Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει εγώ αυτά που περίμενα τα είδα παρόλο που φαίνεται να υπάρχουν μερικοί άσσοι κρυμμένοι στο μανίκι του όπως το αινιγματικό social strand system.

Ας είναι όσο ενδιαφέρον όσο τα metal gear ή Alan Wake/Quantum Break και πραγματικά για gameplay ας είναι και αδιάφορο.

Νομίζω πραγματικά ότι με το Desth Stranding TLoU 2 και Ghosts of Tsushima η Σόνυ πυροβολάει στο ψαχνό φαντάσου να είναι και τα τρία τα τοπ παιχνίδια της γενιάς εκτός από Witcher 3 Zelda BotW.

Δημοσ.

Γενικά φαίνεται σαν story driven game και γενικά κινηματογραφική εμπειρία οπότε δε νομίζω ότι η βαρύτητα θα πέσει τόσο στο gameplay. Πέρα από αυτό όμως εκτός από From Software δε μου έχει πέσει και το σαγόνι τα τελευταία χρόνια σε κάποιο παιχνίδι λόγω gameplay. Και το Witcher 3 ***, στο "action" κομμάτι του για μένα έπαιρνε ένα τίμιο 8 στα 10.

Στα θετικά τα Zelda vibes που μου έβγαλε στο κομμάτι της εξερεύνησης με τα tools που φαίνεται να χρησιμοποιεί.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Help other travellers without ever crossing paths via asynchronous online gameplay. Send supplies, share safe houses and walk in the footsteps of fellow couriers to reunite civilisation.

Αποτι φαινεται υπαρχουν online elements,χωρις να υπαρχει καθαρο multiplayer, co-op η pvp. Ουσιαστικα υλοποιει την δικια του εκδοση του messaging system των Souls. Φυσικα δεν θα χρειαζεται PS+

Δημοσ.
Στις 29/5/2019 στις 8:49 ΜΜ, Mitroglou7 είπε

- Από το video το μόνο που κρατάω είναι ότι "υπάρχει" παιχνίδι και δεν είναι απλά Μαέβιους Παχατουρίδης. Το αν θα είναι 10/10 ή 7/10 θα φανεί. Έχει πάντως potential

- Για το ότι ο Kojima δεν έχει βγάλει 50 τίτλους οπότε δεν δικαιολογεί τόσο hype απλά να αναφέρω τη CD:Project και τη From Software. Με κύκλους παραγωγής 3 και 5 χρόνια πόσα παιχνίδια να είχε βγάλει?40? Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία αλλά μέσα στα σκατά έχουν μείνει 5-10 άνθρωποι/εταιρίες να ελπίζεις.

Υγ. Στο παλικάρι που εύχεται να πατώσει αντί να εύχεται να πετύχει όπως θα πρεπε σαν gamer (και αυτό και κάθε άλλο παιχνίδι) μόνο και μόνο επειδή είναι exclusive και δε θα το δει ποτέ στο Pc του, του εύχομαι απλά να ευχαριστήθηκε το trailer και να συνεχίσει να απολαμβάνει το pc gaming (γκουχ γκουχ)

Εκλαψα με το υπογραμμισμενο..

Θα συμφωνησω γενικοτερα οτι η φουλ αποστειρωμενη-φαστφουντοποιημενη βιομηχανια εχει λυσσαλεα αναγκη την τρελα-οραμα, οπως θελετε πειτε το,  του Κοτζιμα ακομα κι αν το παιχνιδι αποδειχθει ξαδερφι του Detroit Become Human gameplayικα.

Ειδαμε τι μας σερβιρουν και οι περισσοτεροι κολοσσοι με τoυς αρτιους μηχανισμους τους, Rage 2 κανεις; Για να μιλησουμε για ενα απο τα προσφατα ΑΑΑ τελευταιας εσοδειας παιχνιδια. Τι να το κανω (μονο) το *** gameplay αν δεν εχω και ενα πειστικο, γεματο ζωντανια κοσμο; 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/5/2019 στις 8:39 ΜΜ, Fulgore είπε

Το σχολιο περι μετριων MGS4 και 5 το περναω στα κουτουρού,  γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτος που το εγραψε το πιο πιθανο να μην τα εχει παιξει καν τα εν λογω παιχνιδια.

Προσωπικα αυτα που ηθελα να δω στο trailer αυτο τα ειδα.

Pre order εκτος αν τελικα πεσει κραξιμο πριν την κυκλοφορια του απο κριτικούς. 

τα εχω παιξει, το 4 μαλιστα ηταν το πρωτο παιχνιδι που πηρα για το PS3 οταν το αγορασα.  μετρια ηταν, τουλαχιστον οταν μιλαμε για αυτη τη σειρα.

τι να κανουμε, να αλλαξω αποψη γιατι αρεσανε σε εσενα;

Στις 30/5/2019 στις 12:39 ΠΜ, kostiger είπε

Ειδαμε τι μας σερβιρουν και οι περισσοτεροι κολοσσοι με τoυς αρτιους μηχανισμους τους, Rage 2 κανεις; Για να μιλησουμε για ενα απο τα προσφατα ΑΑΑ τελευταιας εσοδειας παιχνιδια. Τι να το κανω (μονο) το ***  gameplay αν δεν εχω και ενα πειστικο, γεματο ζωντανια κοσμο; 

Bethesda και αρτιοι μηχανισμοι δεν πανε μαζι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, KilliK είπε

τα εχω παιξει, το 4 μαλιστα ηταν το πρωτο παιχνιδι που πηρα για το PS3 οταν το αγορασα.  μετρια ηταν, τουλαχιστον οταν μιλαμε για αυτη τη σειρα.

τι να κανουμε, να αλλαξω αποψη γιατι αρεσανε σε εσενα;

Bethesda και αρτιοι μηχανισμοι δεν πανε μαζι.

τα τελευταια Wolfenstein δεν ειχαν καλους μηχανισμους;

Δημοσ.

Το MGS 4 ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμένα, δεν είχε κανένα memorable boss fight σε σχέση με τα προηγούμενα κάτι το οποίο μέχρι τότε ήταν χαρακτηριστικο της σειράς. Οκ το emotional ending κλπ αλλά γενικά ήταν μέτριο/καλό. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Θα περιμενω περισσοτερο τα reactions του fanbase (το οποιο ειναι απο τα χειροτερα πραγματικα), απο open world εχουμε πηξει δεν ηρθε ο "μεσσιας" ο Kojima να μας δειξει πως φτιαχνονται. :P 

ειμαι σιγουρος το fanboy Geoff Keighley  θα ετοιμαζει ηδη ολοκληρη κατηγορια βραβειων αποκλειστικα για τον Kojima  και παιχνιδι του στα Game Awards τον Δεκεμβριο.😁

Μόλις τώρα, kostiger είπε

τα τελευταια Wolfenstein δεν ειχαν καλους μηχανισμους;

...Fallout 76...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KilliK είπε

το 4 μαλιστα ηταν το πρωτο παιχνιδι που πηρα για το PS3 οταν το αγορασα.  μετρια ηταν, τουλαχιστον οταν μιλαμε για αυτη τη σειρα.

Εχεις δικιο ζητω συγνωμη για το πιο πισω.

Παρολα αυτα(να ναι καλα το search του forum)....the plot thickens.

Πως αλλαζουν οι καιροι ε? :P

Για το MGS V παντως δεν θυμαμαι να διαφωνησα ποτε οτι δεν ειναι το πιο αδυναμο της σειρας,αυτο βεβαια δεν το κανει μετριο γενικα παιχνιδι γιατι το gameplay του ειναι δυνατο.

Μετρια παιχνιδια γενικα θεωρουνται τυπου TheOrder.

Τωρα για να γυρισουμε και στα του Death Stranding,φαινεται απο το trailer οτι μαλλον θα ειναι περισσοτερο τυπου MGS4 υπο την εννοια οτι θα εχει μαλλον λιγοτερο πιστολιδι(στο 5:10 φαινεται οτι θα ειναι ακριβως το ιδιο shooting με τα mgs παιχνιδια) και περισσοτερο explore/stealth.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχεις δικιο ζητω συγνωμη για το πιο πισω.

Παρολα αυτα(να ναι καλα το search του forum)....the plot thickens.

Πως αλλαζουν οι καιροι ε? :P

μαλιστα εγραψε και αυτο ο θεος 

Αναφορά σε κείμενο

κατα την γνωμη μου,τουλαχιστον με οσο εχω παιξει μεχρι τωρα δειχνει ναναι ο καλυτερος τιτλος της σειρας

Λογια σταρατα απο Killik. Τετοιες κωλοτουμπες ουτε ο Τσιπρας 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να τον πηρε ο υπνος στη μεση της ταινιας :P Ποσα  βιντεο ειχε βαλει  ο κοτζιμας 1 λεπτο fight προς 10 ; Αν θελετε ντε και καλα να βρειτε "κακο" metal gear ισως το 2 αναθεμα και αν εχουν δει οι νεοτεροι τοσο παλια το 1 και 2  .  Btw τα πρωτα ηταν σε κασετες NES 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Ευτυχώς θα το δώσει το Νοέμβρη σε κυκλοφορία μη μας κλείσει μέσα στο σπίτι καλοκαιριάτικα ! 

Για τα MGS που γράφεται γούστα είναι αυτά. Εμένα δεν μου άρεσε πολύ το 3 δε σημαίνει ότι δεν ήταν παιχνιδαρα βέβαια. 

Δημοσ.

Το video το είδα με το ζόρι, boring as fuck να πούμε. Όχι ότι περίμενα κάτι περισσότερο από τον πιο overated δημιουργό στη gaming industry.

Θυμάμαι ακόμη πολλά χρόνια πριν ότι ανέβηκα στο hype kojimotrain σαν πρωτάρης στο playstation  για να παίξω το throne of patriotboredom :lol: 

Anyway θα το δούμε το Νοέμβριο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alastor192 είπε

μαλιστα εγραψε και αυτο ο θεος 

Λογια σταρατα απο Killik. Τετοιες κωλοτουμπες ουτε ο Τσιπρας 

Σωστά γιατί κανένας δεν δικαιούται να αλλάζει ως άνθρωπος ειδικότερα όταν έχει περάσει μια 10ετία. Ενω η τέχνη; Είναι κάτι αντικειμενικό και όταν σχηματίσουμε άποψη για ένα τραγούδι, ένα βιβλίο μια ταινία αυτή δε θα αλλάξει μετά από χρόνια κατανάλωσης παρόμοιων μορφών τέχνης. 🤪

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...