logistoulis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Καλά ναι δύο είναι τα βασικά ο engineer χτίζει (καλός κακός μόνο αυτός χτίζει και οι άλλοι δεν παρεμβαίνουν, ούτε καν να του μετακινήσουν τις άμυνες και τους φράκτες) και ο scout αυστηρά μαζεύει την ενέργεια Άντε και αν είναι λίγα τα turrets o heavy τα καβατζώνει πρώτος γιατί παίζει να έχει bonus Ο στρατιώτης και ο sniper δουλεύουν αυτόνομα δεν ενοχλούν απλά σκοτώνουν 1
Despotas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πέρα από το trial που ξεκίνησε χτες, υπενθυμίζω πως το παιχνίδι πωλείται σε έκπτωση 50% για 6 ημέρες ακόμη: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/gears-of-war-4/9nblggh4pbbm
comfuzio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Χθες παίξαμε με ένα άλλο glitch (inconceivable & Ironman) αλλά στην αρχή δεν μας πήγε καλά γιατί θέλει συνεννόηση. Το βγάλαμε 2 φορές για πλάκα! Και το glitch αυτό δίνει 16εκ energy! Οπότε ούτε engineer θες μετά! Μόνο έναν Soldier με HoD 4-5-6 και team-revive 6. Στα πρώτα 3 waves έχεις μαζέψει τρελά εκ energy και μετά απλά το πας από HoD σε HoD! Υπάρχει στο κανάλι μου στο YouTube vid (πολλών ωρών....) με την διαδικασία αλλά θα το κατεβάσω σε λίγο για Editing και να μείνει η ουσία μόνο Και κάτι άλλο, το έβγαλα τόσες φορές και σκέτο Inconceivable και Ironman, και Ironman σε hardcore αλλά achievements δεν....τι παίζει;
comfuzio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τελικά άνοιξα το παιχνίδι στο xbox και μου έδωσε όλα τα achievements μαζεμένα! Έχει κάποιο θέμα με το pc το παιχνίδι στην παρούσα φάση, ακόμα και το store παίρνει πολύ ώρα για ανοίξει ενώ στο xbox στα μπαμ!
comfuzio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Και εδώ το video με το speedrun! https://www.youtube.com/watch?v=CZeYRww4Jdg
comfuzio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Είχε update σήμερα, δεν είδα πόσο μεγάλο ήταν.
comfuzio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Που είναι το team οεο; Άντε login να πάμε κανά horde!
comfuzio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Gears of War 4 June Gnasher update! https://gearsofwar.com/en-us/community/news/june-gnasher-changes
Shadows Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασα το παιχνιδι που το χε προσφορα,περιμενα 2-3 μερες να κατεβει και τελικα δεν παιζει με error ''this app cant open'' Δοκιμασα καθε πιθανη λυση που λενε στα φορουμς του gears και της ms,αλλα τπτ δεν δουλευει. Παω αναγκαστικα για format?
comfuzio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρα στις ελάχιστες απαιτήσεις; (windows 10 full updated, cpu, gpu(DX12), ram και ελεύθερο χώρο στον σκληρό)
Shadows Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι σίγουρα στις ελάχιστες απαιτήσεις; (windows 10 full updated, cpu, gpu(DX12), ram και ελεύθερο χώρο στον σκληρό) Nαι,τα εχω ελεγξει ολα.
comfuzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Our October Update makes further optimizations to the storage it requires on your hard drive for both Xbox One and Windows 10. Expect a bigger download, but even with the new content delivered in this Update, your overall file size for Gears 4 will be smaller than it is today. Σκάει μεγάλο update την Δευτέρα! Μπορεί να είναι μεγάλο όπως λένε αλλά στο τέλος θα μικρύνει το εγκατεστημένο παιχνίδι στους ssd/hdd μας! Σε μένα για κάποιον λόγο από την μέρα που έκανα update τα windows 10 στο fall update δεν μου ανοίγει καν το παιχνίδι. Ίσως με το update αυτό να φτιάξει ή (και το πιο πιθανό) με κάποιο AMD driver update για την RX480 να λυθεί το πρόβλημα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σκάει μεγάλο update την Δευτέρα! Μπορεί να είναι μεγάλο όπως λένε αλλά στο τέλος θα μικρύνει το εγκατεστημένο παιχνίδι στους ssd/hdd μας! Σε μένα για κάποιον λόγο από την μέρα που έκανα update τα windows 10 στο fall update δεν μου ανοίγει καν το παιχνίδι. Ίσως με το update αυτό να φτιάξει ή (και το πιο πιθανό) με κάποιο AMD driver update για την RX480 να λυθεί το πρόβλημα. Kαι εμενα το εκανε μια δυο φορες, αλλα με ενα restart επανηλθε και ανοιξε δοκιμασε το ξανα..
comfuzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μπα έχει μέρες που μου το κάνει και δεν ανοίγει καν....αλλά δεν βγάζει και κανά driver η AMD...με beta είμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα