{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Γιατι τα χω παρει απ τον "θειο" κ δεν μπορω να κανω αναβαθμιση! Ναι μονο εσύ είσαι Δεν ξέρω κανέναν να έχει πληρώσει windows OS ever! Μπορούσες να κανεις αλλα καλύτερα που δεν έκανες, κανε ένα δεύτερο boot imho άμα καίγεσαι τόσο, αλλα imo περίμενε τα πρώτα review/port report γιατί προβλέπω κλάμα κλασσικά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δε νομίζω να έχει θέμα το GoW, άτομα που έπαιξαν την τελευταία build μιλάνε για solid performance ακόμα και σε 4Κ.
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι μονο εσύ είσαι Δεν ξέρω κανέναν να έχει πληρώσει windows OS ever! Μπορούσες να κανεις αλλα καλύτερα που δεν έκανες, κανε ένα δεύτερο boot imho άμα καίγεσαι τόσο, αλλα imo περίμενε τα πρώτα review/port report γιατί προβλέπω κλάμα κλασσικά. Τα windows 10 φταινει ή που τα παιχνιδια δεν σπανε και μολις δει ο αλλος τα 70ευρω(ή και 30-40τις πρωτες μερες απο steam)αλλαζει χρωμα το προσωπο του και ας εχει καλο υπολογιστη... Α ειναι και το αλλο το γαμωτο βλεπεις.Δεν σπανε τα παιχνιδια του Windows 10(ως τωρα τουλαχιστον)και ολοι νομιζω οτι ξερουμε ποσοι γενικα αγοραζουν παιχνιδια στο insomnia και γενικα στην Ελλαδα
Oroku Saki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δε νομίζω να έχει θέμα το GoW, άτομα που έπαιξαν την τελευταία build μιλάνε για solid performance αhttp://wccftech.com/gears-war-4-insane-settings-will-allow-game-scale-new-hardware-dx12-gives-control-gpus/κόμακαι σε 4Κ. Εδω λεει οτι ουτε με GTX 1080 δεν μπορουσε να τρεξει σε insane settings http://wccftech.com/gears-war-4-insane-settings-will-allow-game-scale-new-hardware-dx12-gives-control-gpus/ Πρεπει να ειναι το νεο Doom 3 η το νεο Crysis για να εχιε τοσο υψηλες απαιτησεις η να εχει κακκο optimization.
Habman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μάλλον δεν θα έχει crossplay PvP το GOW4 για όσους κάνουν ορέξεις μεταξύ PC και XB1. "You can play virtually all of Gears of War 4's multiplayer modes with both your Xbox One and PC pals, including co-op campaign, Horde mode and private versus matches. The only thing that isn't cross-platform is competitive matchmaking — probably so that mouse-and-keyboard players don't end up completely slaughtering controller users" http://www.tomsguide.com/us/gears-of-war-4-faq,news-23599.html
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Έβγαλε guide η NVIDIA. Ελπίζω αυτό να τρέχει καλά γιατί το πλήρωσα ενώ ήθελα να το ακυρώσω αλλά τελικά δεν ακυρώθηκε.. http://www.geforce.com/whats-new/guides/gears-of-war-4-graphics-and-performance-guide
Oroku Saki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 25 fps average η απλη 970 με insane σε 1440p. Θα πρεπει η G1 GAMING να πιανει τα 30 fps. Θα το ξαναπαιξω με την εποεμνη καρτα το 2018 που θα βγουν οι Volta. Αλλα παλι καλα που εστω με την 970 θα παιζει σε 1440p insane στα 30 fps !!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι για πετσοκομμένες κάρτες το Insane
tolisrx8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 σε 1440p μονο η titan 60αρι σε insane... καλα πλεον ειμαι τις αποψης να χαμηλωνει κανεις τα settings και να εχει περισσοτερα frames...Δεν ξερω τα 30 frames μου προκαλουν ζαλαδα ετσι πως τρεμοπαιζουν. Mε βλεπω και αυτο τον χρονο να μενω στα 1200p...Δυστυχως η 1070 δεν αντεχει το 1440p...
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Που το είδες το 60άρι εσύ με Titan ; Χαχαχα. 1440P μόνο, ανάθεμα και αν θα δώσει κάποιος 1200+ ευρώ για 1440P. Η 980Ti αρχίζει και παίρνει τον πέο σιγά σιγά από την 1070..
Oroku Saki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι για πετσοκομμένες κάρτες το Insane Ειναι αλλα μονο για 30 fps περιπου οπως βλεπουμε στο bemchmark αρα θα το παιξω αναγκαστικα ετσι και το 2018 με gtx 1170/volta σε 60 fps!! Και φυσικα θα ξαναπαιχτει και για 3 φορα οταν θα παρω 4κ οθονη μετα την καρτα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Στα 24.3FPS είσαι, η 980 είναι στα 30. Για να φτάσει η 970 την 980 θα πρέπει να κάνει μέγιστο OC. Δηλαδή + 200Mhz στον πυρήνα και +500Mhz στην μνήμη. Κάθε δύο χρόνια πρέπει να γίνεται αλλαγή στο performance SKU αν θες max settings με playable frame-rate.
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 θα το παιξω αναγκαστικα ετσι και το 2018 με gtx 1170/volta σε 60 fps!! Αρα κακως καθεσαι και σχολιαζεις για ενα παιχνιδι που θα παιξεις σε 1.5χρονο.
Oroku Saki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 σε 1440p μονο η titan 60αρι σε insane... καλα πλεον ειμαι τις αποψης να χαμηλωνει κανεις τα settings και να εχει περισσοτερα frames...Δεν ξερω τα 30 frames μου προκαλουν ζαλαδα ετσι πως τρεμοπαιζουν. Mε βλεπω και αυτο τον χρονο να μενω στα 1200p...Δυστυχως η 1070 δεν αντεχει το 1440p... Eδω αντεχει η 970 που εκτος απο deus ex mankind divided και rise of the tomb raider ολα τα υπολοιπα τα παιζω 1440p με πανω απο 30 fps και δεν θα αντεχει η 1070? Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις 60 fps για να παιζεις. Οσο δεν πεφτει κατω απο 30 fps εισαι οκ. Με την προηγουμενη οθονη που ειχα 60 fps σχεδον σε ολα ειχα πολυ κατωτερα γραφικα ενω με την 1440p μπορει ναι μεν να ειδα πτωση στα fps αλλα η βελτιωση στα γραφικα ηταν τοσο μεγαλη που αξιζε και με το παραπανω τα 200 ευρω που εδωσα για αυτη την οθονη!! Παρε 1440p ! Αξιζει και με το παραπανω ειτε για gaming ειτε για οποιαδηποτε χρηση! Αρα κακως καθεσαι και σχολιαζεις για ενα παιχνιδι που θα παιξεις σε 1.5χρονο. Μα τωρα θα το παιξω. Σε 1,5 χρονο θα το ξανααπαιξω για δευτερη φορα στα 60 fps 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα