Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε μήνα παίζει αυτό το σκηνικό με τις νέες πίστες; Είχε και τον προηγούμενο;

Εγώ τώρα που τελείωσα τον soldier θα συνεχίσω με scout και μηχανικό

Θα κατεβάζω soldier μόνο για τους μεγάλους χαμους αν παίζουμε insane και κάποια στιγμή θα πάω και το hammer level 4, 5 δε νομιζω να το πάω ποτέ, αλλά το 4 είναι αρκετά εφικτό θέλει 3000 parts που αργά ή γρήγορα θα μου περισσέψουν

Επίσης αν δε παίζω με hammer θα ανεβασω και το skill με τη μεγάλη γεμιστήρα, να κάνω ένα καλό active και να ρίχνω χωρίς reload χαμό

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι είχε και τον προηγούμενο αλλά Σ/Κ μόνο και δεν είχα παίξει τότε, λογικά θα έχει κάθε φορά που θα βάζουν νέους χάρτες και δεν ξέρω αν θα κάνουν τίποτα event για τώρα που θα έχουμε γιορτές. Αν και μπορώ να πω ότι μέσα σε αυτήν την "βδομάδα" καταφέρω να τα πάω όλα 10 δεν ξέρω τι θα κάνω στο event (αν βάλουν πάντα). Ίσως παίζω απλά για να κάνω τα re-ups με ότι να'ναι class(πλην sniper). Έχω μαζέψει ως τώρα 50.000credits και περιμένω να βάλουν τα νέα packs λογικά θα βγάλω κάποια epics/legendary/rare και πάρα πολύ scrap, θέλω όμως για τα rare/epic skills κάρτες, τα απλά αν θυμάμαι καλά τα έχω τερματίσει όλα ή αν όχι όλα 1-2 θα μου έχουν μείνει.

Για αυτό που λες με την μεγάλη γεμιστήρα, το active reload κρατάει από ότι βλέπω λίγο χρόνο οπότε χαμένο θα πάει και οι πιο πολλοί soldiers που βλέπω δεν παίζουν τόσο με το lancer (στα juvies ναι για το πριόνι) όσο με hammerburst το οποίο είναι OP με τα skills του soldier, πράγμα που θα δοκιμάσω αύριο και θα αφήσω στο τέλος τον heavy ο οποίος είναι και ο πιο cool με το turret damage up

Δημοσ.

δεν ξερω αν φταιει οτι παιζω co-op campaign στο insane, αλλα το παιχνιδι μεχρι τωρα ειναι τελειως βαρετο.

θυμαμαι τα 2 πρωτα ηταν διασκεδαστικα, το 3ο μαπα, το 4ο μεχρι στιγμης φαινεται μια απο τα ιδια...

Δημοσ.

Το campaign στην αρχή ξεκινάει πιο ήρεμα με τα ρομπότ και από ένα σημείο μέχρι το τέλος γίνεται χαμός

Δε θα έλεγα ότι είναι κακό, το gameplay κλασικά γνωστό με κάποιες βελτιώσεις.

Αλλά για ένα shooter που όπως όλα τα γνωστά shooter έχει ως απώτερο στόχο το online το campaign του είναι παραπάνω από καλό και δεν υπάρχει απλά για να υπάρχει.

Στο τέλος όμως ο στόχος είναι να ασχοληθείς με online είτε vs είτε horde που παίζουμε εγώ και ο confusio.

Εκεί παίζουν οι πιο μεγάλες συγκινήσεις.

Το gameplay του παιχνιδιού αν και ουσιαστικά ίδιο εδώ και δέκα χρόνια είναι θεικό, δε το βαριέμαι.

Και στο horde που μπορείς να αναβαθμίζεσαι έχεις και κάποιο στοχο να συνεχίζεις να παίζεις, ώστε να μπορείς να κατέβεις σε δύσκολα horde με υπερομαδες

@ confusio

Τη περασμένη βδομάδα είχε το vs μεταξύ κονσολών και pc, έπαιξα λίγο από αυτό

Απλά ήθελα να ξέρω αν κάθε μήνα που θα δίνουν νέες πίστες θα γίνεται αυτό το σκηνικό. Αν είναι έτσι είναι καλής φάση να ανεβασω (μέσω εσένα πάντα που έχεις early access :P ) τα class μου έστω και μετά από κάποιο καιρό.

