Προς το περιεχόμενο

Tekken 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Το Tekken είναι έτσι κι αλλιώς έχω την εντύπωση  πολύ πιο διάσημη σειρά, μπορεί όχι σε επαγγελματίες αλλά σε απλούς παίκτες

Και όχι μόνο γι αυτό. Το Tekken (όπως και το Soul Calibur αφού είναι της ίδια εταιρίας) χτίζουν πάνω σε αυτό που φτιάξανε χρόνια πριν οπότε το παιχνίδι είναι αυτομάτως γνώριμο στα χέρια των παικτών σε αντίθεση με το SF (και κάθε 2D fighter εδώ που τα λέμε) που κάθε major έκδοση είναι φτιαγμένη από την αρχή σε όλα και για όλα και ο παίκτης θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. 

• Like 1
  • Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Και όχι μόνο γι αυτό. Το Tekken (όπως και το Soul Calibur αφού είναι της ίδια εταιρίας) χτίζουν πάνω σε αυτό που φτιάξανε χρόνια πριν οπότε το παιχνίδι είναι αυτομάτως γνώριμο στα χέρια των παικτών σε αντίθεση με το SF (και κάθε 2D fighter εδώ που τα λέμε) που κάθε major έκδοση είναι φτιαγμένη από την αρχή σε όλα και για όλα και ο παίκτης θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. 

ναι προφανώς παίζοντας tekken από το 2 και έχοντας να παίξω καμιά 10αρια χρόνια, το έβαλα και αμέσως όλα ήταν εκεί που τα θυμόμουν, ειδικά σε χαρακτήρες που είχα εμβαθύνει περισσότερο και είναι οι αγαπημένοι μου. αυτό με ξεκίνησε από ένα σημείο ήδη για αυτό και έπαιξα το παιχνίδι περισσότερο από άλλα fighting  (αν και είναι το αγαπημένο μου έτσι κι αλλιώς και μετά ακολουθούν doa και sc , τα τρισδιάστατα δηλαδή)

γενικά όμως όλη αυτή η φάση με τα dlc έχει αρχίσει να μου τη δίνει όπως και η έλλειψη καλού story. το tekken τουλάχιστον ήρθε με κάποιο roster της προκοπής το sc το βλέπω φτωχο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/10/2018 στις 11:56 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Και όχι μόνο γι'αυτό. Μην ξεχνάμε και το γνωστό button smash που ότι και να πατήσεις μπορείς και να κερδίσεις(εφόσον πάντα ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης ή ίσης δυναμικότητας)κάτι που δεν γίνεται για παράδειγμα στο sf σε καμία περίπτωση. Πάνω κάτω είναι πιο εύκολο και προσιτό στο ευρύ κοινό.

Προσωπικά το προτιμώ απτά υπόλοιπα fighting games κυρίως επειδή έπαιζα την σειρά απτο ps1(tekken 3 συγκεκριμένα) και έχω μια ιδέα παραπάνω σε αρκετούς χαρακτήρες σε αντίθεση με το sf που τρώω πολύ ξύλο :P

Όσο για το πρόσφατο dlc ούτε εμένα μου αρέσει η ιδέα του πλήρωνε παραπάνω για έξτρα υλικό, αλλά τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο dlc σου δίνει παραπάνω χαρακτήρες. Όταν πέσει προσφορά θα το τσιμπήσω γιατί αρχική τιμή 30 ευρώ δεν δίνω με την καμία.

Επεξ/σία από W0zzAp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το button mash θα δουλέψει αν παίζουν ίδιου επιπέδου άσχετοι για χαβαλέ και ναι εκεί όντως μπορείς να το πεις ευκολοπρόσιτο μιας και και απλά παντώντας μερικά κουμπιά ΚΑΤΙ θα γίνει σε αντίθεση με τα sf πχ που δεν θα γίνει τίποτα 

αλλά αν παίξεις σοβαρά δεν υπάρχει αυτό,   όσο κάθισα να παίξω ranked όσο ανέβαινα έβλεπα ότι η τύχη εξανεμιζόταν και σιγά σιγά άρχισα να βλέπω ότι σκέφτομαι αργά σε σχέση με άλλους ανθρώπους ή ότι είχα περιορισμένες τακτικές σε σχέση με άλλου ανθρώπους ή ότι άλλοι ήταν ήδη έτοιμοι για τις τακτικές μου 

άμα σοβαρέψει το πράγμα δεν υπάρχει το mashing

απλά αυτή είναι η μαγεία αυτών των παιχνιδιών ότι ναι μεν είναι προσιτά για να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, αλλά έχουν και βάθος να σε κρατήσουν στη συνέχεια 

ένα fighting που απευθύνεται εξαρχής στους "ειδικούς" δύσκολα θα τραβήξει νέους, γιατί στην τελική και κάποιος μπορεί να έχει ταλέντο αλλά να μην το ξερεί, αν δεν τον προσελκύσεις όμως από την αρχή θα τον χάσεις, δεν είναι όλοι αποφασισμένοι hardcore παιχταράδες των fighting να κάτσουν να φάνε στη μάπα τη δύσκολη καμπύλη εκμάθησης σου  και αυτοί που είναι έχουν ήδη διαλέξει τα αγαπημένα τους 

σίγουρα όμως για αυτό πουλάνε επειδή είναι προσιτά.

σε μικρά παιδιά που έχω δώσει να παίξουν τέκκεν για πλάκα μεταξύ τους (5-6 ετών) πέρασαν γαμάτα ένα δίωρο , ενώ άλλη φορά που τους είχα δώσει πιο δύσκολο (νομίζω ήταν injustice.. ) ξενέρωσαν παρά την πιο ενδιαφέρουσα θεματολογία (υπερήρωρες κτλ) και μου ζητούσαν το "άλλο" 

αυτά αν αυτά συνεχίσουν να παίζουν fighting στη ζωή τους, έστω και για χαβαλέ ή αποφασίσουν κάποια στιγμή να αγοράσουν κάποιο είναι προφανές το πιο θα προτιμήσουν 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ένα fighting που απευθύνεται εξαρχής στους "ειδικούς"

Είναι και ο λόγος για τον οποίο το Virtua Fighter έμεινε στο 5 παρά το περισσότερο βαθύ και στιβαρό σύστημα μάχης από όλα τα 3D fighting παιχνίδια. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστεύω ότι ειδικά στα fighting υπάρχει πολύ η παιδική αγάπη, αν το sfv έβγαινε σήμερα ως 1 δεν θα το ήξερε κανείς αν δεν ήταν τόσο μεγάλο πράγμα στο παρελθόν 

εγώ πχ έχω αδυναμία στα mk όχι επειδή διασκεδάζω τόσο πολύ πλέον μαζί τους, αλλά επειδή τα έπαιζα μικρός και μέχρι να βγει το tekken δύο πράγματα υπήρχαν ουσιαστικά ή το mk ή το sf διάλεγες μεριά.. (και φυσικά με εντυπωσιάζε το αίμα και ο κακός χαμός, δεν το κρύβω, και όχι δεν έσφαξα κανέναν τελικά όπως μας τρόμαζαν τα δελτία ειδήσεων :lol: ) tekken έπαιζα και πριν το 3, αλλά όταν φτάσαμε στο 3 οτιδήποτε άλλο απλά δεν είχε νόημα. τέλος

το vf βγήκε σε μια εποχή που ήδη υπήρχαν πολλοί τίτλοι και ναι πιθανώς η δυσκολία του απώθησε  (ΕΔΙΤ έπαιξε ρόλο και η εμπορική πορεία της sega τότε στις κονσόλες μην το παραβλέπουμε και αυτό!!!! ) 

πλάκα πλάκα το έχει ενσωματωμένο το yakuza 6, αλλά δεν έδωσα πολλή βάση γιατί ήθελα να προχωρήσω το main game

ίσως βάλω ξανά το yakuza να παίζω παιχνίδι μέσα σε παιχνίδι :P

Επεξ/σία από logistoulis
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Armor King , Marduk και Julia οι επόμενοι χαρακτήρες. Αύριο θα μπουν οι δύο πρώτοι.Μέσα στο βίντεο υπάρχει και gameplay του negan.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα SF, jump από πάνω ή jump attack. Δεν θυμάμαι για T7.

Κοινώς, δεν κάθεσαι να την φας. Αν στην βάλει σε combo, ατύχησες.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα, γνωριζετε καποιο αξιοπιστο σαιτ για αγορα του παιχνιδιου στη δυνατον συμφερουσα τιμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη τη στιγμή έχει στο Humble Store 10 ευρώ https://www.humblebundle.com/store/tekken-7 . Υπάρχει και η definitive edition στα 20 ευρώ. https://www.humblebundle.com/store/tekken-7-definitive-edition

Τώρα για συμφέρουσα εξαρτάται. Πχ η αρχική τιμή βλέπω είναι στα 40 ευρώ, αλλά σύμφωνα με το Isthereanydeals, έχει φτάσει και στα 5. https://isthereanydeal.com/game/tekkenvii/info/ Εσύ θα κρίνεις καλύτερα.

Edit: Η προσφορά στο Humble τελειώνει σε ~4 ώρες

Επεξ/σία από Ren_Hoek
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ren_Hoek είπε

Αυτη τη στιγμή έχει στο Humble Store 10 ευρώ https://www.humblebundle.com/store/tekken-7 . Υπάρχει και η definitive edition στα 20 ευρώ. https://www.humblebundle.com/store/tekken-7-definitive-edition

Τώρα για συμφέρουσα εξαρτάται. Πχ η αρχική τιμή βλέπω είναι στα 40 ευρώ, αλλά σύμφωνα με το Isthereanydeals, έχει φτάσει και στα 5. https://isthereanydeal.com/game/tekkenvii/info/ Εσύ θα κρίνεις καλύτερα.

Edit: Η προσφορά στο Humble τελειώνει σε ~4 ώρες

Δυστυχως την εχασα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...