Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, privateer είπε

φυσικά για εμενα μιλάω. Όπως και ο κόσμος του μου έδινε την αίσθηση του αδειου. Που ειναι οι πόλεις και ο κόσμος. Μόνο εχθρικες βάσεις. Αυριο νομιζω θα εχει και άλλο βίντεο ελπίζω σε καλύτερο gameplay.

Αν προσέξεις δεν υπάρχει και δέντρο ούτε για δείγμα, εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι να έχω δει κάποιο. Υποθέτω πως η καταστροφή ήταν τέτοιας έκτασης που δεν έμεινε τίποτα όρθιο;; Θα δούμε! Μην ξεχνάμε και πως το υλικό είναι απ τις πρώτες ώρες παιχνιδιού οπότε αργότερα ίσως το σκηνικό αλλάζει.

Γενικά δεν είμαι πολύ του open world, Λίγα αυτά που έχω ευχαριστηθεί. Θα το πάρω πάντως απ την πρώτη μέρα μόνο για την ιστορία.

Με βάση τα όσα έχουμε δει με έχει ξενερώσει λίγο το μονότονο περιβάλλον, οι τεράστιες και άδειες εκτάσεις και το άπειρο περπάτημα αλλά απ την άλλη μ' άρεσαν μερικοί μηχανισμοί που έδειξε ιδιαίτερα αυτό το 'βοηθαμε να σε βοηθώ' με αντικείμενα άλλων παικτών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποκλείεται η Sony να έδωσε χρήματα και την Decima έτσι δωράκι σε σιντάκι, για να κυκλοφορήσει ο Kojima Fed-Ex Walking Simulator με background τις United Cities of America.

Business 101. Αυτό μου λέει η λογική μου.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση ακόμα και σήμερα ο Kojima να τρολλάρει ασύστολα. Άλλωστε το έχει ξανακάνει.

Το μόνο που θεωρώ, όμως σίγουρο, είναι ότι ο παίχτης θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις:

QIWxeUR.jpg

😂😂😂 

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.
1 ώρα πριν, privateer είπε

ακριβως το  mgs 5. Βαρετό μέχρι αηδίας. Όπως φαινεται συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και εδω. 

Εγω το MGSV   παντως το κατευχαριστηθηκα .

Τωρα το DS θα το κρινουμε οταν ερθει αλλα απο οσα εχω δει  μεχρι τωρα  δεν ειμαι θετικα προδιαθετειμενος  ,μακαρι να πεσω εξω  και να μην εχουμε μια επικη πατατα ...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το μελαγχολικο μοναχικο ταξιδι παντως, εμενα μου βγαζει λιγο κ κατι απο την ατμοσφαιρα του shadow of colossus, μια παρομοια αισθηση ή τεσπα κατι που τηνει προς τα εκει... που δεν με ενοχλει καθολου, ισα ισα. Αν η ιστορια ειναι καλη, οι χαρακτηρες ενδιαφεροντες και το action κομματι κοντα στα υψη του mgs5 ή anyway και πιο απλο still στο ιδιο υφος, fine by me.

”I will Walk... Hard! “

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκατσα και το είδα όλο το 48λεπτο και νομίζω ότι το game θα είναι εξαιρετικό. Πολύ gadget, πολλές επιλογές προσέγγισης φαίνεται να έχει αλλά ας περιμένουμε να δούμε περισσότερα. 

Ναι, φαίνεται λίγο άδειος ο χάρτης ή τουλάχιστον το σημείο του χάρτη που μας έδειξαν στο βίντεο αλλά ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα από τώρα.

Καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους το game μπορεί να φανεί κουραστικό ή όταν παίζεις ενδεχομένως να σε πάρει και ο ύπνος αν είσαι μετά από ένα καλό πιάτο μαραρονάδα καθισμένος στον καναπέ. :P

Αν κάποιος ψάχνει ένα fast paced open world game με shooting κάθε 1 λεπτό, νομίζω πως πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από το συγκεκριμένο imo.

Είναι προς tactical survival το game όπως το αντιλαμβάνομαι, θα έχει και στιγμές (όπως έδειξαν και στο 48λεπτο) που θα χρειαστεί να κάνεις engage enemies είτε ανθρώπους είτε alien ή ότι άλλο υπάρχει xD

Eίναι αργό, είναι της υπομονής, του preparation (που λένε και στο χωριό). Είναι αργό και γενικώς μπορεί να χαρακτηριστεί walking simulator αλλά όλη του η ατμόσφαιρα και το ταξίδι αν είναι σε αυτό το στυλ που φαντάζομαι από αυτά που είδα, δεν νομίζω πως θα με απογοητεύσει. Αρκεί φυσικά να συνοδεύεται με ένα καλό story (που δύσκολα δεν θα είναι καλό) και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Αυτό με το online και τα hints από άλλους παίχτες θύμισε Dark Souls, ωραία φάση και αυτό με την βοήθεια στο boss.

Σε γενικές γραμμές μου άφησε καλή γεύση. Είδωμεν.😉

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.

What in the fuck did i just watch? Ακόμα και με αυτό το βίντεο δεν μπορώ να αποφασίσω αν μαρέσει ή όχι. Αναμφίβολα είδα στοιχεία που μαρέσουν και είδα στοιχεία που έτριξα δόντια όπως το σημείο που σκοτώνει το τέρας και εκεί που υγροποιείται και πάει προς τα πάνω το μαραφέτι αυτό που δείχνει τους νεκρούς του κάνει bye bye...

Ρε Kojima πάντα ίδιος, ίσως τώρα που σε πήραν και τα χρόνια να είσαι πράγματι έτοιμος να σε κλείσουν στην Γ' πτέρυγα στο ΔΕΡΕ. Περιμένουμε λοιπόν με υπομονή τι θα δούμε.

• Like 2
Δημοσ.

Έμενα αυτό το dystopian gameplay γενικά μου αρέσει αρκετά. Μου αρέσου γενικά και αυτά τα open world game. Οσο βλέπω gameplay τόσο μου αρέσει ακόμα που προφανώς δεν δείχνουν και τίποτα ουσιαστικό από gameplay μέχρι στιγμής. 

Αυτό το game θα είναι νομίζω ένας από τους λόγους που θα πάρω playstation ξανά μετά από 20 χρόνια. Φυσικά το 5 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ξαναποσταριστεί αλλά μέχρι να μπει το παίγνιο στη κονσόλα αυτή η φωτο θα ναι αξεπέραστη.

spacer.png

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές ότι ο Kojima τρολάρει, η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτά που έχουμε δεί μέχρι τώρα είναι αντιπροσωπευτικά της τελικής εμπειρίας.

Απλά επειδή ο κόσμος δεν καταλάβαινε τί έπαιζε με τα ολιγόλεπτα gameplay videos τα οποία έδειχναν στο ας πούμε 70% τους περπάτημα, με λίγα action και stealth στοιχεία, ο Kojima έδειξε ένα ολόκληρο mission, το οποίο αποτελείται από αυτό: 70% περπάτημα και λίγα action/stealth στοιχεία.

Οπότε ναί, είναι ένα game όπου το περπάτημα θα είναι η βασική εμπειρία. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά δεν είναι για όλους.

Εμένα μου άρεσε αυτό που είδα, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι αδύνατο να το παίξω, διότι με τόσο περπάτημα θα με παίρνει ο ύπνος. Δυστυχώς δεν αστειεύομαι.

• Like 2
Δημοσ.

Ισως εδω ειναι πιο ευκολο να βγαλει καποιος συμπερασματα για το βαθος του -τουλαχιστον σε αυτο το βιντεο- gameplay

Τα stats ειναι προφανως αρκουντως περιεργα αλλα και αναμενομενα για εναν ντελιβερα 😛

F2FC695B-C2D8-4824-8979-EF62BFA8492C.png

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι hyped αλλα μετα απο αυτα που ειδα θεωρω οτι "αν" εχει καλους χαρακτηρες και ιστορια θα αξιζει σιγουρα ενα playthrough αλλιως ..υπνος. Το γεγονος οτι ο Kojima ειναι υπερτιμημενος και εχει να βγαλει masterpiece απο το Snake Eater δεν αλλαζει ομως. :P  

PS: Το MGS V μου αρεσε αρκετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Δεν ειμαι hyped αλλα μετα απο αυτα που ειδα θεωρω οτι "αν" εχει καλους χαρακτηρες και ιστορια θα αξιζει σιγουρα ενα playthrough αλλιως ..υπνος. Το γεγονος οτι ο Kojima ειναι υπερτιμημενος και εχει να βγαλει masterpiece απο το Snake Eater δεν αλλαζει ομως. :P  

PS: Το MGS V μου αρεσε αρκετα.

Εννοείτε ότι θα υπάρχει βάρος στο story και χαρακτήρες, λογικά. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο game με τόσα ονόματα. Μιλάμε για Kojima που loves his cutscenes και storytelling. Είδαμε τόση ώρα gameplay χωρίς ίχνος story, cutscenes, κτλ. Όλα αυτά που βλέπουμε νομίζω είναι side missions η free roam stuff. Ακόμα story mission δεν έχουμε δει και από τα προηγούμενα trailers φαίνεται να έχει πολύ πράμα. ΤΟ MGSV ήταν καταπληκτικό και δεν με χάλασε καθολου το open world που λέτε άδειo, γιατί έβγαζε νόημα για μένα ότι είναι battlefield οποτε δεν μένουν άμαχοι. Το σοβαρό πρόβλημα imho ήταν η επανάληψη των αποστολων στα ίδια μέρoι.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εννοείτε ότι θα υπάρχει βάρος στο story και χαρακτήρες, λογικά. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο game με τόσα ονόματα. Μιλάμε για Kojima που loves his cutscenes και storytelling. Είδαμε τόση ώρα gameplay χωρίς ίχνος story, cutscenes, κτλ. Όλα αυτά που βλέπουμε νομίζω είναι side missions η free roam stuff. Ακόμα story mission δεν έχουμε δει και από τα προηγούμενα trailers φαίνεται να έχει πολύ πράμα. ΤΟ MGSV ήταν καταπληκτικό και δεν με χάλασε καθολου το open world που λέτε άδειo, γιατί έβγαζε νόημα για μένα ότι είναι battlefield οποτε δεν μένουν άμαχοι. Το σοβαρό πρόβλημα imho ήταν η επανάληψη των αποστολων στα ίδια μέρoι.

Τα ονοματα των celebrities δεν μου λενε κατι προσωπικα. :P Εννοω χαρακτήρες οπως psycho mantis, vulcan raven, revolver ocelot, sniper wolf, μαχες οπως με the end, the sorrow κλπ. Αρκετα απο τα mgs εκτος του 1 και του 3 ειχαν απο ελάχιστους εως καθολου memorable χαρακτήρες απλα generic και πολυ "mindfuck" γιαπωνεζιλας για τα γουστα μου οποτε δεν παιρνω τιποτα σαν δεδομενο.

Εμενα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η σχετικα απλη συνταγή του mgs1.

Επεξ/σία από ADHD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...