Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και στο μουλτι όσο γρήγορο ssd και να έχεις εσύ περιμένεις υποχρεωτικά να φορτώσουν και οι console gamers που είναι το 90φεύγα % των χρηστών 

παρόλα αυτά εγώ το έχω σε ssd γιατί δε μπορώ τα γρούτσου γρούτσου 

πέφτει αρκετό περίμενε στα lobby, βέβαια ίσως είναι καλύτερα από άλλα παιχνίδια λόγω αρκετού κόσμου, τουλάχιστον το matchmaking γίνεται γρήγορα, αλλά μετά περιμένεις...

• Like 1
  • Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γτ σε μηχανικο δισκο δεν κανει?Υπαρχει θεμα?Ρωταω γτ εγω εκει του κανω εγκατασταση

Σαφως και θα κανει και περαν αυτου που ειπε ο Fulgore καμια φορα, αν κανει loading σε καποια παιχνιδια (κυριως open world) σε ωρα παιχνιδιου ισως να υπαρχει και λιγο stuttering.. Στο matchmaking δεν με πειραζει που ανεφερε ο φιλος, οσο να μην συμβει εν ωρα παιχνιδιου. 

Ξερει κανεις παντως αν μπορεις να αλλαξεις μονο το temp folder του Windows Store ή αναγκαστικα γινονται απο τον ιδιο σκληρο που εχει δηλωθει για τις εγκαταστασεις; 

Γιατι εντωμεταξυ κανει την κορυφαια "φιφα" το windows store.. Πες οτι θες 120gb για το install του παιχνιδιου και εχεις αφησει και λιγο ακομη για τον απαραιτητο ελευθερο χωρο στον ssd. 

Δεν σε ενημερωνει οτι χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο extra χωρο για τα temp installation/cabinet files, φτανει σε ενα σημειο που μπορει λογου χαρη να εχεις κατεβασει το μισο παιχνιδι και αν δεν φτανει ο ελευθερος αποθηκευτικος πεταει error και αυτο ηταν, ξανα απο την αρχη! Για αυτο ειπα αν μπορεις να τα βαλεις αλλου αυτα τα temp files. Γιατι λογου χαρη αν θες να βαλεις το GoW στο C σκληρο θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 160gb ελευθερα!

Δημοσ.

Σαφως και θα κανει και περαν αυτου που ειπε ο Fulgore καμια φορα, αν κανει loading σε καποια παιχνιδια (κυριως open world) σε ωρα παιχνιδιου ισως να υπαρχει και λιγο stuttering.. Στο matchmaking δεν με πειραζει που ανεφερε ο φιλος, οσο να μην συμβει εν ωρα παιχνιδιου. 

Ξερει κανεις παντως αν μπορεις να αλλαξεις μονο το temp folder του Windows Store ή αναγκαστικα γινονται απο τον ιδιο σκληρο που εχει δηλωθει για τις εγκαταστασεις; 

Γιατι εντωμεταξυ κανει την κορυφαια "φιφα" το windows store.. Πες οτι θες 120gb για το install του παιχνιδιου και εχεις αφησει και λιγο ακομη για τον απαραιτητο ελευθερο χωρο στον ssd. 

Δεν σε ενημερωνει οτι χρειαζεσαι πολυ περισσοτερο extra χωρο για τα temp installation/cabinet files, φτανει σε ενα σημειο που μπορει λογου χαρη να εχεις κατεβασει το μισο παιχνιδι και αν δεν φτανει ο ελευθερος αποθηκευτικος πεταει error και αυτο ηταν, ξανα απο την αρχη! Για αυτο ειπα αν μπορεις να τα βαλεις αλλου αυτα τα temp files. Γιατι λογου χαρη αν θες να βαλεις το GoW στο C σκληρο θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον 160gb ελευθερα!

μολις τωρα εκανε αυτο που ειπες εκει που ειχε σχεδον 40 γιγα μου εβγαλε μηνυμα κ μου το κατεβαζει απ την αρχη.....Δεν το βαζω στο C  αλλα στον μηχανικο...τι παιζει τωρα?τι κανω λαθος?

Στον ssd εχω 40 γιγα φρι ενω στον μηχανικο εχω 400....Πρεπει δηλαδη να παω τα καμπινετ φαηλς στον μηχανικο?

Δημοσ.

με εξαίρεση το campaign όλες τις άλλες φορές φορτώνει απλά μια πίστα τη φορά που δεν είναι και κάτι τρομερό ώστε να κάνει διαρκώς loading, δεν έχει και κάνα γιγάντιο map. βέβαια σαν δεδομένα πρέπει να είναι αρκετά γιατί κάθε φορά που βγαίνει patch και μπαίνουν συνήθως 2 πίστες μεγαλώνει αρκετά το παιχνίδι

τώρα για να αλλάξεις temp φάκελο κι εγώ το είχα αναρωτηθεί, αλλά δε το έψαξα

σκέψου πάντως ότι παλιότερα το ms store δε σε άφηνε καν να κάνεις απευθείας εγκατάσταση στο δίσκο που θες, σου έκανε στο c και μετά αν ήθελες το μετέφερες, οπότε έπρεπε να έχεις πάντα άδειο χώρο στο c

ευτυχώς που το άλλαξαν αυτό γιατί ήταν γελοίο, λες και είναι τα pc κινητά.. 

• Like 1
Δημοσ.

μολις τωρα εκανε αυτο που ειπες εκει που ειχε σχεδον 40 γιγα μου εβγαλε μηνυμα κ μου το κατεβαζει απ την αρχη.....Δεν το βαζω στο C  αλλα στον μηχανικο...τι παιζει τωρα?τι κανω λαθος?

Στον ssd εχω 40 γιγα φρι ενω στον μηχανικο εχω 400....Πρεπει δηλαδη να παω τα καμπινετ φαηλς στον μηχανικο?

Αρα επιβεβαιωνεις αυτο που λεω.. Δεν εχει σημασια που θα το βαλεις στον μηχανικο, θα πρεπει να εχεις περισσοτερο απο 40gb π.χ για τα temp files στον ssd για αυτο το παιχνιδι.. GG MS!

με εξαίρεση το campaign όλες τις άλλες φορές φορτώνει απλά μια πίστα τη φορά που δεν είναι και κάτι τρομερό ώστε να κάνει διαρκώς loading, δεν έχει και κάνα γιγάντιο map. βέβαια σαν δεδομένα πρέπει να είναι αρκετά γιατί κάθε φορά που βγαίνει patch και μπαίνουν συνήθως 2 πίστες μεγαλώνει αρκετά το παιχνίδι

τώρα για να αλλάξεις temp φάκελο κι εγώ το είχα αναρωτηθεί, αλλά δε το έψαξα

σκέψου πάντως ότι παλιότερα το ms store δε σε άφηνε καν να κάνεις απευθείας εγκατάσταση στο δίσκο που θες, σου έκανε στο c και μετά αν ήθελες το μετέφερες, οπότε έπρεπε να έχεις πάντα άδειο χώρο στο c

ευτυχώς που το άλλαξαν αυτό γιατί ήταν γελοίο, λες και είναι τα pc κινητά.. 

Ναι το θυμαμαι αυτο προφανως και το ξερουν απλα φανταζομαι οτι το κανουν για λογους decryption για το store..

Καπου ειχε παρει το ματι μου καποια 3rd party apps που κατεβαζαν αυτα τα αρχεια και σου επετρεπαν να τα βαλεις σε αλλο σκληρο αλλα δεν το εχω δοκιμασει να δω αν δουλευει.

Δημοσ.

Όσο περνούν οι μήνες θέλει όλο και περισσότερα αυτό ξέρουμε μέχρι στιγμής

Πού θα φτάσει θα σε γελάσω

Πφφφφφφφ...Αρε "θειος" που τους χρειαζεται...δεν τα κραταγα να τα φαω σε σουβλακια :P

Δημοσ.

Σίγουρα δεν κρατάει τα παλιά installation files? Μήπως σβήνονται; Πόσοι έχουν 160gb ελεύθερου SSD!

Που μπορω να τσεκαρω αυτους τους φακελους αν υπαρχουν κ τι εχει κρατησει?

Οριστε κ οι δισκοι μου,αν καποιος ξερεις κατι κ αν μπορει να γινει παρακαλω ας βοηθησει!

post-246391-0-08301900-1496074854_thumb.png

Δημοσ.

Μα και να τα κρατησει που σιγουρα κραταει γιατι εμενα απο 150 περιπου Gb που ειχα στον ssd ελευθερα, εχει αφησει μετα το περας της εγκαταστασης 117 αρα σιγουρα κραταει καποια αρχεια. Τωρα που τα κραταει και αν μπορουν να σβηστουν δεν το ξερω και δεν το εχω ψαξει, στα games και installation folders του windows store ειναι λιγο μπερδεμενα ολα.

Hitman θα σου συνιστουσα να αφησεις οσο περισσοτερο χωρο μπορεις στον C (λογικα συμφωνα με τους υπολογισμους μου κανα 60αρι πρεπει να αρκει αλλα ισως και να θελει παραπανω) και να δοκιμασεις. Θα σου αφησει περισσοτερο μολις τελειωσει αλλα για αρχη θελει λογικα παραπανω απο 47.7 που εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μα και να τα κρατησει που σιγουρα κραταει γιατι εμενα απο 150 περιπου Gb που ειχα στον ssd ελευθερα, εχει αφησει μετα το περας της εγκαταστασης 117 αρα σιγουρα κραταει καποια αρχεια. Τωρα που τα κραταει και αν μπορουν να σβηστουν δεν το ξερω και δεν το εχω ψαξει, στα games και installation folders του windows store ειναι λιγο μπερδεμενα ολα.

Hitman θα σου συνιστουσα να αφησεις οσο περισσοτερο χωρο μπορεις στον C (λογικα συμφωνα με τους υπολογισμους μου κανα 60αρι πρεπει να αρκει αλλα ισως και να θελει παραπανω) και να δοκιμασεις. Θα σου αφησει περισσοτερο μολις τελειωσει αλλα για αρχη θελει λογικα παραπανω απο 47.7 που εχεις.

Μονο τα γουιντος ειναι στον C  κ μερικες εφαρμογες-προγραμματα περιπου 1,5 γιγα οποτε μαλλον θελει ssd 240+ γιγα για να παιξει το παιχνιδι!Ξενερωσα,λολ...Τες παντ ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια :)

Δημοσ.

https://news.xbox.com/2017/06/02/gears-4-rise-of-the-horde/

Horde Update

Horde is getting a massive shakeup with the arrival of Rise of the Horde, with 15 brand new Horde Skills (three per Class) to collect, Level 6 skills, Loot Drops, tuning changes and new difficulty levels!

The new 15 skills arriving in Rise of the Horde focus on providing new ways to specialize the way you play your Class. The Scout has new abilities like Cloak to turn invisible in their quest to pick up Power, while Heavies can take the Berserker and Last Stand skills to deal more and take more damage with Heavy Weapons as they get lower on health.

Snipers can take Magic Bullet to get increasing headshot damage bonus rewards, Soldiers can use Siphon to earn more Power for Grenade plant kills, and Engineers can resupply their comrades with ammo when their Fortifications kill enemies with the new Salvage skill.

This is just a taste of some of the new Skills to collect this June. In addition, all your existing Skills can now be taken to Level 6, making them even stronger than ever before! A full list and breakdown of all 15 new skills are available on GearsofWar.com.

In addition, defeating Bosses now comes with rewards – each Boss Wave you defeat at Wave 30, 40 and 50 will drop a singular random Horde Skill. Harder difficulties increase the likelihood of a rare drop, so challenge yourself for the best chance at a high-quality Skill drop.

As with our last major update, we’ve also got more in store for Season Pass Holders. When the update lands on June 6th, Season Pass Holders will have an exclusive Gear Pack containing 5 of the new Horde Skills waiting in their inventory along with a bonus free Horde Expert Pack!

Read more at https://news.xbox.com/2017/06/02/gears-4-rise-of-the-horde/#zBMcmSjVIQ4gK3KT.99

Δημοσ.

Πωωω πρέπει να παίξουμε δηλαδή

Ετοίμασε τις ομάδες, ετοίμασε τα όπλα ετοιμασε το gold

Σταματάμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και ξεκινάει το grinding

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...