Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, privateer είπε

Ωραια γραφικα, αδειος κοσμος και βαρετο gameplay. Yep thats kojima 😂

Εγω παντως που το εκραζα αρχικα, βλεποντας το βιντεο δε ξερω γτ αλλα μου αρεσε αυτος ο αδειος κοσμος, δε ξερω γτ 😛

Kαι η ολη φαση με τη τσαντα και το crafting μου φαινεται πολυ ωραια. 

Δημοσ.

παντως εχει πλάκα οτι και με 50λεπτα gameplay, παλι δε καταλάβαμε κ πολλά για το παιχνίδι. 

μυστήρια περίπτωση που μένει στην επιφάνεια λόγο του ονόματος του Kojima. μπορει να βγει παιχνιδάρα αλλά αν το έκανε άλλη ομάδα, δε θα ειχε κανει κάποιον ντόρο με οσα έχει δείξει.

υπομονή λοιπόν για την κυκλοφορία του και βλέπουμε τότε. Παντως σιγουρα δεν θα ειναι day 1 αγορα αυτο (δεν ειναι δα οτι δε θα το βρίσκεις κ στα μαγαζια οπότε κανενας λογος βιασύνης!)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εγω παντως που το εκραζα αρχικα, βλεποντας το βιντεο δε ξερω γτ αλλα μου αρεσε αυτος ο αδειος κοσμος, δε ξερω γτ 😛

Kαι η ολη φαση με τη τσαντα και το crafting μου φαινεται πολυ ωραια. 

Νομιζω ειναι καθαρα θεμα γουστου,αν γουσταρει καποιος ενα ατμοσφαιρικο open world με survival elements ας πουμε,οπου θα περπατας πολυ και δεν σημαινει πως θα χει συχνη δραση,τοτε πιστευω θα του αρεσει.

Εμενα σιγουρα μου φαινεται ενδιαφερον παντως

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Νομιζω ειναι καθαρα θεμα γουστου,αν γουσταρει καποιος ενα ατμοσφαιρικο open world με survival elements ας πουμε,οπου θα περπατας πολυ και δεν σημαινει πως θα χει συχνη δραση,τοτε πιστευω θα του αρεσει.

Εμενα σιγουρα μου φαινεται ενδιαφερον παντως

Βασικα αυτο ειναι το θεμα, απεχθανομαι τα τεραστια open-world, αυτο δε ξερω γτ αλλα με ιντριγκαρει και φαινεται ψιλο-αρρωστημενο με το παιδακι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, privateer είπε

Ωραια γραφικα, αδειος κοσμος και βαρετο gameplay. Yep thats kojima 😂

Yep thats privateer περσσοτερο. 😛

Bαρετο gameplay τα παιχνίδια του Kojima? Το τελευταιο αποθεωθηκε για το gameplay του. Για αδειο κοσμο ποιο παιχνιδι του κατηγορηθηκε? :S

55 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Βασικα αυτο ειναι το θεμα, απεχθανομαι τα τεραστια open-world, αυτο δε ξερω γτ αλλα με ιντριγκαρει και φαινεται ψιλο-αρρωστημενο με το παιδακι

Καπως ετσι. Λογικα θα χασει το καλο pace προηγουμενων παιχνιδιών λογο open world. :(. Το MGS5 αν δεν επαιζε τοσο καλα θα το ειχα σταματησει.

Δημοσ.
17 minutes ago, PDS13 said:

Yep thats privateer περσσοτερο. 😛

Bαρετο gameplay τα παιχνίδια του Kojima? Το τελευταιο αποθεωθηκε για το gameplay του. Για αδειο κοσμο ποιο παιχνιδι του κατηγορηθηκε? :S

Καπως ετσι. Λογικα θα χασει το καλο pace προηγουμενων παιχνιδιών λογο open world. :(. Το MGS5 αν δεν επαιζε τοσο καλα θα το ειχα σταματησει.

ακριβως το  mgs 5. Βαρετό μέχρι αηδίας. Όπως φαινεται συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και εδω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, privateer είπε

ακριβως το  mgs 5. Βαρετό μέχρι αηδίας. Όπως φαινεται συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και εδω. 

Eνταξει το οτι ειναι για σενα βαρετο δεν σημαινει οτι υπαρχει consensus οτι ειναι βαρετο. Για την ακριβεια το αναποδο συμβαινει oσον αφορα το gameplay του παιχνιδιου.

Ο μονος λογος που εχασε συνολικα σαν παιχνιδι για τα γουστα μου, ειναι το open world στοιχειο που κατ'εμε ριχνει 1-2 ποντους σε καθε παιχνιδι εκει εξω. Μεχρι αποδειξεως του εναντιου. Μακαρι να ειναι το Death stranding αυτο.

Δημοσ.

φυσικά για εμενα μιλάω. Όπως και ο κόσμος του μου έδινε την αίσθηση του αδειου. Που ειναι οι πόλεις και ο κόσμος. Μόνο εχθρικες βάσεις. Αυριο νομιζω θα εχει και άλλο βίντεο ελπίζω σε καλύτερο gameplay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...