Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο του μεγαλο παιχνιδι μετα την Konami,αρα δεν πιστευω οτι θα εδειχνε οτι δειχνει τωρα αν το παιχνιδι ειναι κυριολεκτικα μαπα το καρπουζι.

Σιγουρα πχ δεν θα ειναι το τυπικο open world απο Ubisoft ας πουμε.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι βέβαιος και νομίζω πολύ θα συμφωνήσουν, ότι αυτό το δημιούργημα του Kojima είναι παραπάνω από ένα game. Ξέρουμε το πάθος που έχει για τα παιχνίδια του, βάλε τώρα μέσα και το όλο drama με την Konami, πιστεύω ο Kojima θέλει να δείξει και να αποδείξει πολλά με το Death Stranding. Η συμμετοχή του Geoff Keighley στο παιχνίδι έχει τα υπονοούμενά της.

Για αυτό το λόγο, τo point μου είναι ότι ο Kojima είναι ο κύριος παράγοντας που μας κάνει να ανυπομονούμε για το game αυτό και όχι απαραίτητα αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα, τα οποία αποτελούνται από καταπληκτικά cut-scenes και ένα baffling walking simulator στην εξοχή.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panther_512 είπε

Είμαι βέβαιος και νομίζω πολύ θα συμφωνήσουν, ότι αυτό το δημιούργημα του Kojima είναι παραπάνω από ένα game. Ξέρουμε το πάθος που έχει για τα παιχνίδια του, βάλε τώρα μέσα και το όλο drama με την Konami, πιστεύω ο Kojima θέλει να δείξει και να αποδείξει πολλά με το Death Stranding. Η συμμετοχή του Geoff Keighley στο παιχνίδι έχει τα υπονοούμενά της.

Για αυτό το λόγο, τo point μου είναι ότι ο Kojima είναι ο κύριος παράγοντας που μας κάνει να ανυπομονούμε για το game αυτό και όχι απαραίτητα αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα, τα οποία αποτελούνται από καταπληκτικά cut-scenes και ένα baffling walking simulator στην εξοχή.

Το game δεν βγάζει κανένα νόημα να είναι walking simulator με τόσο plot, sub-plot, chars, etc. Μας έδειξαν, stealth, exploration και shooting. Στην τελική walking simulator να είναι, θα είναι το καλύτερο walking simulator μέχρι σήμερα. Επίσης 30 χρονια παίζουμε games και ακόμα αναρωτιόμαστε για το τι ακριβώς θα είναι το game, αυτό για μένα και μονο φτάνει. Στην τελική ο Κόζιμα δεν με έχει απογοήτευση ποτε ενώ δούλευε στην Konami, οποτε ποσο μάλλον τώρα.

• Like 3
Δημοσ.

Ακομα και εν μεσω σεναριακων μπαχαλων και ημιτελων προσπαθειων σε ολα τα mg, ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο σε καποια, το gameplay των παιχνιδιων του Κοτζιμα so far εθετε νεα στανταρντς στην βιομηχανια καθε φορα που κυκλοφορουσαν... το mg5 που ειναι ενα σεναριακο κ δημιουργικο μπαχαλο, σε επιπεδα gameplay AI κτλ κανει πλακα ακομα σε οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω στο υφος του... για το Death Stranding αναμενω κατι αξιομνημονευτο at least στο κομματι αυτο, ο Κοτζιμα δεν εχει απογοητευσει ποτε και πιστευω σιγουρα τα χαρτια του τα κραταει πολυ κλειστα ακομη.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panther_512 είπε

ότι αυτό το δημιούργημα του Kojima είναι παραπάνω από ένα game

Συμφωνώ. Μεγάλη κουβέντα. Πιστεύω για άλλη μια φορά θα εξελίξει το gaming 

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, panther_512 είπε

Θεωρείς απίθανο η άποψη που έχεις να οφείλεται στο όνομα του Kojima και όχι στο actual gameplay που έχουμε δεί μέχρι τώρα?

Το όνομα του Kojima είναι αρκετό για να hypαριστεί ένα παιχνίδι λόγω του παρελθόντος του. Για τον ίδιο λόγο που έχει hypαριστει (δικαιολογημένα) το Cyberpunk από μία εταιρία με 1,5 αριστούργημα στη φαρέτρα της.

PS.: Δε συγκρίνω το Death Stranding με το Cyberpunk. Απλά θεωρώ ότι έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για παρόμοιους λόγους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Για όσους είχαν αυτή την μικρή ελπίδα (και γώ μέσα..) οτι το game θα βγεί στο PC... Άκυρο. Πανηγυρικό.

image.png.15903fec6b8dc7fad73745ddc626ab50.png

ποιος ειναι ο αριστερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην βιαζόμαστε περί exclusivity etc. Μπορεί όχι άμεσα, το game ενδεχομένως να το έχουν και οι υπόλοιπες πλατφόρμες μέσα στο 2020, why not. Αν θέλουμε ντε και καλά τίτλο να πούμε και να συμφωνήσουμε στο ''timed exclusive'' ; Μέχρι να υπάρξει κάποιο νέο info ρε παιδί μου..:P

Anw, γενικά επικρατεί μια ''φασαρία'' για το συγκεκριμένο game που κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να το κατατάξει ακριβώς τι genre πρεσβεύει κτλ κτλ. Εγώ δεν βρίσκω τόσο πρόβλημα σε όλο αυτό.  2 μηνάκια έμειναν για να δούμε τι είναι τελικά το Death Stranding. Αν είναι ACS/Γενική Ταχυδρομική/Speedex whatever Simulator ή λίγο απ' όλα με τζατζίκι. xD

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Kojiμαρος τρίβει τα χέρια του γιατί έχει δημιουργηθεί όλο αυτό, δεν έχει καμία σημασία αν είναι αρνητικό ή θετικό το vibe γύρω από το δημιούργημά του.

