Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου σε όλους.

Πρόσφατα η κάρτα γραφικών του λάπτοπ μου , ένα sony vaio , "κρασαρε" και πήγε για reballing. 

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής και αφού την πρώτη φορά που άνοιξα το λαπτοπ ήταν όλα εξαιρετικά , την δεύτερη φορά ακόμα καμιά 10αρια φορές από εκείνη αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

1. Τα ηχεία του λαπτοπ δεν λειτουργούν ( έχω ήχο με ακουστικά )

2. Αργεί περίπου 7 - 10 λεπτά να ανοίξει και να εμφανίσει την αρχική των windows

3. Αντιμετωπίζει θέματα με το ιντερνετ αν καιδ εν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στο pc καθαρά

4. Σε κάποιες περιπτώσεις "παγώνει" η οθόνη και ξεκολλάει μετά από κάμποση ώρα

5. Πατιούνται μόνα τους διαρκώς σαν να τα κρατάς πατημένα και για αρκετή ώρα τα πλήκτρα " μ " και " ν "

Καμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει πριν επιστρέψει στο "συνεργείο" ?

Δημοσ.

1) κοίταξε να δεις αν είναι συνδεδεμένα τα ηχεια. Αφού παίζουν με ακουστικά δεν νομίζω να φταίει η μητρική. Μπορεί να χρειάζεται κάποια ρύθμιση από τον πίνακα ελέγχου.

2) υπερβολικός χρόνος. Ίσως έχει θέμα ο δίσκος.

3) Τι είδους θέμα έχεις;

4) Πάλι θέμα δισκου πιστεύω πως είναι.

Για τα 2 και 4 θα πρότεινα να τσεκάρεις τον σκληρό δίσκο με το hdd sentinel και να μας πεις πόσο health δείχνει και αν έχει καταγράψει κάποιο σφάλμα. Επίσης δοκίμασε και ένα format.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν ήσουν μπροστά όταν γινόταν μη λές οτι έγινε reballing :-)

Το mainboard σου συνεχίζει και έχει πρόβλημα ,αυτό είναι όλο.

Μπορεί να έδωσες λιγότερα λεφτά σε σχέση με τα 400 ε που σου ζητησαν στη sony ,δουλειά όμως δεν έκανες.

Έχω δει αρκετά μηχανήματα που πέρασαν απο ''reballing'' :-) οι πιο πολλοί μάστορες δε βγάζουν καν το mainboard απο το palmrest με αποτέλεσμα να λιώνουν επιμέρους πλαστικά,καλώδια ηχείων κτλ!

Αν δε μπήκαν στο κόπο να αφαιρεσουν το keyboard όταν σου ζέσταναν με θερμοπίστολο το gpu τότε μπορεί να στο αλλοίωσαν και αυτό.

Καλή επιστροφή στο συνεργείο και καλή διασκέδαση :-)

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά αν απλά του πέρασε την gpu με πιστόλι θερμου αέρα τοτε αυτό δεν λέγεται reballing αλλά reflow και έχει μεγάλη διαφορά. Αν ισχύει κάτι τέτοιο σε κοροΐδεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...