Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

11ε? τεσπα..

θα κάνουν event με νέες πίστες να παίξουμε κάνα δυο 50αρια? 

εντιτ

ρε συ τα ελιτ πακς τα βλέπω ακόμα στα 3500.. (ή δεν έχει περάσει ακόμα η ώρα για να εφαρμοστούν οι αλλαγές; )

το λέω γιατί είδα armored anya και ψήθηκα, αφού με ξέρεις ότι κατεβαίνω με anya 

edit2

από ότι βλέπω δεν έχουν εφαρμόσει ακόμα αλλαγές στις τιμές και από ότι βλέπω έχει developer's event, οπότε ψήσου (λογικά παίζεις ήδη..) είμαι lv1 από το reup που είχα κάνει τη τελευταία φορά που παίξαμε μαζί, λογικά σε με 3-4 τέτοια κάνω κι άλλο reup 

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Onyx Gold Gear Pack 13~15/1  με 2000 credits  https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/onyx-gold-gear-pack-available-january-13th---16th/a5ef7ac2-8799-4094-b20a-ad3630e3dd91/posts

θα κάνω σε λίγο stream στο twitch.tv/OGComfuzio άνοιγμα τέτοιων packs αλλά και του airdrop που δίνουν σε εμάς που έχουμε season pass

Δημοσ.

Άνοιξα 25 packs και πήρα όλους τους νέους chars και όλα τα νέα skins! Πολλά duplicates βέβαια και έβγαλα τρελό scrap, λέω να τερματίσω όλα τα μπλε skills και να μου μείνουν μόνο μερικά μοβ. Είχαν δεν είχαν μου τα ρούφηξαν τα credits! Από 62k έπεσα στα 18k αλλά νομίζω άξιζε! Βέβαια ακόμα και τώρα άφαντο το airdrop του season pass :( 

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν αξίζει, 1000 φορές insane με καλό team παρά hardcore με randoms και με x1 xp....αν έκανε το bounty x2 όπως το παλιό event θα άξιζε αλλά τώρα όχι

Δημοσ.

Πάντως ωραίες οι νέες πίστες..

Εγώ θα κάτσω να παίξω νορμάλ και 20αρια μη σου πω να ανεβάσω τον μηχανικό, insane δεν είναι σε hardcore σαν 2ος ίσα ίσα να επισκευάζει και να κάθεται σε κανα turret ίσως..

Αλλά μέχρι να πάει lv5 τουλάχιστον δεν είναι για πολλά πολλά να τον κατεβάσω με τα big boys

Τουλάχιστον 10αρισα τον scout

Δημοσ.

Ο engineer είναι πίκρα να ανέβει με randoms...θα σου σπάνε τα νεύρα που θα φτιάχνουν οι άλλοι items κτλ, οπότε σαν πρώτο skill πάρε το repair tool efficiency και μετά discounts (1ο turret, 2o barrier & 3o decoy)

Δημοσ.

Ε τι να κάνω; Να έρθω να παίξουμε insane με τον lv1 μηχανικό; Δε θα φτάσουμε μακριά

Για αυτό σου λέω 20αρια bounties στο νορμάλ που είναι ρεαλιστικά εύκολα

Δημοσ.

Παίξε ως 2ος μηχανικός, είδες πως πήγαμε την άλλη φορά που εγώ είχα μόνο κάρτες για το sentry? Πρώτος σε kills βγήκα αλλά ήθελε οπωσδήποτε και άλλον έναν με πλήρη discount στα υπόλοιπα 

Δημοσ.

Τελικά ήρθε το airdrop, 20 packs ήταν με 3 κάρτες το κάθε ένα.

Μου έδωσε 2-3 νέους χαρακτήρες και πολλά weapon skins, βασικά μόνο τέτοια είχε μέσα και καθόλου horde skills ή bounties. Βέβαια έβγαλα πάρα πολλά διπλά-τριπλά και skins που είχα βγάλει από τα Onyx Gold Gear Packs

Δημοσ.

Ανεβάζω στο YT μερικά vids από easter eggs που έκανα και εγώ.

Να πω ότι δεν τα ανακάλυψα αλλά τα είδα στο YT και είπα να τα κάνω και εγώ. 

Ο βασικός λόγος ήταν ότι ήθελα να κάνω το campaign στο insane και το όπλο που δίνει το Easter egg με τον Dom & Maria είναι τρομερά OP! 1 shot/kill τα πάντα, ακόμα και συμπαίκτες!

Να πω ότι τα vids για κάποιον λόγο δεν τρέχουν καλά, εγώ όταν έπαιζα δεν είχα framedrops ή τα κολλήματα που φαίνονται στο video

Επίσης το easter egg αυτό για να πιάσει θέλει να υπάρχουν εχθροί, το λέω γιατί στην αρχή τους καθάριζα και δεν μου δούλευε και το έκανα αρκετές φορές μέχρι να μου πετύχει.

Εδώ είναι το Carrier Boss το οποίο έφυγε άκλαυτο! 

Και τέλος το easter egg με τον Cole Train

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...