logistoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ, στο σαπακι το ps πάντως παρά τη θολούρα και το film grain που δε μπορείς να ξεφορτωθείς έχεις το 1080 (1060 για την ακρίβεια) και κυριως το 60αρι ακατεβατα Και πλέον δουλεύει και τέλεια το on-line και σου βρίσκει match μέσα στο λεπτό Νομίζω ότι όποιος έχει ps καλύτερα να το πάρει εκεί
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ, στο σαπακι το ps πάντως παρά τη θολούρα και το film grain που δε μπορείς να ξεφορτωθείς έχεις το 1080 (1060 για την ακρίβεια) και κυριως το 60αρι ακατεβατ στο ps4 το παιχνιδι τρεχει κατω απο 900p,για την ακριβεια σε 1536χ864. Αρα ουτε καν 900p. Στο 3;30 το λεει. https://www.youtube.com/watch?v=p-0o1TUPLpE 1
logistoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μάλλον θα είχα μπερδευτεί με το pro? Πώς μου κόλλησε αυτό το νούμερο..; Άρα για αυτό και η θολούρα..
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Unreal Engine 4 και Ιάπωνας dev, πάλι καλά να λέμε που τρέχει και έτσι. Δεν έχω δει το SFV όμως. Ίσως η Capcom να έκανε καλύτερη δουλειά.
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Στα γραφικά ίσως και να έχει κανει αν και μιλάμε για τελείως διαφορετικό στυλ, καλλιτεχνικά τουλάχιστον νομίζω ότι το sfv δεν έχει αντίπαλο Από την άλλη το sfv παρά τα όποια πλεονεκτήματα του στη ζυγαριά των θετικών αρνητικών νομίζω ότι χάνει τελικά από το tekken.Και στο Tekken έχουν κάνει βλακείες βεβαίως γιατί και αυτό δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις offline από την άλλη έχει σαφώς καλύτερο online περισσότερους παίκτες και πίστες διαθέσιμους χωρίς dlcΣτο dlc δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το νόημα του, αλλά το sfv είναι από τη φύση του dlc μέχρι να σβήσει ο ήλιος και χωρίς να πληρώσεις εξτρα δεν έχεις όλο το παιχνίδι, στο tekken πιστεύω ότι οι περισσότεροι με τη βασική έκδοση θα είναι οκ
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σε αυτο ομως εισαι λαθος. Αν ειναι να τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι τοτε επρεπε να μπει μεσα και το injustice και αλλα fighting παιχνιδια. Δεν ειναι σωστο να λεμε το Tekken ανωτερο στο online οταν δεν εχει cross platform για να γινει σωστα η συγκριση. Επισης δεν ειναι οτι το καλυτερο να συγκρινουμε το online παιχνιδιου με σχεδον 1.5χρονο κυκλοφοριας με ενα αλλο που εχει ουτε 2 εβδομαδες που βγηκε και το ιδιο ισχυει και για τα dlc. Οποιος το αγορασε το SF V day one και επαιζε συχνα ειχε ολους τους χαρακτηρες,και αν το αγορασε προσφατα στα 15ευρω τσιμπαει και το season pass και εχει παλι ολους τους χαρακτηρες και φθηνοτερα απο το βασικο Tekken.
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Όπως και να χει πάντως μου αρέσει το Tekken σε γραφικά. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο βέβαια με τη σημερινή τεχνολογία αλλά είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι.
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Σε αυτο ομως εισαι λαθος. Αν ειναι να τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι τοτε επρεπε να μπει μεσα και το injustice και αλλα fighting παιχνιδια. Δεν ειναι σωστο να λεμε το Tekken ανωτερο στο online οταν δεν εχει cross platform για να γινει σωστα η συγκριση. Επισης δεν ειναι οτι το καλυτερο να συγκρινουμε το online παιχνιδιου με σχεδον 1.5χρονο κυκλοφοριας με ενα αλλο που εχει ουτε 2 εβδομαδες που βγηκε και το ιδιο ισχυει και για τα dlc. Οποιος το αγορασε το SF V day one και επαιζε συχνα ειχε ολους τους χαρακτηρες,και αν το αγορασε προσφατα στα 15ευρω τσιμπαει και το season pass και εχει παλι ολους τους χαρακτηρες και φθηνοτερα απο το βασικο Tekken. Εντάξει ολες οι γνώμες είναι και κάπως υποκειμενικές και σε σχέση με το να πάρεις το tekken στο 50-70αρι σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι πιο φθηνό το sfv και με τα dlc Το online όμως το συγκρίνω γιατί του sfv είναι απαράδεκτο παρόλο που το πατσαρουν διαρκώς του tekken από τη πρώτη στιγμή παρά τα προβλήματα δούλευε καλύτερα Και sfv έχω δοκιμάσει και στις δύο πλατφόρμες (pc, PS4 ) και παντού τα ίδια χάλια σπάνια ευχαριστήθηκα ματς Φυσικά και είναι τεράστιο συν το cross platform αλλά τι να το κάνω όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι κακό Επίσης το sfv έχει και άλλα θετικά και στο βάθος του gameplay του ας πούμε, αν και αυτό είναι και θέμα τι αρέσει στον καθένα αλλά θα δεχτώ όπως πολλοί ότι το sf έχει αρκετά βαθύ και στρατηγικό gameplay όπου δε μπορείς να κερδίσεις τυχαία με button mashing όπως κάποιες στιγμές μπορεί να τύχει στο tekken. Αλλά σε γενικές γραμμές το sfv είναι μια χαμένη ευκαιρία, πολύ βαθύ πολύ όμορφο αλλά όλο το υπόλοιπο περιτύλιγμα πάσχει ή ήρθε αργά, τόσο αργά ώστε το παιχνίδι να μείνει μόνο με το hardcore κοινό του που σημαίνει και πολύ λίγα άτομα, το Tekken είναι και θα είναι πολύ πιο μαζικό και τουλάχιστον στο launch του ήταν πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι. Και δε μασάω τη παραμυθα ότι το sfv είναι έτσι γιατί προορίζεται για τους hardcore παίκτες που θέλουν να παίζουν μόνο τον ένα χαρακτήρα τους online, γιατί αν ήταν έτσι θα δούλευε το online. Είναι έτσι γιατί προφανώς η Capcom έχει περιορισμένους πόρους και προσπαθεί όπως όπως να στηρίξει το "θησαυρό" της που είναι ένα όμορφο και καλό παιχνίδι, αλλά μισοτελειωμένο και προβληματικό.. Αυτά στη μεταξύ τους σύγκριση, από κει και παρά ναι υπάρχουν και άλλα πολύ καλά παιχνίδια όπως το Injustice που ανέφερες ή και το mkx το οποίο παρά τα προβλήματα που είχε στο pc τώρα είναι μια χαρά. Απλά μιας και ανέφερε ο dluffy το sfv απλά λέω ότι σαν παιχνίδι είναι φοβερό, αλλά παρόλο που είναι υποτίθεται περισσότερο competitive παιχνίδι από πολλά άλλα είναι κακή εμπειρία στο online, το tekken είναι καλύτερο σε αυτό το κομμάτι και μάλιστα από το στιγμή που οι περισσότεροι δεν είμαστε πρωταθλητές για να κατέβουμε σε αγώνες και παίζουμε για το χαβαλε η πιο απροβληματιστη εμπειρία δίνει πολλούς πόντους και ας υπάρχουν και στην άλλη περίπτωση σημαντικά αρνητικά Αν είναι να παίξεις αρκετά offline με φίλους τότε ναι να σκεφτείς το sfv (όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό), αλλά αν θες να παίξεις online καλύτερα να κοιτάξεις οποιοδήποτε άλλο fighting και αυτή τη περίοδο που υπάρχει και Tekken αλλά και Injustice βεβαίως που είναι στα ντουζενια τους από δημοτικότητα θα περάσεις πολύ καλύτερα από το να παίζεις με lag σε slow motion street fighter
Κάβουρας Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Tekken 7 σηκώνει η καημένη 750τι σε 1080p με 95% load χωρίς ΑΑ και φιλτρα ενώ στο SfV μόνο σε 900p παίζεις. Unreal Engine 4 και Ιάπωνας dev, πάλι καλά να λέμε που τρέχει και έτσι.Δεν έχω δει το SFV όμως. Ίσως η Capcom να έκανε καλύτερη δουλειά.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Προσωπικα το εγραψα το παραπανω γιατι δεν θεωρω κατι ανωτερο απο καποιο αλλο. Ολα αξιολογα ειναι τα παιχνιδια. Οσον αφορα το online του SFV που το επαιξα day one και ειδα πως ηταν,ισχυει οτι δεν ειναι το καλυτερο δυνατο.Αλλα προτιμω ομως την εταιρεια που πηρε αυτη την πρωτοβουλια και εκανε κατι εν μερη next gen παρα στο να ειμαστε μια ζωη περιορισμενοι στο Online μονο της μιας πλατφορμας. Οσο για τα περι competitive που λες. Ειναι απο τα top παιχνιδια στο πρωταθλημα evo,σιγουρα πιο πανω απο τα περισσοτερα αλλα fighting παιχνιδια αρα δεν υποτιθεται αλλα οντως ειναι. Βεβαια η Capcom ισχυει οτι τα εκανε θαλασσα για αλλη μια φορα και αυτο φανηκε απο την συνολικη εικονα που αφησε το παιχνιδι η οποια στο τελος ειναι χειροτερη απο τις προηγουμενες πολλαπλες εκδοσεις που κυκλοφορουσε. Βεβαια δεν μπορω να πω οτι ειμαι χαρουμενος που και στο Tekken του θεματος διαβαζω για νεα mode στο season pass. Οκ να εχεις επιπλεον χαρακτηρες και κουστουμια,αλλα και νεα Mode?
logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ναι είναι ντροπή, αν και δεν έχω καταλάβει για τι mode ακριβώς μιλάμε τουλάχιστον έχει ένα αξιοπρεπές ρόστερ από την αρχή ώστε να μην ανησυχείς τόσο για τους έξτρα χαρακτήρες θέλω να ελπίζω ότι το season pass στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποδείχθει σχετικά ασήμαντο σε σχέση με άλλα fighting και απλά μπήκε για να μπει
KilliK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Όπως και να χει πάντως μου αρέσει το Tekken σε γραφικά. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο βέβαια με τη σημερινή τεχνολογία αλλά είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι. Unreal Εngine 4 τρεχει, σημερινη τεχνολογια δηλαδη, προφανως δεν πουσαρανε τα γραφικα λογω περιορισμου του console hardware.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ναι είναι ντροπή, αν και δεν έχω καταλάβει για τι mode ακριβώς μιλάμε μιλαω για τα mode που υποτιθεται θα μπουν αργοτερα με το season pass.
logistoulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ναι αυτό το έχω καταλάβει, αλλά τι ακριβώς mode θα είναι αυτά δεν έχει εξηγηθεί.. Αν είναι βόλλεϋ ή bowling ή κάτι τέτοιο ψιλοχεστηκα πάντως (παρόλο που κάποτε αυτά ήταν δωρεάν) Αν είναι tag, ή επιπλέον story ναι θα με χαλάσει Ελπίζω να είναι ασήμαντα
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6qUqxD5s7Xs 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα