comfuzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Repair tool efficiency, Turret cost & health, Barrier health και την τελευταία θα κάνω test μιας που από όταν τον πήγα 10 δεν έπαιξα με 5 skills αλλά θέλω να δω Sentry fire rate (20% την έχω για τώρα) ή Barrier/Decoy cost. Και βλέπω όλους τους άλλους engineers να παίζουν χωρίς health σε οτιδήποτε παρά μόνο cost, εμένα δεν μου αρέσει αυτό, γιατί σπάνε εύκολα ενώ τα δικά μου μένουν έστω και με βαριές ζημιές αλλά αν παίξω μόνο με cost κάρτες ίσως πάρω και το Sentry cost και μετά θα παίρνω kills εύκολα με τον engineer
comfuzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Και ναι επιτέλους 10 level και στα 5 Classes! Κάηκα λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε αλλά άξιζε.
comfuzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Όχι ακόμα, νομίζω κατά της 8 θα το σταματήσουν αλλά εγώ τώρα δεν θα παίξω άλλο εν αναμονή του event
comfuzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τέλος η Developers Playlist Καλά ήταν όσο κράτησε. Μέσα σε 7 μέρες πήγα όλα τα Classes 10. Φυσικά και δεν ήμουν σε όλα χαμηλά αλλά μου είχε πάρει 1,5 μήνα να πάω 7 τα πιο πολλά και 3 τον sniper και μέσα σε 7 μέρες, μάλλον 6 γιατί την πρώτη δεν έπαιξα και την μισή δεύτερη έπαιζα insane, τα πήγα όλα τέρμα. Έκανα και 2 re-ups και είμαι σχετικά κοντά για άλλο 1. Έφτασα και http://prntscr.com/dj0bmo τόσα credits
logistoulis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τι event περιμένουμε πλέον και μαζεύεις όλο αυτό το θησαυρό;
comfuzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Gearmas και UIR packs. Δεν ξέρω πότε αρχίζει ή τι έχουν μέσα πέραν των UIR char, ξέρω όμως ότι θα κοστίζουν 1000 και 2000 credits αντίστοιχα οπότε τα κρατάω
logistoulis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ψιλοανέβηκα αυτές τις μέρες στο πολύ χαλαρό, ο scout μου είναι 6 και ελπίζω σύντομα 7 δε ξέρω αν θα επιμείνω να τον πάω 10 ή θα αρχίσω να ανεβάζω και μηχανικό, θέλει πολλή δουλειά από το 7 στο 10 και δεν πεθαίνω και για 5 κάρτες στο συγκεκριμένο class τελευταία φορά βγάλαμε 3 άτομα στο πολύ χαλαρό ένα 50αρι normal, σε normal ο scout είναι αθάνατος και είχα πάρει πολύ από το παιχνίδι επάνω μου (250Κ σκορ στο τελος, 170Κ ο δεύτερος και 120Κ ο μηχανικός) στο τελευταίο wave πήγε να μας τα χαλάσει το ελικοπτεράκι, αλλά πήγα και χώθηκα κάτω από ένα υπόστεγο και το βάραγα άνετα οι άλλοι αρχικά πήγαν να το χτυπήσουν στα ανοικτά και πέρα από το ότι τους έριχνε εύκολα έσπαγε και τα turret, ευτυχώς αυτός ο μηχανικός που έπαιζα είχε βγάλει ένα σωρό level 4 και ευτυχώς μάζευα κι εγώ ό,τι έσπαγε και με deposit bonus το energy ήταν πάντα αύθονο απλά πολύ τρέξιμο ο scout, πέρα δώθε όλη την ώρα... επίσης στην αρχή μέχρι να ξεκουμπιστεί ένας ηλίθιος soldier που μάζευε το energy είχα θέμα γιατί πρώτα έπρεπε να είμαι κοντά του και να κονταροχτυπιόμαστε για να πάρω εγώ την ενέργεια είχαμε και έναν 2ο scout που βοηθούσε τη κατάσταση αλλά την έκανε στο 20 (προφανώς λόγω bounty) θα κάτσω να 7αρισω αυτά τα 2 class, ίσως και heavy για να έχω μάχιμες επιλογές και μετά το 10 όποτε έρθει με τον καιρό... δε με αγχώνει. ο στρατιώτης ήθελα να πάει 10. επίσης έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου να πάω και το hammer σε lv 4, θέλω ένα 3χιλιαρο parts για να το πετύχω, έχω 2+ χιλιάρικα θα το δω κι αυτό.. αλλά δε θέλω να ξεμείνω και από parts γιατί πάντα θέλω να μπορώ να φτιάχνω απλά skills και bounty ανάλογα τα κέφια
comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Gearmas Pack με 400 credits https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gearsmas-has-arrived-december-16th-2016---jan-4th-2017/029cc659-5832-4136-938b-8d567b7e6043/posts
