Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είναι διαθέσιμο trial μεταξύ 9-15/6 με συνολικά 10 ώρες παιχνιδιού (το 1ο act του campaign και όλο το multiplayer).

Παράλληλα θα είναι σε έκπτωση και το κυρίως παιχνίδι:

https://gearsofwar.com/en-us/community/gears-4-trial

Καλή περίπτωση για όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Αρκεί να το κατεβάσετε μέσα σε αυτό το διάστημα. Τις ώρες τις συμπληρώνετε και μετά.

Αναφέρει πως θέλει 100GB (!!) στο δίσκο και επίσης το Creators update στα Win10.

θα με ενδιέφερε αλλά δεν υπάρχουν τα γίγα! Ασε που θέλει κανα 2μερο-3μερο για να κατέβει, δεν θα μπορώ να παίξω τίποτε άλλο multiplayer.

Κοινώς, σε μια άλλη χώρα /εποχή, υα ήταν σχετικά εύκολα πραγματοποιησιμο!

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

50 waves, να έχεις βάλει και το ανάλογο bounty ώστε να παίρνεις και το ανάλογο xp/gold

Για αυτό είπα ότι παίζει ρόλο η ομάδα, όχι να φτάνεις έως 30 άμα κάτσει αλλά συστηματικά να πηγαίνεις για 50αρι

Αν και νορμαλ αν αναβαθμιστείς αρκετά το παίρνεις όλο επάνω σου και ας είναι η υπόλοιπη ομάδα όχι καλή, αλλά insane πρέπει να είναι όλοι καλοί να μιλάτε με team speak οπωσδήποτε και να υπάρχει στρατηγική που θα ακολουθειτε αυστηρά, να μην κάνει ο καθένας τα δικά του. Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές που έχουν εφεύρει διάφοροι και κάποιες σου γλιτώνουν και πολύ χρόνο αλλά πρέπει να είστε όλοι μια καλοκουρδισμενη μηχανή

Βέβαια πλέον πετυχαίνεις όλο και πιο συχνά καλούς παίκτες που ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν και δε χρειάζεται να πολυμιλατε, αλλά γενικά όταν παίζεις με randoms είναι και τύχη πού θα πέσεις

Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε νέους παίκτες που λογικό είναι να μαθαίνουν, αλλά βλέπεις άτομα που είναι αρκετά υψηλό και κάνουν ο,τι να'ναι

Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες,τωρα καταλαβα τι παιζει....

Δημοσ.

θα με ενδιέφερε αλλά δεν υπάρχουν τα γίγα! Ασε που θέλει κανα 2μερο-3μερο για να κατέβει, δεν θα μπορώ να παίξω τίποτε άλλο multiplayer.

Κοινώς, σε μια άλλη χώρα /εποχή, υα ήταν σχετικά εύκολα πραγματοποιησιμο!

Η αλήθεια είναι πως και τη δική μου σύνδεση θα πάρει 2-3 μέρες. Πάντως είναι θετικό που βγάζουν demo. 

Επόμενο βήμα να μπορείς επιτέλους να κάνεις backup τα παιχνίδια του Windows Store..

Δημοσ.

26GB patch στο xbone στο pc ακόμα δεν το έβαλα γιατί δεν έχω τόσο ελεύθερο! Πρέπει να μεταφέρω πράγματα :(

29,78GB στο PC, ντράπηκαν να το κάνουν 30....

Δημοσ.

Τα cπάνε τα νέα skills!!! Έφυγα για ironman campaign!!!

Ντάξ...είπα να παίξω μετά από καιρό ένα Horde, developer's playlist να δω τι νέο και πέφτω σε group με noobs και έναν άλλο σαν και μένα τερματισμένο. Ο ένας έφυγε πριν την αρχή, ο άλλος στο 10 και μένω με τον τερματισμένο και έναν άλλο, εύκολο map και πάει ο τερματισμένος και βγάζει από το fabri non stop items...ενώ εγώ είμαι engineer....εεεεε...quit και εγώ στο 15

Δημοσ.

έλα ρε τώρα μπήκα σπίτι, έτρεχα όλη μέρα σε όλη την αττική 

αλλά κάθομαι και πάω level 6 τα skills μου, έχω μερικές χιλιάδες scrap κρατημένα ειδικά για αυτή τη περίπτωση

αύριο να παίξουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ που θα είμαι ελεύθερος από τις 5μιση και μετά 

κωλοφτιάχνω scout σίγουρα για πανισχυρότητα στο πεδίο της μάχης 

Δημοσ.

Ναι αύριο και εγώ θα παίξω πιο πολύ. Δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω από την δουλειά όμως. Αν με πάει όπως και σήμερα με βλέπω για μετά της 9....

Έχω και εγώ πολύ scrap αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το χαλάσω τώρα, έτσι και αλλιώς θα πρέπει να χαλάσω credits (που δεν έχω) για να πάρω horde packs μπας και μου κάτσουν τα νέα skills (την πρώτη φορά, μετά το κάνω με scrap αλλά θέλει την πρώτη κάρτα από packs).

Οπότε με τα horde packs θα κάτσουν και πολλές κάρτες από τα άλλα skills 

Αν είδα καλά έχω μετά το update περισσότερο χώρο free! Είχα 12GB, μετέφερα το GTA V, έκανα το update και έφερα το GTA V πίσω και έχω τώρα 35GB Free...λέτε μετά από πόσο QQ που έχω κάνει να κάνανε compress επιτέλους;;;;

Δημοσ.

Εγώ ανέβασα τα κλασικά του μηχανικού και του scout στο 6 και αναμένω

Στο μηχανικό δεν ξέρω αν αξίζει κάποιο νέο

Στον scout βλέπω κάποιο ενδιαφέρον στις νέες, αλλά αν παίξω θα κάνω σύντομα re up οπότε έχω περιθώριο και για τίποτα άλλο

Επίσης εγώ όπως ξέρεις τις epic κάρτες τις θυσιάζω χωρίς δισταγμό, οπότε θα πάρω και από κει

Αν είναι βράδυ πάμε και βράδυ,αλλά μόλις γυρίσω από δουλειά θα ξεκινήσω

Έστω και σε normal/hardcore με randoms αν σκάσω με δυνατό scout θα αλωνιζω

Είμαι 70κατι αύριο θα κάνω reup

Δημοσ.

Καθώς έκανε το update είχε φτάσει ο ssd να είναι 8 γιγα ελεύθερα, μετά το update έμεινε στα 60

Άντε να δούμε πόσα update θα αντέξει ακόμα :lol:

Και μου φαίνεται ότι οι ταχύτητες των server της ms δεν είναι και τόσο γρήγορες πάντα. Πολλές φορές δεν εξαντλείται η 50αρα σύνδεση μου όπως γίνεται στο steam

https://www.youtube.com/watch?v=F7Bw1qN8gxc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...