Habman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πάντως εγώ παιδιά από το Guide και τα image sliders της Nvidia δεν βλέπω καμιά αισθητή διαφορά μεταξύ Insane και Ultra. Το Insane μου φαίνεται για να "καίγεται" το hardware το έβαλαν και για λόγους benchmark-prestige!. Και στο Ultra μια χαρά θα είναι το Game και με αρκετά καλύτερα FPS υποθέτω. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ε καλά, κλασικά οι διαφορές στο Insane θα είναι αμελητέες. Κάτι σαν το Ultra του Deus Ex: Mankind Divided.
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δίνουν codes στο Live τώρα, δοκιμάζω με account κολλητού μου αλλά fail κάθε φορά. Μακάρι να πάρει κάποιος από το forum
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τόσο άνετοι είναι αυτοί με τα οικονομικά τους που δίνουν τόσα codes ; Βλέπω διαφορές τώρα μεταξύ των settings. Απ' ότι φαίνεται απλά έβαλαν τα Ultra/Insane για να πέσουν τα frames, να πουλήσουν καμία Titan X και τίποτα άλλο. Shadow Quality (High vs Ultra). Καμία διαφορά. http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/gears-of-war-4/gears-of-war-4-capsule-shadow-quality-interactive-comparison-001-ultra-vs-high.html Depth of Field (Insane vs Ultra). Καμία διαφορά. Είναι ένα τικ πιο θολά τα κλαδιά πάνω από το σπίτι στο Insane http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/gears-of-war-4/gears-of-war-4-depth-of-field-interactive-comparison-002-insane-vs-ultra.html Character texture detail (Ultra vs High). Βλέπω διαφορά στην ζώνη της τύπισσας. Το πάνω μέρος από αυτό που είναι σαν τσαντάκι, δείχνει καλύτερο στο High, ενώ το κάτω μέρος(Το μπλε που είναι σαν κουμπί) στο Ultra. http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/gears-of-war-4/gears-of-war-4-character-texture-detail-interactive-comparison-001-ultra-vs-high.html
john2gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον το διασκεδάζουμε με τον Psycho που πασχίζουμε να βρούμε διαφορές. Έχει κι αυτό τον χαβαλέ του 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το performance στο PC είναι φανταστικό λένε. 6:18 αρχίζουν και λένε για το PC:
Anuminas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στα 30 fps πραγματικά δειχνει άθλιο. Ευτυχως που οπως λένε δεν έχει προβλήματα στο pc, απο την άλλη δυστυχως βγαινει μονο σε Windows store. Παιδιά μάλλον δεν θα έχει crossplay PvP το GOW4 για όσους κάνουν ορέξεις μεταξύ PC και XB1. τι να έχει, μπορει να ανταγωνιστει ο console gamer τoν pc gamer που θα παιζει σε 144hz οθόνη με ποντικι; θα χάνει πριν το καταλάβει. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 60 fps για να παιζεις. Οσο δεν πεφτει κατω απο 30 fps εισαι οκ. και μετά λέω γιατι δεν εκτιμάς ένα 144hz monitor, Οroku κονσολοποιήσε 1
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δίνουν codes στο Live τώρα, δοκιμάζω με account κολλητού μου αλλά fail κάθε φορά. Μακάρι να πάρει κάποιος από το forum Αν σου περισεψει κανενα στειλε pm εδω!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ναι περίμενε..Τα κλειδιά όλα φεύγουν από τα auto-bots, δεν προλαβαίνεις ποτέ να γράψεις τον κωδικό όσο γρήγορος και αν είσαι, γιατί πολύ απλά το bot είναι πιο γρήγορο. 2
Oroku Saki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ευτυχως που οπως λένε δεν έχει προβλήματα στο pc, απο την άλλη δυστυχως βγαινει μονο σε Windows store. και μετά λέω γιατι δεν εκτιμάς ένα 144hz monitor, Οroku κονσολοποιήσε Σιγα μην εδινα 500+ ευρω για 144 hz οθονη. Καλα ειναι και τα 60 hz. 1440P ηθελα να παρω και δεν με ενδιεφερε τοσο τα hz Ετσι πηρα αυτη στα 290 ευρω και ειμαι κομπλε. Η επομενη οθονη το 2019 η 2018 θα ειναι παλι 60 hz αλλα 4κ
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν σου περισεψει κανενα στειλε pm εδω!! Αυτό έγινε 1 το πρωί με 2:30 δεν πρόλαβα κανένα. Βέβαια για μένα το έχω πάρει το παιχνίδι και περιμένω αύριο να παίξω, αλλά δεν ξέρω τι ώρα αύριο θα ξεκλειδώσει. Κατά της 20:00 νομίζω που τέτοια ώρα η M$ δίνει και τα windows update.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Την Ultimate Edition πήρες και θα παίξεις αύριο ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πήρα την απλή έκδοση η οποία ξεκλειδώνει σε 4 μέρες.
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγώ τα λιώνω τα gears και είπα να το πάρω εξ'αρχής με τα όλα του μιας που θα πήγαινα στα σίγουρα στο μέλλον για το season pass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα