το god of war εδώ στο ινσομνια θα δεις ότι έχω δίκιο. Και εγώ φανατικός της εν λόγω σειράς. Δέχτηκα αμέσως την αλλαγή και γούσταρα που θα έχει συνέχεια μια αγαπημένη μου σειρά, με λίγο διαφορετικό τόνο όμως. Δεν βγήκα αμέσως να γκρινιαξω ότι θέλω ξανά το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό.

Οκ εγώ είχα μια ιδέα πάντως του τι θα ήταν το νέο god of war και με βάση αυτήν την εντύπωση το έκανα preorder. Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τι είναι το DS?😂

Εκτός από τις 30-40 ώρες cutscenes που είναι σιγουράτζα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Οκ εγώ είχα μια ιδέα πάντως του τι θα ήταν το νέο god of war και με βάση αυτήν την εντύπωση το έκανα preorder. Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τι είναι το DS?😂

Εκτός από τις 30-40 ώρες cutscenes που είναι σιγουράτζα.

Από αυτό που μας έχει δείξει. Αρκετό fetch side quest για να «χτίσεις» σχέσεις μεταξύ των επιζώντων. Καθάρισε αυτό το camp με εχθρούς. Δεν μας έχει δείξει ακόμα τι παίζει με την άλλη διάσταση και το ταξίδια στον χρόνο στην άλλη διάσταση (είδαμε σκηνές από ww1), λογικά θα παίζουν αποστολές επίθεση σε πόλη των εχθρών, και αυτοί να επιτίθενται σε δικές μας. Καταλαβαίνω ότι κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να φτάσεις στην edge knot city τέρμα Δύση, και να σώσεις την Amelie. Ναι θα έχει πολύ περπάτημα. Έχει κάνει σε μικρογραφία όλο τον χάρτη των ΗΠΑ, και λέει δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στο που μπορείς να πας. Φαντάζομαι επίσης βασικό πλοτ θα είναι ότι θα δεθεις με το bb σου. Για να τελειωσω εδώ πιστεύω δεν μας έχει δείξει τίποτα ακόμα. Πήραμε μια γεύση, από όπλα, εξοπλισμό και μαχες με ανθρώπους και bts. Σε 40 μέρες θα ξέρουμε σίγουρα τι παίζει.

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, postfire είπε

χω κλαψει με τον τυπο.

Ρε εχει να πεσι καραμουζα που θα παει συννεφο 

Ασχετα αν θα ειναι καλο το παιχνιδι ή οχι εχει γεμισει ο τοπος παπαριδηδες που νομιζουν οτι ειναι αστειοι. Και το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν και καποιοι που οντως γελανε με αυτα. Βεβαια εδω υπαρχουν και τυποι που πληρωνουν για να δουν καποιον αλλον να παιζει παιχνιδια στο twitch. WTF?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JohnDeus είπε

Χωρίς να θέλω να το παίξω ψαγμένος και έτσι, κάποιοι στην κοινότητα του gaming δεν είναι για κάτι παραπάνω από φιφα. Όχι γιατί δεν έχουν την νοητική ικανότητα για να καταλάβουν κάτι πιο ψαγμένο, χωρίς να λέω ότι το death stranding θα είναι, αλλά γιατί δεν μπορούν αν ανοιχτούν σε κάτι διαφορετικό. Έχουν κόλλημα δηλαδή. Εγω προσωπικά έχω αμφιβολίες, δεν λέω τίποτα ακόμα, ούτε ότι θα βγει αριστούργημα, ούτε ότι θα βγει πατάτα. Αν βγει πατάτα, θα πω ότι έκανε μια πατάτα ο κοτζιμας. Αν βγει πολύ δυνατό παιχνιδι όμως, θα βγουν οι τύποι που το κράζουν να πουν ότι έλεγαν μαλ@κιες; Δεν νομίζω. Οι τύποι που προδικάζουν τώρα το ds, είναι οι ίδιοι που έκραζαν το god of war μετά τα βίντεο της E3 του 16. Μετά όμως όταν βγήκε το παιχνιδι και έριξε σαγόνια, δεν μιλούσε πέτρα. Κρύφτηκαν όλοι. Το ίδιο θα γίνει και με αυτό αν βγει καλό. Κρατώντας μικρό καλάθι, πιστεύω στην χειρότερη περίπτωση θα βγει ένα συμπαθητικό παιχνιδι, που θα χει να δώσει πολλά όμως σε θέμα αφήγησης. Ας μην προδικάζουμε, άλλωστε και ας περιμένουμε να δούμε, είναι και νέο genre. Και προς θεού, να μην μιλάει ο Γιαννάκης και ο Γιωργακης που οι μόνες gaming εμπειρίες τους είναι φιφα, lol και fortnite.

σωστος.εχω μεχρι στιγμης παντως κραταω μικρο καλαθι.θα δειξει το τελικο τι θα ειναι τελικα

Δημοσ.

Για τις συλλεκτικές οσοι έχετε παραγγειλει μάθατε τίποτα;; μίλησα με Public την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα δεν ήξεραν ποσα κομμάτια θα φέρουν

Δημοσ.
Στις 19/9/2019 στις 1:22 ΜΜ, aggelos87 είπε

Για τις συλλεκτικές οσοι έχετε παραγγειλει μάθατε τίποτα;; μίλησα με Public την προηγούμενη βδομάδα και ακόμα δεν ήξεραν ποσα κομμάτια θα φέρουν

Απο public με ενημερωσαν οτι ακυρωνουν την προπαραγγελια μου γιατι θα φερουν πολυ λιγοτερα κομματια.Τι να πω,cyberpunk 77 collectors ακυρωση απο πλαισιο, death stranding απο public,χτες μου ακυρωσε ο κωτσοβολος το zelda LA limited edition ενω με βεβαιωνε οτι θα σταλει μεσα στην βδομαδα.Last of us part 2 collectors η επομενη ακυρωση (?)ή απλα δεν θα τους κανω την χαρη και θα ξημεροβραδιασω στο amazon μεχρι να το κλεισω.Καταντια.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jessejames είπε

θα ξημεροβραδιασω στο amazon μεχρι να το κλεισω.Καταντια.

Προφανως και αγοραζεις απο εξωτερικο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jessejames είπε

Απο public με ενημερωσαν οτι ακυρωνουν την προπαραγγελια μου γιατι θα φερουν πολυ λιγοτερα κομματια.Τι να πω,cyberpunk 77 collectors ακυρωση απο πλαισιο, death stranding απο public,χτες μου ακυρωσε ο κωτσοβολος το zelda LA limited edition ενω με βεβαιωνε οτι θα σταλει μεσα στην βδομαδα.Last of us part 2 collectors η επομενη ακυρωση (?)ή απλα δεν θα τους κανω την χαρη και θα ξημεροβραδιασω στο amazon μεχρι να το κλεισω.Καταντια.

Πως ενημερώθηκες; Τους πήρες τηλέφωνο;; Μόλις τους ξαναπήρα κι εγώ και μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν. Η πέφτω σε άσχετους που δεν καταλαβαίνουν τι ρωτάω ή βαριούνται να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Πως ενημερώθηκες; Τους πήρες τηλέφωνο;; Μόλις τους ξαναπήρα κι εγώ και μου είπαν οτι δεν γνωρίζουν. Η πέφτω σε άσχετους που δεν καταλαβαίνουν τι ρωτάω ή βαριούνται να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Με πηραν τηλεφωνο στο κινητο που ειχα στην παραγγελια!

Δημοσ.

Μια απορεία, ρε παιδιά. Μόνο σε μένα φαίνεται φαρμάκι η τιμη της CE από γερμανικό Amazon. Ήταν διαθέσιμη κάπου στα 240 ευρώ (που με expedited delivery και αλλαγή γερμανικού με ελληνικού ΦΠΑ που κάνουν, μου κόστισε γύρω στα 250). Μου κάθεται λίγο κάπως (σε σύγκριση βέβαια με το στανταρ 200αρι που παιζεί εδώ). Προπαραγγήλατε κι εσείς σε τέτοια τιμή;

Βέβαια, οκ, μέσω Amazon έχω την σιγουριά (;) ότι δεν θα φάω άκυρο, όπως είναι η σύνηθες τακτική των δικών μας καταστημάτων (που ακυρώνουν μέχρι και 1-2 μέρες πριν στείλουν 😐). Έκανα και μια δεύτερη προπαραγγελεία από Public, αλλά ήμουν από τους τελευταίους λογικά και φοβάμαι "Χ", όπως είπαν παραπάνω. Είδομεν.

Επίσης, όσοι περιμένετε από Amazon DE, σας βγάζει κι εσάς estimated delivery 12 - 14 Νοεμβρίου; Ψιλοαργά θα φέρουν φαίνεται. 😃

PS. Στα του παιχνιδιού (μιας και δεν έχω ξανασχολιάσει στο τόπικ), το παιχνιδί μου φάνηκε αρκετά ιδιαίτερο από όταν πρωτοανακοινώθηκε. Μου αρέσει που ο Kojima κρατάει την πλοκή όσο πιο spoiler-free γίνεται. Πιστεύω μετά τα τελευταία πλάνα από το TGS αρχίζουν να βγάζουν λίγο νόημα όλα αυτά που έχει μπλέξει μέσα. Θέλω να παίξω κάποια στιγμή το TPP (αν και βλέπω οι απόψεις διίστανται για το πόσο καλό είναι). Δεν έχει τύχει να παίξω άλλο παιχνίδι του Hideo, με εξαίρεση το Ground Zeroes που ναι μεν μου άρεσε, αλλά καταλαβαίνω όσους το χαρακτηρίζουν ψιλο demo. 

Δημοσ.

Ναι και εμένα τόσο μου είχε βγει απ το άμαζον. Έκανα όμως μαλακία, άλλαξα για μισό λεπτό την διεύθυνση που είχα δώσει με μια Γερμανική για να δω πόσο χρεώνει τους Γερμανούς και μετά δεν με ξαναάφησε να δώσω την Ελληνική γιατί έλεγε πως αυτό το προϊόν δεν μπορεί να σταλεί στην Ελλάδα! Οπότε έχε το νου σου μην στο ακυρώσουν τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις..

Απο public πότε το παρήγγειλες; Εγώ στο εμαιλ που μου στείλαν για την επιβεβαίωση βλέπω 26/07/19 16:42 και ακόμα για ακύρωση δεν με έχουν πάρει όπως τον φίλο από πάνω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, shadowlike είπε

Απο amazon.de γνωρίζετε αν το έντυπο υλικό θα είναι στα γερμανικά ή στα αγγλικα; Αναρωτιέμαι τι ισχύει και για το cyberpunk. 

Κατα 99% ειναι localized στα γερμανικα 

Σε αλλα νεα μολις εγινε gold το game

chyvc8zkxvo31.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...