Προς το περιεχόμενο

Στα τέλη του 2017 και με 4K gaming το νέο Xbox, «η πιο δυνατή κονσόλα όλων των εποχών»

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πιο δυνατή κονσόλα όλων των εποχών? Ότι δηλαδή υπήρχε περίπτωση να βγάλει κάποια πιο αδύναμη από τις τωρινές?

On a more serious note, όσοι πήραν Xbox one ποιο το προβλημά τους που βγαίνει κάτι καινούριο? Και γενικά ποτέ δεν το έxω κατλάβει αυτό. Βγάζει η Apple καινούριο κινητό, "άρμεγμα" βγάζει η samsung καινούριο κινητό κράξιμο "θα πέσει η αξία του παλιού με αυτά που κάνει" κλπ.

Ρε παιδιά αν θέλετε αξία πάρτε μετοxές και bitcoin όxι κονσόλες και κινητά. Σκεφτείτε μια φορά και από την απέναντι πλευρά. Εγώ πx που θέλω κονσόλα πρέπει να δώσω 400 ευρώ για hardware 4ετίας για να μην πέσει η αξία σε κάποιον ο οποίος την αγόρασε ίδια τιμή πριν από 4 xρόνια? Λογική του παραλόγου.

PS. ΑΝ σταματήσει η υποστήριξη της παλιάς και τα καινούρια games για 1-2 xρόνια δεν παίζουν σε αυτή τότε και μόνο θα έxουν δίκιο όσοι γκρινιάζουν κατά τη γνώμη μου.

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί τόσο άγχος;

Αν δεν παίζει τα καινούρια παιχνίδια,δώστε 100-200 ευρώ να πάρετε μια νέα gpu και τέλος...oh wait..

Δε πειράζει ρε,μη μασάτε ,τουλάχιστον μπορείτε να παίζετε όλα τα παλιά παιχνίδια,μέχρι και από το '80..oh wait.

Tέλος πάντων..μπορεί να μην έχετε πλήρεις λειτουργίες pc,ικανότητα αναβάθμισης και ποικιλία τίτλων,αλλά τουλάχιστον δεν δώσετε και 500 ευρώ που κοστίζει ένα mid range.

Oh ξαναwait..

Κλάψτε,αλλά είναι αργά για δάκρυα,Στέλλες.

Σας τρολλάρει η ίδια σας η εταιρεία.

• Like 4

Το πρόβλημα δεν είναι τα 4 χρόνια. Αυτό σαν κύκλος κονσόλας τρώγεται...

Το θέμα είναι οτι δεν είναι 4 χρόνια ο κύκλος... καθαρά Next Gen παιχνίδια έχουν εμφανιστεί ελάχιστα και στις δύο κονσόλες. Ακόμα περιμένουμε τίτλους να χαρούμε τις κονσόλες που έχουμε...και θα πρέπει σε 1 χρόνο να τις αλλάξουμε αν θέλουμε να παίζουμε στο max. Και ναι... όταν έχεις δώσει 400 και 500Ε για μια κονσόλα, περιμένεις τουλάχιστον αυτά τα λεφτά να τα βγάλεις κάπως. Πριν βγει EOL το PS3 έβγαλε 3 Uncharted και 3 Killzone , και το 360 άλλα τόσα Gears of War και Halo. Στην τώρα γενιά ακόμα περιμένουμε να δούμε (η μόλις είδαμε) τα μεγάλα παιχνίδια που περιμέναμε...και ήδη έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης.

Γιατί τόσο άγχος;

Αν δεν παίζει τα καινούρια παιχνίδια,δώστε 100-200 ευρώ να πάρετε μια νέα gpu και τέλος...oh wait..

Δε πειράζει ρε,μη μασάτε ,τουλάχιστον μπορείτε να παίζετε όλα τα παλιά παιχνίδια,μέχρι και από το '80..oh wait.

Tέλος πάντων..μπορεί να μην έχετε πλήρεις λειτουργίες pc,ικανότητα αναβάθμισης και ποικιλία τίτλων,αλλά τουλάχιστον δεν δώσετε και 500 ευρώ που κοστίζει ένα mid range.

Oh ξαναwait..

Κλάψτε,αλλά είναι αργά για δάκρυα,Στέλλες.

Σας τρολλάρει η ίδια σας η εταιρεία.

Τωρα ξαφνικα τα γραφικα και τα fps μετρανε για τα xbox fanboys, οταν βγηκε το one με τα specs στα ταρταρα ηταν ολα για το "gameplay" και το "overall experience". Ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν, αρμεγμα μεχρι τελους. Ανυπομονω να δω εξτρα μηνιαιες συνδρομες για "δωρεαν" games, 70Ε αρχικη τιμη το καθε Game και 60Ε για τα remasters. Φυσικα ειναι απαραιτητη και η κυκλοφορια μιας slim εκδοσης, μιας special εκδοσης, ενος collectors edition, ενος anniversary edtion κτλ τα οποια θα προσθετουν ενα δυο κατοσταρικα εξτρα στην τιμη. Gamepads να ξεκινανε απο τα 50Ε και εξτρα vr περιφερειακα με τιμες στον θεο. Οσο υπαρχουν ασχετοι να τις αγοραζουν τοσο θα πουλανε.

*Επιβαλλεται η κυκλοφορια ενος νεου halo το οποιο φυσικα θα εχει aimbot/aimlock απο default για να χαιρονται τα παιδακια που το παιζουν και να νομιζουν οτι κανουν noscope. Ακομα θυμαμαι και γελαω κατι gameplay βιντεο που μου δειχναν κατι φιλοι μου απο κονσολες(και καλα για να δω τα skills τους) στα οποια το crosshair ηταν ενα μετρο απο τον στοχο και ξαφνικα επαιρναν headshot.

• Like 1

Ευχαριστα ειναι τα νεα μονο για οποιον δεν εχει παρει ηδη XboxOne.Για τους κατοχους Xbox μονο ευχαριστα δεν ειναι τα νεα.Ουτε 4 χρονια δεν θα κλεισει η κονσολα και την βγαζουν εκτως παιχνιδιου...

μα τα παιχνιδια που θα βγαινουν θα ειναι συμβατα και με το παλιο Xbox One

Εγώ ένα θα σας πω αν δεν πιστεύετε αποθηκεύστε αυτό το μήνυμα και πείτε με το 2018 ότι είμαι μαλάκας.

Αντί να σκέφτεστε αν ήρθε ο καιρός να πάρετε μια RX 480 ή μια νέα κονσόλα

Σκεφτείτε μήπως ήρθε ο καιρός να πάρετε μετοχές της AMD 

Και ο νοών εξυπονοείτω  :P

• Like 1

Ευχαριστα ειναι τα νεα μονο για οποιον δεν εχει παρει ηδη XboxOne.Για τους κατοχους Xbox μονο ευχαριστα δεν ειναι τα νεα.Ουτε 4 χρονια δεν θα κλεισει η κονσολα και την βγαζουν εκτως παιχνιδιου...

τέτοιες αντιλήψεις κρατάνε πίσω την εξέλιξη και την λογική......φιλαράκι η κονσόλα σου θα χάσει την αξία της μετά απο 4 χρόνια,όπως και η κάρτα γραφικών που θα πάρεις,όπως το αυτοκίνητο όπως τα πάντα,το να μείνουν πίσω στην εξέλιξη για να μην χάσεις εσύ 50 ευρώ διαφορα που θα την σπρώξεις σαν μεταχειρισμένη είναι κάτι αδιανόητο.

το ps3 θυμάμαι κάπου 600 ευρώ έκανε όταν βγήκε και στα τέλη πουλιόταν κάτω απο 300,τι πάει να πει ότι σε έριξε η sony και η κάθε εταιρεία που προχωράει παρακάτω?

και στο κάτω κάτω η μόνη διαφορά είναι το 4K και το Vr που για να πεις ότι κάνεις native 4K gaming μια κονσολίτσα δεν φτουράει μία,θες pc με δύναμη για να το πετύχεις.

Ισα ίσα που εγώ βλέπω καλές τέτοιες πολιτικές γιατί εσύ με το απλό xbox one/ps4 θα μπορείς να παίζεις όλους τους νέους τίτλους για περισσότερο χρόνο,κάτι που δεν θα συνέβαινε αν έβγαζε στα 7 χρόνια το xbox next gen,γιατί με τέτοιες αναβαθμίσεις δίνει παράταση ζωής στην "γενιά" κονσόλας που είδη έχεις,απλά δεν θα έχεις 4K και advance γραφικά.

και μη μου πεις ότι δεν θα την βολεύεις μια χαρά με την κονσόλα σου αν αντί για 7 χρόνια την βγάλει 10,γιατί τότε δεν θα σκιστούν να βγάλουν νέα κονσόλα για 4K που θα είναι εντελώς άλλος κόσμος απο τις παλιές και η κονσόλα σου θα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

• Like 2

Lol ούτε τετραετία δεν κρατάνε πλέον οι κονσόλες. Χωρίς πλάκα πιο πολύ πλέον κρατάνε τα PC. Ήδη έχω 4 χρόνια ι5 3ης γενιάς με τα όλα του sata3 pci-x 3 usb3, για min άλλα 2 χρόνια δεν βλέπω να το αλλάζω. Ενδιάμεσα βάζεις προσθέτεις καμία μνημούλα, με  50 € γιγα έβαλα άλλα 8 γιγα και πήγα 16, κανένα ssd, και περιφερειακά βέβαια που αν θες έχει τιμές χώμα, ενώ σε κονσόλες τα περιφερειακά είναι φωτιά και λαύρα. Σε βάθος 4-6 ετών αυτά είναι ψιλολοίδια, δεν τα καταλαβαίνεις. Βάλε προσφορές steam χειμώνα καλοκαίρι, πάμφθηνα, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να παίξω πειρατικό.

Και σε αυτό το θέμα posts από PC gamers να ενημερώσουν τους υπόλοιπους πόσο πολύ δεν ενδιαφέρονται για τις κονσόλες, πόσο πιο λίγα πληρώνουν και πόσο πιο έξυπνοι είναι!

Γιατί τέτοιο άγχος ρε παιδιά?

• Like 6

Και σε αυτό το θέμα posts από PC gamers να ενημερώσουν τους υπόλοιπους πόσο πολύ δεν ενδιαφέρονται για τις κονσόλες, πόσο πιο λίγα πληρώνουν και πόσο πιο έξυπνοι είναι!

Για να νιώσουν καλύτερα προσπαθώντας να μειώσουν τους console gamers,αλλά πάντα στην προσπάθεια μένουν...    B)

• Like 3

Για να νιώσουν καλύτερα προσπαθώντας να μειώσουν τους console gamers,αλλά πάντα στην προσπάθεια μένουν...     B)

Όποιος μειώνει τους console gamers,προφανώς δεν είναι gamer.

ΜΟΝΟ ένας αληθινός gamer δίνει 500 ευρώ για να παίξει δύο παιχνίδια που δε παίζει άλλος..μέχρι να βγει emu τελοσπάντων.

Δυστηχως μετα τις τελευταιες εξελιξεις στις κονσολες πλεον εχουν και δικαιωμα να κοροιδευουν οι pc gamers με την κωμωδια των κονσολων ετσι οπως τις καταντησανε(αρκει να μην το παρακανουν βεβαια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...