logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ναι αλλά όπως ήδη αναφέραμε υπάρχει μια χαρά p2p και στο street fighter (μεταξύ pc-ps4) και στο killer instict (pc-xbox) μιας και όλα τα fighting με p2p δουλεύουν και στη περίπτωση του sf μπορείς να φιλτράρεις αν δε θες τους χρήστες της μιας ή της άλλης πλατφόρμας στο ki δε θυμάμαι οπότε δεν ισχύει το δεν επιτρέπεται, άμα θέλουν επιτρέπεται. απλά στη περίπτωση του tekken δε θέλουν όπως και στη περίπτωση του mkx βέβαια και το tekken και το mkx έχουν βγει και στις 3 μεγάλες πλατφόρμες και αν κάτι δεν επιτρέπεται είναι να παίζει ps4 με xbox one, αλλά αλλαξοκωλιές με pc για τα παιχνίδια που είναι exclusive στη μια από τις 2 κονσόλες μια χαρά γίνονται οπότε ίσως εκεί είναι το θέμα ότι και να έβαζαν crossplatform με pc με ποια κονσόλα να γινόταν η φάση.. βέβαια να τονίσουμε ότι στη περίπτωση της ms η όλη ιστορία γίνεται από xbox live και όχι steam, στο sfv γίνεται από steam και sony τεσπά, πολύπλοκη ιστορία... επειδή δεν επιτρέπεται p2p μεταξύ PS4/XboxOne. edit σορρυ ναι τώρα το ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά, άρα ναι συμφωνώ μαζί σου, τζάμπα το σεντόνι από πάνω έχεις απόλυτο δίκιο, παρόλα αυτά υπάρχουν και οι παράξενες δηλώσεις του harada επί του θέματος, που οκ είναι απλά χαζομάρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Περιμένω dlc stage tekken2 ακρόπολη. Το 'χουν με τα αγάλματα κρίμα θα είναι να μην επιστρέψει το stage. Email Harada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Τελικά το πήρα. Δεν άντεξα. Αυριο θα χει κατέβει λογικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Βγήκε patch 1.02 στο ps, μου το εγκατέστησε Edit 7 λεπτά μετά.. Έφτιαξε τελικά το connection πρόβλημα μου βρήκε άμεσα ματς δέχτηκα χωρίς να περιμένω αυτόματα όπως πριν συνδέθηκα αμέσως είχα καλή ποιότητα σύνδεσης και πήρα και promotion!!! (Έπεσα σε πολύ πιο άσχετο από μένα το παραδέχομαι) Όλα γαμάτα δηλαδή, οπότε αν βγει και στο pc το patch μάλλον θα δουλεύει μια χαρά Το παιχνίδι είναι όνειρο!!! Με βλέπω να ανανεώνω ετήσια συνδρομή στο plus τώρα με τη προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Απλα να σας πω οτι το παιχνίδι (tekken 7) μου έκαψε την κάρτα γραφικών μέσα σε 5 λεπτα που έπαιξα.300 € ζημια,τώρα αναγκαστηκα πάω για καινούργια.τώρα είμαι προσωρινα με μία geforce των 30 € .το tekken 7 εννοείτε το διέγραψα και ουτε πρόκειτε να ξαναεγκαταστησω παιχνίδι απ αυτην την εταιρια.ΠΡΟΣΟΧΗ Ακυρο οτι εγραψα ,γιατι μαλλον δεν φταίει το tekken Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εγώ τερμάτισα το story mode και δεν έπαθε τίποτα η κάρτα μου, άρα ας μην λέμε ό,τι θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απλα να σας πω οτι το παιχνίδι (tekken 7) μου έκαψε την κάρτα γραφικών μέσα σε 5 λεπτα που έπαιξα.300 € ζημια,τώρα αναγκαστηκα πάω για καινούργια.τώρα είμαι προσωρινα με μία geforce των 30 € .το tekken 7 εννοείτε το διέγραψα και ουτε πρόκειτε να ξαναεγκαταστησω παιχνίδι απ αυτην την εταιρια.ΠΡΟΣΟΧΗ Πώς είναι δυνατόν αυτό που λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τώρα που το ξανασκεφτομαι λέω μπορεί απλά να έτυχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τώρα που το ξανασκεφτομαι λέω μπορεί απλά να έτυχε... Προφανώς η κάρτα σου ήταν ήδη στα τελευταία της. Καμιά σχέση με το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απλα να σας πω οτι το παιχνίδι (tekken 7) μου έκαψε την κάρτα γραφικών μέσα σε 5 λεπτα που έπαιξα.300 € ζημια,τώρα αναγκαστηκα πάω για καινούργια.τώρα είμαι προσωρινα με μία geforce των 30 € .το tekken 7 εννοείτε το διέγραψα και ουτε πρόκειτε να ξαναεγκαταστησω παιχνίδι απ αυτην την εταιρια.ΠΡΟΣΟΧΗ Κάρτα 300 eu δε σηκώνει tekken και μάλιστα καταστρέφεται κιόλας εξαιτίας του(εκτος αν εννοεις 300 eu πριν 10 χρόνια). Μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgepo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απλα να σας πω οτι το παιχνίδι (tekken 7) μου έκαψε την κάρτα γραφικών μέσα σε 5 λεπτα που έπαιξα.300 € ζημια,τώρα αναγκαστηκα πάω για καινούργια.τώρα είμαι προσωρινα με μία geforce των 30 € .το tekken 7 εννοείτε το διέγραψα και ουτε πρόκειτε να ξαναεγκαταστησω παιχνίδι απ αυτην την εταιρια.ΠΡΟΣΟΧΗ τι εννοεις ενα παιχνιδι να σου καψει καρτα γραφικων? πως γινετε αυτο να μην την σηκωνει απλα δεν θα το τρεξεις πιστευω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Απλα να σας πω οτι το παιχνίδι (tekken 7) μου έκαψε την κάρτα γραφικών μέσα σε 5 λεπτα που έπαιξα. Α τώρα θυμήθηκα. Το Prey μεγάλη μούφα και το Tekken 7 σου έκαψε την κάρτα... μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 τι εννοεις ενα παιχνιδι να σου καψει καρτα γραφικων? πως γινετε αυτο να μην την σηκωνει απλα δεν θα το τρεξεις πιστευω.... υπό συνθήκες μπορεί ένα παιχνίδι να σου κάψει τη κάρτα γραφικών ή να σου κάψει κάτι, αν πχ στο menu πάει 999999 fps και η κάρτα αρχίζει και τσιρίζει (και το αφήσεις έτσι ώρα για να πας να φας σουβλάκια) αλλά σε μια καλή/πχοιοτική κάρτα (με όλα τα υπόλοιπα όπως psu ανάλογα ποιοτικά) αυτά δε συμβαίνουν, θα ζοριστεί μεν , θα ακουστεί coil whine ίσως, αλλά δε θα σου χαλάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Προφανώς η κάρτα σου ήταν ήδη στα τελευταία της. Καμιά σχέση με το παιχνίδι. Ότι είπε ο Luffy. Στα τελευταία της ήταν η κάρτα προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το optimization του παιχνιδιού δεν είναι και το καλύτερο πάντως, θεωρώ απαράδεκτο μια 1070/980Ti να μην έχει 60FPS σε 4K σ' αυτό το τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα