Προς το περιεχόμενο

Tekken 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Γιαπωνεζικα παιχνιδια ναι δεν τους πολυ πιανουν.

Αντε μπας και πεσει η τιμη του γιατι βλεπω σε κλειδαδικα και αντι να πεσει η τιμη του εχει ανεβει....

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι λίγο βλαμμένο το ranked, το μυστικό είναι να κάθεσαι να περιμένεις και σε ζευγαρώνει μόνο του με άλλο παίκτη

Αν επιλέξεις εσύ από τους διαθέσιμους αποσυνδέεται.. αυτό λογικά θα θέλει patch

Τα υπόλοιπα modes δουλεύουν καλά..

Αλλά οπότε συνδεομαι να παίξω έχει πολύ καλή ποιότητα η σύνδεση από 3 μπάρες και πάνω παίζεις με πολύ ανεκτό lag και είναι απόλαυση, σχεδόν όσο καλό είναι και το killer instinct (και το mkx πρέπει να είναι καλό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά online)

Άρα πολύ καλό το netcode του

Στο pc έχει κόσμο; Ξέρουμε; PS4 υπάρχει αρκετός λαός πάντως

Δημοσ.

Στο pc έχει κόσμο; Ξέρουμε;

8000 αυτη την στιγμη βλεπω,αλλα κατι διαβασα για μικρο θεματα αποδοσης

Δημοσ.

Χρειάζεται patch για το ηλίθιο πρόβλημα με το "Connection Lost". Την άλλη βδομάδα θα βγάλει patch στο PC η Bandai Namco που να βελτιώνει το online stability και το matchmaking.

Δημοσ.

Είναι λίγο βλαμμένο το ranked, το μυστικό είναι να κάθεσαι να περιμένεις και σε ζευγαρώνει μόνο του με άλλο παίκτη

Αν επιλέξεις εσύ από τους διαθέσιμους αποσυνδέεται.. αυτό λογικά θα θέλει patch

Τα υπόλοιπα modes δουλεύουν καλά..

Αλλά οπότε συνδεομαι να παίξω έχει πολύ καλή ποιότητα η σύνδεση από 3 μπάρες και πάνω παίζεις με πολύ ανεκτό lag και είναι απόλαυση, σχεδόν όσο καλό είναι και το killer instinct (και το mkx πρέπει να είναι καλό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά online)

Άρα πολύ καλό το netcode του

Στο pc έχει κόσμο; Ξέρουμε; PS4 υπάρχει αρκετός λαός πάντως

http://steamspy.com/app/389730

http://steamcharts.com/app/389730

και καλό σκορ έχει,και very positive!

Ωραία,ωραία

• Like 1
Δημοσ.

ποιος ο λόγος που αυτά τα game δεν τα κάνουν crossplatform στο online δεν μπορώ να καταλάβω. Μια και έχω πάρει το game το επιβεβαιώνων ότι το μόνο πρόβλημα που έχει είναι στα connection και στο machmaking.

Χθές πάντως μου έτυχε ένας με 121 win. Μιλάμε δεν πρόλαβα να πατήσω κουμπί :P

Δημοσ.

ποιος ο λόγος που αυτά τα game δεν τα κάνουν crossplatform στο online δεν μπορώ να καταλάβω. Μια και έχω πάρει το game το επιβεβαιώνων ότι το μόνο πρόβλημα που έχει είναι στα connection και στο machmaking.

Χθές πάντως μου έτυχε ένας με 121 win. Μιλάμε δεν πρόλαβα να πατήσω κουμπί :P

Να φανταστώ σε σήκωσε στον αέρα και δεν σε άφησε να πέσεις κάτω :P

Ναι είναι πολύ fail που δεν το έχουν κάνει crossplatform,όπως στο sfv. Τουλάχιστον δεν υπάρχει γκρίνια όσον αφορά gameplay ή κάτι ανάλογο.Εγω θα περιμένω να πέσει η τιμή,πάω για κονσόλα βέβαια οπότε θα κάνω υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

crossplatform είναι μόνο το sfv  (που δουλεύει χάλια) και το killer instict (που δουλεύει τέλεια) 

τώρα στο tekken δε ξέρω τι τους έλεγε το μυαλό τους.. και δε νομίζω ότι τους περιόριζε η sony, απλά δεν ήθελαν να τη χαλάσουν στους κονσολάδες που θεωρούν ότι οι pc gamers είναι cheaters 

κάποια τέτοια βλακεία είχαν στο νου τους

απλά οι κονσόλες στα fighting έχουν σταθερά περισσότερο κόσμο καλώς ή κακώς, οπότε είναι επιθυμητό να μπορείς να παίζεις μαζί τους, μέχρι και το doa 5 που πήρα στο ps4 έχει ακόμα μέσα κόσμο να παίξεις στο pc δε θα υπάρχει τίποτα και στο sf v βλέπω ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι από ps4 το ίδιο και στο killer instict 

εγώ πάντως σκεφτόμουν σε ποια πλατφόρμα να το πάρω, μου έκατσε να μου το χαρίσουν στο Ps4 οπότε το παίζω εκεί.. από τη μία έχω τζάμπα παιχνίδι, από την άλλη αν θέλω να συνεχίσω το online θα πρέπει να τα δίνω στο plus 

βέβαια θεωρητικά το Plus έχει και άλλα θετικά, και μπορείς να παίζεις και άλλα παιχνίδια, αλλά όπως και να΄χει το να πληρώνεις για online είναι κάτι που δε μου κάθεται καλά ακόμα. είμαι ακόμα στο πρώτο δωρεάν 3μηνο, αλλά με βλέπω να ανανεώνω 

Δημοσ.

Αφου βγηκε το Tekken και στο pc ας μην εχουμε παραπονο. Σιγουρα εχουν τους λογους τους που κανουν οτι κανουν και το ειδαμε και με το Injustice 2 που κυκλοφορει αρχικα για κονσολες.

Δημοσ.

νομίζω το είχε πει ο harada ευθέως ότι δε γουστάρουν οι κονσολάδες και μη γελιόμαστε το ps4 είναι η leading platform του παιχνιδιού, ούτε καν το xbox που τρέχει 720p και γελάει ο κόσμος, οπότε αυτό θα προσέξουν και περισσότερο

βεβαίως πάλι καλά που βγήκε στο pc, αλλά αν είχε cross εγώ θα το σκότωνα στο ps4 αυτό που έχω και θα το έπαιρνα βεβαίως στο steam και θα μου έμεναν και ρέστα για γαριδάκια, όχι να σκέφτομαι το plus 

γενικά είχα πει ότι τα multiplatform θα τα παίζω στο pc και το ps4 θα είναι μόνο για exclusives, αλλά ήδη αναίρεσα τα λεγόμενά μου :P

Δημοσ.

Το είχα πει και νωρίτερα στο thread αυτό, cross platfform δεν υπάρχει επειδή δεν επιτρέπεται p2p μεταξύ PS4/XboxOne. Και επειδή δεν ήθελαν να χωρίσουν το userbase του PC, βάζοντας σε να επιλέξεις αν θέλεις να παίζεις μαζί με ps ή μαζί με xbox, δεν το υλοποιήσαν καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...