Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα μονα mg , που εχω παιξει ειναι τα mgs2(και το revengeance)και λιγο απο το 4, αλλα τις εχω δει ολες τις ταινιες mgs του kojima στο youtube και μου αρεσουν πολυ χωρις troll...εχουν πολυ ωραια ιστορια τα mgs, ελπιζω να ξαναχτισει αντιστοιχο επος με το death stranding και ας μη τα παιξω τα παιχνιδια....

επισης χρησιμοποιει και φανταστικη μουσικη τελευταια , απο το snake eater, στο here's to you, το not your kind of people και το nuclear...

Η βιομηχανια τους χρειαζεται τους kojima...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 3
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου άρεσε αυτό που είδα. Υπάρχουν στοιχεία survival, exploration, driving, stealth, shooting, item crafting. Μακάρι να συνδυαστούν αρμονικά όλα αυτά.

Όσο αναφορά το setting και το στήσιμο του κόσμου, φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά και δεν νομίζω να με απογοητεύσει.

Προς το παρόν, ο πιο αναμενόμενος τίτλος του 2019 για μένα. Και ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει σε διάρκεια και ποσότητα περιεχομένου. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Λοιπον το trailer μου κεντρισε το ενδιαφερον για την ιστορια αλλα απο αυτα που εχουν δειξει μεχρι στιγμης,στο κομματι  του gameplay ,μου φαινεται απλα αδιαφορο.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dekulinkgr είπε

στο κομματι  του gameplay ,μου φαινεται απλα αδιαφορο.

Γιατί? Δεν ρωτάω ειρωνικά αλλά τι θα προτιμούσες να δεις? Δείχνει να συνδυάζει αρκετά genres σε ένα open world περιβάλλον.

Βέβαια το αν θα συνδυαστούν σωστά όλα αυτά μένει να το δούμε... αλλά προς το παρόν δεν θα το έλεγα αδιάφορο από πλευράς gameplay. 

Δημοσ.

Το σχολιο περι μετριων MGS4 και 5 το περναω στα κουτουρού,  γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτος που το εγραψε το πιο πιθανο να μην τα εχει παιξει καν τα εν λογω παιχνιδια.

Προσωπικα αυτα που ηθελα να δω στο trailer αυτο τα ειδα.

Pre order εκτος αν τελικα πεσει κραξιμο πριν την κυκλοφορια του απο κριτικούς. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Γιατί? Δεν ρωτάω ειρωνικά αλλά τι θα προτιμούσες να δεις? Δείχνει να συνδυάζει αρκετά genres σε ένα open world περιβάλλον.

Βέβαια το αν θα συνδυαστούν σωστά όλα αυτά μένει να το δούμε... αλλά προς το παρόν δεν θα το έλεγα αδιάφορο από πλευράς gameplay. 

Aρχικα να πουμε οτι  εχουν δειξει πολυ λιγα πραγματα απο gameplay.Απο αυτα που εδειξε στο trailer να βγαζω σκαλα ή να καρφωνω πασαλους για να σκαρφαλωνω μου φανηκε τελειως αγγαρεια και  βαρετα.Μετα εκει που τον κυνηγανε ή τα stealth sections μου θυμιζουν αρκετα mgs που δεν ειμαι και ιδιαιτερος fan.

Βασικα για να ειμαι πιο σωστος απο gameplay εχουν δειξει σχεδον τιποτα και απο αυτα που εδειξε εμενα δεν με κεντρισε το ενδιαφερον.

Και οπως ειπες και εγω πιστευω θα υπαρχει θεμα με την διαρκεια του παχινδιου.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

- Από το video το μόνο που κρατάω είναι ότι "υπάρχει" παιχνίδι και δεν είναι απλά Μαέβιους Παχατουρίδης. Το αν θα είναι 10/10 ή 7/10 θα φανεί. Έχει πάντως potential

- Για το ότι ο Kojima δεν έχει βγάλει 50 τίτλους οπότε δεν δικαιολογεί τόσο hype απλά να αναφέρω τη CD:Project και τη From Software. Με κύκλους παραγωγής 3 και 5 χρόνια πόσα παιχνίδια να είχε βγάλει?40? Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία αλλά μέσα στα σκατά έχουν μείνει 5-10 άνθρωποι/εταιρίες να ελπίζεις.

Υγ. Στο παλικάρι που εύχεται να πατώσει αντί να εύχεται να πετύχει όπως θα πρεπε σαν gamer (και αυτό και κάθε άλλο παιχνίδι) μόνο και μόνο επειδή είναι exclusive και δε θα το δει ποτέ στο Pc του, του εύχομαι απλά να ευχαριστήθηκε το trailer και να συνεχίσει να απολαμβάνει το pc gaming (γκουχ γκουχ)

• Like 8
Δημοσ.
12 minutes ago, Fulgore said:

Το σχολιο περι μετριων MGS4 και 5 το περναω στα κουτουρού,  γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτος που το εγραψε το πιο πιθανο να μην τα εχει παιξει καν τα εν λογω παιχνιδια.

Προσωπικα αυτα που ηθελα να δω στο trailer αυτο τα ειδα.

Pre order εκτος αν τελικα πεσει κραξιμο πριν την κυκλοφορια του απο κριτικούς. 

Συγκεκριμένα το V ήταν μέτριο στην καλύτερη ως MGS παιχνίδι και εύκολα το χειρότερο της σειράς. Από την άλλη βέβαια ως καθαρά action παιχνίδι, δεν το λές μέτριο σε καμία περίπτωση.

Κράξιμο με το cult following του Kojima το ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να πέσει. Εδώ δεν έπεσε στο MGS V.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Τα του MGS V τα γνωριζω πολυ καλα οπως και τι γνωμη εχουν αρκετοι(ακομα και fans για αυτο).Καμια σχεση ομως αυτο με το πιο πισω σχολιο που γραφτηκε.

Στα του Death Stranding πλεον μιας και ανακοινωσανε και την ημερομηνια του,μετραμε πλεον αντιστροφα οσοι τελικα προκειται να ασχοληθουμε μαζι του και αναμενουμε τελη Οκτωβριου λογικα τα πρωτα reviews.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Συγκεκριμένα το V ήταν μέτριο στην καλύτερη ως MGS παιχνίδι και εύκολα το χειρότερο της σειράς. Από την άλλη βέβαια ως καθαρά action παιχνίδι, δεν το λές μέτριο σε καμία περίπτωση.

Κράξιμο με το cult following του Kojima το ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να πέσει. Εδώ δεν έπεσε στο MGS V.

Mη το λες, για το 5 επεσε κραξιμο για τους λογους που αναφερεις. Αλλα σωστα βαθμολογηθηκε καλα γιατι ηταν καλο παιχνιδι. Οχι ομως MGS. Εμενα σε αυτο με απογοητευσε.

Δημοσ.

Για να μας δείχνουν τόσα cinematics σημαίνει πως έχουν εστιάσει εκεί. Έχουν και γνωστούς ηθοποιούς στο cast , οπότε δεν βλέπω να έχει πολύ βαθύ gameplay. Σεναριακά δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει ακριβώς 

Spoiler

υποθέτω πως death stranding είναι το όνομα της οργάνωσης, από την οποία ήταν μέλος ο Norman Reedus

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Λοιπον το trailer μου κεντρισε το ενδιαφερον για την ιστορια αλλα απο αυτα που εχουν δειξει μεχρι στιγμης,στο κομματι  του gameplay ,μου φαινεται απλα αδιαφορο.

Αντιλαμβανομαι το hype γυρω απο το παιχνιδι αλλα δε μπορω παρα να συμφωνησω xD

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PDS13 είπε

Eνταξει με το MGS4 ειχε δυσκολιες με το PS3 και αν θυμαμαι αυτος ηθελε να σταματησει στο MGS3. Οποτε και το MGS5 πιθανον το εβγαλε λογο κοναμι. Αν και δεν τρελαθηκα με το MGS5, αποθεωθηκε για το gameplay του και οχι αδικως.

Το Death stranding ισως ειναι το πρωτο παιχνιδι του Κojima μετα τα πρωτα 3 πρωτα metal gear, που το κανει γιατι θελει να το κανει και οχι γιατι πρεπει να συνεχισει μια σειρα που πουλαει.

Και μην ξεχναμε οτι ειναι το πρωτο του νεο ip μετα το MGS.

Αυτα απο μονα τους ειναι λογος για να περιμενει καποιος κατι καλο. Εκτος αν εχει ξεκουτιανει. 😛 Απο την αλλη η open world προσεγγιση με ξενερωσε με το MGS5... Θα δειξει. Σιγουρα δεν περνα αδιαφορο.

Δεν ηταν κατι τρελο το gameplay του, ενα mix AC και FC τιποτα παραπάνω αλλα αρκετα smooth για να δικαιολογεί τετοια comments.

Θα περιμενω περισσοτερο τα reactions του fanbase (το οποιο ειναι απο τα χειροτερα πραγματικα), απο open world εχουμε πηξει δεν ηρθε ο "μεσσιας" ο Kojima να μας δειξει πως φτιαχνονται. :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...