Προς το περιεχόμενο

Στα τέλη του 2017 και με 4K gaming το νέο Xbox, «η πιο δυνατή κονσόλα όλων των εποχών»

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όποιος μειώνει τους console gamers,προφανώς δεν είναι gamer.

ΜΟΝΟ ένας αληθινός gamer δίνει 500 ευρώ για να παίξει δύο παιχνίδια που δε παίζει άλλος..μέχρι να βγει emu τελοσπάντων.

Απο πού συμπέρανες αυτό που γράφεις στη πρώτη σου πρόταση;

Ας γράψω λοιπόν και εγώ χωρίς επιχείρημα με το δικό σου στυλ:Μόνο ένας αληθινός gamer δίνει 500€ για 1 κάρτα γραφικών που δεν παίζει όλα τα παιχνίδια και την πουλάει για να αγοράσει την επόμενη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Tflops δεν λένε τίποτα από μόνα τους και μην συγκρίνετε μια αποκλειστικη optimised συσκευή και το λογισμικό της με τα PC που είναι άλλη φάση. Δεν χρειάζεται όλα να καταλήγουν σε flame.

• Like 1

Και ξεκινάει το άρμεγμα.. Ξεχαστε τις γενιές μάγκες! Πλέον τα παιχνίδια θα σέρνονται σε όλα εκτός του τελευταίου μοντέλου..

Άντε 2 χρόνια ζωής δίνω σε κάθε γενιά.. Μετά θα την τρώει ή μαρμαγκα.

Παραπονιομασταν για τα dlc στα παιχνίδια. Τώρα που θα τα φάμε στην μάπα και στο hardware για να δούμε. Αγόρασε το νέο scorpio/NEO για να ξεκλειδώσεις 60 fps! Τις βλέπω από τώρα τις διαφημίσεις..

• Like 2

Τα Tflops δεν λένε τίποτα από μόνα τους και μην συγκρίνετε μια αποκλειστικη optimised συσκευή και το λογισμικό της με τα PC που είναι άλλη φάση. Δεν χρειάζεται όλα να καταλήγουν σε flame.

Απο την 4η γενιά κονσολών οι κονσόλες δεν είναι "optimised συσκευές" (βασικά ποτέ δεν ήταν optimized βασικά απλά μέχρι και την 3η γενιά οι μαρκετίστες είχαν ενα μικρό πάτημα για να τις παρουσιάζουν έτσι ) είναι κανονικά μικρά PC

Πχ τόσο το PS4 όσο και το xboxone (και τα όποια 4κ παράγωγά τους) τρέχουν με AMD CPU και GPU όπως αυτές στα PC (απλά πιο αδύναμες πχ νομίζω το PS4 έχει μια amd  7870? και Athlon 5XXX για επεξεργαστή; και τα νέα 4Κ μοντέλα θα έχουν GPU polaris 10 ή 11  μάλλον 10 για να λένε 6TF) 

Άρα δεν έχουν καμιά διαφορά απο PC και αν σκεφτεί κάποιος βαθιά τι σημαίνει αυτό για τους developers και για το μέλλον κτλ θα καταλάβει γιατι μίλησα στο προηγούμενο μήνυμα μου για μετοχές :P

• Like 1

Αυτο με τις μετοχές της amd το εχω σκεφτεί κ γω. Είχε φτάσει στα τάρταρα στην Αρχή του έτους αλλά έχει ανέβει αρκετά τελευταία. Είναι ακόμα αρκετά χαμηλά βέβαια αλλά αν βάλεις:

την επιτυχία που θα έχει λογικά η 480,

το μονοπώλιο στις κονσόλες ( το οποίο πιθανών να σημαίνει ότι τα pc games που θα είναι console ports θα αποδίδουν καλύτερα στο hardware της amd ),

ολο αυτο το στόρι με Vulcan, direct x12, async compute

Και τους zen επεξεργαστές σαν κερασάκι στην τούρτα

Προβλέπεται να ανέβουν οι μετοχές της.

Ότι θα δώσεις 500 για κάρτα γραφικών και δεν θα παίζει και όλα τα παιχνίδια κιόλας! Ποιο παιχνίδι δεν παίζει κάρτα που κάνει ενα 500αρι, μη λέμε ότι θέλουμε.

Αν θες να παίξεις σε 4κ, ναι ίσως να μην είναι αρκετή μετά απο 1-2 χρόνια, αλλά η διαφορά είναι ότι συνηδειτα πας σε 4κ επειδή το αποφάσισες εσυ ο ίδιος, όχι η Sony. Και αφού το αποφασισε ο ίδιος ο gamer να παει σε 4κ, το γνώριζε ότι θέλει πιο συχνά upgrades.

Και για ναην παρεξηγηθώ δεν είμαι εναντίων των κονσολων, είναι ότι πρέπει για όσους δεν έχουν την όρεξη να ψαχτουν με hardware και τα λοιπά, η για όσους θέλουν απλά να παίζουν fifa

Απάντησα στον άλλον όπως μου απάντησε,έγραψε ότι με 500€ παίζεις στην κονσόλα μόνο 2 παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο PC.Αυτό γιατί δεν το σχολίασες αλλά σχολίασες μόνο το δικό μου;Είσαι αντικειμενικός;

Οταν δεν θα γράφετε αντικειμενικά,θα παίρνετε παρόμοιες απαντήσεις,όταν θα γράφετε αντικειμενικά και χωρίς trolling θα παίρνετε πάλι παρόμοιες απαντήσεις.

Και για να μην παρεξηγηθώ,ούτε εγώ είμαι εναντίων των PC...   B)

Απάντησα στον άλλον όπως μου απάντησε,έγραψε ότι με 500€ παίζεις στην κονσόλα μόνο 2 παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο PC.Αυτό γιατί δεν το σχολίασες αλλά σχολίασες μόνο το δικό μου;Είσαι αντικειμενικός;

Οταν δεν θα γράφετε αντικειμενικά,θα παίρνετε παρόμοιες απαντήσεις,όταν θα γράφετε αντικειμενικά και χωρίς trolling θα παίρνετε πάλι παρόμοιες απαντήσεις.

Και για να μην παρεξηγηθώ,ούτε εγώ είμαι εναντίων των PC... B)

Ναι δεν το πρόσεξα ότι το σχόλιο σου ηταν ελαφρώς σατιρικό. Για μένα προσωπικά τα strategy games με ώθησαν στα pc. Τίποτε άλλο. Όπως είπα οι κονσόλες για όποιον θέλει απλά casual gaming με φίλους είναι η καλύτερη επιλογή

Και για να μην παρεξηγηθώ,ούτε εγώ είμαι εναντίων των PC...   B)

Ναι,αλλά δεν απαντάς..

Και τι να πεις βέβαια..είναι ο πόνος μεγάλος..δικαιολογημένα βέβαια.

Εγώ πάντως,τον εαυτό μου θα κατηγορούσα,αν αγόραζα ένα πανάκριβο πίσι με μόνο δυνατότητες gaming,και αυτές περιορισμένες,που θα θεωρούταν απαρχαιωμένο σε 4 χρόνια,όχι την εταιρεία που το πουλάει.

Βέβαια ,δεν έχω και λεφτά για κάψιμο.

Προφανώς οι consοle gamers έχετε.

Άλλες πραγματικότητες.

Ναι,αλλά δεν απαντάς..

Εγώ πάντως,τον εαυτό μου θα κατηγορούσα,αν αγόραζα ένα πανάκριβο πίσι με μόνο δυνατότητες gaming,και αυτές περιορισμένες,που θα θεωρούταν απαρχαιωμένο σε 4 χρόνια,όχι την εταιρεία που το πουλάει.

Άλλες πραγματικότητες.

Χαχαχα!Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;Ποιός πόνος;Πόσο πορωμένος είσαι και κάνεις σαν κοριτσάκι που σου θίξαμε το PC;  :-D

Γουστάρω κονσόλα για τους δικούς μου λόγους,γουστάρεις PC για τους δικούς σου.Τα υπέρ και τα κατά έχουν ειπωθεί,τα γνωρίζουμε,γιατί το κουράζεις;Για να αποδείξεις τί;

Εσύ μπήκες σε θέμα κονσόλας να βγάλεις χολή,εγώ δεν μπήκα σε θέμα PC να βγάλω χολή,είσαι offtopic.

Οτι γουστάρω θα τα κάνω τα λεφτά μου και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν.Γιατί ζορίζεσαι;

• Like 3

Αυτο με τις μετοχές της amd το εχω σκεφτεί κ γω. Είχε φτάσει στα τάρταρα στην Αρχή του έτους αλλά έχει ανέβει αρκετά τελευταία. Είναι ακόμα αρκετά χαμηλά βέβαια αλλά αν βάλεις:

την επιτυχία που θα έχει λογικά η 480,

το μονοπώλιο στις κονσόλες ( το οποίο πιθανών να σημαίνει ότι τα pc games που θα είναι console ports θα αποδίδουν καλύτερα στο hardware της amd ),

ολο αυτο το στόρι με Vulcan, direct x12, async compute

Και τους zen επεξεργαστές σαν κερασάκι στην τούρτα

Προβλέπεται να ανέβουν οι μετοχές της.

Κανεις δεν σου εγγυατε τιποτα, σιγουρα οι προοπτικές φαινονται καλυτερες σε σχεση με το παρελθον αλλα ποτε δεν ξερεις, τη θυμάμαι καπου 1.8 τη μετοχη και τωρα ειναι στα 4.4 αν ειχες αγορασει στο 1.8 θα ησουν μαγκας τωρα παιζει να ειναι αργα.

Η nvidia με το pascal επισης θα εχει επιτυχια, οπως ξερω απο τις κονσολες βγαζει ελαχιστα η amd, τα παιχνιδια τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν αποδιδουν καλυτερα στο hw της amd αν και console ports, οι zen δεν ξερω τι παιζει ακουω IPC sandy bridge αλλα 8core, προσωπικα δεν με ενθουσιαζουν αλλα θα δειξει. Αυτα ειναι καποια points που πρεπει να σκεφτεις εκτος αν θες να δωσεις ξερω γω ενα μικρο σχετικα ποσο η οσο αντεχεις και αν σου βγει σου βγηκε.

Ξερω ατομο τρελαμένο απο παντα με apple ο οποιος αγορασε "για πλακα" σε τετοια φαση το 2004, ε ξερεις τι εγινε μετα και ποσα εβγαλε.. :P

Ναι,αλλά δεν απαντάς..

Άλλες πραγματικότητες.

Άσχετο, με το Arkham Knightστην master race τελικά τι έγινε? Το καταφέρανε να τρέξει?

Προς Master Race και άλλους λευκούς κουκουλοφόρους.

1) Στις κονσόλες δεν παίζεις 2 παιχνίδια μόνο. Παίζεις και το 95% των παιχνιδιών που βγαίνουν σε pc.

2) Μέχρι τώρα όταν έπαιρνε μία κονσόλα είχες την ψυχική ηρεμία ότι το hardware είναι σταθερό και αυτό που βελτιώνεται είναι το software και όχι το αντίθετο, όπως γίνεται σε pc.

3) Ο λόγος που γκρινιαζουμε είναι ότι οι κονσόλες θα γίνουν pc. Κοινώς δεν θέλουμε μαστερρεισιδες και πησαντς στον χώρο της κονσόλας. Θέλουμε απλά να παίζουμε video Games και να συζητάμε για αυτά και όχι για το αν ο ντενεκες που έχω βγάζει 10 frames παραπάνω από τον ντενεκες που έχεις.

4) Αυτό που αρκετοί λέτε επιλογή εγώ το λέω άρμεγμα. Και το βλέπεις να γίνεται και στα κινητά και στα pc. Με το που θα αγορασεις ένα καινούριο μηχάνημα σε αυτές τις κατηγορίες, αν δεν σου τρέχουν τα λεφτά από τα πατζακια να πάρεις το μεγάλο/ακριβοτερο μοντέλο θα βρεθεί ενα - τουλάχιστον - γαμωapplication που θα σέρνεται για να σου υπενθυμίσει ότι υπάρχουν και καλύτερα. Αλλά ακόμα και το κορυφαίο να εχεις σε 6 μήνες θα έχει βγει κάτι καλύτερο, οπότε αν θέλεις να είσαι στην κορυφή θα τα σκας να το αγορασεις.

5) Μπορείτε σας παρακαλώ να μην πεταγεστε σε κάθε θέμα για κονσόλα να μας υπενθυμίζετε πόσο καλύτερα είναι τα μηχανήματα που έχετε? Το εμπεδωσαμε..

Ένας συνάδελφός PCας και κονσολας..

• Like 4

Προς Master Race και άλλους λευκούς κουκουλοφόρους.

1) Στις κονσόλες δεν παίζεις 2 παιχνίδια μόνο. Παίζεις και το 95% των παιχνιδιών που βγαίνουν σε pc.

2) Μέχρι τώρα όταν έπαιρνε μία κονσόλα είχες την ψυχική ηρεμία ότι το hardware είναι σταθερό και αυτό που βελτιώνεται είναι το software και όχι το αντίθετο, όπως γίνεται σε pc.

1) Eννοεις, το 5%? Ελα ρε συ, σοβαρα τωρα? Ουτε καν προσεγγιζει το 95%, μη λεμε οτι θελουμε

2) Και στο PC το hardware σου σταθερο μενει. Επιλογη σου ειναι να αλλαξεις hardware, δεν σου επιβαλεται. Αν γουσταρεις παιζεις σε 720p / 30 fps / medium low settings στο παλιο σου PC, console style.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...