Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκάει νέο update σήμερα στης 20:00 με event για τον Άγιο Βαλεντίνο 

http://news.xbox.com/2017/02/07/gears-4-celebrates-valentines-day/

We also have some huge updates coming this summer to Horde!

• New “Inconceivable” Difficulty (Campaign & Horde)
  • IronMan Mode (Campaign & Horde)
  • Level 6 skills for all class skills
  • More skills for existing classes
  • New achievements

Πιο δύσκολα από το insane....porcodio!!! 

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

6,68GB update για το pc και το changelog εδώ https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gears-of-war-4-february-update---launching-today/7da568c6-19e4-43a3-8351-35729694e4b4/posts

Edit: Πωωωω έχει φτάσει 102GB από 76 που ήταν στην αρχή....με βλέπω να αγοράζω 120άρι SSD μόνο και μόνο για το gears..... θέλω να δω πως θα σέρνεται το pc μου με μόνο 2GB free....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πάντως ειναι σπαστικό που σε αφηνουν στη μέση και φευγουν..... εχω δοκιμάσει soldier, sniper, heavy αλλα με τον scout ειναι απόλαυση... οταν σε σηκώνει και κανενας :P

Δημοσ.

Σκάει νέο update σήμερα στης 20:00 με event για τον Άγιο Βαλεντίνο 

http://news.xbox.com/2017/02/07/gears-4-celebrates-valentines-day/

Πιο δύσκολα από το insane....porcodio!!! 

το insane coop δεν ηταν τοσο δυσκολο, το προβλημα ηταν οτι καποια σημεια ηταν τελειως σπασμενα απο αποψη design. μεγαλυτερο θεμα ειχα με τον συμπαικτη μου που ηταν μετριος και χαναμε συνεχεια, παρα με τον βαθμο δυσκολιας του παιχνιδιου.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως ειναι σπαστικό που σε αφηνουν στη μέση και φευγουν..... εχω δοκιμάσει soldier, sniper, heavy αλλα με τον scout ειναι απόλαυση... οταν σε σηκώνει και κανενας :P

Κάνε μας add να παίζεις μαζί μας, το πάμε πάντα 50 εμείς στο insane.

Και ναι ο scout είναι ωραίος αλλά τώρα τον βαρέθηκα λίγο, να τρέχω για energy όλη την ώρα, πιο καλά μου αρέσει ο heavy που είναι OP σε όλα!

το insane coop δεν ηταν τοσο δυσκολο, το προβλημα ηταν οτι καποια σημεια ηταν τελειως σπασμενα απο αποψη design. μεγαλυτερο θεμα ειχα με τον συμπαικτη μου που ηταν μετριος και χαναμε συνεχεια, παρα με τον βαθμο δυσκολιας του παιχνιδιου.

Θα βάλουν άλλα 2 επίπεδα δυσκολίας είπανε οπότε να δούμε εκεί τι λέει :P

Δημοσ.

Καλά, δεν λες ότι χαρη σε μένα καταφέραμε να το τερματισουμε!! 

Μην αναφέρω πόσες φορές μου είπες να το αλλάξουμε σε easy....

Δημοσ.

Καλά, δεν λες ότι χαρη σε μένα καταφέραμε να το τερματισουμε!! 

Μην αναφέρω πόσες φορές μου είπες να το αλλάξουμε σε easy....

αφου δεν ενιωθες, γιαυτο το ελεγα. αλλιως θα το τελειωναμε σε κανα χρονο.  :devil:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το νέο patch https://gearsofwar.com/en-us/community/gears4-march-update

Added Pre-Game Lobbies - including map voting - to Core and Competitive playlists.

Core and Competitive matches now auto-return to searching for a match upon match completion

Improvements to the performance of the Gnasher. Read this article for more details.

Improved the King of the Hill rotation selections for Impact and Impact Dark

Player score is now retained when rejoining a Core/Competitive match in progress

Matchmaking suspension notices are now more detailed and specific

Added ability to rebind Cycle Camera, Camera Modes in Spectator (Windows 10)

Zombie “Brains” dialogue no longer triggers when picking up or dropping the Fabricator

Added a fix for rare cases where a match could be stuck at the opening scoreboard

Fixed a very rare issue that could cause a Core or Competitive matches to end for all users

Fixed an exploit allowing energy to be teleported on War Machine

Other miscellaneous fixes and improvements
Δημοσ.

Το έχουν παρακάνει με το πόσο χώρο θέλει στο PC, ξεκίνησε 76GB και έφτασε τα 110!!! 

Το έγραψα και στο forum τους, τα skins και αυτά τα maps της πλάκας δεν δικαιολογούν τα τόσα GB, πρέπει κάτι να κάνουν.

Σίγουρα αλλάξανε πολλά στους τόσους μήνες αλλά και πάλι 30φεύγα γίγα για 10 maps και μερικά skins? Με τόσα γίγα φτιάχνεις νέο παιχνίδι από την αρχή 

Δημοσ.

έχουμε developer's week? ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ανεβάσω λίγο τον heavy μου 

στο diner αναρωτιέμαι πώς θα είναι να στήσεις βάση.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...