Προς το περιεχόμενο

Στα τέλη του 2017 και με 4K gaming το νέο Xbox, «η πιο δυνατή κονσόλα όλων των εποχών»

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Aντε να δουμε τι επιδοσεις θα εχει

Αν εχει fps drop ή δεν δουμε native 4Κ στα 60fps τοτε απο μενα θα φανε βρησιμο

Lol,άρχισε να το ρίχνεις από τώρα...

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Η μικρη μου συλλογη στο PS4 περιλαμβανει τα:

Killzone, The order, Until Dawn, Uncharted 4.

Η οχι και τοσο μικρη μου συλλογη PS3 περιλαμβανει τα:

Uncharted 1-3, The last of Us, Killzone 2-3, Heavy Rain, Beyond two Souls, God of War 1-4, Ratchet and Clank, Metal Gear Solid 4, Zone of the enders, ICO/Shadow of the Colossus, Puppeteer, Dragon's Crown και 10δες αλλα που βαριεμαι να γραψω...

EDIT: Και αν βαλω και το Xbox 360 νυχτωσαμε..

Και δηλαδή τι θεωρείς τον εαυτό σου υπερήφανο και προνομιούχο επειδή μπορείς να παίξεις τα exclusives τα οποία εξαγοράζει η Sony για να παίζουν μόνο στο PlayStation? Ο πραγματικός games ενδιαφέρεται για αυτά τα οποία μπορεί να παίξει ο ίδιος, όχι για αυτά τα οποία δεν μπορεί να παίξει ο άλλος. Δεν εχω κάτι εναντίων των κονσολων αλλά έννοιες όπως " exclusives " απλά καταστρέφουν το gaming.

Τουλάχιστον οι πραγματικοί AAA τίτλοι θα είναι πάντα universal. Καλά τα uncharted, killzone, god of war, blood borne και λοιπά αλλά τα αντίστοιχα tomb raider, DMC, dark souls και battlefield είναι παρόμοια ( πολύ καλύτερα για μένα αλλά αυτο είναι προσωπική επιλογή ).

Αντιθέτως όμως στην κονσόλα δεν μπορώ να παίξω Total War, κάτι το οποίο για μένα σημαίνει αυτόματα τέλος συζήτησης. Και δε μπορώ να το παίξω όχι επειδή το έχει εξαγοράσει απο την CA η Microsoft για windows αλλά επειδή η Sony δεν θέλει να το στηρίξει.

Αν είχε τα pc games που ανέφερα παραπάνω ως αποκλειστικότητα η Sony, θα προτιμούσα να σταματήσω το gaming τέλειος παρά να της περάσει και να υποκυψω

Και δηλαδή τι θεωρείς τον εαυτό σου υπερήφανο και προνομιούχο επειδή μπορείς να παίξεις τα exclusives τα οποία εξαγοράζει η Sony για να παίζουν μόνο στο PlayStation? Ο πραγματικός games ενδιαφέρεται για αυτά τα οποία μπορεί να παίξει ο ίδιος, όχι για αυτά τα οποία δεν μπορεί να παίξει ο άλλος. Δεν εχω κάτι εναντίων των κονσολων αλλά έννοιες όπως " exclusives " απλά καταστρέφουν το gaming.

Τουλάχιστον οι πραγματικοί AAA τίτλοι θα είναι πάντα universal. Καλά τα uncharted, killzone, god of war, blood borne και λοιπά αλλά τα αντίστοιχα tomb raider, DMC, dark souls και battlefield είναι παρόμοια ( πολύ καλύτερα για μένα αλλά αυτο είναι προσωπική επιλογή ).

Αντιθέτως όμως στην κονσόλα δεν μπορώ να παίξω Total War, κάτι το οποίο για μένα σημαίνει αυτόματα τέλος συζήτησης. Και δε μπορώ να το παίξω όχι επειδή το έχει εξαγοράσει απο την CA η Microsoft για windows αλλά επειδή η Sony δεν θέλει να το στηρίξει.

Σε παρακαλω να διαβασεις προσεκτικα τι γραφω πιο κατω... Γιατι ολοι ριχνουμε μια ματια και απανταμε σε αυτο που πιστεουμε οτι γραφει ο αλλος και οχι σε οτι αλληθινα γραφει.

Κοιτα να δεις.. Προσωπικα πιστευω οτι τα καλα games πρεπει να τα παιζουν ΟΛΟΙ.. Ειμαι εναντια στις αποκλειστικοτητες για να απαντησω.. Εχω PC, PS, Xbox, Wii. Δεν κολαω σε brands.. Και εχω αρκετα θεματα που υπερασπιζομαι ειτε το PC, ειτε το PS4, ειτε το Xbox.