comfuzio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα που μου έχει χαλάσει ο ένας controller του xbox one και τον έχω στείλει για replace στην m$ είχα ένα θεματάκι όταν έρχεται εδώ ο κολλητός μου για να παίξουμε gears, 1 μόνο controller για 2 άτομα. Όπως έχω γράψει πριν από καιρό αυτό το παιχνίδι δεν βολεύει με KB/Mouse, δλδ το mouse βολεύει όταν είσαι σε turret αλλά γενικά δεν είναι βολικός συνδυασμός. Έχω και ένα PS4 που τρώει η σκόνη και είπα μπας και παίζει το DS4 με το gears...κανονικά δεν έπαιζε αλλά βάζοντας το InputMapper τρέχει κανονικά! Παίζω Gears στο PC με το DS4 controller! Για όποιον έχει το game και δεν έχει xbox one και τον controller αλλά έχει PS4 παίζει μια χαρά! απλά πολύ τρέξιμο ο scout, πέρα δώθε όλη την ώρα... επίσης στην αρχή μέχρι να ξεκουμπιστεί ένας ηλίθιος soldier που μάζευε το energy είχα θέμα γιατί πρώτα έπρεπε να είμαι κοντά του και να κονταροχτυπιόμαστε για να πάρω εγώ την ενέργεια Και με αφορμή αυτό που είπες εδώ, ναι αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα του παιχνιδιού. Ακόμα και παίχτες με 1-2re-ups παίζουν σαν να μην έχουν παίξει ποτέ και χαλάνε το παιχνίδι σε όλους τους άλλους. Αδυνατούν να καταλάβουν το γιατί πρέπει ο scout ακόμα και αν δεν έχει το deposit bonus να κάνει το Pickup του energy. Αλλά δεν τους νοιάζει κι'όλας να μάθουν αφού στο 20 την κάνουν και σκέφτονται "ας τα πάρω να πάρω το ribbon για πιο πολύ XP". Τα 3 από τα 5 classes απαιτούν να είσαι σε party που νιώθει και μιλάω για Scout, Engineer και Heavy με τον Heavy όχι και τόσο πολύ αλλά μου έτυχε όπως έγραψα και πιο παλιά να βγάζει ο engineer turret για τον εαυτό του και όχι για τον Heavy, ο Heavy με maxed out Turret Damage 50% + Marked Damage 50% είναι σαν να βαράει με 2 Turrets μαζί. O Soldier και ο Sniper είναι λίγο πιο ελεύθερα classes, πχ ο Soldier ένα wall θέλει για cover και σφαίρες, βασικά όλες τις σφαίρες του map.... αλλά δεν τον νοιάζει να υπάρχει Turret ή όχι. Ο Sniper και αυτός κάπου για cover για να βλέπει να βαράει headshots. Ενώ με τον Engineer ένα barrier να σου βγάλει ένας άσχετος πάει αλυσίδα μετά στραβά όλο το παιχνίδι και για μένα όταν παίζω Engineer και μου βγάλει κάποιος άλλος Barrier ή Turret ή whatever είναι instaquit. Δεν κοιτάζω ούτε bounty ούτε πόσο κοντά είμαι για levels κτλ. Μου χαλάνε το παιχνίδι; Το χαλάω και εγώ.
comfuzio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 4400 credits τα UIR packs! https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/join-the-uir-with-the-new-uir-gear-pack-on-12-22/19f45ff2-1a09-47b4-95c0-0470f58aba2e/posts
Donacgreece Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ερώτηση. Το πήρα και εγώ χθες στο pc. Ο αδερφός μου σκέφτεται αυτές τις μέρες να πάρει xbox. Έχουμε ένα account. Θα μπορούμε να παίζουμε μαζί; εγώ στο pc και αυτός στον xbox? Η Μόλις ανοίγει ο ένας θα πετάει τον άλλο έξω;
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να το αγοράσω για το pc , απο θέμα ιστορίας πηράζει που δεν έχω παίξει τα προηγούμενα η θα χάσω κατι οσο αφορά το campaign λεω ? , απο εκει και πέρα το multiplayer του ειναι καλό σε κρατάει ενοω να ασχοληθείς αφου τελειώσεις το campaing και απο performance πως παει
