Προς το περιεχόμενο

Tekken 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικη η επιλογη να βαλουν τον negan,πραγματικα φαινεται ποσο απεγνωσμενοι ειναι μονο και μονο απο αυτη την επιλογη,αλλα πιθανως να τραβηξει το ενδιαφερον.Αν τον εβαζε στο roster του το mortal kombat θα ταιριαζε καλυτερα στο tekken ειναι εντελως ακυρος.

Το καλο ειναι οτι εβαλαν τον Lei και την Anna.Τωρα θελω να δω τους επομενους χαρακτηρες ποτε θα βαλουν και αν θα ειναι στο season pass 2 ή σε καποιο επομενο και αν υπαρχει αλλος τροπος να παρεις τους παικτες εκτος απο το να δωσεις λεφτα.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πανω που το ειχα παρει το Tekken με καλο ματι,τωρα βλεπω τα παραπανω.....

Την ειδαν και αυτοι Street fighter V φαση....

value το πρωτο season pass που εδιναν μονο 2 χαρακτηρες....

Οσο για τον negan,χειροτερο χαρακτηρα δεν μπορουσαν να βρουν να βαλουν κυριολεκτικα.

Εγώ γουστάρω. Αν μη τι άλλο τα fighting παιχνίδια είναι φτιαγμένα έτοιμα να δουλεύουν με σεζόν όπως και τα racing και τα sports. Από το να βγάζουν δεκάδες επί δεκάδων διαφορετικές εκδόσεις τη φορά μπορείς να απλά να χτίσεις πάνω στην υπάρχουσα και όλοι παίζουν το ίδιο παιχνίδι παντού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Εγώ γουστάρω. Αν μη τι άλλο τα fighting παιχνίδια είναι φτιαγμένα έτοιμα να δουλεύουν με σεζόν όπως και τα racing και τα sports. Από το να βγάζουν δεκάδες επί δεκάδων διαφορετικές εκδόσεις τη φορά μπορείς να απλά να χτίσεις πάνω στην υπάρχουσα και όλοι παίζουν το ίδιο παιχνίδι παντού. 

Ωραια ειναι στην θεωρια ετσι οπως τα γραφεις αλλα το θεμα ειναι στην πραξη αυτα πως μεταφραζονται.

Γιατι και στο SF V στην θεωρια το νεο συστημα ηταν πολυ ωραιο,αλλα στην πραξη κλασσικα διχασε τον κοσμο ασχημα(κοινως τους περισσοτερους που δεν αγορασαν την arcade edition).

Τοσο που οι περισσοτεροι προτιμουσαν το παλιο συστημα που οσο αστειο και αν ακουστει σου κοστιζε φθηνοτερα για να εχεις ολο το roster(SF IV)παρα αυτα τα χαλια του SF5.

Και το σημαντικοτερο οτι ειχες και ολες τις πιστες διαθεσιμες ακομα και στην βασικη εκδοση,οπως και τα κουστουμια αυτων.Ευτυχως στο Tekken τουλαχιστον σε αυτο το κομματι ειναι καλυτεροι(πιστες,βασικα κουστουμια)

Γιαυτο το λογο παντως τα fighting παιχνιδια χαρο παλευουν στην εποχη αυτη.Γιατι ειδικα με αυτα τα μοντελα που ακολουθουν μονο τον ταφο τους χτιζουν,και αυτο φαινεται και απο τον ενεργο online κοσμο που ειναι στις αρχες,και αργοτερα.

Δεν ειναι Moba παιχνιδια για να περιμενει ο κοσμος καθε χρονο νεους χαρακτηρες.Το μεγαλυτερο ενδιαφερον ειναι παντα στις αρχες οταν κυκλοφορει ενα παιχνιδι.Δειτε και στο παρον θεμα στην προηγουμενη σελιδα που ειχε νεκρωσει το θεμα για ποσο καιρο πριν βγει ο Noctis αλλα και μετα αφου βγηκε(σαν ενα μικρο παραδειγμα ενδιαφεροντος του κοσμου).

Κριμα γιατι το Tekken 7 ειχε πολυ πιο ολοκληρωμενο βασικο παιχνιδι απο το SFV,αλλα δυστηχως τα εκαναν και αυτοι χαλια μαυρα με τα dlc.

Εκτος αν γουσταρατε οσοι πληρωσατε/νε 30ευρω το season pass(+eliza)για 3 χαρακτηρες,κατι κουστουμια και ενα Mode που δεν ενδιεφερε κανενα.

Δεν ξερω αν το εχεις ηδη αγορασει το παιχνιδι(με τα dlc),το παραπανω ειναι καθαρα γενικο σχολιο κυριως οσων αγοραζουν τα παιχνιδια αυτα τον πρωτο καιρο που ειναι και ακριβοτερα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ωραια ειναι στην θεωρια ετσι οπως τα γραφεις αλλα το θεμα ειναι στην πραξη αυτα πως μεταφραζονται.

Πως ακριβώς μεταφράζονται δηλαδή; Θες να μου πεις ότι ήταν καλύτερα στο παρελθόν που π.χ. εγώ είχα την vanila έκδοση του SFIV και 3 χρόνια αργότερα κάποιος μπορούσε να πάρει την Ultra; Αν σε περίπτωση μετέβαινα από την μια έκδοση SFIV στην άλλη θα μου έβγαινε φτηνότερα; Σαφώς και όχι. Ισα ίσα τώρα με τις σεζόν το κάθε παιχνίδι μπορεί να βγει νωρίτερα από το κανονικό και να χτίσεις πάνω του σιγά σιγά καθώς παίρνεις και feedback από τους ίδιους τους παίκτες. Να τελειώνουμε επιτέλους σιγά σιγά με τις δεκάδες εκδόσεις που ο καθένας παίζει το δικό του και και να τελειώνουμε και με τις κυκλοφορίες που έχουμε κάθε 7-8-10 χρόνια νέο παιχνίδι. Χίλιες φορές να μου το βγάλει σε 3 χρόνια με μικρή αρχική βάση να χτιστεί σεζόν σεζόν. 

Δεν θεωρώ ότι τα fighting παιχνίδια έχουν κάποιο πρόβλημα σήμερα. Αν μη τι άλλο απλά ανέβηκε ο ανταγωνισμός και επίσης έχει και το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο κοινό από ποτέ με πληθώρα τίτλων για να δει και να ασχοληθεί κάποιος. 

Το Tekken 7 λοιπόν μπορεί να βγήκε πρώτα με την λογική του "τελειωμένου" παιχνιδιού αλλά από τη στιγμή που είναι το πιο δημοφιλές 3D fighter αυτή τη στιγμή τότε γιατί να μην το υποστηρίξουν παραπάνω; Τι για να μην αισθάνεται και καλά ο άλλος ότι δεν αγόρασε όλο το "πακέτο" ή ότι έχει τελικά επιπλέον περιεχόμενο και θα πρέπει και καλά να είναι μόνιμα με το χέρι στην τσέπη; 

Σόρρυ φίλε αλλά κάποιες κατηγορίες παιχνιδιών θα ωφεληθούν απίστευτα από μοντέλο αυτό και τα fighting είναι μια τέτοια κατηγορία. Το ζήτημα είναι ότι τώρα που ξεκίνησε αυτό το κάθε παιχνίδι να μπορέσει να προσφέρει ένα ελκυστικό αρχικό πακέτο και όχι όπως το Street Fighter 5 που ήταν λάθος ο τρόπος λανσαρίσματος και περιεχομένου. Πλέον όμως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κύριος λόγος που τα fighting παιχνίδια είχαν λιγότερο κοινό από τα άλλα genre είναι η δυσκολία τους. Αν εξαιρέσουμε τα RTS που για εμένα είναι το δυσκολότερο genre, τα FGs είναι στην δεύτερη θέση με όχι και τόσο μεγάλη διαφορά από την πρώτη.

Θα μιλήσω καθαρά και μόνο για Τekken ώστε να μην ανοίξω πολύ το θέμα. 

Το Tekken ήταν και είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό fighting game που υπάρχει ( με μοναδική εξαίρεση το virtual fighter ). Οι λόγοι που το κάνουν το δυσκολότερο είναι τόσοι πολλοί που δεν γίνεται να γραφτούν εδώ. Θα βάλω ένα βίντεο που είχα δει στο παρελθόν και με καλύπτει πλήρως

Και αφού κάποιος δει το βίντεο και καταλάβει ότι αυτά που περιγράφει είναι απλά τα βασικά που πρέπει να μάθεις για να παίξεις, είναι λογικό να μην ασχοληθεί ποτέ. Όπως και θα κάνει το 90% τον πιτσιρικάδων και θα πάει να παίξει κανένα battle royal. Γιατί στα genre αυτά απλά μπαίνεις με την μία στην "μάχη" χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσεις άπειρες ώρες στο training για να μάθεις τα optimal combos για κάθε περίσταση, punishes κτλ. Αν κάποιος πάει με την μία στο online χωρίς να ξέρει καν τα βασικά string του χαρακτήρα του, είναι σίγουρο ότι έχει παρατήσει το παιχνίδι σε 1 ώρα το πολύ.

Όσο για το τον κόσμο του Tekken συγκεκριμένα, με βάση τα stats του steam, για fighting παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλά. Έχει σταθερά τον περισσότερο κόσμο από όλα τα άλλα fgs και αν η sony δεν είχε αυτά τα καθυστερημένα κολλήματα που έχει με το cross play θα ήταν με διαφορά στην κορυφή από όλα τα άλλα. 

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το Tekken ήταν το μόνο παιχνίδι στην φετινή EVO που είχε αύξηση 20% στον κόσμο που πήρε μέρος. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουν το gimmick με τον Negan για να σώσουν την κατάσταση. Τα ίδια λέγαμε και με τον Noctis. 

Θα συμφωνήσω όμως ότι έχει κάνει αρκετά λάθη η bamco. Το πρώτο season pass ήταν το λιγότερο απογοητευτικό. Από όλα μόνο ο Geese άξιζε για εμένα. Το Tekken bowl τουλάχιστον αχρείαστο.

Το δεύτερο season pass μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά καλό και δεν με νοιάζει καν ότι φέρνουν ένα τέτοιον χαρακτήρα. Ας έφερναν και τον pikachu σαν guest αρκεί το gameplay του να ταίριαζε στην φιλοσοφία του παιχνιδιού. Αν ο Negan καταλήξει με χαζά mechanics θα είμαι από τους πρώτους που θα "κράξει".

Και όσο για τα λεφτά και τα season pass. Ο οποιοσδήποτε θα προτιμούσε να είναι όλα δωρεάν, δεν τίθεται θέμα εδώ. Όμως μιας και δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο προτιμώ χίλιες φορές ένα season pass σε λογικές τιμές που θα κρατήσει το παιχνίδι στο προσκήνιο όσο γίνεται παρά να μην βγάζουν τίποτα και να πεθάνει στον πρώτο μήνα. 

Επεξ/σία από Allokotos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Πως ακριβώς μεταφράζονται δηλαδή; Θες να μου πεις ότι ήταν καλύτερα στο παρελθόν που π.χ. εγώ είχα την vanila έκδοση του SFIV και 3 χρόνια αργότερα κάποιος μπορούσε να πάρει την Ultra; Αν σε περίπτωση μετέβαινα από την μια έκδοση SFIV στην άλλη θα μου έβγαινε φτηνότερα; Σαφώς και όχι.

Ποσο θα σου εβγαινε να αγοραζες το SF4 και Ultra street fighter 4 ?
Ποσο θα σου βγει αν ειχες αγορασει το SF 5 day one και την τωρα arcade edition+της season 3 των χαρακτηρων(και εχε υποψη οτι η αρχικη εκδοση του SFV στο ps4 κοστιζε 60ευρω)?

Απλα μαθηματικα ειναι και πιστεψε με βγαινουν κατα του SFV

Α και υποψη οτι ειχες και ολες τις διαθεσιμες πιστες ξεκλειδωτες οπως και κουστουμια στην τελευταια εκδοση του SF4.Εδω ολα τα πληρωνεις(μεχρι και τα κανονικα κουστουμια που τα ονομασαν nostalgia....) και θελει τρελο φαρμαρισμα για να μαζεψεις μεχρι και 40.000 που θελει για ενα κουστουμι.

Στην περιπτωση του Tekken(μιας και ειναι το θεμα μας)το προβλημα δεν ειναι το οτι βγαζουν δευτερη season,αλλα οτι η πρωτη που εβγαλαν ηταν αντικειμενικα πολυ κακη και αν το γνωριζε ο κοσμος,δεν θα αγοραζε κανεις το αρχικο season pass για μολις 2 χαρακτηρες,αλλα το τωρινο που θα βγει.

Τραγικο ειναι και το γεγονος οτι μεσα στο season pass δεν σου εχουν την Eliza,λες και το season pass συμπεριλαμβανει παρα πολλους χαρακτηρες).

Το καλο με το Tekken βλεπεις ειναι οτι δεν σου βγαζει τους περισσοτερους κλασσικους χαρακτηρες(σε σχεση με το SFV)απο το κεντρικο παιχνιδι για να στους πουλησει ως dlc.

Εν αναμονη των υπολοιπων παικτων και ποσο θα παει το πακετο.

Αν τους πιασει το φιλοτιμο και δωσουν καμια καλη εκπτωση στους κατοχους του τωρινου season pass,θα το τιμησω.

Αλλιως σε καμια μεγαλη εκπτωση.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποσο θα σου εβγαινε να αγοραζες το SF4 και Ultra street fighter 4 ?

Προφανέστατα και δεν θυμάσαι καλά. 

SFIV = 50 ευρώ, SSFIV = 50 ευρώ, SSFIVAE = 50 ευρώ, USFIV = 50 ευρώ. Η USFIV έκδοση που είναι και η πληρέστερη και τελευταία μορφή του παιχνιδιού σε περιεχόμενο είναι φτωχότερη του SFVAE χωρίς καν να συμπεριλάβω την season 3. Στο μόνο πράγμα που υπερτερεί η τελευταία έκδοση του IV με την τωρινή φάση του V είναι στον αριθμό των μαχητών και στον αριθμό των κοστουμιών που υπάρχουν διαθέσιμα ανά χαρακτήρα (4-6 κοστούμια). Ποιότητα > ποσότητα όμως. Μέχρι στιγμής έχω πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του SFV και μπορώ να παίζω πάντα την τελευταία έκδοση του με όλα τα πρόσθετα καλούδια που θα μου φέρει η κάθε νέα έκδοση. Αυτός που αγόρασε την αρχική έκδοση του SFV θα παίζει τον ίδιο Ryu που θα παίζω και εγώ που αγόρασα την AE ενώ θα έχει πρόσβαση και στο ίδιο περιεχόμενο με Χ, Ψ τρόπο. Παράδειγμα η ΑΕ μου έδωσε όλους τους χαρακτήρες της S1 και S2 ενώ τώρα διαθέτω και 2 χαρακτήρες από την S3. 

Ναι το grinding που λέμε είναι πάρα πολύ αλλά αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα τα fighting παιχνίδια είναι φτιαγμένα για να τα παίζεις ξανά και ξανά για να βελτιώνεσαι και να αποκομίζεις προσωπική ικανοποίηση και συνδυαστικά να κάνεις και grinding. Δεν είναι το grinding o αυτοσκοπός δηλαδή. Απλά όσο παίζεις θα ξεκλειδώνεις και κάτι νέο.

Για το ίδιο το Tekken 7 το είπα και πριν και το ξαναλέω. Ξεκίνησε ζωή όπως τα προηγούμενα της σειράς (δηλαδή να είναι αυτοτελές ως κυκλοφορία χωρίς περισσότερες εκδόσεις) και από ότι φαίνεται αυτήν την απόφαση την άλλαξαν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού προφανέστατα μετά από ζήτηση των ίδιων των παικτών και πελατών. Οταν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία επί αυτού θα γίνουν σίγουρα χαζαμάρες. Ακριβώς όπως και στην κυκλοφορία του  SFV με τον τρόπο που έγινε. Εγιναν χαζά και καλώς επικρίθηκε αλλά πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία και λόγος επίκρισης. 

Το μοντέλο όμως ήρθε για να μείνει και προσωπικά το θέλω πάρα πολύ. Είναι απόλυτα λογικό να έχουμε μόνο μια έκδοση του παιχνιδιού για όλους σε ότι αφορά τους κανόνες και το βασικό σύστημα μάχης. Δεν με πειράζει το κόστος του season pass, το έκανα και τα προηγούμενα χρόνια αυτό έτσι και αλλιώς και όχι μόνο για το Street Fighter. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Προφανέστατα και δεν θυμάσαι καλά. 

SFIV = 50 ευρώ, SSFIV = 50 ευρώ, SSFIVAE = 50 ευρώ, USFIV = 50 ευρώ.

Ναι αλλα μου βαζεις μεσα μεχρι και την τελευταια εκδοση που κυκλοφορησε μετα απο 6 χρονια απο την κυκλοφορια του SF4,και το συγκρινοεις με το τωρα που εχει κλεισει 2.5χρονια το SFV.....

Αν ειναι ετσι,καθησε υπολογισε season pass για 6 χρονια και μετα πες μου ποια εκδοση βγαινει ακριβοτερη :)

Α και στην περιπτωση του SFV χωρις μεταπωληση μιας και ολο το περιεχομενο ειναι ψηφιακο ακομα και στην AE,αρα ολη η μεταπωληση ειναι του αρχικου SFV(δηλαδη ψιχουλα).

Τελος παντων ελπιζω η Bamco να μην κανει τα παραπανω καρναβαλια του SFV.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ναι αλλα μου βαζεις μεσα μεχρι και την τελευταια εκδοση που κυκλοφορησε μετα απο 6 χρονια απο την κυκλοφορια του SF4,και το συγκρινοεις με το τωρα που εχει κλεισει 2.5χρονια το SFV.....

Αν ειναι ετσι,καθησε υπολογισε season pass για 6 χρονια και μετα πες μου ποια εκδοση βγαινει ακριβοτερη :)

Α και στην περιπτωση του SFV χωρις μεταπωληση μιας και ολο το περιεχομενο ειναι ψηφιακο ακομα και στην AE,αρα ολη η μεταπωληση ειναι του αρχικου SFV(δηλαδη ψιχουλα).

Τελος παντων ελπιζω η Bamco να μην κανει τα παραπανω καρναβαλια του SFV.

Δεν ξέρουμε πόσο θα κοστίσει εν τέλη η ολοκληρωμένη εκδοχή του. Προσωπικά υπολογίζω μια τελευταία σεζόν. Το sf v θα κοστίσει περισσότερο από iv μόνο αν το θελήσεις να κοστίσει περισσότερο και μιλάμε για παιχνίδι που από άποψη περιεχομένου ήδη προσφέρει τα περισσότερα από οποιοδήποτε fighting, 2d και μη. 

Για μεταπώληση είναι αστείο πράγμα να μιλάμε για τέτοιου είδους παιχνίδια. 

Όλες οι εταιρίες θα ακολουθήσουν το μοντέλο με τις σεζόν. Είναι το πλέον βολικότερο μοντέλο για να κρατήσεις έναν τίτλο ζωντανό με συνεχή update σε εύλογο χρονικό διάστημα. Όλοι το θέλουν όλοι το ζητάνε και έτσι θα γίνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Όλοι το θέλουν όλοι το ζητάνε και έτσι θα γίνει. 

Απο τους 200-500.000 κατοχους οι 2000-3000 online που ειναι η σταθερη πλεον βαση (που τους βλεπω απο την τελευταια προσθηκη του Noctis) ειναι οι ολοι που το θελουν και το ζητανε?

Αυτοι ειναι οι ολοι που το θελουν και ολοι το ζητανε? :)

Το λεω αυτο γιατι υποθετω οτι το παιχνιδι δεν το εχεις αγορασει ακομα και γραφεις τα παραπανω.

Γιατι οταν προσωπικα μπηκα online στην τελευταια προσθηκη του Noctis,με το ζορι υπηρχαν ολη μερα online tournaments(προσπαθουσα να κανω το achievement) και το ranked εκανε παρα πολλη ωρα για να βρει κοσμο.Το ιδιο φυσικα και τις επομενες μερες(μηπως και ειχαν μερικοι θεματα με log in).

Δεν διαφωνω οτι οντως μπορει τα επομενα γνωστα fighting παιχνιδια(Injustice και mortal kombat δεν εχω δει βεβαια κατι αναλογο)να πανε προς τα εκει το πραγμα,αλλα σιγουρα δεν ειναι γιατι ολοι το θελουν και ολοι το ζητανε,μην γραφουμε οτι να ναι.

Η ενεργη βαση παικτων που προκειται να ασχοληθει(τα βλεπουμε με το SFV) ειναι παρα πολυ μικρη του γενικου συνολου των πωλησεων(το γιατι αναφερθηκε παραπανω).

Στο ps4(μιας και το δοκιμασα και εκει λογω γνωστου μου που το εχει)ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα απο πλευρας κοσμου,αλλα και παλι λιγα τα πραγματα .

Επεξ/σία από Fulgore
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αύριο γίνεται release το season pass 2 που θα έχει συνολικά 6 χαρακτήρες και θα αρχίσει με το release της Anna Williams & Lei Wulong.

Επίσης θα μπει και το season 2 που φέρνει αρκετά buffs και nerfs σε όλους τους χαρακτήρες. Η πλήρης λίστα εδώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την ιδια περιοδο σε διαστημα ενος χρονου το SFV,με το ζορι να φτασει το 1μ και με cross play.

Λογικο και αναμενομενο παντως αν υπολογισουμε ποσο πιο πλουσια ηταν η βασικη εκδοση του Tekken 7 και σε roster και σε παραπανω πιστες και σε customize και στα παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται,ουτως ή αλλως η μειοψηφια ειναι αυτη που ασχολειται μετα το πρωτο διαστημα με αυτα τα παιχνιδια.

Για 20ωρες ακομα btw η Deluxe edition στα 18.74ευρω και για μηνιαιους συνδρομητες υπαρχει και επιπλεον 10% εκπτωση.

https://www.humblebundle.com/store/tekken-7-deluxe-edition

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...