nikosgalis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Σίγουρα θα υπάρχουν και αλλαγές στο software κομμάτι που δεν τις αναλύουν σε μία 2-3ωρη παρουσίαση. Το πιο συνετό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι τα πρώτα reviews από την beta έκδοση. Το "αθόρυβο" άδειασμα πολλών αρχείων του υπολογιστη στο iCloud είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά στα Macbook που παίζει να έχουν δίσκο 128Gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Αυτό να είχα τώρα που έχει το Euro θα με βόλευε απίστευτα. Helium (free) εαν μιλαμε για webpage (πχ ερτ webtv), αλλιως ενα τικ στο "Always on top" option οποιου video player χρησιμοποιεις λειτουργει μια χαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Helium (free) εαν μιλαμε για webpage (πχ ερτ webtv), αλλιως ενα τικ στο "Always on top" option οποιου video player χρησιμοποιεις λειτουργει μια χαρα. Ωραίος δεν το ήξερα, αλλά καλό είναι που θα έχει κάτι τέτοιο το ίδιο το OS. Η ert μέσα από το youtube live δείχνει τους αγώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 και αν... γιατι αν εστιασουν σε iphone και iPad ... Μα το ειπαν , αυτο ειναι το μελλον και μαλλον δεν εχουν αδικο . Τουλαχιστον για τον περισσοτερο κοσμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εγώ πάλι που έχω και παλιότερο macbook τα βρίσκω αισχρά. Έχω μείνει με mavericks που φέρνει λίγο σε desktop ακόμα και μου άρεσε το snow leopard... Αυτό που αντί να κάνει το λειτουργικό καλύτερο απλά το κάνει πιο βαρύ (και κατ' εμέ άσχημο) με ξεπερνάει... Και η βλακεία είναι ότι κάθε φορά νέα apis και καληνύχτα παλιά λειτουργικά... Σε υπερβολικά μεγαλύτερο βαθμό από windows-linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ πάλι που έχω και παλιότερο macbook τα βρίσκω αισχρά. Έχω μείνει με mavericks που φέρνει λίγο σε desktop ακόμα και μου άρεσε το snow leopard... Αυτό που αντί να κάνει το λειτουργικό καλύτερο απλά το κάνει πιο βαρύ (και κατ' εμέ άσχημο) με ξεπερνάει... Και η βλακεία είναι ότι κάθε φορά νέα apis και καληνύχτα παλιά λειτουργικά... Σε υπερβολικά μεγαλύτερο βαθμό από windows-linux Για πες ποιες λειτουργίες θα σε έκαναν να πεις οτι ένα νεο λειτουργικο θα ήταν καλύτερο από το υπάρχον; Τι σου λέιπει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μηπως δεν ειναι OS 10(X) αλλα 11? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πισω απο τα φρου φρου και τα αρωματα, το ζουμι ειναι το νεο filesystem της Apple APFS is released as a Developer Preview in OS X 10.12, and is scheduled to ship in 2017 Ας βαλω και ετουτο http://9to5mac.com/2016/06/13/apple-file-system-apfs/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ή πρέπει να συμπεριφέρομαι στις εταιρίες και τα προϊόντα τους λες και είναι καμία ομάδα; Συμφωνώ σε όλα, αλλά δε μπορώ να μη δω το παράδοξο σ' αυτή τη φράση... ...ότι οι ομάδες, ας πούμε, είναι κάτι άλλο και όχι εταιρίες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Για πες ποιες λειτουργίες θα σε έκαναν να πεις οτι ένα νεο λειτουργικο θα ήταν καλύτερο από το υπάρχον; Τι σου λέιπει; Ελπίζω ότι ρωτάς από ενδιαφέρον και όχι από ειρωνεία... Για τα mavericks συγκεκριμένα πολύ πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης... Για τα mac γενικότερα σοβαρό ntfs support και πιο desktop os looking αντίστοιχο με των snow leopard (πριν γίνει αυτό που έγινε στα lion). Με ενδιαφέρουν χαρακτηριστικά αντίστοιχα του expose και του spaces όχι αντίστοιχα του ilauncher style (δεν θυμάμαι πως το λένε). Ακόμα πχ θα μπορούσαν να βάλουν από το λειτουργικά πολύ περισσότερα multitouch επιλογές. Finder με τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά που σου δίνει το XtraFinder. Τώρα άμεσα δεν μου έρχεται κάτι άλλο. (Επίσης κάτι αντίστοιχο του Bartender). Αυτό το dual-view και κολοκύθια αλλά σε φάση όπως στα windows 7+ δηλαδή στα 2 η οθόνη δεξιά-αριστερά. Τέλος προφανώς δεν ζητάνε απο μένα τι θέλω αλλά θα μπορούσαν να δώσουν ίσως κάτι σε στυλ service pack που να δίνει κανένα καινούριο api ώστε να μένεις συμβατός με εφαρμογές. Δεν είναι δυνατόν να σου σταματάνε support σε hw του 8 και του 9. Όταν μάλιστα τρέχουν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πισω απο τα φρου φρου και τα αρωματα, το ζουμι ειναι το νεο filesystem της Apple APFS is released as a Developer Preview in OS X 10.12, and is scheduled to ship in 2017 Κατσε να το δουμε πρώτα γιατι η Apple ειναι ικανή να μετατρέψει κάθε "ατού" σε αχίλλεια πτέρνα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOTIOS1981 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το File system ηταν ενα αλλα η MS μαλλον τα σκατωσε. WinFS - Relational Database based FS αμεσο search με metadata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 η αμηχανη στιγμη που η apple αντιγραφει την ms κ οι μηλαραδες το κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο χαχαχαχαχα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το File system ηταν ενα αλλα η MS μαλλον τα σκατωσε. WinFS - Relational Database based FS αμεσο search με metadata. Mωρε εαν μιλησουμε για σκατωματα σε filesystems της προκοπης, ο βασιλιας ειναι το ReiserFS και ο δημιουργος του. Αυτος και εαν τα σκατωσε επικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ισχύει ένα χαρακτηριστικό που είπε ένας φίλος στην αρχή ότι ο Siri δε θα υποστηρίζεται στην Ελλάδα; Δε με νοιάζει να του μιλάω στα Αγγλικά, αλλά ρε γαμώτο... ένα πράγμα μου άρεσε και το περίμενα και τώρα παίζει να μην το έχω. Το άλλο ξενέρωμα είναι το ότι μάλλον θα είναι και η τελευταία έκδοση συμβατή με το σύστημά μου (iMac 27 late 2009). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα