comfuzio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Σκάει νέο update σήμερα στης 20:00 με event για τον Άγιο Βαλεντίνο http://news.xbox.com/2017/02/07/gears-4-celebrates-valentines-day/ We also have some huge updates coming this summer to Horde! New “Inconceivable” Difficulty (Campaign & Horde) IronMan Mode (Campaign & Horde) Level 6 skills for all class skills More skills for existing classes New achievements Πιο δύσκολα από το insane....porcodio!!!
comfuzio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 6,68GB update για το pc και το changelog εδώ https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gears-of-war-4-february-update---launching-today/7da568c6-19e4-43a3-8351-35729694e4b4/posts Edit: Πωωωω έχει φτάσει 102GB από 76 που ήταν στην αρχή....με βλέπω να αγοράζω 120άρι SSD μόνο και μόνο για το gears..... θέλω να δω πως θα σέρνεται το pc μου με μόνο 2GB free....
Cyber_Spartacus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 πάντως ειναι σπαστικό που σε αφηνουν στη μέση και φευγουν..... εχω δοκιμάσει soldier, sniper, heavy αλλα με τον scout ειναι απόλαυση... οταν σε σηκώνει και κανενας
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σκάει νέο update σήμερα στης 20:00 με event για τον Άγιο Βαλεντίνο http://news.xbox.com/2017/02/07/gears-4-celebrates-valentines-day/ Πιο δύσκολα από το insane....porcodio!!! το insane coop δεν ηταν τοσο δυσκολο, το προβλημα ηταν οτι καποια σημεια ηταν τελειως σπασμενα απο αποψη design. μεγαλυτερο θεμα ειχα με τον συμπαικτη μου που ηταν μετριος και χαναμε συνεχεια, παρα με τον βαθμο δυσκολιας του παιχνιδιου. 1
comfuzio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 πάντως ειναι σπαστικό που σε αφηνουν στη μέση και φευγουν..... εχω δοκιμάσει soldier, sniper, heavy αλλα με τον scout ειναι απόλαυση... οταν σε σηκώνει και κανενας Κάνε μας add να παίζεις μαζί μας, το πάμε πάντα 50 εμείς στο insane. Και ναι ο scout είναι ωραίος αλλά τώρα τον βαρέθηκα λίγο, να τρέχω για energy όλη την ώρα, πιο καλά μου αρέσει ο heavy που είναι OP σε όλα! το insane coop δεν ηταν τοσο δυσκολο, το προβλημα ηταν οτι καποια σημεια ηταν τελειως σπασμενα απο αποψη design. μεγαλυτερο θεμα ειχα με τον συμπαικτη μου που ηταν μετριος και χαναμε συνεχεια, παρα με τον βαθμο δυσκολιας του παιχνιδιου. Θα βάλουν άλλα 2 επίπεδα δυσκολίας είπανε οπότε να δούμε εκεί τι λέει
comfuzio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παίζει ρόλο όλοι μαζί είμαστε pc-xbone εγώ παίζω και από τα 2
comfuzio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Comfuzio πάντα και παντού (εκτός twitch που κάποιος μ@λ@κ@ς μου το έφαγε )
fearbit Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 το insane coop δεν ηταν τοσο δυσκολο, το προβλημα ηταν οτι καποια σημεια ηταν τελειως σπασμενα απο αποψη design. μεγαλυτερο θεμα ειχα με τον συμπαικτη μου που ηταν μετριος και χαναμε συνεχεια, παρα με τον βαθμο δυσκολιας του παιχνιδιου. Καλά, δεν λες ότι χαρη σε μένα καταφέραμε να το τερματισουμε!! Μην αναφέρω πόσες φορές μου είπες να το αλλάξουμε σε easy....
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, δεν λες ότι χαρη σε μένα καταφέραμε να το τερματισουμε!! Μην αναφέρω πόσες φορές μου είπες να το αλλάξουμε σε easy.... αφου δεν ενιωθες, γιαυτο το ελεγα. αλλιως θα το τελειωναμε σε κανα χρονο.
comfuzio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Σήμερα το νέο patch https://gearsofwar.com/en-us/community/gears4-march-update Added Pre-Game Lobbies - including map voting - to Core and Competitive playlists. Core and Competitive matches now auto-return to searching for a match upon match completion Improvements to the performance of the Gnasher. Read this article for more details. Improved the King of the Hill rotation selections for Impact and Impact Dark Player score is now retained when rejoining a Core/Competitive match in progress Matchmaking suspension notices are now more detailed and specific Added ability to rebind Cycle Camera, Camera Modes in Spectator (Windows 10) Zombie “Brains” dialogue no longer triggers when picking up or dropping the Fabricator Added a fix for rare cases where a match could be stuck at the opening scoreboard Fixed a very rare issue that could cause a Core or Competitive matches to end for all users Fixed an exploit allowing energy to be teleported on War Machine Other miscellaneous fixes and improvements
comfuzio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το έχουν παρακάνει με το πόσο χώρο θέλει στο PC, ξεκίνησε 76GB και έφτασε τα 110!!! Το έγραψα και στο forum τους, τα skins και αυτά τα maps της πλάκας δεν δικαιολογούν τα τόσα GB, πρέπει κάτι να κάνουν. Σίγουρα αλλάξανε πολλά στους τόσους μήνες αλλά και πάλι 30φεύγα γίγα για 10 maps και μερικά skins? Με τόσα γίγα φτιάχνεις νέο παιχνίδι από την αρχή
logistoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 τι διάολο κατεβάζω 8.67 GB? έχουμε και νέες πίστες; και αν ναι ποιες; EDIT https://www.youtube.com/watch?v=PT4cqT6wiZ8
logistoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 έχουμε developer's week? ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ανεβάσω λίγο τον heavy μου στο diner αναρωτιέμαι πώς θα είναι να στήσεις βάση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα