Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εγω θα συμφωνησω με αυτη την  οπτικη , αλλα δεν ευχομαι να πατωσει αλλα αντιθετα να μας διαψευσει .

Συμφωνώ με αυτο και ισως ετσι θα επρεπε να το ειχα θέσει απο την αρχή. :P 

Με αυτό το hype που έχει δημιουργήσει αν μας διαψεύσει θα μιλάμε για αριστούργημα.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν τρολλαρω ειναι η αποψη μου για το συγκεκριμένο δημιουργό πλέον και θα έλεγα ότι είμαι μεγαλύτερος fan των MGS απο σχεδον οσους εχουν ποσταρει, τα εχω παίξει και τελειώσει όλα αρκετες φορες, ακομα και στο V που δεν με τρέλανε έριξα πανω απο 150h. Αυτο ειναι που με ενοχλει οτι και καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει, αν τρολλαρει καποιος αυτος ειναι ο Kojima οπως με τις μουτζες στο twitch, αλλα προφανως το γουστάρει το fanbase του και το θεωρεί "intellect".

Well fair enough αλλα συνήθως ποντάρουμε στους πολλούς που ενθουσιάζονται από μυστήριο. Όσο για το σχόλιο περί μεγαλυτερου fan δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά εκτος άμα παίζεις από εποχές MSX2 αλλα και πάλι μου φαίνεται πολύ περίεργο. Anyways για μένα το trailer ήταν ότι πιο exciting έχω δει τον τελευταίο καιρό χωρίς να ξέρω ακριβώς τι game είναι. Για μένα αυτό σπανίζει. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε (από φήμες) πότε θα κυκλοφορίσεις στο PC? Πόσο δλδ διαρκεί το timed-exclusivity του PlayStation?

Επεξ/σία από argipen
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Τελικά τι θα κανεις σε αυτο το παιχνιδι;, κατι διαβάζω για walking delivery simulation :P 

Μεσα επεσες stealth delivery :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα πιο μεγαλο hype απο το last of us 2(ακριβως γιατι στο δευτερο ξερουμε περισσοτερο τι να περιμενουμε)δεν εχει.

Το παιχνιδι εχει μεγαλο hype για ενα βασικο λογο.

Γιατι μετα το God Of War και αντε πες και λιγο το Spiderman,ε δεν εχουν μεινει και πολλα exclusives να περιμενουμε σε αυτη την γενια.

Οχι μονο για 2019,αλλα και γενικα μεχρι και του χρονου που θα παμε στις επομενες κονσολες.

Να το θεσω ακομα πιο απλα,αν δεν εχουν hype παιχνιδια τυπου Death Stranding,τι παιχνιδια θα εχουν(ασχετως αν θα ειναι τελικα καλο ή κακο)?

Η ανακυκλωση απο ΕΑ/Ubisoft/Activision/Bethesda και παει λεγοντας?

Γιατι πανω απο ολα αυτο μιλαμε και για νεο Ip,οχι αλλο ενα sequel απο αυτα που εχει γεμισει ο τοπος.

Ειδικα για το 2019,μονο το Days Gone ειδαμε απο exclusive(αν και νεο Ip και αυτο) που δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκε ο κοσμος.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, argipen είπε

Ξέρουμε (από φήμες) πότε θα κυκλοφορίσεις στο PC? Πόσο δλδ διαρκεί το timed-exclusivity του PlaySation?

Ξέρουμε σίγουρα ότι δεν θα κυκλοφορήσει για PlaySation . :P

Btw το κομμάτι τα σπάει, το retro touch άψογο!

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ενώ όπως είπα μου άρεσε αυτό που είδα στο trailer, έχω κάποιους προβληματισμούς... 🤔

Kojima ή όχι, το παιχνίδι έχει πάρει ήδη τόσο hype που μπορεί στο τέλος να είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Και φυσικά θα καταλήξει να συγκριθεί (άδικα) με τα καλύτερα MGS της σειράς παρόλο που είναι διαφορετικό genre

Επίσης πέρα από το exclusivity, δεν θεωρώ καλή την κίνηση του Kojima που έμπλεξε με proprietary τεχνολογία της Sony (Decima engine) για το πρώτο του παιχνίδι ως independent studio. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν το Death Stranding δεν πιάσει τις πωλήσεις που θέλουν... Θα είναι εύκολο να γίνει port σε άλλα συστήματα αν χρειαστεί?