Το ολο θεμα ξεκινησε ως συνηθως απο τους γνωστους, οι οποιοι σε θεμα που αφορα κονσολες για αλλη μια φορα μπηκαν να κοκορευτουν για το ποσο πιο μαματα ειναι τα PC, και ποσο βλακες ειναι οι κατοχοι κονσολων, και ποσο γουσταρουν που παιζουν σε 4κ 120fps.. Τα γνωστα δηλαδη.. Εεεε καποιος πρεπει να απαντησει και να τους κατεβασει απο το καλαμι τους.. Ειμαι ο δικηγορος του διαολου να στο πω και ετσι... Καλα και αγια τα PC (που μερικα πουρα τα εχουμε απο τα 90s και βγαζουμε και το ψωμι μας απο αυτα) αλλα μην πεταγεσαι σαν το σφηνοτουβλακι ρε φιλε (οχι εσυ προσωπικα) σε καθε θεμα κονσολας να βγαλεις την χολη σου..

Ειναι ο λογος που αρκετοι ειμαστε εναντια στο να γινουν οι κονσολες PC. Θα υπαρχει παντα ο εξυπνος (που σημερα ειναι pcας και γουσταρει να ξεφυτρωνει παντου και να μειωνει τους αλλους, ειτε εχει δουλεψει να παρει το ρημαδι του, ειτε ειναι 12 και του το εχει παρει ο μπαμπας) και θα λεει: "Εχεις το XBOX Scorpio?? Εισαι γυφτος! ΕΓΩ εχω το XBOX Scorpio 2S και μου βγαζουν τα παιχνιδια 20% πανω".. Και μην μου πεις οτι ΑΥΤΟΙ οι κομπλεξικοι δεν υπαρχουν.

Ηδη αυτο το θεμα εχει γινει μπαχαλο... Δες μερικα quotes απο πριν απαντησω..

Γιατί τόσο άγχος;

Αν δεν παίζει τα καινούρια παιχνίδια,δώστε 100-200 ευρώ να πάρετε μια νέα gpu και τέλος...oh wait..

Δε πειράζει ρε,μη μασάτε ,τουλάχιστον μπορείτε να παίζετε όλα τα παλιά παιχνίδια,μέχρι και από το '80..oh wait.

Tέλος πάντων..μπορεί να μην έχετε πλήρεις λειτουργίες pc,ικανότητα αναβάθμισης και ποικιλία τίτλων,αλλά τουλάχιστον δεν δώσετε και 500 ευρώ που κοστίζει ένα mid range.

Oh ξαναwait..

Κλάψτε,αλλά είναι αργά για δάκρυα,Στέλλες.

Σας τρολλάρει η ίδια σας η εταιρεία.

Lol ούτε τετραετία δεν κρατάνε πλέον οι κονσόλες. Χωρίς πλάκα πιο πολύ πλέον κρατάνε τα PC. Ήδη έχω 4 χρόνια ι5 3ης γενιάς με τα όλα του sata3 pci-x 3 usb3, για min άλλα 2 χρόνια δεν βλέπω να το αλλάζω. Ενδιάμεσα βάζεις προσθέτεις καμία μνημούλα, με  50 € γιγα έβαλα άλλα 8 γιγα και πήγα 16, κανένα ssd, και περιφερειακά βέβαια που αν θες έχει τιμές χώμα, ενώ σε κονσόλες τα περιφερειακά είναι φωτιά και λαύρα. Σε βάθος 4-6 ετών αυτά είναι ψιλολοίδια, δεν τα καταλαβαίνεις. Βάλε προσφορές steam χειμώνα καλοκαίρι, πάμφθηνα, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να παίξω πειρατικό.

Ναι,αλλά δεν απαντάς..

Και τι να πεις βέβαια..είναι ο πόνος μεγάλος..δικαιολογημένα βέβαια.

Εγώ πάντως,τον εαυτό μου θα κατηγορούσα,αν αγόραζα ένα πανάκριβο πίσι με μόνο δυνατότητες gaming,και αυτές περιορισμένες,που θα θεωρούταν απαρχαιωμένο σε 4 χρόνια,όχι την εταιρεία που το πουλάει.

Βέβαια ,δεν έχω και λεφτά για κάψιμο.

Προφανώς οι consοle gamers έχετε.

Άλλες πραγματικότητες.

• Like 1

Κανεις δεν σου εγγυατε τιποτα, σιγουρα οι προοπτικές φαινονται καλυτερες σε σχεση με το παρελθον αλλα ποτε δεν ξερεις, τη θυμάμαι καπου 1.8 τη μετοχη και τωρα ειναι στα 4.4 αν ειχες αγορασει στο 1.8 θα ησουν μαγκας τωρα παιζει να ειναι αργα.

Η nvidia με το pascal επισης θα εχει επιτυχια, οπως ξερω απο τις κονσολες βγαζει ελαχιστα η amd, τα παιχνιδια τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν αποδιδουν καλυτερα στο hw της amd αν και console ports, οι zen δεν ξερω τι παιζει ακουω IPC sandy bridge αλλα 8core, προσωπικα δεν με ενθουσιαζουν αλλα θα δειξει. Αυτα ειναι καποια points που πρεπει να σκεφτεις εκτος αν θες να δωσεις ξερω γω ενα μικρο σχετικα ποσο η οσο αντεχεις και αν σου βγει σου βγηκε.

Ξερω ατομο τρελαμένο απο παντα με apple ο οποιος αγορασε "για πλακα" σε τετοια φαση το 2004, ε ξερεις τι εγινε μετα και ποσα εβγαλε.. :P

Δεν έχει σχέση καν το αν αποδίδουν περισσότερα FPS (που θα αποδίδουν)

Η nvidia ήδη έχει πάρει χαμπάρι εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια ότι χάνει την αγορά του gaming γιαυτό σιγά σιγά μεταφέρεται στις επιστημονικές εφαρμογές και στα αυτοκίνητα για να αλλάξει industry γιατί σε λίγο όλα θα είναι amd 

το 2018 δεν το ανέφερα τυχαία zen και vega ήδη θα έχουν κορεστεί στην αγορά δεν είναι αυτά που θα την αλλάξουν

Ο φίλος πιο πάνω κάτι κατάλαβε μιλώντας για vulkan dx12 κτλ το 2018 αυτό που θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η αρχιτεκτονική Navi για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Μιλάω έτσι αποκρυφιστικά όχι γιατί αν μιλήσω ξεκάθαρα θα "σπάσει" η προφητεία.. το κάνω απλά γιατί  δεν με συμφέρει να το πάρουν πάρα πολλοί χαμπάρι αυτό (απο οικονομικής άποψης) απο εκεί και πέρα επειδή διανύουμε κρίση σαν πατριώτης είπα να βοηθήσω λίγο κάνα πατριωτάκι που έχει το μυαλό να καταλάβει κάποια πράματα να φάει λίγο γλυκό ψωμί και αυτός. 

Λιστες με παιχνιδια 15-20 χρονων φτιαχνουμε ολοι dude.... Μαλλον ο δημιουργος του gif ειναι 15 χρονων και δεν κατεχει... 

Να πιασω και PS1, Xbox Original, Snes, Megadrive, κλπ? Μιας και μερικα απο τα games που αναφερει το gif εχουν αυτη την ηλικια??

Εν μέρη σωστό, το λάθος σου είναι ότι όλα αυτά τα παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα σε μια πλατφόρμα ενώ όλα αυτά που αναφέρθηκαν στο gif είναι διαθέσιμα πάντα και παντού και σε οποιοδήποτε PC. Δια της πλαγίας οδού στο PC έχεις και τα περισσότερα από τις παλιότερες κονσόλες αλλά δεν θα τα συμπεριλάβω στα του PC. Εκεί είναι και το μυστικό, το PC είναι πάντα με όλα backwards compatible σε ένα σύστημα και δεν χάνεις ποτέ τα παιχνίδια σου. Αν έχεις PS3 και πας PS4 πόσα παιχνίδια θα παίξουν στο νέο;

Για να σε προλάβω πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς κάνω το κυρίως gaming μου τα τελευταία χρόνια σε φορητές (κυρίως 3DS) ενώ έχω και έναν σεβαστό αριθμό κονσολών (και κάποια στιγμή θα ανοίξει η τσέπη μου να πάρω και άλλες) και φυσικά ένα καλούτσικο PC.

• Like 2

Για να σε προλάβω πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς κάνω το κυρίως gaming μου τα τελευταία χρόνια σε φορητές (κυρίως 3DS) ενώ έχω και έναν σεβαστό αριθμό κονσολών (και κάποια στιγμή θα ανοίξει η τσέπη μου να πάρω και άλλες) και φυσικά ένα καλούτσικο PC.

Δεν θα σε χαρακτηριζα ουτως η αλλως φιλτατε.. Μπηκες για να συζητησεις και οχι για να καυχηθεις/διαξιφιστεις.. Η κουβεντα ειναι παντα ευπροσδεκτη..

Και εγω πολλα απο τα παλια αποκλειστικα τα παιζω πλεον σε PC αλλωστε.. :)

Δεν έχει σχέση καν το αν αποδίδουν περισσότερα FPS (που θα αποδίδουν)

Η nvidia ήδη έχει πάρει χαμπάρι εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια ότι χάνει την αγορά του gaming γιαυτό σιγά σιγά μεταφέρεται στις επιστημονικές εφαρμογές και στα αυτοκίνητα για να αλλάξει industry γιατί σε λίγο όλα θα είναι amd 

το 2018 δεν το ανέφερα τυχαία zen και vega ήδη θα έχουν κορεστεί στην αγορά δεν είναι αυτά που θα την αλλάξουν

Ο φίλος πιο πάνω κάτι κατάλαβε μιλώντας για vulkan dx12 κτλ το 2018 αυτό που θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η αρχιτεκτονική Navi για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Μιλάω έτσι αποκρυφιστικά όχι γιατί αν μιλήσω ξεκάθαρα θα "σπάσει" η προφητεία.. το κάνω απλά γιατί  δεν με συμφέρει να το πάρουν πάρα πολλοί χαμπάρι αυτό (απο οικονομικής άποψης) απο εκεί και πέρα επειδή διανύουμε κρίση σαν πατριώτης είπα να βοηθήσω λίγο κάνα πατριωτάκι που έχει το μυαλό να καταλάβει κάποια πράματα να φάει λίγο γλυκό ψωμί και αυτός. 

Ξερεις ποσο καιρο λενε τετοια για την AMD?? Ερχεται η μπουλντοζα θα τα σαρωσει ολα ερχεται το karibi πως λεγοταν εκεινη η χαζομαρα, ερχεται το mantle κτλπ και ολα πατωσαν. Εγω κραταω μικρο καλαθι δεν λεω οτι δεν μπορει να γινει οπως ειπα οι προοπτικες τις ειναι καλυτερες αλλα δεν ειναι λιγες φορες που ειχε δημιουργηθει hype και εκανε μια τρυπα στο νερο.

Η nvidia δεν νομιζω οτι χανει την αγορα του gaming που το βασιζεις  αυτο? Υπερβολες μου φαινονται οτι ολα θα ειναι AMD η nvidia ειναι αρκετα πιο πλουσια εταιρεια δεν νομιζω οτι δεν εχει απαντηση στην amd αν θελει, αν αποχωρησει θα ειναι απλα γιατι τα περιθωρια κερδους της στις επιστημονικες εφαρμογες και τα αυτοκινητα οπως λες θα ειναι μεγαλυτερα.

Επισης τι να το παρουν πολλοι χαμπαρι λες και ειναι γεματο investors με πολυ χρημα στο insomnia και θα κανουν manipulate την τιμη lol ρε συ.. :P Στην τελικη αν νομιζεις αυτο κανε short την nvidia στα all time high πρεπει να ειναι να τα κονομησεις γερα.

• Like 1

Ασε μας να ζουμε μεσα στην αγνοια μας, φιλτατε. «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι». Ηρθες σε ενα νημα για κονσολες και αρχισες να λες ενα καρο off topic πραγματα...Κρατα τις μετοχες γερα, θα φορολογηθουν και αυτες λιαν συντομως.

Και σε αυτό το θέμα posts από PC gamers να ενημερώσουν τους υπόλοιπους πόσο πολύ δεν ενδιαφέρονται για τις κονσόλες, πόσο πιο λίγα πληρώνουν και πόσο πιο έξυπνοι είναι!

Γιατί τέτοιο άγχος ρε παιδιά?

Είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ, εξ ορισμού δηλαδή ένας χώρος που υποτίθεται σχολιάζονται οι ευρύτερες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, ανταλλάσονται πληροφορίες κλπ. Το να σχολιάζεις ότι με βάση την συγκεκριμένη είδηση και μερικές ανάλογες από sony, σε συνδυασμό με την επιβράδυνση στην εξέλιξη των PC τα τελευταία 5-6 χρόνια, ένα όχι απλά λειτουργικό αλλά δυνατό και για παιχνίδια pc είναι οικονομικότερο από κονσόλα. Είναι μία εντυπωσιακή ανατροπή στα όσα ισχύοντα εδώ και δεκαετίες. Αν δεν είναι αυτό άξιο σχολιασμού δεν ξέρω τι είναι. Ακόμα δεν είναι απίθανό η συγκεκριμένη πληροφορία να είναι χρήσιμη σε κάποιον που δεν είχε υπόψη του αυτά τα δεδομένα. Οπότε δεν πρόκυται περι κάποιας υποθετικής ψυχαναγκαστικής παραξενιάς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...