Προς το περιεχόμενο

redmi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω αυτο τοι κινητο και ξαφνικα σημερα το βραδυ καποια στιγμη δεν λαμβανε σημα καθολου. αναγνωριζει την σιμ αν ειναι μεσα η οχι (το δοκιμασα) αλλα δν εχει σημα βγαζει ενα χ! ξαφνικα τελειως. εκανα ρεμποοτ το εκλεισα το ανοιξα τιποτα. ουτε το πιν μου ζηταει. τι γινεται? και ειναι καινουριο το κινητο!  και αποκλειεται βλαβη απο πτωση και τετοια! 

EDIT: παρατηρησα οτι στις ρυθμισεις στην σιμ στα ονοματα σημειου προσβασης δεν υπαρχει κανενα! τι παιζεται ρε παιδια ξερει κανεις? γτ ουσιαστικα ειν νεκρο το κινητο ετσι!

Δημοσ.

αφησα το κινητο κλειστο ολο το βραδυ με την σιμ μεσα και το πρωι που το ανοιξα δουλευε κανονικα! ποιος ξερει?? οτι να ναι γινεται!

Δημοσ.

αφησα το κινητο κλειστο ολο το βραδυ με την σιμ μεσα και το πρωι που το ανοιξα δουλευε κανονικα! ποιος ξερει?? οτι να ναι γινεται!

1ον,έχεις την έκδοση με τον mediatek φαντάζομαι,

2ον,απ'οτι υποψιάζομαι πρέπει να ειχες ζητήσει από το κατάστημα που το αγόρασες να έχει ελληνικά.

Εχω πέσει μέσα σε κάτι απ'τα δύο;

Δημοσ.

2ον εκεί οφείλονται όλα τα προβλήματα πέρασε του ελληνική ρομ και καθάρισες μην αγοράζετε xiaomi με τις ρομ που βάζουν τα μαγαζιά πάρα μόνο με official Rom.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...