Ο κόσμος το σχολιάζει, έχει δημιουργηθεί ένα hype για το game με σταθερές αξίες στους σχολιαστές/επικριτές/θαυμαστές του. Από την μια έχουμε τους φανατικούς υποστηρικτές του Ιάπωνα που ότι και να κάνει το θεωρούν πρωτοπορία και υπεργαμάτο, σακούλα με **ατά να τους δώσει ο Hideo που απλώς να αναγράφεται το όνομα/logo του πάνω σε αυτήν θα το αγοράσουν αδιαφορώντας ουσιαστικά για το περιεχόμενο, και από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που τον θεωρούν γενικά  ότι και να βγάλει overrated/hentai παπαριές και απλώς δεν θα το ακουμπήσουν και ας βγει λέμε τώρα πένα το παιχνίδι.

Θα μου πει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος δημιουργός είναι τελειομανής, ότι έχει παρελθόν καλό και έτσι..  Σύμφωνοι, και εμένα τα MGS είναι από τα αγαπημένα games of all time. Εδώ πρόκειται όμως για μια καινούρια προσπάθεια μακριά πλέον από την (κακιά) ''μαμά'' KONAMI, καμία επιτυχία δεν είναι σίγουρη όπως και ότι το game θα βγει ντε και καλά masterpiece. Βαριά λέξη γενικώς, την αποφεύγω να την χρησιμοποιώ όσο και να μου αρέσει ένα game.

Θα εκφράσω τον μοναδικό ας πούμε ''φόβο'' σχετικά με το gameplay μιας που τα trailers και τα gameplay videos είναι πραγματικά ολιγόλεπτα, δεν μπορείς να βγάλεις σαφή συμπεράσματα.  Το story του όπως και ο κόσμος του άλλωστε φαίνεται πολύ interesting, δεν νομίζω να απογοητευτώ απο αυτό.. Anw, είναι καθαρά στο θέμα το πόσο repetitive θα το αισθάνεσαι να γίνεται όσο παίζεις. Προσέξτε, αν όχι όλα τα games, τα περισσότερα έχουν το στοιχείο του repetition αλλά εκεί είναι η ''μαγκιά''  του εκάστοτε developer.. Nα μπορεί να σε ξεγελάει και να μην καταλαβαίνεις την επανάληψη... Εφόσον δεν πρόκειται για ένα looter shooter (δεν ξέρω, υποθέτω xD) με rpg στοιχεία ( να βάλω ένα ερωτηματικό και εδώ ), θα ήθελα καλό immersion, καλός χρυσός ο ρεαλισμός που θέλει να πλασάρει ''αδειάζοντας την δεξαμενή'' στο latest video, αλλά θα ήθελα να υπάρχει λόγος που μπαίνουν τέτοια στοιχεία στο game. Δεν θέλω να φαντάζομαι τα games στο μέλλον να πρέπει να βάζω τον χαρακτήρα μου για ύπνο, να τον κάνω μπάνιο, να του πλένω τα δόντια, να τον βάζω να κάνει την ανάγκη του κτλ κτλ.Το αφήνω εδώ, μπορεί απλώς να είναι μια από τις γνωστές τρολιές του Kojima, μπορεί το game να έχει αρκετά τέτοια στοιχεία ρεαλισμού, who knows, μπορεί να χρησιμοποιείς (δεν κάνω πλάκα εδώ) όντως τα ούρα σου για να συμπληρώσεις ένα μικρό puzzle whatever. Κοjima είναι αυτός...

Πολλά μπορώ να πω ακόμα, αλλά θέλω να κλείσω το μικρό μου σεντόνι καθώς θέλω το επόμενο κείμενο μου εδώ να αφορά την εμπειρία μου με το game.

Αυτά guys. 😉

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Μην βιαζόμαστε περί exclusivity etc. Μπορεί όχι άμεσα, το game ενδεχομένως να το έχουν και οι υπόλοιπες πλατφόρμες μέσα στο 2020, why not. Αν θέλουμε ντε και καλά τίτλο να πούμε και να συμφωνήσουμε στο ''timed exclusive'' ; Μέχρι να υπάρξει κάποιο νέο info ρε παιδί μου..:P

Alex απεχθάνομαι το exclusivity αλλα άμα δεν είναι photoshoped η παραπάνω photo τι άλλο θες να δεις για να το καταλάβεις?! Τυχαία στο poster δεν μπαίνει το PS4 exclusive. Προσωπικά θα μου ήταν περίεργο άμα δεν ήταν.

Δημοσ.

παντως το παιχνιδι θυμιζει open world με στοιχεια survival ,εχει και δραση,stealth,αλλα και πολυ exploration και περπατημα . Οποιοι περιμενουν open world τυπου Fallout η FarCry μαλλον θα απογοητευτουν.

Σιγουρα δεν φαινεται κοινοτυπο open world και αυτο ειναι καλο. Στην πραξη θα φανει αν θα κολλησουν ολα τα κομματια του gameplay οπως πρεπει. Ισως διχασει και αρκετο κοσμο στο release του λογω της ιδιοτροπιας του.

Αυτο που δεν χωραει αμφισβητηση,ειναι πως σιγουρα κανει ενα βημα μπροστα σε αρκετα πραματα,πραγμα που θα πρεπει να ενθαρυνονται να κανουν περισσοτερες εταιριες στο μελλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...