Trelosdamoulianos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπερα .εχω ενα λάπτον 7-8 χρονών (Toshiba satellite c850 -13G) μου χάλασε ο σκληρός (160GB -- WD1600BEVT)(WD Scorpio Blue) ετσι μου είπε τεχνικός . Τωρα θέλω να αγοράσω το ssd 120gb γιατι μου λένε οτι δεν θα εχω προβλημα κολλήματος οτι κάνει το λάπτον και τρέχει ετσι ακριβώς μου ειπα. Ουτε ταινίες κατεβάζω ούτε και τραγούδια τι μόνη τρέλα που έχω ειναι οι φωτογραφίες που και αυτές δεν τις αφήνω μεσα τις περνάω σε CD. Ο λόγως είναι θα κάνει για αυτο το λαπτον επειδή ειναι παλιός η θα έχω αλλα προβλήματα?? Μηπως μου πειράξει την μητρική μήπως θα ειναι χαλασμένη ??? Ειμαι σε απογνωση δεν ξέρω τι να κάνω είμαι απο Κεφαλλονια και απο το ληξούρι σας το λέω αυτό γιατί τώρα τελείωσα το σπιτι που το είχε κάνει ο σεισμος μην πω τελος παντων και είχε μείνει το λάπτον 5μήνες χαλασμένο λογω χρημάτων. Τωρα ηρθε η ώρα να το φτιάξω αλλα δεν ξέρω τι να κανω. Ευχαριστω πολυ.
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Τι προβλήματα κάνει το λαπτοπ. Μια χαρά μπορεί να κουμπώσει οποιοσδήποτε ssd. Ποιον ssd λέει να βάλει γιατί υπάρχουν πολλές μάρκες σε αυτήν την χωρητικότητα. Και με έναν απλό μηχανικό δίσκο (σαν αυτόν που έχεις τώρα δλδ) θα είσαι μια χαρά αλλά με τον ssd θα πηγαίνει είναι πιο γρήγορα . Ποιος ο λόγος να περνάς τις φωτογραφίες σε cd και να μην τις αφήνεις στο laptop ή αντε σε ένα USB stick.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αν δεν έχεις απαιτήσεις σε μεγάλυτες χωρητικότητες πανω απο 240 gb το ιδανικό θα ειναι να πάρεις εναν ssd θα πηγαίνει πολύ καλύτερα το σύστημα σου αλλιως μονόδρομος ειναι ενας μηχανικός
afterhours Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Βαλε ssd και παρε και εναν μηχανικο εξωτερικο για αποθηκη και backup 1
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Χαρα στο κουραγιο σας αδελφε!Πριν καν διαβασω για τον σεισμο, μολις διαβασα Ληξουρι αυτο σκεφτηκα κατευθειαν!Μακρια απο ολους αυτες οι στιγμες..Καλυτερα ssd φιλε μου για να μην σερνεται με τον μηχανικο μιας και ειναι και 8ετιας το εργαλειο..
Trelosdamoulianos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλημέρα. Εχω παρει δυο φορες εξωτερικο δισκο και τις δυο φορες μου εχει χαλασει εχω χασει πολλες μα παρα πολλες φωτο . τους εχω δωσει σε τεχνικο μου τον ανοιξε μια φορα τον εναν αλλα παλι τα ιδια ξαναχαθηκαν οσπου ειναι σε αχρηστεια και ουτε ξερω που ειναι λογω σεισμού. Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις να βαλω ssd 120 η 240gb ??
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αν εχεις χρηματα για 240 παρε τον 240 να εχεις λιγο παραπανω χωρο μεσα.
Trelosdamoulianos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Οκ ευχαριστώ πολύ Το backup τι είναι???
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 backup.αποθηκευεις τα αρχεια σου σε διαφορετικο μεσο περα απο αυτο που τα εχεις με σκοπο να τα εχεις δυο φορες οποτε και να χτυπησει ο ενας δισκος σου να εχεις πχ τον αλλον.
Trelosdamoulianos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια... Θα παρω το ssd 240gb
Trelosdamoulianos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/9077210/Kingston-SSDNow-UV400-240GB.html 1
Trelosdamoulianos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τον έβαλα τον δισκο αλλα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα