Προς το περιεχόμενο

Στα τέλη του 2017 και με 4K gaming το νέο Xbox, «η πιο δυνατή κονσόλα όλων των εποχών»

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) Eννοεις, το 5%? Ελα ρε συ, σοβαρα τωρα? Ουτε καν προσεγγιζει το 95%, μη λεμε οτι θελουμε

2) Και στο PC το hardware σου σταθερο μενει. Επιλογη σου ειναι να αλλαξεις hardware, δεν σου επιβαλεται. Αν γουσταρεις παιζεις σε 720p / 30 fps / medium low settings στο παλιο σου PC, console style.

4) Αυτό που αρκετοί λέτε επιλογή εγώ το λέω άρμεγμα. Και το βλέπεις να γίνεται και στα κινητά και στα pc. Με το που θα αγορασεις ένα καινούριο μηχάνημα σε αυτές τις κατηγορίες, αν δεν σου τρέχουν τα λεφτά από τα πατζακια να πάρεις το μεγάλο/ακριβοτερο μοντέλο θα βρεθεί ενα - τουλάχιστον - γαμωapplication που θα σέρνεται για να σου υπενθυμίσει ότι υπάρχουν και καλύτερα. Αλλά ακόμα και το κορυφαίο να εχεις σε 6 μήνες θα έχει βγει κάτι καλύτερο, οπότε αν θέλεις να είσαι στην κορυφή θα τα σκας να το αγορασεις.

Να σου υπενθυμισω οτι τα exclusives (AAA οχι indie) σε κονσολες ειναι κατα πολυ περισσοτερα απο τα exclusive των pc? Δες μονο την φετεινη conference της SONY. ΠΑΡΑ πολλα games δεν θα τα δει το PC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσχετο, με το Arkham Knightστην master race τελικά τι έγινε? Το καταφέρανε να τρέξει?

Eιναι οντως αστειο, αν σκεφτεις οτι το χειροτερο (απο θεμα optimization) game στην ιστορια του PC επαιζε...καλυτερα σε ενα entry level PC παρα στις κονσολες. Ειναι για δακρυα. To μεγαλο προβλημα του Arkham knight ειναι οτι δεν ετρεχε στα 60fps no matter what. Ε ουτε στις κονσολες τρεχει στα 60  :-)

Να σου υπενθυμισω οτι τα exclusives (AAA οχι indie) σε κονσολες ειναι κατα πολυ περισσοτερα απο τα exclusive των pc? Δες μονο την φετεινη conference της SONY. ΠΑΡΑ πολλα games δεν θα τα δει το PC.

Δεν ξερω, αν μετρας τα exclusives και των 2 κονσολων μαζι ισως (και παλι δυσκολα, αλλα ισως). Εγω μετραω την καθε πλατφορμα ξεχωριστα, οποτε δεν υπαρχει καν συγκριση. Και γιατι btw να μην μετραμε τα indies? Δεν ειναι παιχνιδια? Eπισης, το ΑΑΑ δεν σημαινει οτι ενα game δεν ειναι Indie και το αναποδο. Witcher 3 indie ειναι. Οπως επισης και το starship citizen. 

Tωρα απο κει ακι περα, civilization, stelaris, total war, grim dawn, xcom, ashes of singularity, m&b ειναι μερικα μονο που βγηκαν στο 2016. Σιγουρα περισσοτερα απο τις κονσολες. 

πάντως οι κονσόλες κατεμε είναι για κανα προ η κανα ραλακι για παραπανω και δε τραβάνε και δε βολεύουν

ειδικά στα φπς τραγικά πράγματα θυμάμαι έπαιξα 2 βδομάδας call of duty προερχόμενος από πς τέτοιο καρκινιασα δεν ειχα ξαναφάει το ακόμα πιο τραγικό ήταν που ειχα με ανεςη το 70% των παικτών που συναντούσα μέσα σε 2 εβδομάδες όλα αυτα.... :P

αν και στο τέλος αυτή είναι απλά η γνώμη μ δεν εχω τπτ εναντίον της κονσόλας και ευχαρίστως θα έπαιζα (ότι κατεμε είναι φτιαγμένο για εκεί :P )

Δεν ξερω, αν μετρας τα exclusives και των 2 κονσολων μαζι ισως (και παλι δυσκολα, αλλα ισως). Εγω μετραω την καθε πλατφορμα ξεχωριστα, οποτε δεν υπαρχει καν συγκριση. Και γιατι btw να μην μετραμε τα indies? Δεν ειναι παιχνιδια? Eπισης, το ΑΑΑ δεν σημαινει οτι ενα game δεν ειναι Indie και το αναποδο. Witcher 3 indie ειναι. Οπως επισης και το starship citizen. 

Η μικρη μου συλλογη στο PS4 περιλαμβανει τα:

Killzone, The order, Until Dawn, Uncharted 4.

Η οχι και τοσο μικρη μου συλλογη PS3 περιλαμβανει τα:

Uncharted 1-3, The last of Us, Killzone 2-3, Heavy Rain, Beyond two Souls, God of War 1-4, Ratchet and Clank, Metal Gear Solid 4, Zone of the enders, ICO/Shadow of the Colossus, Puppeteer, Dragon's Crown και 10δες αλλα που βαριεμαι να γραψω...

EDIT: Και αν βαλω και το Xbox 360 νυχτωσαμε..

• Like 1

Η μικρη μου συλλογη στο PS4 περιλαμβανει τα:

Killzone, The order, Until Dawn, Uncharted 4.

Η οχι και τοσο μικρη μου συλλογη PS3 περιλαμβανει τα:

Uncharted 1-3, The last of Us, Killzone 2-3, Heavy Rain, Beyond two Souls, God of War 1-4, Ratchet and Clank, Metal Gear Solid 4, και 10δες αλλα που βαριεμαι να γραψω...

Βγαλαμε τις συλλογες μας να τις μετρησουμε? Απλα το PC εχει περισσοτερα exclusive απο ολες τις κονσολες προηγουμενης γενιας ΜΑΖΙ. Και δεν μιλαω για παλια παιχνιδια, ανα ΕΤΟΣ, στο STEAM μονο βγαινουν περισσοτερα exclusive. Τεσπα, περι ορεξεος ειναι αυτα, απλα μην αλλαζουμε τα facts

Kαλα τωρα εσυ μου βαζεις παιχνιδια απτο 2007, εγω σου βαζω του 2016. Παρε και καταλαβε απο κει και μονο XD

Βγαλαμε τις συλλογες μας να τις μετρησουμε? Απλα το PC εχει περισσοτερα exclusive απο ολες τις κονσολες προηγουμενης γενιας ΜΑΖΙ. Και δεν μιλαω για παλια παιχνιδια, ανα ΕΤΟΣ, στο STEAM μονο βγαινουν περισσοτερα exclusive. Τεσπα, περι ορεξεος ειναι αυτα, απλα μην αλλαζουμε τα facts

Και τα κινητα αν θελεις tower defence, free to play και moba του κιλου εχουν περισσοτερα απο ολους τους αλλους μαζι. Παιχνιδια των 3 ατομων φυσικα και εχει περισσοτερα το PC γιατι δεν πρεπει να δινεις ποσοστα, οπως γινεται στις κονσολες.

EDIT: Αλλα εχεις δικιο. Το θεμα ειναι αλλο σε αυτο το ποστ (sorry). Καλως η κακως ορισμενοι προτιμαμε τις κονσολες για λογους που εγραψα πιο πανω. Η Microsoft και η Sony θελουν να αλλαξουν την φιλοσοφια της κονσολας. Θελουν να δημιουργησουν και εδω χρηστες πολλων ταχυτητων. Αρκετοι το λενε εξελιξη και το καλοδεχονται. Προσωπικα δεν μου αρεσει. Δεν θεωρω οτι το Xbox η το PS ειναι κινητο η PC. 

To Scorpio πάντως είναι συγκριτικά καλό jump περίπου 4x σε σχέση με το ONE, ενώ το PS NEO έχει μόλις 2.2x διαφορά με το PS4. Συνεπώς μεγαλύτερο ποσοστό κατόχων ONE θα αναβαθμίσουν σε σχέση με τους κατόχους PS4.

Obligatory:

6t1ljEy.gif

Λιστες με παιχνιδια 15-20 χρονων φτιαχνουμε ολοι dude.... Μαλλον ο δημιουργος του gif ειναι 15 χρονων και δεν κατεχει... 

Να πιασω και PS1, Xbox Original, Snes, Megadrive, κλπ? Μιας και μερικα απο τα games που αναφερει το gif εχουν αυτη την ηλικια??

• Like 3

RIP Sony :P

Ναι το ξαναζήσαμε με το XONE ! Με τα κυάλια τις βλέπουν τις πωλήσεις του PS4. Αλλά τι λέω! Εσύ θα έχεις σίγουρα πληροφορίες εκ των έσω για τα τελικά SPecs και clocks του PS4NEO  και τα πραγματικά  SPECS του SCORPIO. Τα τρεξες benchmarks δίπλα δίπλα και έβγαλες ήδη την εμπεριστατωμένη  σου έκθεση  με τον πλέον επιστημονικό τρόπο. "RIP SONY" Εύγε!

• Like 1

Τωρα ξαφνικα τα γραφικα και τα fps μετρανε για τα xbox fanboys, οταν βγηκε το one με τα specs στα ταρταρα ηταν ολα για το "gameplay" και το "overall experience". Ουτε αυτοι δεν ξερουν τι θελουν, αρμεγμα μεχρι τελους. Ανυπομονω να δω εξτρα μηνιαιες συνδρομες για "δωρεαν" games, 70Ε αρχικη τιμη το καθε Game και 60Ε για τα remasters. Φυσικα ειναι απαραιτητη και η κυκλοφορια μιας slim εκδοσης, μιας special εκδοσης, ενος collectors edition, ενος anniversary edtion κτλ τα οποια θα προσθετουν ενα δυο κατοσταρικα εξτρα στην τιμη. Gamepads να ξεκινανε απο τα 50Ε και εξτρα vr περιφερειακα με τιμες στον θεο. Οσο υπαρχουν ασχετοι να τις αγοραζουν τοσο θα πουλανε.

*Επιβαλλεται η κυκλοφορια ενος νεου halo το οποιο φυσικα θα εχει aimbot/aimlock απο default για να χαιρονται τα παιδακια που το παιζουν και να νομιζουν οτι κανουν noscope. Ακομα θυμαμαι και γελαω κατι gameplay βιντεο που μου δειχναν κατι φιλοι μου απο κονσολες(και καλα για να δω τα skills τους) στα οποια το crosshair ηταν ενα μετρο απο τον στοχο και ξαφνικα επαιρναν headshot.

Haters will hate.

Λίγο ξύδι δεν θα έκανε κακό...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...