Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει χ στη μνημη και την καρτα γραφικων ενω συμφωνα με τις απαιτησεις το καλυπτω πληρως για 1440p max settings που ειναι οι recomend

Που ακριβως ειπαμε οτι ειδες οτι οι προτεινομενεςε απαιτησεις ειναι για 1440p και max settings κιολας?

Α ναι σωστα,πουθενα...

Δημοσ.

Πρέπει να μπει το τελευταίο cumulative update στα Win10 για να βγάζει ότι είσαι οκ. Το GoW 4 ζητάει την έκδοση 14393.102 ενώ η τελευταία είναι η 14393.187 και ανά δύο βδομάδες βγαίνει καινούργιο cumulative update. Tzini_Gr, έχεις μείνει στην παλιά build των Win10(10586/TH2), πρέπει να κάνεις upgrade στην 14393(Anniversary Update/RS1).

Δημοσ.

και για upgrade πρεπει να ξανακανω φορματ; γτ εγω ηξερα μεχρι και στα 7 εκανες update και ησουν gg...

στα 10 δεν φτανουν μονο τα update που κανει μονα τους? 

Δημοσ.

αδερφε παρολο που τα εχω τσεκαρισμενα μου λεει οτι  device is up to date ... δεν μου βγαζει κτ αλλο

καποιο τοολ να το περασω εγω? (πειρατικα εχω...)

Δημοσ.

Πρέπει να μπει το τελευταίο cumulative update στα Win10 για να βγάζει ότι είσαι οκ. Το GoW 4 ζητάει την έκδοση 14393.102 ενώ η τελευταία είναι η 14393.187 και ανά δύο βδομάδες βγαίνει καινούργιο cumulative update. Tzini_Gr, έχεις μείνει στην παλιά build των Win10(10586/TH2), πρέπει να κάνεις upgrade στην 14393(Anniversary Update/RS1).

Πλάκα πλάκα και εμένα στην ίδια έκδοση μου έχει μείνει με του φίλου. Ίσως με το πρόγραμμα που κλείνει τα spyware, έκλεισε και το update (?).

Χειροκίνητα γίνεται το update (κατέβασμα του patch) ;

Δημοσ.

εμένα μου έχει τη τελευταία έκδοση και μου πρασινίζει στα requirements και τα windows μου είναι αναβαθμισμένα από 7 που εγκατέστησα πέρυσι το καλοκαίρι 

Δημοσ.

Και το τραγικο ξερετε ποιο ειναι¨? Οτι ειπαν πως καμια απο τις σημερινες καρτες δεν μπορει να το παιξει σε insane very high εκτος αν εχεις  sli 1070 η 1080...... Στην ουσια πουλανε ενα παιχνιδι με μια καρτα που δεν θα μπορει να το μαξαρει!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...