Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά άμα ο Kojima δεν ήταν γιαπωνέζος τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Επειδή δεν σας αρέσουν κάποια games αυτό δεν παύει να τον κάνει από τους καλύτερους σκηνοθέτες στον χώρο. Από εκεί και πέρα η φαντασία και δημιουργικότητα του είναι απλά εκπληκτική. Πριν κρίνουμε κάποιον διαβάζουμε η βλέπουμε κάνα video που δείχνει πίσω από τις πόρτες του production. Από εκεί και πέρα είναι ο δημιουργός του Metal Gear universe και αυτό μονο είναι αρκετό. Μέτρια games δεν έχει βγάλει ποτε, όχι τόσο καλά όσο αλλα σίγουρα.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, shadowlike είπε

Σωστά γιατί κανένας δεν δικαιούται να αλλάζει ως άνθρωπος ειδικότερα όταν έχει περάσει μια 10ετία. Ενω η τέχνη; Είναι κάτι αντικειμενικό και όταν σχηματίσουμε άποψη για ένα τραγούδι, ένα βιβλίο μια ταινία αυτή δε θα αλλάξει μετά από χρόνια κατανάλωσης παρόμοιων μορφών τέχνης. 🤪

Σωστά, καλά τα λες, γιατί μετά το MGS 4 κυκλοφόρησαν άλλα 15 MGS άρα άλλαξε η γνώμη του ότι είναι το καλύτερο της σειράς. Γελάω απλά......

Το Death Stranding θα ναι αγορά minute one. Μαντέψτε.... IN KOJIMA WE TRUST. Είναι καλλιτέχνης και ιδιοφυΐα ο άνθρωπος. Γεγονός.

Ο άλλος εύχεται να πατώσει το παιχνίδι, μιλάμε το θρεντ αυτό έχει πολύ πλάκα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

Σωστά γιατί κανένας δεν δικαιούται να αλλάζει ως άνθρωπος ειδικότερα όταν έχει περάσει μια 10ετία. Ενω η τέχνη; Είναι κάτι αντικειμενικό και όταν σχηματίσουμε άποψη για ένα τραγούδι, ένα βιβλίο μια ταινία αυτή δε θα αλλάξει μετά από χρόνια κατανάλωσης παρόμοιων μορφών τέχνης. 🤪

Εχασες το point του πιο πισω σχολιου που εγραψα.Να στο τονισω καλυτερα μηπως και το καταλαβεις.

9 ώρες πριν, KilliK είπε

τα εχω παιξει, το 4 μαλιστα ηταν το πρωτο παιχνιδι που πηρα για το PS3 οταν το αγορασα.  μετρια ηταν, τουλαχιστον οταν μιλαμε για αυτη τη σειρα.

τι να κανουμε, να αλλαξω αποψη γιατι αρεσανε σε εσενα;

Περαν τουτου ειναι γεγονος οτι τα παιχνιδια του απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο καλως ή κακως.Δεν ειναι ΕΑ ή Ubisoft σε αυτο που θελει να παρουσιασει,.

Εγω προσωπικα φανατικος με τα metal gear παιχνιδια δεν ειμαι,παρολα αυτα μονο θετικα λογια εχω να πω  για αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειδα το trailer  και δεν καταλαβα τιποτα .

Μου φανηκε ενα συνοθυλευμα  που προσπαθει να χωρεσει τα παντα μεσα  σε συνδυασμο  με πολυ μεγαλες δοσεις βαρβιτουρικων  κατα τον σχεδιασμο του κοσμου .Ελπιζω να ειναι καλο το game και να το ευχαριστηθουμε   ,γιατι εγω θα το παρω οπως και να εχει .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Edel είπε

Σωστά, καλά τα λες, γιατί μετά το MGS 4 κυκλοφόρησαν άλλα 15 MGS άρα άλλαξε η γνώμη του ότι είναι το καλύτερο της σειράς. Γελάω απλά......

Προφανώς γιατρέ δεν συγκρίνεις το mgs 4 μόνο με το mgs 5 , μπορεί να έπαιξες ένα άλλο stealth game που να έθεσε καινούργιες βάσεις στο μυαλό σου για το είδος ή μπορεί να διάβασες ένα βιβλίο να ανέβηκε το IQ σου μισή μονάδα και να λες τώρα τι παπάτζες μου λέει ο Kojima εδώ.

5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχασες το point του πιο πισω σχολιου που εγραψα.Να στο τονισω καλυτερα μηπως και το καταλαβεις. 

Και εσύ μάλλον δεν έπιασες ότι το reply πήγαινε στον Alastor

Δημοσ.

Γενικά τα games του είχαν διαφορα πράγματα που ήταν και μερικά συνεχίζουν να είναι μοναδικά. Εμενα αυτό που μου είχε κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ποσο καλο και λειτουργικό ήταν το fpp σε tpp game. Από εκεί και πέρα όπως έχω δηλώσει και πιστεύω ο Κόζιμα είναι πια free το create χωρίς φραγμούς όπως συνηθίζει η Sony όλους τους devs και αυτό φαίνεται από τα videos που ακόμα και σήμερα αμφιβάλλω κάποιος να μπορεί να χαρακτηρίσει ακριβώς τι game είναι. Ποσο σπάνιο είναι αυτό πια? Σίγουρα πάντως δεν είναι tactical espionage action. :D

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ όπως είπα μου άρεσε αυτό που είδα στο trailer, έχω κάποιους προβληματισμούς... 🤔

Kojima ή όχι, το παιχνίδι έχει πάρει ήδη τόσο hype που μπορεί στο τέλος να είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Και φυσικά θα καταλήξει να συγκριθεί (άδικα) με τα καλύτερα MGS της σειράς παρόλο που είναι διαφορετικό genre

Επίσης πέρα από το exclusivity, δεν θεωρώ καλή την κίνηση του Kojima που έμπλεξε με proprietary τεχνολογία της Sony (Decima engine) για το πρώτο του παιχνίδι ως independent studio. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν το Death Stranding δεν πιάσει τις πωλήσεις που θέλουν... Θα είναι εύκολο να γίνει port σε άλλα συστήματα αν χρειαστεί?

Και μου κάνει εντύπωση που θα κυκλοφορήσει τόσο ξαφνικά ενώ μόλις τώρα πήραμε ένα μικρό δείγμα από κανονικό gameplay. Θα έπρεπε να δείξουν περισσότερα πράγματα.

Τέλος, βλέποντας λίγο καλύτερα το trailer παρατήρησα ότι ενώ τα cutscenes έτρεχαν smooth, το framerate κατά τη διάρκεια του gameplay είχε σοβαρά προβλήματα. Ελπίζω να προλάβουν να το διορθώσουν χωρίς να πέσει downgrade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει παντα και το ενδεχομενο να φαει delay το παιχνιδι(τα ειδαμε με το days gone αυτα),αρα εχουμε ακομα μελλον.

Λογικα τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν περισσοτερο μετα το καλοκαιρι οσο πλησιαζουμε στο αρχικο release του.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τις γιορτες θα ειναι ετοιμο εκει γινεται ο σκοτωμος ολοι να προλαβουν December release . Και ο κοτζιμας δεν εχει μικρο studio απο τα βιντεο στα γραφεια εχει ενα σκασμο προσωπικο . Αυτη η engine του Horizon Zero Dawn κανει render αναλογα τι βλεπεις μπροστα στο fov και αδειαζει απο τη μνημη οτι δε φαινεται . Ετσι θα πιασει με τους περιορισμους της κονσολας τα φοβερα visual που θελει . Απο την αλλη ειναι για παντα και Sony exclusive αλλα ο τυπος παντα ετσι δουλευε . Παρατηρησα και εγω το  framerate  σερνεται και τρεχει στο dev  με ραμ X2 ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Τέλος, βλέποντας λίγο καλύτερα το trailer παρατήρησα ότι ενώ τα cutscenes έτρεχαν smooth, το framerate κατά τη διάρκεια του gameplay είχε σοβαρά προβλήματα. Ελπίζω να προλάβουν να το διορθώσουν χωρίς να πέσει downgrade.

Χειρότερα από το Days Gone δύσκολα οποτε είμαστε cool. :D Τελικά όλα για 2019 πάνε σιγά σιγά...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Edel είπε

Το Death Stranding θα ναι αγορά minute one. Μαντέψτε.... IN KOJIMA WE TRUST. Είναι καλλιτέχνης και ιδιοφυΐα ο άνθρωπος. Γεγονός.

Ο άλλος εύχεται να πατώσει το παιχνίδι, μιλάμε το θρεντ αυτό έχει πολύ πλάκα.

Ετσι τυφλη στηριξη σε ενα δημιουργο που εχει βγαλει 2 καλα παιχνιδια απο 1998 και μετα εγω ειμαι ο περίεργος που ευχομαι να πατωσει το βαρετό delivery simulator.. :P 

Πρεπει να σταματήσει το circlejerk του συγκεκριμενου δημιουργου, οταν εφτιαχνε το mgs ηταν επαναστατικό ναι, απο τοτε είδαμε σταδιακα πολυ καλύτερα παιχνιδια, ολο αυτο το "mindfuck" που και καλα θελει να προβάλει ηταν cool στα τελη των 90' αντε και αρχες 00' το 2019 ομως με τοσα ΑΑΑΑ δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Αν ειναι παιχνιδαρα ας πουλησει απειρα και ας σαρωσει ολα τα βραβεια, αν ειναι οπως υποψιάζομαι ομως εχοντας δει τα video τοτε ναι μακαρι να πατώσει κατι που δεν θα γινει ετσι και αλλιως μη φοβάσαι οι περισσότεροι θα το αγοράσουν στα τυφλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ADHD σεβαστή η άποψη σου αλλα πιο ο λόγος του trolling όταν ξες πολύ καλά ότι ανήκεις στην μειονότητα? No offense φυσικά. ;) Πέσμου ένα "AAAA" πέρα από αυτό που έχοντας δει τόσο video ακόμα δεν ξες τι ακριβώς παίζει?! Ένα μονο.

Το mindfuck είναι πάντα cool και η τωρινή εποχή ψοφάει για old school stuff γιατί πολύ απλά το originality κάθε μέρα σπανίζει και περισσότερο.

Φυσικά ούτε μια στο εκατομμύριο pre-order, day1 άμα έχουν ήδη βγει reviews ευχαρίστως.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

ADHD σεβαστή η άποψη σου αλλα πιο ο λόγος του trolling όταν ξες πολύ καλά ότι ανήκεις στην μειονότητα? No offense φυσικά. ;) Πέσμου ένα "AAAA" πέρα από αυτό που έχοντας δει τόσο video ακόμα δεν ξες τι ακριβώς παίζει?! Ένα μονο.

Το mindfuck είναι πάντα cool και η τωρινή εποχή ψοφάει για old school stuff γιατί πολύ απλά το originality κάθε μέρα σπανίζει και περισσότερο.

Δεν τρολλαρω ειναι η αποψη μου για το συγκεκριμένο δημιουργό πλέον και θα έλεγα ότι είμαι μεγαλύτερος fan των MGS απο σχεδον οσους εχουν ποσταρει, τα εχω παίξει και τελειώσει όλα αρκετες φορες, ακομα και στο V που δεν με τρέλανε έριξα πανω απο 150h. Αυτο ειναι που με ενοχλει οτι και καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς παίζει, αν τρολλαρει καποιος αυτος ειναι ο Kojima οπως με τις μουτζες στο twitch, αλλα προφανως το γουστάρει το fanbase του και το θεωρεί "intellect".

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ADHD είπε

Ετσι τυφλη στηριξη σε ενα δημιουργο που εχει βγαλει 2 καλα παιχνιδια απο 1998 και μετα εγω ειμαι ο περίεργος που ευχομαι να πατωσει το βαρετό delivery simulator.. :P 

Πρεπει να σταματήσει το circlejerk του συγκεκριμενου δημιουργου, οταν εφτιαχνε το mgs ηταν επαναστατικό ναι, απο τοτε είδαμε σταδιακα πολυ καλύτερα παιχνιδια, ολο αυτο το "mindfuck" που και καλα θελει να προβάλει ηταν cool στα τελη των 90' αντε και αρχες 00' το 2019 ομως με τοσα ΑΑΑΑ δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Αν ειναι παιχνιδαρα ας πουλησει απειρα και ας σαρωσει ολα τα βραβεια, αν ειναι οπως υποψιάζομαι ομως εχοντας δει τα video τοτε ναι μακαρι να πατώσει κατι που δεν θα γινει ετσι και αλλιως μη φοβάσαι οι περισσότεροι θα το αγοράσουν στα τυφλά.

Εγω θα συμφωνησω με αυτη την  οπτικη , αλλα δεν ευχομαι να πατωσει αλλα αντιθετα να μας διαψευσει .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...