Προς το περιεχόμενο

Tekken 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άστο να βγει,να δούμε παραπάνω gameplay να δούμε μην έχουν τίποτα κλειδωμένους χαρακτήρες σε DLC..ή φόλα gameplay..Και τους είδα τρελά χοντροκομμένους στα βίντεο από πάνω που δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας.(η μουσική που άκουσα σίγουρα στο mute θα παίζει)

Αν και πιστεύω,σε περίπτωση που βγει το injustice2 στο pc,δεν έχει στον ήλιο μοίρα το τεκεν..βασικά το ίδιο πιστεύω και τώρα στις κονσόλες..

Φαίνεται πολύ μακρινό να το χτυπήσει το injustice.. (το οποίο και αυτό έχει χαρακτήρες σε dlc)

Στο pc δε ξέρω τι θα γίνει λογικά θα παίζουν λίγοι όπως και στα περισσότερα fighting

Στο PlayStation όμως θα γίνεται της πόρνης και με αυτό το παιχνίδι θα σπάσω για πρώτη φορά τον κανόνα ότι τα multiplatform θα τα παίζω στο pc

Το tekken είναι καθαρά υπόθεση PlayStation

Το Injustice δε ξέρω να σου πω την αλήθεια, πολύ hype γύρω από το συγκεκριμένο τίτλο αλλά δεν ξέρω..

Όπως και να χει όμως fighting καλύτερα στις κονσόλες έχουν περισσότερο κόσμο, αλλά ακόμα και αν στα άλλα δε σε πολυνοιαζει στο Tekken συγκεκριμένα η διαφορά πιστεύω θα είναι γιγάντια

Δημοσ.

MINIMUM:

• Processor: Intel Core Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz or equivalent
    • Memory: 6 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, or equivalent
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 60 GB available space
    • Sound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset

RECOMMENDED:

• Processor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz or equivalent
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 equivalent or higher 
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Storage: 60 GB available space
    • Sound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset 
Δημοσ.

Μου θελουν και gtx 1080ti οι Ιαπωνες για τετοια visuals σε 4κ. Δεν ηθελε 1080ti το gears of war 4 και το doom και μου θελει το Tekken....

Αλλα ξεχασα console port....

Δημοσ.

Σάπια είναι τα visuals..Σε fighting γκέιμ με 1060(Ούτε καν 1080Ti) θα 'πρεπε να βλέπουμε CGI quality..2 χαρακτήρες και ένα backround είναι, for God's sake..

• Like 3
Δημοσ.

Καλα ουτως ή αλλως σε fighting παιχνιδια τα settings ειναι τελειως αχρηστα,κακως ασχολουνται μερικοι(στα σχολια καλη ωρα) μηπως δεν τρεχουν το παιχνιδι στα Ultra. Ελεος δηλαδη.

Αλλα βλεπω 3ο σχολιο στο παραπανω link και δεν μου κανει εντυπωση ποιος ασχολειται με αυτα.

Βεβαια για κατοχους της ακριβοτερης καρτας της αγορας καταλαβαινω οτι εκει υπαρχει το ψυχολογικο μην βγει παιχνιδι τοσο συντομα το οποιο δεν το σηκωνει στο full γιατι 700+ευρω ειναι αυτα :P

Δημοσ.

Στο pc δε ξέρω τι θα γίνει λογικά θα παίζουν λίγοι όπως και στα περισσότερα fighting

Στο PlayStation όμως θα γίνεται της πόρνης και με αυτό το παιχνίδι θα σπάσω για πρώτη φορά τον κανόνα ότι τα multiplatform θα τα παίζω στο pc

Το tekken είναι καθαρά υπόθεση PlayStation

Το Injustice δε ξέρω να σου πω την αλήθεια, πολύ hype γύρω από το συγκεκριμένο τίτλο αλλά δεν ξέρω..

Όπως και να χει όμως fighting καλύτερα στις κονσόλες έχουν περισσότερο κόσμο, αλλά ακόμα και αν στα άλλα δε σε πολυνοιαζει στο Tekken συγκεκριμένα η διαφορά πιστεύω θα είναι γιγάντια

μαζί σου!

εικασία κάνω έτσι και αλλιώς , με γνώμονα το injustice1.

Απλώς θα περιμένω να το δω όταν κυκλοφορήσει το tekken

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι γιατί θεωρώ ότι και με το δικό μου σύστημα θα τρέχω άνετα 1080P60; 

1080p 60fps θα πετυχεις με το συστημα σου αλλα προφανως με medium settings ξερω γω(που αν δεν σε ενδιαφερει αυτο δεν εχεις θεμα).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

μαζί σου!

εικασία κάνω έτσι και αλλιώς , με γνώμονα το injustice1.

Απλώς θα περιμένω να το δω όταν κυκλοφορήσει το tekken

μου άρεσε το injustice  και πιστεύω ότι και το 2 θα είναι πολύ καλό, αλλά προς το παρόν θα το προσπεράσω

από την άλλη έχω τρελή όρεξη για tekken γιατί έχω να παίξω πολλά χρόνια, απλά όσο και να γουστάρω να το παίξω στο pc νομίζω ότι η ιδανική πλατφόρμα είναι το ps4 , θα ήταν καλό να είχε crossplatform όπως το sfv ή το killer instict 

δε καταλαβαίνω γιατί στη προκειμένη περίπτωση δε το προχώρησαν, αλλά ο κόσμος που θα έχει η μία πλατφόρμα και η άλλη θα έχουν χαωτική διαφορά 

σκέψου ότι και killer instict πετυχαίνεις ακόμα πολύ κόσμο (περιμένεις ελάχιστα να βρεις αντίπαλο) ή και το doa 5 που πήρα για χαβαλέ έχει ακόμα μέσα κάποιο κόσμο, όχι πολύ αλλά έχει

οι κονσόλες έχουν περισσότερο κόσμο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, αλλά έχουν και τη συνδρομή.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους θέλουν να ξεφορτωθούν την απίστευτη θολούρα που θα αντικρίσουν παίζοντας, μπορούν να δουν το παρακάτω link για το πως να αφαιρέσουν το chromatic aberration και το film grain:

https://www.pcinvasion.com/tekken-7-remove-film-grain-chromatic-aberration

Το IQ είναι τόσο τραγικό που νόμισα ότι το παιχνίδι έτρεχε upscaled από 720p ή κάτι τέτοιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...