Και μου κάνει εντύπωση που θα κυκλοφορήσει τόσο ξαφνικά ενώ μόλις τώρα πήραμε ένα μικρό δείγμα από κανονικό gameplay. Θα έπρεπε να δείξουν περισσότερα πράγματα.

Τέλος, βλέποντας λίγο καλύτερα το trailer παρατήρησα ότι ενώ τα cutscenes έτρεχαν smooth, το framerate κατά τη διάρκεια του gameplay είχε σοβαρά προβλήματα. Ελπίζω να προλάβουν να το διορθώσουν χωρίς να πέσει downgrade.

Η Decima Engine που ανέπτυξε η Kojima Productions, είναι πλέον μια διαφορετική Decima Engine από εκείνη που του έδωσαν ως δώρο το 2015 (no strings attached), και σίγουρα παντελώς διαφορετική από εκείνη που έχει αναπτύξει πλέον η ομάδα του Horizon Zero Dawn για το δεύτερο κατά σειρά τίτλο της. Τι εννοώ, πως ενώ ξεκίνησαν από το ίδιο code-base, οι δύο ομάδες είναι ανεξάρτητες και ανατπύσουν τη μηχανή αυτόνομα στα μέτρα τους. Σίγουρα θα ανταλάσουν τεχνογνωσία, αλλά η Kojima Productions είναι ένα ανεξάρτητο studio, που για το πρώτο της παιχνίδι αποφάσισε να γίνει 2nd-party της Sony.

Θα κυκλοφορίσει στο PC, απλά περιμένουμε να μάθουμε το πότε.

Επεξ/σία από argipen
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Well fair enough αλλα συνήθως ποντάρουμε στους πολλούς που ενθουσιάζονται από μυστήριο. Όσο για το σχόλιο περί μεγαλυτερου fan δεν θα έβαζα το χέρι μου στην φωτιά εκτος άμα παίζεις από εποχές MSX2 αλλα και πάλι μου φαίνεται πολύ περίεργο. Anyways για μένα το trailer ήταν ότι πιο exciting έχω δει τον τελευταίο καιρό χωρίς να ξέρω ακριβώς τι game είναι. Για μένα αυτό σπανίζει. :)

Μυστήριο θα ταίριαζε περισσότερο σε ενα Silent Hills που δυστυχώς ακυρώθηκε και ημουν αρκετά hyped για το συγκεκριμένο, στο DS δεν βλεπω κατι να με ελκύει τοσο για να ειμαι ειλικρινης ουτε μου αρεσει ο τροπος που διατηρεί το μυστήριο του "δεν ξερουμε τι θα παιξουμε" όπως λες. Δεν ειπα οτι ειμαι ο μεγαλύτερος fan ever είπα απο τους περισσοτερους που έχουν ποσταρει :P Πάντως με το universe του mgs εχω ασχοληθεί αρκετά και τον παραδέχομαι τον Kojima για αυτό που έχτισε άσχετα αν με απογοήτευσε πχ το mgs 2/4/5 τον παραδέχομαι για το world building μέχρι εκεί όμως, δεν θα του δίνω pass στα πάντα για πάντα θεωρώντας τον κάποιο είδος εκκεντρικού "genius" δημιουργού για αυτό το λόγο, εκεί ήταν το point μου.

Αυτα, δεν εχω να πω κάτι άλλο θα δούμε τι θα γίνει με το DS, νομίζω ότι κούρασα. :P 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, argipen είπε

Ξέρουμε (από φήμες) πότε θα κυκλοφορίσεις στο PC? Πόσο δλδ διαρκεί το timed-exclusivity του PlaySation?

σε μηχανη owned by Sony δε νομιζω να βγει ποτε για pc

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Δεν ειπα οτι ειμαι ο μεγαλύτερος fan ever είπα απο τους περισσοτερους που έχουν ποσταρει :P Πάντως με το universe του mgs εχω ασχοληθεί αρκετά και τον παραδέχομαι τον Kojima για αυτό που έχτισε άσχετα αν με απογοήτευσε πχ το mgs 2/4/5 τον παραδέχομαι για το world building μέχρι εκεί όμως, δεν θα του δίνω pass στα πάντα για πάντα θεωρώντας τον κάποιο είδος εκκεντρικού "genius" δημιουργού για αυτό το λόγο, εκεί ήταν το point μου.

Το κατάλαβα αυτό :D Καλά ούτε εγώ λέω είναι τελείως άψογος, σκηνοθετικά και σεναριακά ναι, είναι διάνοια για μένα στο χώρο του gaming μαζί με Neil. Anyways Ε3 θα δούμε λογικά κανονικό gameplay.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

σε μηχανη owned by Sony δε νομιζω να βγει ποτε για pc

Το αντίγραφο της Decima Engine που του έδωσαν, του το έκαναν δώρο για την ανεξαρτητοποίηση του, και τη δημιουργία του δικού indie studio (βλ. Kojima Productions). Η Decima Engine που ανέπτυξε η Kojima Productions, είναι πλέον μια διαφορετική Decima Engine από εκείνη που του έδωσαν ως δώρο το 2015 (no strings attached), και σίγουρα παντελώς διαφορετική από εκείνη που έχει αναπτύξει πλέον η ομάδα του Horizon Zero Dawn για το δεύτερο κατά σειρά τίτλο της. Τι εννοώ, πως ενώ ξεκίνησαν από το ίδιο code-base, οι δύο ομάδες είναι ανεξάρτητες και ανατπύσουν τη μηχανή αυτόνομα στα μέτρα τους. Σίγουρα ανταλάσουν τεχνογνωσία και τεχνοτροπία, αλλά η Kojima Productions είναι ένα ανεξάρτητο studio, που για το πρώτο της παιχνίδι αποφάσισε να γίνει 2nd-party της Sony.

Το ότι θα κυκλορορήσει στο PC είναι γνωστό, το πότε δεν γνωρίζουμε ακόμη:

1. To δήλωσε επίσημα ο Kojima σε συνέντευξη του το 2015 (μετά ξεκίνησε το marketing deal που του απέτρεπε τον περεταίρω σχολιασμό, όπως στο Nier Automata).

2. Το δήλωσε ο Ιταλός Antonio Fucito (είναι ο ίδιος που ακοκάλυψε πρώτος απ' όλους την ημ/νία κυκλοφορίας στο PS4).

3. Στο εξώφυλλο δεν γράφει Only On PlayStation (για να μην κατηγορηθεί λογικά για παραπλάνηση καταναλωτή).

4. Το βίντεο που κυκλοφόρησε εχθές στο YouTube ο επίσημος λογαριασμός της Sony με τίτλο "Only On PlayStation" ΔΕΝ περιλαμβάνει το Death Stranding (ενώ δείχνει αποσμάσματα μέχρι και του πρώτου trailer του The Last of Us 2 (μεταξύ άλλων), το οποίο θα κυκλοφορίσει αργότερα του DS).

Ξανα-ρωτάω επομένως: έχει διαβάσει κανένας από εσάς στο 4chan ή στο reddit, ή στο resetera ή από κάποιον λογαριασμό στο twitter καμία φήμη σχετικά με την ημ/νία που θα έρθει το παιχνίδι στο PC?

Για του λόγου του αληθές: 

Source #1: https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/bumqac/daily_reminder_that_death_stranding_is_still/?ref=share&ref_source=embed&utm_content=body&utm_medium=post_embed&utm_name=769ee7f96ba54189b7213dd0ab1c05ea&utm_source=embedly&utm_term=bumqac

Source #2: 
https://archive.md/aNiK3#selection-857.0-871.103

Souce #3: 
https://youtu.be/_yHssX9lc4E

Source #4: 
https://clips.twitch.tv/SpicyPlumpDaikonWoofer

Source #5: 
https://live.staticflickr.com/65535/47954989398_5071b89f58_h.jpg

Επεξ/σία από argipen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι αλλά νωρίτερα από 6μηνο θα έλεγα σχεδόν απίθανο, Κοντά στον χρόνο πιστεύω.

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Όχι αλλά νωρίτερα από 6μηνο θα έλεγα σχεδόν απίθανο, Κοντά στον χρόνο πιστεύω.

Φοβάμαι για 12-μηνο, ή ακόμη χειρότερα, μέχρι την κυκλοφορία του στο PS5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Btw το κομμάτι τα σπάει, το retro touch άψογο!

Απόκρυψη περιεχομένων

οι βλακες οι apocalyptica μου χαλασαν ολο το setup στο trailer. καλα αυτο διαλεξε ο κομπαρσος να βαλει? apocalyptica? 

31 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Μεσα επεσες stealth delivery :P

drug dealer

Επεξ/σία από babality

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...