Προς το περιεχόμενο

Death Stranding [PS4][PS5]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Για να αποφύγουμε νέο κλείδωμα του νήματος, θα ισχύσουν άμεσα τα εξής, κάποια από τα οποία είναι επιπρόσθετα των βασικών όρων χρήσης του forum:

• Spoilers για την υπόθεση και το φινάλε θα μπαίνουν αυστηρά σε spoiler tags!
  • Μην είστε επαναλαμβανόμενα αρνητικοί στα μηνύματά σας, μια φορά αρκεί.
  • Όπως πάντα κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα προς άλλους χρήστες.
  • Κάντε αναφορά τα προβληματικά μηνύματα, μην απαντάτε σε αυτά.
  • Μείνετε αυστηρά on-topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 hours ago, Psycho_Warhead said:

Το animation είναι από άλλο πλανήτη, ελπίζω να μην φάει downgrade.

Σε cutscene ναι. Δες το gameplay trailer της Ε3 και ξαναπές το αυτό όμως.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ο Baker κάνα game που να μην δίνει την φωνή του?! :D Έχει γίνει απίστευτα χαρακτηριστική και tbh μου την σπάει λίγο αλλα never mind γιατί τα σπάει ο τύπος :D

Ενταξει δεν ειναι και Elias Toufexis. Απο τοτε που εδωσε την φωνη του στον Jensen,δεν περναει ουτε απεξω απο αλλο studio,ειναι σεσημασμενος

Δημοσ.

Προσπαθει καθε τρεις και λιγο να φερνει το παιχνιδι στο φως με το να δινει λιγο τυρακι για να τσιμπησουμε.

Προσωπικα μεχρι να δω κατι ολοκληρωμενο,το παιχνιδι με αφηνει εντελως αδιαφορο και εχω κουραστει με την ολη κατασταση.

Ναι Kojima εισαι ταλεντο αλλα δειξε οτι εχεις να μας δειξεις,μην το κουραζεις το πραγμα.

• Like 4
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μάλλον έχεις καιρό να κοιτάξεις τις λίστες με τα games που έχουν κάνει.

οντως? Εγω θυμαμαι συνεντευξη του που ελεγε πως χανει δουλειες απο αυτο. Και η αληθεια ειναι πως εχει απτις πιο χαρακτηριστικες φωνες εβερ. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Death-Stranding-Art-Yoji-Shinkawa-Charac

Μεχρι στιγμης μονο ο τριτος χαρακτηρας δεν εχει αποκαλυφθει,πονταρω πως στα VGA θα χουμε το τελευταιο Death Stranding trailer με την αποκαλυψη του τελευταιου χαρακτηρα και release date του παιχνιδιου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερό φαίνεται ! 

Από τα trailer δεν βγαίνει άκρη πλην όμως τα γραφικά που έχει είναι επιπέδου Horizon Zero Dawn. Πιστεύω το άτομο θα ζωγραφίσει σε αυτό το παιχνίδι.

Καιρός να αφήσει πίσω την τεράστια επιτυχία του Metal Gear με κάτι νέο. 

Δεν χρειάζεται να έχει σχέση με την πραγματικότητα παιχνίδι είναι παιδιά. Ξεδιπλώνει τη φαντασία του ο kojima (χωρίς την πίεση της Konami) και το αποτέλεσμα θεωρώ θα είναι φανταστικό. 

Ελπίζω μόνο να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο 19 για το PS4 μην πάει για το PS5.

Υ.Γ. Μην έχετε ελπίδες οι PCακιδες εφόσον εμπλέκεται η Sony δεν πάει αλλού. 

Επεξ/σία από DimosMcLaren
Δημοσ.

Δεν ξέρω, προφανώς και έκανε κίνηση ματ η Sony που του έδωσε λευκή επιταγή και εν λευκώ ότι θέλει, το παιχνίδι θα πουλήσει πάρα πολύ ακόμα κι αν είναι κακό. Εγώ δεν μοιράζομαι το κλίμα αποθέωσης που υπάρχει για τον συγκεκριμένο, πέραν του MGS 1, αντε και λίγο το Snake Eater, ολα Τα υπόλοιπα ήταν αρκετά κουραστικά παιχνίδια με υπερβολικά μεγάλα cutscenes και μηνύματα περί ειρήνης κτλ που δεν μπόρεσαν να περαστούν ποτέ σωστά λόγω της απύθμενης πολυπλοκοτητας της υπόθεσης και του ατελείωτου μπλα μπλα. Απλά θεωρώ ότι τώρα που δεν έχει καμία εταιρία να τον ελέγχει, έχει χάσει το μέτρο με τα χάπια 😂

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω και εγώ όσον αφορά τα Metal gear, με εξαίρεση το πρώτο όλα τα άλλα που έπαιξα με κούρασαν πάρα πολύ, ατελείωτο μπλα μπλά χωρίς νόημα, μπλεγμένο όσο δεν πάει story, τεράστια βαρετά Cut Scenes. προσπαθεί να σου περάσει κάποια νοήματα κλπ. άλλα γίνεται τόσο ''μπάχαλο'' είναι όλα τόσο μπλεγμένα μέσα στο κεφάλι του δημιουργού που χαραμίζεται η όλη προσπάθεια.

Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι για το παιχνίδι, θα έχει σίγουρα υπέροχα γραφικά άλλα από εκει και πέρα σε Gameplay κλπ, θέλω να το δω. Τεράστιο λότο το συγκεκριμένο Project.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Δεν ξέρω, προφανώς και έκανε κίνηση ματ η Sony που του έδωσε λευκή επιταγή και εν λευκώ ότι θέλει, το παιχνίδι θα πουλήσει πάρα πολύ ακόμα κι αν είναι κακό. Εγώ δεν μοιράζομαι το κλίμα αποθέωσης που υπάρχει για τον συγκεκριμένο, πέραν του MGS 1, αντε και λίγο το Snake Eater, ολα Τα υπόλοιπα ήταν αρκετά κουραστικά παιχνίδια με υπερβολικά μεγάλα cutscenes και μηνύματα περί ειρήνης κτλ που δεν μπόρεσαν να περαστούν ποτέ σωστά λόγω της απύθμενης πολυπλοκοτητας της υπόθεσης και του ατελείωτου μπλα μπλα. Απλά θεωρώ ότι τώρα που δεν έχει καμία εταιρία να τον ελέγχει, έχει χάσει το μέτρο με τα χάπια 😂

Αυτό περιμέναμε τόσον καιρό 😃😃😃

Επεξ/σία από DimosMcLaren

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...