Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

2. Πλέον μπορείς να ακυρώσεις τα preorders οπότε και αίσχος να αποδειχθεί το παιχνίδι είσαι καλυμμένος

Δεν ειναι το θεμα του αν ειναι καλυμμενος καποιος απο τα pre orders ή οχι,αυτο που σχολιασα παραπανω και φυσικα εχει αναφερθει απο τους περισσοτερους στις προηγουμενες σελιδες ειναι ο τροπος που εχουν επιλεξει να παρουσιασουν στον κοσμο ως τωρα το εν λογω παιχνιδι.

Και φυσικα οτι λογω Sony exclusive και Kojima υπαρχει εμπάθεια απο πολλους,αλλιως αν τα εκανε αυτα αλλη εταιρεια θα ειχε φαει το κραξιμο της αρκουδας.

Εβλεπα δηλαδη απο την μια στα προηγουμενα trailers να μην μαθαινουμε κατι το ουσιωδες για το παιχνιδι (διαολε ακομα δεν εχουμε δει το κανονικο του game play),και απο κατω τα γνωστα σχολια του τυπου ''In Kojima we trust''. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ειναι το θεμα του αν ειναι καλυμμενος καποιος απο τα pre orders ή οχι,αυτο που σχολιασα παραπανω και φυσικα εχει αναφερθει απο τους περισσοτερους στις προηγουμενες σελιδες ειναι ο τροπος που εχουν επιλεξει να παρουσιασουν στον κοσμο ως τωρα το εν λογω παιχνιδι.

Και φυσικα οτι λογω Sony exclusive και Kojima υπαρχει εμπάθεια απο πολλους,αλλιως αν τα εκανε αυτα αλλη εταιρεια θα ειχε φαει το κραξιμο της αρκουδας.

Εβλεπα δηλαδη απο την μια στα προηγουμενα trailers να μην μαθαινουμε κατι το ουσιωδες για το παιχνιδι (διαολε ακομα δεν εχουμε δει το κανονικο του game play),και απο κατω τα γνωστα σχολια του τυπου ''In Kojima we trust''. 

Τώρα τα γράφεις σωστά :P

Ναι αυτό το in Kojima we trust είναι η μεγαλύτερη @@ που μπορεί να πει κάποιος

Το ότι έχει επιλέξει να μην μας δείξει τίποτα ουσιαστικό έως τώρα είναι και αυτό ένα είδος marketing. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Μιας και παίζω σχεδόν τα πάντα από single players αν δείξει καλά γραφικά και αναφερθεί απο αρκετούς reviewers πως έχει καλό σενάριο και ελάχιστα bugs δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το αγοράσω και να ανακαλύψω μόνος τι είναι ακριβώς αυτό το πράγμα αντί να περιμένω να μάθω από τρίτους. Είναι και αυτό μια 'εμπειρία' :P

Στο stream που κάνουν στο twitch έχουν προστεθεί μερικά ακόμα χεράκια και η εικόνα είναι λίγο πιο καθαρή πλέον. Λενε πως όσο ανεβαίνουν οι viewers προσθέτονται χέρια και το αντίθετο.

Φαίνεται πως ισχύει μιας και το πιο 'πρόσφατο' χέρι μια έρχεται, μια φεύγει

Δεν φαίνεται πάντως να δείχνει κάτι ουσιαστικό και ελπίζω να μην είναι αυτό που σκοπεύουν να μας παρουσιάσουν αργότερα..

Δημοσ.

Χαζομάρες του Kojima ως συνήθως, μακάρι να πατώσει και να τελειώσει αυτή η θεοποίηση του ανώμαλου.

Έβγαλε 2-3 καλά MGS και μέχρι εκεί, οι fans του και το πως του συμπεριφερεται ο τύπος δεν παλεύονται με τίποτα.

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ADHD είπε

Χαζομάρες του Kojima ως συνήθως, μακάρι να πατώσει και να τελειώσει αυτή η θεοποίηση του ανώμαλου.

Έβγαλε 2-3 καλά MGS και μέχρι εκεί, οι fans του και το πως του συμπεριφερεται ο τύπος δεν παλεύονται με τίποτα.

Δεν εχω παιξει κανενα MGS και βασικα δεν εχω ιδεα γτ υπαρχει τοσο hype γυρω απο τον Kojima, εχει δουλεψει σε τπτ αλλο? Διαβαζω τα σχολια και απορω πραγματικα 😛

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν εχω παιξει κανενα MGS και βασικα δεν εχω ιδεα γτ υπαρχει τοσο hype γυρω απο τον Kojima, εχει δουλεψει σε τπτ αλλο? Διαβαζω τα σχολια και απορω πραγματικα 😛

Και το policenauts, στο zone of the enders δεν νομιζω οτι ηταν director, το mgs του 1998 ειναι εξαιρετικό οπως και το mgs3 απο κει και πέρα είναι απλα καλα παιχνιδια (πχ mgs2, mgs4, mgs v), δεν ειναι οτι βγαζει μουφιες αλλα δεν υπαρχει κανένας λόγος τέτοιας θεοποίησης σε φάση ότι αγγίζει γίνεται χρυσός..

Δεν ειναι και Miyazaki.. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα mgs όποιος τα έζησε στην εποχή τους τα έζησε. Ήταν κορυφαία παιχνίδια. Αν πας να τα παίξεις τώρα (αν δε τα είχες παίξει τότε) θα τσαντιστείς από τα controlls τη camera και ίσως απο τα γραφικά. Λογικό αυτό και ισχύει για πολλά καλά και παλιά παιχνίδια ιδιαιτέρος αυτά που είχαν τα πρώτα 3d graphics. Νομίζω το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να παρακολουθήσει κάποιο playthrough σε youtube video.

Σχετικά με το death stranding, εμένα με προβληματίζει πολύ το κομμάτι με τα social networks που θα είναι integrated στο παιχνίδι. Αν είναι κάτι διακριτικό όπως τα μυνήματα στα souls θα είναι ΟΚ, αν και νομίζω ότι θα είναι κάτι που θα έχει μεγάλο impact στο gameplay.

Πάντως εξακολουθεί να είναι μεγάλο cave-troll, έχει βάλει 60k κόσμο να παρακολουθεί μια βίντεο λούπα με μούτζες επάνω. GG kojima.

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ.

Εγω ευχομαι να πατωσει το game για να τιμωρηθει αυτη η συμπεριφορα

ολο αυτο το προεκλογικο aids που κανει αυτος ο κυριος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

οποιος δεν εχει ζησει απο κοντα την πρεμιερα του MGS1 στο PSX, δεν μπορει να κατανοησει το απιστευτο impact που ειχε στο gaming, εφαμιλλο του Doom, Super Mario, Street Fighter 2, κτλ.

πραγματικο game changer και system seller. θυμαμαι στο μαγαζακι κοντα στο σχολειο μου, που νοικιαζε playtime σε amiga και κονσολες, ολοι παιζανε αυτο το παιχνιδι (και το Sillent Hill λιγο αργοτερα). τα περιοδικα κανανε σαν τρελα με ατελειωτα αρθρα για το πως να το τελειωσεις. ο Kojima βεβαια ηταν ηδη γνωστος απο το 80 με το Metal Gear και το Snatcher, αλλα εγινε household ονομα και ειδωλο της gaming κοινοτητας με αυτο το παιχνιδι.

αλλα τα τελευταια χρονια εχει πεσει ως δημιουργος, με τα MGS4 και 5 να ηταν μετρια. Εγινε και το ολο σκηνικο με την Konami. Μενει να δουμε αν το Death Stranding θα δικαιωσει την φημη του, και θα χαροποιησει το fandom του με το μεγαλο comeback του.

η θα εχει την μοιρα του John Romero. 😂

18j3h1di06j1yjpg.jpg

18 λεπτά πριν, firepc είπε

Εγω ευχομαι να πατωσει το game για να τιμωρηθει αυτη η συμπεριφορα

ολο αυτο το προεκλογικο aids που κανει αυτος ο κυριος

το παιχνιδι θα πουλησει οπως και να εχει. το hype ειναι τεραστιο.

αλλα το αν θα αρεσει στο κοινο, ειναι αλλο ζητημα..

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3
Δημοσ.

Ότι θα πουλήσει είναι δεδομένο όπως και τα «10/10» reviews αφού ο Kojima έχει κάτι σαν “cult following”  τώρα το ποσο καλό θα είναι το παιχνίδι είναι άλλη ιστορία...

• Like 2
Δημοσ.

Τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος ρε παιδια.... μακαρι το gameplay να ναι καλο παντως,γιατι μεχρι στιγμης θα φανει στην πραξη,δεν ειμαι ακομα convinced. Αλλα το setting ειναι πολυυυυ μπροστα

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνταξει με το MGS4 ειχε δυσκολιες με το PS3 και αν θυμαμαι αυτος ηθελε να σταματησει στο MGS3. Οποτε και το MGS5 πιθανον το εβγαλε λογο κοναμι. Αν και δεν τρελαθηκα με το MGS5, αποθεωθηκε για το gameplay του και οχι αδικως.

Το Death stranding ισως ειναι το πρωτο παιχνιδι του Κojima μετα τα πρωτα 3 πρωτα metal gear, που το κανει γιατι θελει να το κανει και οχι γιατι πρεπει να συνεχισει μια σειρα που πουλαει.

Και μην ξεχναμε οτι ειναι το πρωτο του νεο ip μετα το MGS.

Αυτα απο μονα τους ειναι λογος για να περιμενει καποιος κατι καλο. Εκτος αν εχει ξεκουτιανει. 😛 Απο την αλλη η open world προσεγγιση με ξενερωσε με το MGS5... Θα δειξει. Σιγουρα δεν περνα αδιαφορο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...