comfuzio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να το αγοράσω για το pc , απο θέμα ιστορίας πηράζει που δεν έχω παίξει τα προηγούμενα η θα χάσω κατι οσο αφορά το campaign λεω ? , απο εκει και πέρα το multiplayer του ειναι καλό σε κρατάει ενοω να ασχοληθείς αφου τελειώσεις το campaing και απο performance πως παει Όχι δεν πειράζει που δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα, λόγο του ότι αυτή η ιστορία είναι 25 χρόνια μετά το 3 δεν το βλέπεις και ως συνέχεια αλλά αν το πάρεις digital λογικά θα σου δώσει και τα 1-2-3-judgement για το xbox 360/one. Το MP έχει 2 modes το versus που και αυτό με την σειρά του έχει deathmatch/king of the hill etc και το Horde, εγώ παίζω μόνο Horde το οποίο είναι 5 classes και κάνεις 50 waves με την παρέα σου ή randoms και παίρνεις xp/class xp και Credits. Δεν έχει pay 2 win ότι έχει το store είναι Packs με skins αρκετά από τα οποία packs τα αγοράζεις με credits που βγάζεις από το horde/versus ή και με real λεφτά (δεν συνιστάται το τελευταίο) Ένα μόνο να πω ότι αξίζει το season pass γιατί βάζουν κάθε μήνα event για τα 2 maps που θα δίνουν κάθε μήνα για 1 χρόνο και έχει χ2 xp/credits και επειδή δεν βλέπω να παίζει ποτέ σε εκπτώσεις το season pass θα έλεγα αν μπορείς να πάρεις κάποιο bundle με αυτό. Φαντάσου ότι επί 1 και μισό μήνα είχα τα 5 classes στο horde 3~7 level (cap 10) και στις 7 μέρες του event τα πήγα όλα 10! Ερώτηση. Το πήρα και εγώ χθες στο pc. Ο αδερφός μου σκέφτεται αυτές τις μέρες να πάρει xbox. Έχουμε ένα account. Θα μπορούμε να παίζουμε μαζί; εγώ στο pc και αυτός στον xbox? Η Μόλις ανοίγει ο ένας θα πετάει τον άλλο έξω; Να σου πω εγώ τι έχω κάνει και παίζω και από τα 2 συστήματα με 1 αγορά. Στο xbox one έχω 2 accounts και το main account έχει το παιχνίδι φυσικά σε digital, με το ίδιο account main έχω περάσει στο pc το παιχνίδι και στην εφαρμογή xbox πέρασα και το 2ο account, ανοίγω το game στο xbox one με το main account και στο pc με το δεύτερο account και έτσι παίζουμε και οι 2 ταυτόχρονα (να πω ότι ο κολλητός μου παίζει από το pc και γω στο xbox). Θα έλεγα να έχετε και οι 2 controller γιατί kb/mouse δεν βολεύουν και αν δείτε πιο πάνω έγραψα πως στο pc παίζει με το input mapper και το DualShock 4 του PS4 μια χαρά!
Donacgreece Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Όχι δεν πειράζει που δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα, λόγο του ότι αυτή η ιστορία είναι 25 χρόνια μετά το 3 δεν το βλέπεις και ως συνέχεια αλλά αν το πάρεις digital λογικά θα σου δώσει και τα 1-2-3-judgement για το xbox 360/one. Το MP έχει 2 modes το versus που και αυτό με την σειρά του έχει deathmatch/king of the hill etc και το Horde, εγώ παίζω μόνο Horde το οποίο είναι 5 classes και κάνεις 50 waves με την παρέα σου ή randoms και παίρνεις xp/class xp και Credits. Δεν έχει pay 2 win ότι έχει το store είναι Packs με skins αρκετά από τα οποία packs τα αγοράζεις με credits που βγάζεις από το horde/versus ή και με real λεφτά (δεν συνιστάται το τελευταίο) Ένα μόνο να πω ότι αξίζει το season pass γιατί βάζουν κάθε μήνα event για τα 2 maps που θα δίνουν κάθε μήνα για 1 χρόνο και έχει χ2 xp/credits και επειδή δεν βλέπω να παίζει ποτέ σε εκπτώσεις το season pass θα έλεγα αν μπορείς να πάρεις κάποιο bundle με αυτό. Φαντάσου ότι επί 1 και μισό μήνα είχα τα 5 classes στο horde 3~7 level (cap 10) και στις 7 μέρες του event τα πήγα όλα 10! Να σου πω εγώ τι έχω κάνει και παίζω και από τα 2 συστήματα με 1 αγορά. Στο xbox one έχω 2 accounts και το main account έχει το παιχνίδι φυσικά σε digital, με το ίδιο account main έχω περάσει στο pc το παιχνίδι και στην εφαρμογή xbox πέρασα και το 2ο account, ανοίγω το game στο xbox one με το main account και στο pc με το δεύτερο account και έτσι παίζουμε και οι 2 ταυτόχρονα (να πω ότι ο κολλητός μου παίζει από το pc και γω στο xbox). Θα έλεγα να έχετε και οι 2 controller γιατί kb/mouse δεν βολεύουν και αν δείτε πιο πάνω έγραψα πως στο pc παίζει με το input mapper και το DualShock 4 του PS4 μια χαρά! ωραία ευχαριστώ. Αυτό θα κάνουμε και εμείς. Ναι έχω και εγώ one controller στο pc. Οπότε θα είμαστε εντάξει. Κάτι ακόμα. Θα χρειαστώ και το pc xbox live κάρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα