Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που θα βρω χώρο για να κάνει αυτό το update οεο; Με 10 GB Free στον SSD...τα προηγούμενα, χαζά updates ήταν 7-8GB το ένα. Τώρα αυτό που θα έχει πολύ νέο πράγμα θα είναι 12+....ρεεεεεε λίγο compress ρεεεεε! 

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα φίδια; που κολλάνε τα φίδια με το GoW και τους πονοκεφάλους;

Και όχι, δεν μου προκαλούν πονοκέφαλο, χάσιμο χρόνου μόνο που το πάω από SSD σε HDD και από HDD σε SSD

Δημοσ.

Τελειωσα το καμπεην κ ξεκηνησα το ον λαην,ομορφο παιχνιδι  με εντυπωσιακα γραφικα και μαπς απλα το περιμενα με πιο πολυ δραση!

Στο ον λαην τωρα επειδη ασχολουμαι πρωτη φορα με γκιαρς οφ γουορ τι πρεπει να παιζω για να ανεβαινω πιο γρηγορα λεβελ σε πρεστιζ κ οπλα?

Δημοσ.

online τι παίζεις; versus/ranked/horde? 

το περισσότερο xp άρα και gold το μαζεύεις σε horde, αλλά θες καλούς συμπαίκτες για να γίνει δουλειά

είναι ομαδικό, αν θες να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου πας σε vs 

Δημοσ.

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα για να δω αλλά δεν νομίζω, θα πρέπει να μπει το update πρώτα (Τρίτη 20:00) και μετά 

• Like 1
Δημοσ.

online τι παίζεις; versus/ranked/horde? 

το περισσότερο xp άρα και gold το μαζεύεις σε horde, αλλά θες καλούς συμπαίκτες για να γίνει δουλειά

είναι ομαδικό, αν θες να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου πας σε vs 

Επαιξα 4-5 ματσακια versus-social quickplay το οποιο μου φανηκε πολυ δυσκολο γτ ως νουμπ αισθανομαι πως ριχνω με νεροπιστολα ενω αυτοι με τρωγανε μπαμ μπαπ κ επαιξα αρκετα παιχνιδια στο horde-casual αλλα κ normal κ μου αρεσε πιο πολυ.Ηταν καλη ομαδα κ φτασαμε μεχρι 31 waves,επισης ανεβηκα κ λεβελ, μου εβγαζε κ καρτες κτλπ ειναι αρκετα διασκεδαστικο μπορω να πω....

Ευχαριστω φιλε!

Δημοσ.

Ναι είναι αρκετά τεχνικό παιχνίδι στο vs και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα shooter, είναι ιδιαίτερο

Στο horde το θέμα είναι να αναβαθμιστείς και να κάνεις 50αρια στο insane

Βέβαια και το insane πλέον βγαίνει εύκολα με καλή αναβαθμισμένη ομάδα για αυτό και θα προσθέσουν κι άλλα επίπεδα δυσκολίας

Δημοσ.

Θα είναι διαθέσιμο trial μεταξύ 9-15/6 με συνολικά 10 ώρες παιχνιδιού (το 1ο act του campaign και όλο το multiplayer).

Παράλληλα θα είναι σε έκπτωση και το κυρίως παιχνίδι:

https://gearsofwar.com/en-us/community/gears-4-trial

Καλή περίπτωση για όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Αρκεί να το κατεβάσετε μέσα σε αυτό το διάστημα. Τις ώρες τις συμπληρώνετε και μετά.

Αναφέρει πως θέλει 100GB (!!) στο δίσκο και επίσης το Creators update στα Win10.

Δημοσ.

Ναι είναι αρκετά τεχνικό παιχνίδι στο vs και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα shooter, είναι ιδιαίτερο

Στο horde το θέμα είναι να αναβαθμιστείς και να κάνεις 50αρια στο insane

Βέβαια και το insane πλέον βγαίνει εύκολα με καλή αναβαθμισμένη ομάδα για αυτό και θα προσθέσουν κι άλλα επίπεδα δυσκολίας

Τι εννοεις να κανω 50αρια?Κατι σαν σκορ ?

Δημοσ.

50 waves, να έχεις βάλει και το ανάλογο bounty ώστε να παίρνεις και το ανάλογο xp/gold

Για αυτό είπα ότι παίζει ρόλο η ομάδα, όχι να φτάνεις έως 30 άμα κάτσει αλλά συστηματικά να πηγαίνεις για 50αρι

Αν και νορμαλ αν αναβαθμιστείς αρκετά το παίρνεις όλο επάνω σου και ας είναι η υπόλοιπη ομάδα όχι καλή, αλλά insane πρέπει να είναι όλοι καλοί να μιλάτε με team speak οπωσδήποτε και να υπάρχει στρατηγική που θα ακολουθειτε αυστηρά, να μην κάνει ο καθένας τα δικά του. Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές που έχουν εφεύρει διάφοροι και κάποιες σου γλιτώνουν και πολύ χρόνο αλλά πρέπει να είστε όλοι μια καλοκουρδισμενη μηχανή

Βέβαια πλέον πετυχαίνεις όλο και πιο συχνά καλούς παίκτες που ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν και δε χρειάζεται να πολυμιλατε, αλλά γενικά όταν παίζεις με randoms είναι και τύχη πού θα πέσεις

Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε νέους παίκτες που λογικό είναι να μαθαίνουν, αλλά βλέπεις άτομα που είναι αρκετά υψηλό και κάνουν ο,τι να'ναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...