Προς το περιεχόμενο

Gears Of War 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο ένα 50άρι στο insane αυτή τη φορά ως heavy!

Αύριο βραδάκι λογικά ως soldier ή sniper!

Έχω βρει τρομερή ομάδα και τρελό χαβαλέ κάνουμε και achievements κυνηγάμε και το ένα παιδί κάνει broadcast σε 5κ κόσμο στο twitch.

Θέλω αν δεν κάνω λάθος ένα 50άρι ακόμα στο insane για να πάω πάλι 100 και να κάνω το 3o re-up

• Απαντ. 656
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άντε επιτέλους! Εγώ είμαι 91 και παίζω στο developers playlist 1~20 (αφού όλοι φεύγουν στο 20) με 20άρια bounties οπότε ως το βράδυ ίσως έχω κάνει ένα ακόμα re-up! και θέλω 2,7κ xp στον scout για το max level, αν δεν κάνω λάθος ένα ακόμα 20άρι developers να κάνω και πάω μαξ

Δημοσ.

Όλε! Πήγα 10 level επιτέλους το πρώτο μου class! Τον Scout φυσικά! Και μου έδωσε ένα operations pack από ότι είδα.

Το XP στο developers playlist είναι περίπου σαν insane αλλά όχι τόσο δύσκολο όσο το insane, τώρα τα βγάζει (για μένα) τα λεφτά του το season pass. Αλλά κλασικά ο κόσμος που παίζει εκεί είναι....θέλει γερά νεύρα και υπομονή το να παίζεις gears με randoms

Δημοσ.

Ναι με 20αρια bounties παίζω και βγαίνω, ακόμα και αν οι άλλοι πάνε για 50 εγώ βγαίνω και πάω σε άλλο 20άρι (παίρνω και το αίμα μου πίσω για τα τόσα άδικα leaves που μου κάνουν οι άλλοι τόσο καιρό :P ). 

1 level όμως τώρα είναι το xp από τα waves 1~20 + bounty, είμαι 95...οπότε με άλλα 5 περίπου 20αρια hordes πάω για re-up και λέω όταν το κάνω να μην παίξω άλλο μέχρι το βράδυ που θα πάω για insane και θα πάρω 50άρι bounty 75.000xp και θέλω να δω πόσα levels θα πάρω από το 1, στο normal με 50.000xp ήταν αν δεν κάνω λάθος κοντά στα 15 levels αλλά εκεί έπαιζα scout και ήμουν mvp non-stop και πρώτος στα kills/ribbons.

Στο τελευταίο που έπαιξα τώρα ήμουν sniper, δύσκολο class...για να πιάσω headshot που μόνο έτσι κάνει kill πρέπει να είναι στατικοί οι στόχοι και σε αυτό το game δεν είναι ποτέ στατικοί...βέβαια το βράδυ αν είναι εντάξει από το team θα παίξω sniper για το achievement και έτσι να μου μείνει μόνο του soldier που θα το πάρω αύριο πχ

Δημοσ.

Τελικά παίξαμε πιο νωρίς και θα παίξουμε και πιο μετά, αν όχι όλο το team που είδες τότε οι 3 και με εσένα 4. Στην αρχή ήταν να πάω με τον sniper αλλά θέλανε το hammer of dawn και άλλαξα σε soldier οπότε το βράδυ θα παίξω sniper για να τελειώνω με αυτά τα achievements και εσύ αν έρθεις έλα με τον soldier. Το must ή μάλλον τα must είναι να έχουμε τερματισμένο scout 1ον και 2ον engineer.

Έβγαλα και το achievement που θέλει 1~50 σε όλα τα αρχικά maps, για κάποιο λόγο δεν μου είχε δώσει σε ένα map και είχε κολλήσει, τώρα μου το έδωσε και αυτό.

Στο 3ο re-up μου έδωσε 3 Elite Packs που μου δώσανε σαχλαμάρες....

Δημοσ.

πολύ αρντάν τύπος ο χθεσινός ολλανδός guru του gears, αλλά είχε δίκιο θα θέλαμε άλλες δύο ώρες να πάμε level 50 μόλις 3 άτομα στο insane και στο 35 που φτάσαμε μου φάνηκε θαύμα 

λέω να σπάσω τις δύο κίτρινες που κέρδισα (skin όπλου και skin κακού για το vs) και να πάω level 3 το hammer of dawn 

τα level αυτής της κάρτας πάνε ως εξής:

Fabricator Option: Hammer of Dawn Strike

• Level 1: 2.0 second duration of Hammer Of Dawn Strike
  • Level 2: 2.5
  • Level 3: 3.0
  • Level 4: 3.5
  • Level 5: 4.0

δηλαδή + 50% damage στην ουσία στο level 3 (για παραπάνω δεν έχω parts) στο boss που είναι και το βασικό ζητούμενο 

με level 2 είμαι στο +25%

αν παίζαμε πάντως hardcore 3 θα το είχαμε άνετα και θα έκανα και reup 

το lv 5 της κάρτας αξίζει φοβερά από άποψη οικονομίας σε energy, αλλά δεν το φτάνεις έτσι απλά.. το lv 4 με λίγο λιώσιμο είναι εφικτό 

Δημοσ.

Θέλει heavy δεν βγαίνει με soldier μόνο, ναι μεν το hammer of dawn σπέρνει αλλά το ενδιάμεσο θέλει turret damage.

Πάντως με αυτόν το έχω βγάλει με 3 το insane 50άρι αλλά είχαμε heavy

Δημοσ.

καλά εμένα ουσιαστικά ήταν και η πρώτη μου φορά 

αν είχα λίγο πιο αναβαθμισμένο scout ίσως έκανα εγώ αυτό κι εσύ heavy, γιατί heavy δεν έχω

αλλά με party περισσότέρων ατόμων θα έβγαινε πιο χαλαρά

επίσης αυτή τη κωλοπίστα να σου πω την αλήθεια δε τη συμπαθώ για το class μου, πολύ εκτεθειμένος και πρέπει να ρίχνω από πολύ μακριά, πράγμα που σημαίνει ριπές και όχι φουλ άδειασμα γεμιστήρας ==> σκοτώνω πολύ πιο αργά 

για sniper η δεξιά μεριά που έπαιζα χθες θα ήταν τέλεια 

επίσης τα turret έχασαν παααρα πολύ σε ακρίβεια και στο insane είναι πολύ κρίσιμη η διαφορά 

όταν έχεις τον boomshot να σε σημαδεύει και θες κεφάλι-κεφάλι-κεφάλι για να μη σου ρίξει και η 2η τρίτη σφαίρα μέχρι να πεθάνει πάει στο βρόντο έχεις ήδη πέσει ή στη καλύτερη πηδάς μακριά από το turret και πάλι από την αρχή 

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα έπαιζα πάλι 20άρια με τον engineer και από 8 και κάτι πήγα 9. Μετά ήρθε ο κολλητός μου και παίξαμε developers playlist, μπορώ από ότι είδα να κάνω invite όποιον θέλω αλλά δεν ξέρω αν πήρε και αυτός τα bonus(νομίζω όχι) anyway από 9 και 0% ως το 50 wave πήρα 60% class xp! άλλη μια τέτοια γύρα και πάω 10 και αυτό το class αλλά σκέφτομαι να παίξω με τον sniper που δεν μου αρέσει για να πάρει levels asap ώστε να τον ξεφορτωθώ.

Το season pass νομίζω τα βγάζει τώρα τα λεφτά του

Δημοσ.

Τρελό το double xp στο developers playlist! Από 3 level που ήταν ο sniper πριν 2 μέρες τώρα είμαι 9 και κάτι...άλλα 2 50άρια να πάω και τον πάω 10 και μετά να μην τον ξαναδώ! Τα άλλα 3 classes (engineer, heavy & soldier) έχουν ωραίο playstyle (για μένα) και θα τα πάω 10 και χωρίς event, αν και νομίζω ότι έχω χρόνο ως την Τρίτη να πάω 10 όλα τους...με 1 ήδη 10 και 2 πολύ κοντά (sniper-engineer) φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο να ανεβάσω soldier και heavy από το 7 που είναι τώρα και το καλό θα είναι ότι δεν θα με νοιάζει με τι ..... θα παίζω αφού άλλοι θα τραβάνε το μανίκι του scout/engineer :P 

Έχει και Easter eggs στα νέα maps 

Δημοσ.

Εγώ τέλος* με τον sniper αλλά και με τον engineer, μου έμειναν heavy και soldier αλλά νομίζω προλαβαίνω να τα πάω 10 μέχρι την Τρίτη, είναι 8 και 7 στις αρχές αλλά πάνω από 5 φορές 50άρια δεν νομίζω ότι είναι.

Ο sniper είναι ίσως το μόνο class που δεν θα ξαναπαίξω ποτέ όταν τελειώσω με τα achievements, δεν λέω ωραίο το explosive headshot αλλά δεν μπορώ με καμία δύναμη να στοχεύω με την εικόνα να τρέμει όλη την ώρα από τα βήματα των DR-1, Scions και των bosses.

Τα άλλα classes είναι μια χαρά αρκεί να είσαι με παιδιά που νιώθουν

*Μου μένει να κάνω insane 50άρι με τον sniper μόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...