Δεν καίγομαι να τα ανεβασω όλα άμεσα δε μπορώ κιόλας, αλλά σε βάθος χρόνου που σκοπεύω να παίζω είναι καλή ευκαιρία αν κάθε μήνα υπάρχουν μέρες με διπλό xp

Με το παιχνίδι μας χθες έβγαλα περισσότερα από ότι όλη τη βδομάδα που έπαιζα καθημερινές

Ο χθεσινος scout πάντως αν και δεν ήταν ο ιδανικός scout (δεν είχε deposit bonus, ούτε έκανε χαμό με το overkill) ήταν τίμιος παίκτης μας ξελασπωσε και καλύτερα που ήμασταν μόνο 3, περισσότερο xp

• Like 1
Δημοσ.

Το campaign δεν το έχω παίξει ακόμα στο insane, πιάστηκα με το Horde και το άφησα στην άκρη. Στα πιο παλιά gears δεν είχα παίξει ποτέ Horde ή γενικά on-line μόνο σε αυτό εδώ τώρα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ (όχι δεν φαίνεται από την καθημερινή μου φλυαρία!). Έχω κατά νου να παίξω το campaign στο insane για τα achievements αλλά αν θυμάμαι καλά από τα προηγούμενα gears σε insane δεν είναι ότι ξεκινάω σήμερα και τελειώνω αύριο...το 2 αν δεν κάνω λάθος μου πήρε κανά μήνα σε co-op γιατί είχε κάτι σημεία που δεν μπορούσα να το περάσω με 2 άτομα, μία ο ένας έπεφτε μια ο άλλος και τελικά τα περάσαμε βγάζοντας τον 2ο παίχτη για εκείνο το checkpoint.

@logistoulis 

Θέλουν το versus να το κάνουν μόνιμο με παίχτες και από τα 2 συστήματα και όχι σαν event λίγων ημερών γιατί μου λένε τα παιδιά που παίζω μαζί ότι το pc versus community είναι υπερβολικά μικρό. Για μένα αδιάφορο εντελώς το versus. 

Τώρα για το διπλό xp δεν έχω πρόβλημα όποιος θέλει να τον κάνω invite σε developers playlist να ανέβει γρήγορα μου λέει και το κάνω. Και μιλάμε για διπλό xp και στο bounty, τα 50.000 γίνονται 100.000, φαντάσου χθες έκανα re-up και είμαι ήδη 90 ... 2 50άρια να παίξω και πάω για re-up και πάλι

Δημοσ.

Εγώ πάντως από τη μερα που παίζαμε 35 waves insane η ζωή μου έχει αλλάξει όλα τα άλλα επίπεδα δυσκολίας μου φαίνονται εύκολα

Χθες δηλαδή 3 άτομα στο normal μου φάνηκε παιχνιδακι

Το campaign όμως είναι χειρότερο γιατί δεν έχεις όλα τα buffs που μπορεί να έχεις στο horde, από την άλλη στο horde όταν οι εχθροί στο τέλος έχουν επί 2.5 damage/health/accuracy είναι πανδυσκολο

Το βράδυ πριν κοιμηθώ κατέβηκα για 20αρα bounty με scout πήγα κοντά στο swarmark με το overkill και το κατέβασα μόνος μου για πλάκα

Δημοσ.

Χθες έπαιξα πολύ λίγο, σήμερα μπήκα για ένα 20άρι ίσα ίσα για να πάω 100 και να κάνω το 4ο re-up, το οποίο και έκανα.

Αν έχω χρόνο σήμερα θα λιώσω με τον soldier να τον πάω 10 και αυτόν και να μου μείνει ο heavy ο οποίος με το turret dmg ((30%) προς το παρών), marked damage (50%), +10 explosive rounds και 100% damage on explosives είναι OP! Με mark και boomshot/torque bow/RL4-Salvo/Dropshot (150% dmg up) ρίχνω τα πάντα εύκολα οπότε και χωρίς το double xp event θα τον πάω 10 σχετικά εύκολα 

Δημοσ.

Τέλος και ο Soldier! Τώρα μόνο 2 levels στον Heavy, ίσως το έχω ως αύριο να τον πάω και αυτόν 10.

Θα έλεγα από τα classes σειρά που μου αρέσουν:

1)Scout, με διαφορά το πιο ωραίο class, στο hardcore/insane αλλάζω τρόπο παιχνιδιού και από main/solo dd περιορίζομαι στο pick up energy 2-3 enemies πριν το τέλος. Χωρίς engineer πας 50 στα δύσκολα, χωρίς scout δεν πας πουθενά.

2)Engineer, αυτός δεν θέλει αλλαγή playstyle θέλει όμως υπομονή, μπορεί στα πρώτα 20-25 waves να είναι τουρίστας αλλά μετά σπέρνει, βέβαια θέλει καλό scout.

3)Heavy, με turret damage, marked damage και όλα τα άλλα καλούδια που έχει για τα εκρηκτικά είναι ο πιο καλός DD. Δεν πας insane για κανέναν λόγο χωρίς heavy. Το insane βγαίνει, το έχω βγάλει δλδ, με Scout, Engineer & Heavy σχετικά άνετα.

4)Soldier, ίσως τον έβαζα και στο τέλος ΑΝ βάλουν στον sniper κάποιο skill να μην τρέμει η εικόνα στα βήματα των εχθρών. Είναι το class των ΑΝ, ΑΝ πιάσεις active reload και ΑΝ είναι εκείνη την ώρα εχθροί μπροστά σπέρνει θάνατο. Αλλά πολλά τα ΑΝ και ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι που λέμε.

5)Sniper, και αυτός με ένα μόνο ΑΝ του βάλουν το skill να μην τρέμει η εικόνα είναι άνετα πιο καλός από soldier, με το explosive headshot και το headshot damage τα έχει όλα μονόβολα. Στα bosses είναι ολίγον τουρίστας. Σε περίπτωση που όντως βάλουν κάτι τέτοιο τότε τον ανεβάζω στην 4ή θέση αλλά λίγο χλωμό.

Δημοσ.

o soldier δεν είναι ο καλύτερος αλλά είναι ο πιο ισορροπημένος

2 τα αν:

active & cover οκ, cover δε σου αρέσει να παίζεις, το active αν έχεις συνηθίσει ένα μόνο όπλο το κάνεις με κλειστά μάτια δε κοιτάς καν τη μπάρα 

ΑΛΛΑ

1) δε χρειάζεται να ψάχνει το overkill ή το lancer από εχθρούς πάντα παίζει με τα δικά του οπότε και να πεθάνει καλύτερα αν δεν επηρεάζει το γύρο (βγαίνει με φουλ πυρομαχικά) 

2) έχει range βαράει στο θεό και πλέον καλύτερα σε ακρίβεια και από turret που τα έχουν κάνει να αστοχούν επίτηδες

3) μέχρι το 25-30 παίζει στα ίσα τα turret και είναι ένα turret από μόνος του σε όλα τα σημεία της πίστας

4) δε χρειάζεται να τρέχεις σαν το βέγγο να επιδιορθώνεις και να μαζεύεις energy :P είναι πιο ξεκούραστος αράζεις στη θέση σου και άντε να πας για σφαίρες μόνο

5) στα πολύ δύσκολα το hammer κάνει τη δουλειά  ;)

απλά δε μπορείς να βγαίνεις έξω για τα όσα όπως ο scout εκτός αν παίζεις normal και στα μεγάλα επίπεδα σε καλύπτουν τα turret μόνο αν έχεις καλύτερη αντίληψη από άλλους ίσως πας να φας εγκαίρως τον boomshot πριν σου σπάσει κάτι και να φανείς χρήσιμος, αλλά στα ξεκινήματα ένας καλός soldier καλό είναι να υπάρχει στην ομάδα και όχι παραπάνω από ένας βασικά..** μέχρι και το 30 μπορεί να κατεβάζει boss μόνος του με σχετική άνεση αν χρειαστεί και χωρίς να πρέπει να είναι κοντά τους 

σήμερα έπαιζα scout και ενώ τους είχα κυριολεκτικά χρυσώσει (έβαλα και deposit bonus) ο μηχανικός ήταν τούβλο δε σκάμπαζε έκανε βλακείες, ένα 20αρακι έβαλα να παίξω στο χαλαρό σε harcore και τζίφος κολλήσαμε στο 20 και έφυγα 

σόρρυ που δε παίξαμε σήμερα, αν είναι αύριο 

** η ιδανική ομάδα για μένα είναι ένας μηχανικός, 2 scout ένας soldier και ένας heavy 

Δημοσ.

Για keys shop πάντα υπάρχει η πιθανότητα για ban τώρα μεγάλη μικρή δεν ξέρω αλλά υπάρχει.

Τώρα για τον soldier δεν είναι 2 μόνο τα ΑΝ είναι 3 αν όχι 4.

Το Lancer καλό μεν αλλά είναι μόνο για να κόβεις juvies, το weapon of choice είναι είτε Retro Lancer είτε hammerburst για να κάνει ζημιά οπότε πάλι στην γύρα είσαι ΑΝ θες να κάνεις ζημιά και να μην βαράς γιια να λες ότι βάραγες.

Μόνο το HoD είναι που μετράει αλλιώς το μόνο που κάνει είναι να παίρνει τις σφαίρες όλου του team....μεγάλη ρουφήχτρα 

Δημοσ.

Τα άλλα όπλα θέλουν πιο συχνό reload και έχεις λιγότερες σφαίρες δεν αξίζει να ασχοληθείς με κάτι άλλο

Τέσπα αστον για μένα τον soldier που μου αρέσει

Δημοσ.

Πιο συχνό reload=συχνό active reload άρα win/win.

Στο group που ήμουν πριν από λίγο ήταν 2 scout, 2 engineer και εγώ με το heavy, είχα πάρει το mvp...σπίτι μου, βγήκε άνετα και το καλό είναι ότι τα ammo packs ήταν εκεί πάντα, δεν τα σήκωνε κανένας! Για κάνε το αυτό με Soldiers....ένας μόνο θέλει 3 packs για να γεμίσει και υπάρχουν μόνο 2 και σπάνια 3 στους χάρτες και έχεις 5 άτομα να θέλουν πυρομαχικά. Με τον heavy το μόνο πράγμα που πήρα από το map ήταν νομίζω στο wave 7 το torque bow για να έχω 2 explosive weapons με 100% damage και δεν ξαναβγήκα ποτέ από την βάση.

Anyway, θα παίξεις και τα άλλα classes και θα δεις και μόνος σου. Φαντάσου ότι στην αρχή έλεγα ότι δεν θα παίξω ποτέ Sniper/Scout, για τον sniper δεν άλλαξα γνώμη, εντάξει έπαιξα τώρα με το event για να τον βγάλω από την μέση, αλλά για τον scout άλλαξα...ριζικά! 

Πάμε παρακάτω, 35% στο 9 στον Heavy, αν μου κάτσει αύριο κανά καλό group για 50άρι developers νομίζω ότι το 10αρίζω και αυτό και τέλος! 

Έχω φτάσει ως τώρα 61.000credits άντε να βάλουν επιτέλους τα event packs! Δεν μπορώ να κρατηθώ, όλο με πιάνω στο store πάνω από τα horde packs! 

Δημοσ.

μια ομάδα με πολλούς soldiers είναι εφιάλτης, θα πρέπει πρώτα από όλα κατά τη διάρκεια της μάχης να έχεις το νου σου να γεμίζεις πράγμα

ένας είναι υπεραρκετός σε μια ομάδα βαριά βαριά δεύτερος και μόνο με 5αρες κάρτες

κοίτα τα άλλα classes θα τα παίξω αλλά τα έχω δει, αυτή τη στιγμή ανεβάζω τον scout που δε λέω είναι καλός, αλλά έχει και αυτός τα αρνητικά του, προσωπικά δεν απολαμβάνω εξίσου το παίξιμό του απλά τον θέλω να τον έχω γιατί είναι χρήσιμος σε match που έπαιξα πήγαμε τον fabricator lv4 από wave 30 και χωρίς καν μηχανικό και είχαμε και πάντα χρήματα 

είναι χρήσιμος, και είναι και απολαυστικός στα χαμηλά level που είναι πανίσχυρος

αλλά όταν το πράγμα ζορίζει πρέπει να διακινδυνεύεις διαρκώς να χώνεσαι στη μάχη, να πηγαίνεις να κολλάς τη καραμπίνα στη μάπα του εχθρού, πρακτικά ούτε και με αυτόν βρίσκεις πάντα αρκετό πυρομαχικό στο έδαφος και κυνηγιέσαι πάλι με τους στρατιώτες για το ποιος θα προλάβει (τουλάχιστον ένας στρατιώτης με 1100 σφαίρες μπορεί να πάει και 4-5 γύρους χωρίς ανεφοδιασμό, ο scout με τις 32 σφαίρες του overkill μάλλον πάει πιο συχνά ) και οτιδήποτε μακρινό απλά δε το αγγίζεις πρέπει να γίνει πολύ κοντινό

και αν είναι μόνος του εχθρός είναι καλά, αν ξαφνικά βρεθείς φάτσα και περικυκλωμένος από 5-6 άντε γεια, ειδικά και στα δύσκολα που σου τραβάνε και το execution για πλάκα

πρέπει ή να κάθεσαι κοντά στη βάση να βγαίνει κάποιος soldier να σε σηκώνει, ή να έχεις και δεύτερο scout από πίσω σου αν θες να πας πιο μακρυά

και φυσικά θες φοβερή κάλυψη από turret ώστε να μαζεύεις energy κατά τη διάρκεια της μάχης.

άσχετη απορία.. με μηχανικό με τι κάρτες κατεβαίνεις συνήθως; φαντάζομαι repair effieciency και μετά; turret cost/health και barrier cost/health? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...