comfuzio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Βάλανε επιτέλους και για εμάς που πήγαμε 10 re-up κάτι! RE-UP 10 CREDITS BONUSES Today, we're excited to have launched a new server-side update for our fans that have already reached the incredible heights of Re-Up 10! Previously, reaching Re-Up 10 was the end of the levelling based Credit Bonuses, which awarded an extra Credits for every 5 levels. We've heard the feedback from our dedicated fans who have already reached the top of the Re-Up ladder, and our update today provides a new way to continue earning these bonuses beyond Re-Up 10. As of today, reaching Re-Up 10 is not the end. We've added 99 new levels to Re-Up 10, with each level awarding a Credit Bonus for levelling up. Each level takes a lot more experience than the standard Re-Up level requirements, but each one earned comes with a reward! This means players now have 99 extra opportunites to earn more Credit Bonuses as they play! *UPDATE* We have now reverted users above Re-Up 10 Level 1 to Re-Up 10 Level 1 to ensure all players have an opportunity to get their additional 99 Credit Bonuses. We haven't added a new Re-Up as part of this update, so the levelling at Re-Up 10 is purely about Credit Bonuses. Note: In order to get this update out to our players as quickly as possible, we needed to revert all players above Re-Up 10 Level 1 to offer 99 additional Credit Bonus opportunities. We are unable to offer retroactive rewards for any level above Re-Up 10 Level 1 that was achieved. Thank you for your understanding. Βάλανε λοιπόν άλλα 99 levels στο 10ο re-up αλλά κάθε level που παίρνω (από 1 στο 2) δίνει 500cr αντί για το παλιό που ήταν ανά 5 levels. Βέβαια κάθε level θέλει πολύ πιο πολύ xp από ήθελαν τα pre-10-re-ups. Εγώ πήγα ήδη 18 με ένα 50άρι που έπαιξα αλλά ενώ λέει ότι μας κατεβάσαν όλους στο 1 εγώ όταν μπήκα σήμερα ήμουν ήδη 5 και δεν νομίζω ότι μου έδωσαν τα credits του 2-3-4-5.... θα στείλω ticket στο support τους! Βάλανε και νέα packs και είχα τα credits να πάρω 33, έβγαλα στο 9ο αν δεν κάνω λάθος τον Tai αλλά μόνο μια φορά....θα ήθελα να τον έβγαζα παραπάνω για scrap....τα νέα αυτά weapon skins δεν λένε κάτι και δεν τα έβγαλα όλα για όλα τα όπλα αλλά δεν με καίει κι'ολας. Για την diner που λες ήταν **! Έπαιξα με randoms 1 τώρα και πήγαμε 50 χωρίς fail! Βέβαια οι 3 από τους 5 ήμασταν 10ο re-up και οι άλλοι 2 ο ένας 5ο και ο άλλος 9ο re-up. Με 2 turrets, 5 barriers και 2 stun guns την κρατάς για πλάκα!
logistoulis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Ήταν αναμενόμενο να κάνουν κάτι για τα 10 re ups, δε μπορούν να αφήσουν στεγνους αυτούς που στην ουσία παίζουν περισσότερο Εγώ ακόμα στο δρόμο για το 4ο είμαι, δεν ανησυχώ έχω μέλλον μπροστα μου Θα ήθελα πάντως να βάλουν το feral horde που παίζαμε και σε άλλες πίστες και γενικά να γίνει μέρος του κανονικού παιχνιδιού, γιατί έχει εχθρούς που σου χώνονται πιο επιθετικά και πέρα από το ότι είναι λιγότερο βαρετό τελειώνεις και πιο γρήγορα Αυτή τη περίοδο λέω να αναβαθμίσω και τον heavy.. (sniper όχι όμως) Να ρωτήσω τελικά θα παίξουν level 6 κάρτες; Και πότε;
comfuzio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει στάνταρ ημερομηνία, λένε ως το καλοκαίρι...τώρα πότε...
logistoulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 comfuzio δοκίμασες καθόλου αυτό το event? https://gearsofwar.com/en-us/community/news/march-horde-event γ@μάει, σκάνε μόνο ζόρικοι εχθροί και περίεργοι συνδυασμοί όπλων/εχθρών σε σχέση με το κλασσικό αλλά δεν πέτυχα ομάδα της προκοπής να αντέχουν Επίσης τώρα τελευταία βλέπω πολύ συχνά άτομα με πάρα πολλά re ups που δε ξέρουν να παίζουν... Εκνευριστικο
comfuzio Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Όχι καθόλου, άρχισα Uncharted 4 και The Last Of Us στο PS4 οπότε απέχω λίγο από το GOW4 1
logistoulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 καλά κι εγώ το έχω ρίξει σε ps4 φουλ, απλά είπα να παίξω και λίγο gow για να γουστάρω απλά είναι ωραίο το συγκεκριμένο mode, θα το ήθελα μόνιμη επιλογή 1
comfuzio Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 April update 8GB http://news.xbox.com/2017/04/04/gears-of-war-4-april-update/
comfuzio Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Είπα να παίξω σήμερα λίγο Gears για να πάρω Credits για τα Marcus Fenix packs και να δω τα νέα maps. Τα νέα maps για Horde είναι μάπα! Χειρότερα απλά δεν παίζουν! Για VS νομίζω είναι top αλλά για horde....πίκρα! Στην αρχή έπαιξα με τον Heavy, μακράν το πιο καλό class! Σχεδόν πάντα MVP, 300.000 scor μόνος μου και 500+ kills! Μετά είπα για λόγους τσιγκουνιάς να μην κάνω craft κάρτα για τον heavy αλλά να δω τι έχω από τα άλλα classes και να παίξω με αυτές τις κάρτες για XP, τι το ήθελα και διάλεξα Soldier? Ούτε με εντολή Σαμαρά δεν παίρνει kills!!! Είχα καιρό να παίξω Gears, δεν το ξέχασα το παιχνίδι στα σίγουρα και κοιτάζω μήπως του κάνανε κάποιο nerf και δεν το ήξερα! Μιλάμε με full skills + active reload ακόμα και ο engineer με το πιο μούφα όπλο(enforcer) έκανε kills! Από το wave 21 και μετά ήμουν θεατής... Οπότε για μένα τα classes με σειρά που μου αρέσουν: 1) Heavy 2) Scout 3) Engineer 4) Sniper 5) Soldier Τα 3 πρώτα παίζουν συνέχεια για το πιο είναι πιο καλό, πχ άμα παίζω scout και υπάρχει και 2ος scout τότε μου αρέσει πιο πολύ αυτό το class. Ο Engineer το ίδιο, αν είναι 2 και ο ένας είναι επιθετικός και ο άλλος generic/support τότε πιο πολύ μου αρέσει ο engineer! Και ο Heavy, πας με τερματισμένα skills και δεν σε νοιάζει τι είναι οι άλλοι! Ένα Turret να σου δώσουν μόνο ή ένα weapon locker lvl 3 και παίζεις μόνος σου
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σήμερα έχει σχεδόν 10GB update. Φυσικά και φτάσαμε τα 126GB(!) έλεος δλδ! Έτρεξα το benchmark για να δω τον driver 17.4.4 και το νέο patch, πάει όντως λίγο πιο καλά και είδα ότι με πιο παλιά patch & drivers έπιανε με το ζόρι 5,5GB vram στα 1440p full details. Τώρα έπιασε σχεδόν 7!
logistoulis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχουμε ram μη μασάς, αλίμονο στους πράσινους ΥΓ αυτή τη στιγμή είμαι έξω γλυφ και πίνω μπύρες με μπλουζάκι gears, φουλ προβληματικός 2
logistoulis Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 μου φαίνεται αυτή τη στιγμή η παιχνιδάρα κάνει 35 ψηφιακά στο store
hitman 21 original Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) μου φαίνεται αυτή τη στιγμή η παιχνιδάρα κάνει 35 ψηφιακά στο store To τσιμπησα,θενξ! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από hitman 21 original
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σήμερα έχει σχεδόν 10GB update. Φυσικά και φτάσαμε τα 126GB(!) έλεος δλδ! Έτρεξα το benchmark για να δω τον driver 17.4.4 και το νέο patch, πάει όντως λίγο πιο καλά και είδα ότι με πιο παλιά patch & drivers έπιανε με το ζόρι 5,5GB vram στα 1440p full details. Τώρα έπιασε σχεδόν 7! Βαλε και το χωρο που πιανει για να κανει install στον ssd την πρωτη φορα και εδεσες.. Ξερουμε αν υπαρχει τροπος ο φακελος στον οποιο σωζει προσωρινα το installation package να μπορει να μπει σε αλλο σκληρο; Γιατι αν αλλαξεις το χωρο αποθηκευσης που σωζει, βαζει και το παιχνιδι στον αλλο σκληρο και αλλαζοντας τους temp folder των windows δεν επηρεαζει τα παιχνιδια του Windows store.. Ελεος δηλαδη αν θες 160+ Gb για ενα νεο install στον ssd την κατσαμε την boat..
hitman 21 original Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Βαλε και το χωρο που πιανει για να κανει install στον ssd την πρωτη φορα και εδεσες.. Ξερουμε αν υπαρχει τροπος ο φακελος στον οποιο σωζει προσωρινα το installation package να μπορει να μπει σε αλλο σκληρο; Γιατι αν αλλαξεις το χωρο αποθηκευσης που σωζει, βαζει και το παιχνιδι στον αλλο σκληρο και αλλαζοντας τους temp folder των windows δεν επηρεαζει τα παιχνιδια του Windows store.. Ελεος δηλαδη αν θες 160+ Gb για ενα νεο install στον ssd την κατσαμε την boat.. Γτ σε μηχανικο δισκο δεν κανει?Υπαρχει θεμα?Ρωταω γτ εγω εκει του κανω εγκατασταση
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Οπως και αλλα παρομοια παιχνιδια ο ssd σου προσφερει λιγο καλυτερους χρονους οσον αφορα το φορτωμα πιστας-loading. Περαν τουτου οντως ειναι καλυτερο σε σκληρο δισκο ειδικα οταν πιανει τοσο πολυ χωρο. Βασικα αν δεν ασχοληθεις και με το multiplayer του τοτε το παιχνιδι ειναι για uninstall μολις τελειωσεις με το campaign. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα