Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πιο πολύ gameplay https://www.youtube.com/watch?v=lYRW-HsvKYc

εχθες βραδυ με εναν αγγλο κ ενα γαλλο  στο μοντ αιρονμαν το τερματισαμε,σε μια φαση αφησα τα σεντριγκαν(στο ποστο μου) να ριχουν κ εφτιαχνα να φαω λολ...πολυ κολλημα το ατιμο το γκεημ αλλα κ αυτοι ηταν πεχταραδες!

Δημοσ.

Βασικα τωρα που εχω αδεια κ χρονο  το χω λιωσει ετσι το χω προχωρισει αρκετα κ εχω ανεβει λεβελς ...

Κομφουζιο ειδα το βιντεο σου και σου εστειλα κ αιτημα οποτε αν θες παμε μαζι οταν εισαι ονλαην κ εσυ λιγοστουλη αν θες στειλε αιτημα..

post-246391-0-71761500-1497013538_thumb.png

Βασικά...πόσα re-up;;;

Τι ειναι τα ρι απ?

Δημοσ.

re up κάνεις όταν φτάσεις level 100 και ξαναρχίζεις από την αρχή

εγώ πάω για το 4ο ο comfuzio έχει κάνει σίγουρα 10 re ups δε θυμάμαι αν έχει και παραπάνω 

(αν εσύ δηλαδή είσαι level 64 , εγώ είμαι 370κατι και ο comfuzio 1000+ ) 

όταν παίζεις με άλλους βλέπεις ότι γύρω από το Level τους μπορεί να έχουν διάφορα χρωματάκια δάφνες και φλογίτσες και μαλακίτσες

αυτό υποννοεί το πόσα reup έχει 

ξεκινάς από το πράσινο και πας περισσότερο προς τα χρώματα της φωτιάς και αυτό υποδηλώνει βασικά πόσο πολύ έχεις παίξει (θα σε κάνω add σαν φίλο) 

gears4reups_1-c2b6b1d42a0740f582a400a5b9

• Like 1
Δημοσ.

re up κάνεις όταν φτάσεις level 100 και ξαναρχίζεις από την αρχή

εγώ πάω για το 4ο ο comfuzio έχει κάνει σίγουρα 10 re ups δε θυμάμαι αν έχει και παραπάνω 

(αν εσύ δηλαδή είσαι level 64 , εγώ είμαι 370κατι και ο comfuzio 1000+ ) 

όταν παίζεις με άλλους βλέπεις ότι γύρω από το Level τους μπορεί να έχουν διάφορα χρωματάκια δάφνες και φλογίτσες και μαλακίτσες

αυτό υποννοεί το πόσα reup έχει 

ξεκινάς από το πράσινο και πας περισσότερο προς τα χρώματα της φωτιάς και αυτό υποδηλώνει βασικά πόσο πολύ έχεις παίξει (θα σε κάνω add σαν φίλο) 

gears4reups_1-c2b6b1d42a0740f582a400a5b9

Α,μαλιστα τωρα καταλαβα ναι σαι καλα,Ψαξε με σαν Amazing chrisgr.

Δημοσ.

Σε έχω κάνει φίλο, είδα το όνομα σου στο screenshot σου

Για σήμερα δεν ξέρω αν θα παίξω γιατί μπορεί να ξενυχτησω, αύριο πρωί/μεσημέρι σίγουρα θα πέσει κάποιου είδους κάψιμο

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να κάτσω μια μέρα (ή νύχτα) και να κάνω έναν οδηγό για το κάθε class πως παίζεται στο Horde αλλά μάλλον θα τον κάνω στα αγγλικά μιας που οι πιο πολλοί viewers που έχω είναι Αγγλία-Αμερική, ίσως αν τον κάνω καλά να κάνω και στα Ελληνικά :)

Αλλά μιας και είμαι noob στο video editing και δεν έχω και Morgan Freeman φωνή μην περιμένετε και πολλά :P

Είδα χθες πχ τον hitman, το έχει το παιχνίδι και είναι καλός για το επίπεδο του αλλά όπως όλοι όσοι παίζουν Horde για πρώτη(δεύτερη) φορά βγάζουν gear από το fabricator. Αυτό βέβαια το έχουμε πει πολλές φορές εδώ αλλά εντάξει δεν είναι πρόβλημα, είναι δουλειά καθαρά και μόνο του engineer να βγάζει items από fabricator γιατί ο engineer έχει από 50 ως 60% πιο χαμηλές τιμές σε σχέση με όλους τους άλλους και ίσως να έχει και κάποια κάρτα (skill) για 50-60% health.

Δεν τα λέω για να αποθαρίνω κανέναν! Για να έχουμε όλοι μαζί πιο ευχάριστη διασκέδαση το λέω! 

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να κάτσω μια μέρα (ή νύχτα) και να κάνω έναν οδηγό για το κάθε class πως παίζεται στο Horde αλλά μάλλον θα τον κάνω στα αγγλικά μιας που οι πιο πολλοί viewers που έχω είναι Αγγλία-Αμερική, ίσως αν τον κάνω καλά να κάνω και στα Ελληνικά :)

Αλλά μιας και είμαι noob στο video editing και δεν έχω και Morgan Freeman φωνή μην περιμένετε και πολλά :P

Είδα χθες πχ τον hitman, το έχει το παιχνίδι και είναι καλός για το επίπεδο του αλλά όπως όλοι όσοι παίζουν Horde για πρώτη(δεύτερη) φορά βγάζουν gear από το fabricator. Αυτό βέβαια το έχουμε πει πολλές φορές εδώ αλλά εντάξει δεν είναι πρόβλημα, είναι δουλειά καθαρά και μόνο του engineer να βγάζει items από fabricator γιατί ο engineer έχει από 50 ως 60% πιο χαμηλές τιμές σε σχέση με όλους τους άλλους και ίσως να έχει και κάποια κάρτα (skill) για 50-60% health.

Δεν τα λέω για να αποθαρίνω κανέναν! Για να έχουμε όλοι μαζί πιο ευχάριστη διασκέδαση το λέω! 

Καλη ιδεα θα βοηθουσε πολυ κοσμο να καταλαβει το τι παιζει απο νωρις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...