Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, karamela693 είπε

Θα συμφωνήσω και εγώ όσον αφορά τα Metal gear, με εξαίρεση το πρώτο όλα τα άλλα που έπαιξα με κούρασαν πάρα πολύ, ατελείωτο μπλα μπλά χωρίς νόημα, μπλεγμένο όσο δεν πάει story, τεράστια βαρετά Cut Scenes. προσπαθεί να σου περάσει κάποια νοήματα κλπ. άλλα γίνεται τόσο ''μπάχαλο'' είναι όλα τόσο μπλεγμένα μέσα στο κεφάλι του δημιουργού που χαραμίζεται η όλη προσπάθεια.

Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι για το παιχνίδι, θα έχει σίγουρα υπέροχα γραφικά άλλα από εκει και πέρα σε Gameplay κλπ, θέλω να το δω. Τεράστιο λότο το συγκεκριμένο Project.

Η αληθεια ειναι πως το Metal Gear 1 ειναι παιχνιδι ανεξυτιλο,ακομα και τωρα να το παιξω θα το ευχαριστιθω οπως και τοτε. Τα sequels πηγαν λιγο την υπερβολη στον θεο και το στορυ σιγουρα ηταν μπερδεμενο. Παντως τα sequels του Metal Gear μ'αρεσαν ολα απο αρκετα εως πολυ,με αποκορυφωμα το 4. Δεν εχω παιξει βεβαια το Phantom Pain γιατι ειναι και μεγαλο παιχνιδι το ατιμο.

Γενικοτερα η υποστηριξη στο προσωπο του Kojima φτανει στα ορια της ειδωλολατρειας  και παροτι πιστευω πως ειναι εξαιρετικος game director,το fanbase που εχει αποκτησει σαν προσωπο μου φαινεται δυσαναλογο με την προσφορα του στον χωρο. Game Director που ασχολιοταν με ενα IP εδω και 20 χρονια,ε δεν τον λες και κορυφη της κορυφης. Φανταστειται ξερω γω ο Spielsberg να εβγαζε μονο ταινιες Jurassic park πχ.

Το οτι τα σπασε με την Κοναμι θεωρω πως ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να συμβει τοσο και στον ιδιο,οσο και σε εμας τους gamers. Το Death Stranding ελπιζω να ναι μονο ενα απτα πολλα ανερχομενα IPs που θα δημιουργησει ο συγκεκριμενος και θα ξεφυγει και ο ιδιος απτην σκια του Metal Gear αλλα και θα εχει παραδωσει εργο για να μνημονευετε τα υπολοιπα χρονια περαν του Metal Gear

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Γενικοτερα η υποστηριξη στο προσωπο του Kojima φτανει στα ορια της ειδωλολατρειας  και παροτι πιστευω πως ειναι εξαιρετικος game director,το fanbase που εχει αποκτησει σαν προσωπο μου φαινεται δυσαναλογο με την προσφορα του στον χωρο. Game Director που ασχολιοταν με ενα IP εδω και 20 χρονια,ε δεν τον λες και κορυφη της κορυφης. Φανταστειται ξερω γω ο Spielsberg να εβγαζε μονο ταινιες Jurassic park πχ.

Δεν έχεις άδικο σ'αυτό αλλά αν σκεφτείς πόσο συχνά εμφανίζονται παιχνίδια σαν το Metal Gear/Half-Life/Diablo/ResidentEvil/TheLastOfUs/Halo/κτλ κτλ. που αλλάζουν τη ροή της Gaming ιστορίας ψιλοδικαιολογείται. Αν δε περιμένουμε στη τελική κάτι μεγάλο από αυτούς από ποιον να το περιμένουμε? Απ'τον director τους Assasin Creed 34? 

Υπάρχει πάντως σοβαρό ενδεχόμενο για μένα να είναι μεγάλη παπαριά το Death-Stranding και δε μπορώ να το βγάλω αυτό απ'το μυαλό μου μέχρι να δω ένα σοβαρό gameplay video μπας και καταλάβω τι ακριβώς κάνεις ingame.

Δημοσ.

Καλα σιγουρα σε μια εποχη που τα formulaic παιχνιδια βγαινουν το ενα μετα το αλλο,ο Kojima ειναι απτους κορυφαιους οπως και προειπα,αλλα παλι μονο ενα franchise ειναι "λιγο" οπως και να το κανουμε.

Ακομα οντως δεν εχουμε δει gameplay απο Death Stranding και θεωρητικα μπορει να ναι πατατα. Παντως  απτα τρειλερ που μας εχει δειξει,τον τροπο που τα παρουσιαζει και το theme και το ολο concept του παιχνιδιου μου φαινεται πως το χε στο μυαλο του χρονια και ξερει που θα παει το πραμα. Προσωπικα εγω πονταρω οτι το παιχνιδι θα αφησει εποχη,χωρις να εχω πολλα στοιχεια για να το υποστηριξω. Ουτως η αλλως δεν τον παιρνει να ναι και πατατα,εχοντας φυγει απο Κοναμι και με την Σονυ να του δινει λευκη επιταγη,δεν εχει και αλλη επιλογη περαν της επιτυχιας πιστευω.

Παντως αποσα εχουμε δει μεχρι στιγμης,σαν innovation σε concept και setting παιρνει 10αρακι.Αν πετυχει και το gameplay loop,μαζι με ενα ενδιαφερον μυστηριωδες στορυ,θα μιλαμε για ενα εκ των κορυφαιων αυτης της γενιας κονσολων

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

μην σνιφάρετε κόλλα παίδες, το γράφει και στο κουτί, είναι λίγο το MG franchise ναι, αχα, ναι, χμ, μάλιστα

Aν δεν παινέσεις τον συνονόματό σου, θα έρθει να σε πλακώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τύπος είναι "καλλιτέχνης" και imho ελπίζω να δούμε το ταλέντο του unleashed σε αυτό το game, άλλωστε ελάχιστοι στο χώρο μέσα σε όλα είναι και τόσο καλοί σκηνοθέτες, αυτός, Druckmann και ο πρόσφατος Barlog που η συνεχόμενη κάμερα τα σπάσε και κάποιοι ακόμα. Δεν πειράζει ας είναι και κάποια games διαφορετικά, δεν βαρεθήκατε το AAA copy paste?! Το GOW και το RDR2 νομίζω είναι αξια παραδείγματα ότι η ίδια formula όσο καλή και να είναι καταντάει βαρετή και η ριζική αλλαγή μερικές φορες είναι αναγκαία και ας μην πετυχαίνει πάντα, τουλάχιστον μπαίνουν νέες βάσεις για τα επόμενα. Εδώ τα DS και BB πούλησαν σαν τρελα και είναι τελείως διαφορετικά από οτιδήποτε και βάλε που ούτε 10% τελειώνει το game, just saying, imho as always. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως και εγώ τον θεωρώ καλλιτέχνη.  

Για το GamePlay δεν θα μας απογοητεύσει μιλάμε για το άτομο που έχει δημιουργήσει - συμμετάσχει σε όλα τα MGS, zone of the elders , Castlevania ακομα και στο Horizo Zero Down τα οποία εμένα προσωπικά μου αρέσαν όλα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/11/2018 στις 11:32 ΜΜ, Alastor192 είπε

Γενικοτερα η υποστηριξη στο προσωπο του Kojima φτανει στα ορια της ειδωλολατρειας  και παροτι πιστευω πως ειναι εξαιρετικος game director,το fanbase που εχει αποκτησει σαν προσωπο μου φαινεται δυσαναλογο με την προσφορα του στον χωρο. Game Director που ασχολιοταν με ενα IP εδω και 20 χρονια,ε δεν τον λες και κορυφη της κορυφης.

Δεν είναι τόσο δύσκολο και μακριά το Google για μία απλή αναζήτηση , για να μάθει ο καθέναs ότι δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει ασχοληθεί ο Kojima τα MG και τα MGS. Επίσηs, ότι ακόμα και το MGS4 αρχικά δεν ήθελε να το κάνει και ήθελε να δοκιμάσει άλλα πράγματα αλλά κάποια εταιρεία δεν το άφηνε γιατί για εκείνη ο Kojima ήταν "το άτομο που μαs βγάζει τα MGS". Τώρα για τι έχει προσφέρει στον χώρο, το λέει το έργο του από μόνο του. Δεν χρειάζεται να το πει κάποιοs. Όποιοs ασχολείται στην ουσία και όχι επιφανειακά, ξέρει...

Επεξ/σία από Stefanos2195
  • Like 1
Δημοσ.

Καλός ο καλλιτέχνης και έχω το έργο του από τα πρώτο MGS + VR missions :P αλλά μία απλή αναζήτηση δείχνει ότι τα κάνει τσουρέκια σε οποίον έχει πη εεε συνεργαστεί μαζί του  . Αυτό το ιαπωνικό η τέχνη για την τέχνη και όποιος καταλάβει .

Δημοσ.
Στις 17/1/2019 στις 4:11 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Χτες το είδα γιαυτό και το σχόλιο ότι θα μείνω speechless αν δω και microtransacrions σε στιλ survive :P

Ε ναι γιατί το Survive ο Kojima το έκανε :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Έμειναν speechless επειδή ήταν πολύ κακό ή πολύ καλό?

Λέει στο video dude. Βασικά έμειναν speechless για τα πράγματα που έκανε με την μηχανή τους, από εκεί και πέρα βάση τον tweets τους είπαν τα καλύτερα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει κάτι σίγουρο αλλα οι πιθανότητες να βγάλει κάτι μούφα δύσκολο, οι πιθανότητες να βγάλει κάτι πολύ ιδιαίτερο και καινούργιο πολλές. Aλλωστε έτσι δεν πάει με τους σκηνοθέτες που περνούν ρίσκα? Love hate φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...